70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
her cuma size bakmadan geçemiyorum

benimde tam gaz devam ediyo diyet olayım
1 ay oldu başlayalı 5 kilo verdim
inş. böyle devam eder

selam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
her cuma size bakmadan geçemiyorum

benimde tam gaz devam ediyo diyet olayım
1 ay oldu başlayalı 5 kilo verdim
inş. böyle devam eder

bakmadan geçme takıl şekerim...bekleriz:79:bu arada güzel kilo vermişsin

inş olursunda rahatlarsın cnm aslında 400 gr uyuz oldum ama 400 gramı kar sayıyorummm

benim gibi yerinde saymaktan iyidirhiç olmazsa vermişsin
ama sanırım birazda vucut kendini rölantiye aldı çünkü çokta absürd ve düzenli hiç kaçamak yapmadım olduysada sabah öğünü oda çok azdıneyse dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz

süper canım tebrik edrim seni.çok güzel kilo vermişsin.
teşekkür ederim cnm
yeni başladığım için bu kadar fazla gitti sanırım bakalım her ay böyle gitse hedefim yakındır diyorum

bakmadan geçme takıl şekerim...bekleriz:79:bu arada güzel kilo vermişsin

sağol cnm teşekkür ederim
bizde 2010 şubat anneleri kendi aramızda girdik diyet olayına
ama sizide okuyorum tabi kilo verenleri görünce kendim vermiş gibi seviniyorum hehe

ama cnm zaten baya kilo vermişsin bazen regl bazen vucud durgunlşıyor sen sporunu aksatmaa

umutsuz vaka ben yardımc olayım canım bana başlangış kilonu şimdiki kilonu ve hedefini yazar mısın bi dee boyunu

benimde aynı bılıyon mu yeşim 1 metre 2 cm süperryaa sen shovmen ol kız

inşallah canım burada bizler aile gibi olduk başka bir sıcaklık var burda hep beraber elele birbirimize destek olarak vericez kilolarımızı yalnız çizelgeni yapmanı rica ediyorum cnm..

hoşgeldinnnnn

kaptanım özelden bildirimim geldimi becermişmiyim:44:eğer olmamışsa sayfada aynısı var

kızlar ben kaçıyom valla çok fena kırgınlık var hala toparlayamadım...kusura kalmayın yarına görüşürüz...iyi geceler:2::2::2:

benimde aynı bılıyon mu yeşim 1 metre 2 cm süperryaa sen shovmen ol kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…