neresi olmuyor söyleyin yardım edelim
ya ben en sonuna kadar geliyorum ctrl+copy diyor kopyalıyorum ama nereye yapıştırcam ben bunu anlamadım biraz internet özürlüsüyüm:26:
canım seninle birlikte başlamıştık buraya ve birliktede vazgeçtik sanırım.ama bende senin gibi geri döndüm.bırakmayalım canım yoksa hiç zayıflayamayacağız.hemde kaptan kızıyorrrrrrrrrrrrr.evet canım çok haklısın
ama ben 10-15 qün kadar diyeti tamamen bırakmıştım
dün akşam karar verip tekrar istikrarlı bir şekilde başladım
diyetime motive olabilmem için
ilk qünlerde kendimi cezalandırıyorum
qün qeçtikce menumu düzenli hale sokucam inşallah
şuan ne kadar aç kalırsam ne kadar az yersem
kendimi o kadar zihinde ve davama sadık hissediyorum
hazır gaza qelmişim tutmain beni
kesinlikle allah korudu acile yetiştirildiğimde nabzım 140 ı geçmişti ki ta zamanında dediler ama bu seferki kullandığım ilaç abla garantili..
canım özelime msnni yaz bakim ordan yardımcı olayımya bu kiloları yazdığımız yeri anlamıyorum ben lillypie den yapıyordum ama son anda istenen şeyleri anlamıyorum benden üç ayrı değer istiyo..
bnm en büyük sorunum o boğazı kesememek bende sinirlenince yemek yiyenlerdenim ama bu ilaçlar birazzda psikolojik olarak beni yemeklerden uzaklaştırıyo.. bu arada evet lida da zayıflama ilacı ama ben rahatsızlandıktan sonra öğrendim ki dünyada yasaklanmış ölümlere sebep olmuş..
hoşgeldin cnm ben takım kaptanıyım 1 hafta menülerini paylaşırsan 2. hafta listeye girersin her sabah yeni gelenler için green4 arkadaşımız bir liste asıyor onu oku ve yapman gerekenler uygula bol iradeler..
Merhaba arkadaşlar bende 74 kiloyum hedefim yaza kadar 65 kilo olmak boyum 1.74 yaşım 22 kilo vermeyi çok istiyorum aranıza benide alın lütfen:)
canım özelime msnni yaz bakim ordan yardımcı olayım
hoşgeldin cnm ben takım kaptanıyım 1 hafta menülerini paylaşırsan 2. hafta listeye girersin her sabah yeni gelenler için green4 arkadaşımız bir liste asıyor onu oku ve yapman gerekenler uygula bol iradeler..
üstten profiline tıkla canım
orda çizelge yazıyor
kalem var yanına ona tıkla
ordaki boşluğa yapıştır
tamam de bu kadarcık
canım özelime msnni yaz bakim ordan yardımcı olayım
rica ederim cnm
bugun rahat gunumdu cunku tatil gunumdu sabah kahvaltim yok tabee misler gibi uyudum oglene kadar....
oglen
salata
1 adet lahmacun
1 ice tea
aksam
haslama et +az pilav 1 kasik
Mevsim Salata
Sezar Salata + Ligt Sos kullandim
Ice Tea
Karnibahar+ patates +mantar firinda
Tatli
cilekli yogurt
1 lt su
allahim ayrica bu hafta 900 gr daha vermisim aslinda pekte birse yapmadim inanamadim ya isteyince oluyorumus 1 ayda 2.7 kg vermisim tam...oda ne yemekten nede keyfimdede odun verdim
ben gelene kadar sohbet hızla kaynamış yorgunum tek tek yazamadım yeni gelen çıtırlar hoşgeldinizzz
kızlar topiği toptan regl oldu kilolar takıldı önümüzdeki maçlar görelim artık
tatlıcım sen sanki vermişmisin 66 küsuratlımıydın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?