- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
tamam canım virüsten çekiniyorum güvenli bir site bulsaydım iyi gelecekti...
neyse adamım gelsin bi söyleyeyim...
bu arada merakla listeyi bekliyoruz senacım...
canımm virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir güvenli siteye gir arama yp çıkar.:90:
herkese merabaaaaaaaa.nabersiniz bakalımmm.yine haftasonu sessizliği hakim buralara.
Diyet sporla birlikle tam hızıyla başladıaçlık yokk kendimi suyla geçiştiriyorumm... hedef 63.. yediklerimi akşam yazıcam ama çizelge yapamadım...
sendemi asuman bnm gibisin bnde yapamadın çizelgeyi gerçi ben pc den pek anlamam
canımm virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir güvenli siteye gir arama yp çıkar.:90:
herkese merabaaaaaaaa.nabersiniz bakalımmm.yine haftasonu sessizliği hakim buralara.
bu ne yaaa ben böyle bi site yazmadım ilginç....canım virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir.
selammmmmm kızlar bgn dersim vardı geç girdim kk ya öncelikle menümü söyliyim
sabah
2 galete 1 yumurta 1 bardak süt 1 kibrit kutusu peynir(bu arada kızlar sert şekil peynir almaya özen gösterin yumuşak kıvamlı peynirler pek sağlıklı değilmiş)
öğle
yayla çorbası içtim 2 kase
ara
2 bardak yeşil çay içtim
akşam(6 dan sonra ağzıma bişe sürmüyorum artık)
1 ayva yarım yeşil elma yedim bol su içtim
bu arada kızlar özelden msj atamıyorum daha yeni olduğum için msj sayımın fazla olması gerekiyormuş özelden yazmam için bilginiz olsun.kızlar bu arada kilo çizelgesi için bilgi istemişsiniz hemencecik söylüyorum
boy 1.72
başlangıç kilom 76
şuanki kilom 75
hedef kilom 55
şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara
canım galiba site ismi yazdırmıyolar indirmediysen özelden msj atayım.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfyg9d3/weight.png
canım bu yukarıdaki adresi kopyala.sayfanın yukarsında profilim yazıyoya oraya gir.orda çizelge yazıyo o yazıya tıkla yanında kutu oluşucak.o kutuya yapıştır.kaydet sayfanın sonunda kaydet yazıyo.ok?:90:
Anladığım halde yapamadım..neyse zamanla yapıcaz artık.. kilolarla savaşa devam...
allahım sen bizleri felaketlerinden uzak eyle japonyadaki felaketi izlerken tüylerim diken diken oldu çok çok üzüldüm bu felaketle dünyanın ekseni 10 cm değişmiş ve nükleer santrelde sızıntı meydana gelmiş ki bu 1 saatlik sızıntı 1 yıllık radyosyana eşit
bu ne yaaa ben böyle bi site yazmadım ilginç....canım virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir.
canım galiba site ismi yazdırmıyolar indirmediysen özelden msj atayım.
seher naber cnm umutsuzvakanın çizelgesini yapabilirsin ölçülerini yazmış sen onu yap cnm bende listeyi yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?