70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben en sonuna kadar geliyorum ctrl+copy diyor kopyalıyorum ama nereye yapıştırcam ben bunu anlamadım biraz internet özürlüsüyüm:26:

üstten profiline tıkla canım
orda çizelge yazıyor
kalem var yanına ona tıkla
ordaki boşluğa yapıştır
tamam de bu kadarcık

canım seninle birlikte başlamıştık buraya ve birliktede vazgeçtik sanırım.ama bende senin gibi geri döndüm.bırakmayalım canım yoksa hiç zayıflayamayacağız.hemde kaptan kızıyorrrrrrrrrrrrr.
kesinlikle allah korudu acile yetiştirildiğimde nabzım 140 ı geçmişti ki ta zamanında dediler ama bu seferki kullandığım ilaç abla garantili..

lida içinde çıktığında garantili demişlerdi sonuçta ilaç işte.şimdi kullandığın ilaç sağlık bakanlığında mı yoksa tarım ve köyişleri bakanlığından mı garantili?

sabah
3 kaşık çökelek
1 domates
1 diyet ekmek
şekersiz çay
ara
form çay
öğle
1 kk kadar bisküvili pasta
ara
yoğurt
akşam
çorba
salata

başlangıç 80
geçen hafta 70.4
bu hafta 70.2
giden 200gr
toplamda giden 9.8
hedef 65

beden bu kadar kısslar bu haftalık.reglin etkisi diyorum ama inş ööllledir.
kilo veren herkesi tebrik ediyorummm.sizi seviyorummm:90:

kilo bildirimidir;
başlangıç : 79,000
geçen hafta : 75,300
bu hafta : 74,800
hedef :60,000

giden : 500 gr.

not: hala özel mesaj atamadığım için sadece buraya yazarak bildirim yapabiliyorum...

Merhaba arkadaşlar bende 74 kiloyum hedefim yaza kadar 65 kilo olmak boyum 1.74 yaşım 22 kilo vermeyi çok istiyorum aranıza benide alın lütfen:)

canım özelime msnni yaz bakim ordan yardımcı olayım

Merhaba arkadaşlar bende 74 kiloyum hedefim yaza kadar 65 kilo olmak boyum 1.74 yaşım 22 kilo vermeyi çok istiyorum aranıza benide alın lütfen:)
hoşgeldin cnm ben takım kaptanıyım 1 hafta menülerini paylaşırsan 2. hafta listeye girersin her sabah yeni gelenler için green4 arkadaşımız bir liste asıyor onu oku ve yapman gerekenler uygula bol iradeler..

gönderdim cnm ekle süpper olur msnden hem aklıma takılanlarıda sorarım..

yeni katılan arkadaşlar
hepiniz hoş geldiniz:79:
burada senacımın ve diğer arkadaşlarımızın desteğiyle bu fazlalıklardan kurtulup yaza çıtır veya adayları olarak gireceğizvarmısınız

Hoşbuldum cnm ben zaten gecen yaz başka bir takımda yer almıştım nasıl olacagını az çok biliyorum bu takımında kurallarını öğrenip ona göre davranırsam bende inş sizlerle kilo vermeye başlayacağım çünkü yalnız olunca daha zor oluyor kilo vermek burada en azından motive olabiliyoruz kuralları okuyp hemen listelerimi sizinle paylaşmaya başlayacagım ve yeniden diyete tabiki yaza incecik girmek istiyorum umarım hepimiz hedefimize ulaşırız ve güzel arkadaslıklar ediniriz iyi gecelerr:)

bugun rahat gunumdu cunku tatil gunumdu sabah kahvaltim yok tabee misler gibi uyudum oglene kadar....

oglen
salata
1 adet lahmacun
1 ice tea

aksam
haslama et +az pilav 1 kasik
Mevsim Salata
Sezar Salata + Ligt Sos kullandim
Ice Tea
Karnibahar+ patates +mantar firinda

Tatli
cilekli yogurt

1 lt su

allahim ayrica bu hafta 900 gr daha vermisim aslinda pekte birse yapmadim inanamadim ya isteyince oluyorumus 1 ayda 2.7 kg vermisim tam...oda ne yemekten nede keyfimdede odun verdim

ben gelene kadar sohbet hızla kaynamış yorgunum tek tek yazamadım yeni gelen çıtırlar hoşgeldinizzz

kızlar topiği toptan regl oldu kilolar takıldı önümüzdeki maçlar görelim artık

çok sevindim tatlım tebrikler

ben gelene kadar sohbet hızla kaynamış yorgunum tek tek yazamadım yeni gelen çıtırlar hoşgeldinizzz

kızlar topiği toptan regl oldu kilolar takıldı önümüzdeki maçlar görelim artık

tatlıcım sen sanki vermişmisin 66 küsuratlımıydın ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…