selam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
her cuma size bakmadan geçemiyorum
benimde tam gaz devam ediyo diyet olayım
1 ay oldu başlayalı 5 kilo verdim
inş. böyle devam eder
400 gr vermişimmm
selam kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
her cuma size bakmadan geçemiyorum
benimde tam gaz devam ediyo diyet olayım
1 ay oldu başlayalı 5 kilo verdim
inş. böyle devam eder
yerim ben seniçok sevindim
ben daha olmak için (regl)çabaladığım için yerimde saymışımneyse inş. haftasonu olurumda rahatlarım:44::44:
çok sevindim tatlım tebrikler
inş olursunda rahatlarsın cnm aslında 400 gr uyuz oldum ama 400 gramı kar sayıyorummm
teşekkür ederim cnmsüper canım tebrik edrim seni.çok güzel kilo vermişsin.
bakmadan geçme takıl şekerim...bekleriz:79:bu arada güzel kilo vermişsin
benim gibi yerinde saymaktan iyidirhiç olmazsa vermişsin
ama sanırım birazda vucut kendini rölantiye aldı çünkü çokta absürd ve düzenli hiç kaçamak yapmadım olduysada sabah öğünü oda çok azdıneyse dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz
Kızıııııımm süpersin belin incecik o kadar abarttıgın kadar yok bend egozumde nası canlandırıyordum senı
11 maddeden oluşan iş bu bildiriyi okudum ve tüm kalbimle imzaladım
tebriklerbu hafta gram gram verdik ama verdik inceldik önemli olan bu
geçen giydim çok önünü kapatmak için uğraşmadımdı bu sefer nekadar zorlanırım diye şeettim bide baktım oldu
28 yaşındayım yap profilden hiç bişi yok gibi duruyor ama öncen baktınmı çoğrafyam oldukça geniştir.bugün ölçülerimi yazdım totoşum tam 1 metre 2 cm
inşallah canım burada bizler aile gibi olduk başka bir sıcaklık var burda hep beraber elele birbirimize destek olarak vericez kilolarımızı yalnız çizelgeni yapmanı rica ediyorum cnm..Hoşbuldum cnm ben zaten gecen yaz başka bir takımda yer almıştım nasıl olacagını az çok biliyorum bu takımında kurallarını öğrenip ona göre davranırsam bende inş sizlerle kilo vermeye başlayacağım çünkü yalnız olunca daha zor oluyor kilo vermek burada en azından motive olabiliyoruz kuralları okuyp hemen listelerimi sizinle paylaşmaya başlayacagım ve yeniden diyete tabiki yaza incecik girmek istiyorum umarım hepimiz hedefimize ulaşırız ve güzel arkadaslıklar ediniriz iyi gecelerr:)
Ben geldimmmm
geçen giydim çok önünü kapatmak için uğraşmadımdı bu sefer nekadar zorlanırım diye şeettim bide baktım oldu
28 yaşındayım yap profilden hiç bişi yok gibi duruyor ama öncen baktınmı çoğrafyam oldukça geniştir.bugün ölçülerimi yazdım totoşum tam 1 metre 2 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?