70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize yteşekkür ederim ilginiz için kurallarınızı elimden geldiğince uygulayacağım çünkü kafaya taktım bu sefer ne güzel geçen yıl martta 68 kiloydum kilo aldım vereceğim 66 kiloya kadar düşeceğim egzersiz e başlayacağım bi engel çıkmazsa şuan kızım hasta onu iğneye götürmem lazım dönüşte yediklerimi yazarım görüşürüz

tamam canım virüsten çekiniyorum güvenli bir site bulsaydım iyi gelecekti...
neyse adamım gelsin bi söyleyeyim...

bu arada merakla listeyi bekliyoruz senacım...

canımm virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir güvenli siteye gir arama yp çıkar.:90:

herkese merabaaaaaaaa.nabersiniz bakalımmm.yine haftasonu sessizliği hakim buralara.

Diyet sporla birlikle tam hızıyla başladı açlık yokk kendimi suyla geçiştiriyorumm... hedef 63.. yediklerimi akşam yazıcam ama çizelge yapamadım...

selammmmmm kızlar bgn dersim vardı geç girdim kk ya öncelikle menümü söyliyim
sabah
2 galete 1 yumurta 1 bardak süt 1 kibrit kutusu peynir(bu arada kızlar sert şekil peynir almaya özen gösterin yumuşak kıvamlı peynirler pek sağlıklı değilmiş)
öğle
yayla çorbası içtim 2 kase
ara
2 bardak yeşil çay içtim
akşam(6 dan sonra ağzıma bişe sürmüyorum artık)
1 ayva yarım yeşil elma yedim bol su içtim

bu arada kızlar özelden msj atamıyorum daha yeni olduğum için msj sayımın fazla olması gerekiyormuş özelden yazmam için bilginiz olsun.kızlar bu arada kilo çizelgesi için bilgi istemişsiniz hemencecik söylüyorum
boy 1.72
başlangıç kilom 76
şuanki kilom 75
hedef kilom 55
şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara

canımm virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir güvenli siteye gir arama yp çıkar.:90:

herkese merabaaaaaaaa.nabersiniz bakalımmm.yine haftasonu sessizliği hakim buralara.

bu ne yaaa ben böyle bi site yazmadım ilginç....canım virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfyg9d3/weight.png
canım bu yukarıdaki adresi kopyala.sayfanın yukarsında profilim yazıyoya oraya gir.orda çizelge yazıyo o yazıya tıkla yanında kutu oluşucak.o kutuya yapıştır.kaydet sayfanın sonunda kaydet yazıyo.ok?:90:

allahım sen bizleri felaketlerinden uzak eyle japonyadaki felaketi izlerken tüylerim diken diken oldu çok çok üzüldüm bu felaketle dünyanın ekseni 10 cm değişmiş ve nükleer santrelde sızıntı meydana gelmiş ki bu 1 saatlik sızıntı 1 yıllık radyosyana eşit

bugünkü menüm

sabah
5 i biryerde
4 zeytin
omlet
1 dil tahıllı ek

ara
form çay , 2kepekli çucuk kraker

öğle
1 dilim su böreği acısını çıkardım 60 'koşubandı yaparak ama yuh dedim kalorisini görünce (700 kaloriymiş yaaaa )
3 çatal karnıyarık

ara
3 kaşık türlü
form çay

akşam
yok

ara
türk kahvesi

3 lt su

bnde gazetelerde okudum korkunçtu allahım korusun hem bizi hem başka ülkeleri

bu ne yaaa ben böyle bi site yazmadım ilginç....canım virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusıfla.com dan indir.

canım galiba site ismi yazdırmıyolar indirmediysen özelden msj atayım.

canım indiremedim...
sana özelden mesaj attım bana sitenin adını adını yazarmısın?

ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff okadar emek verdim hata oluştu diyip silindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:ya saatlerdir uqraşıyomm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…