70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım iyileşince yavaş yavaş spor olmasa bile diyetle aramızda olursun inş.:89:

teşekkürler kızlarr

hoşgeldin cnm..

hiç boş kalamadım daha cnm yarın direksiyon sınavım var KIZLAR BNM İÇİN LÜTFEN DUA EDİN..
herşeti başardığın gibi bunuda geçeceksinbesmeleni çekersin ve arabada sadece sen varmışsın gibi basar gidersinşöför nebahatim benim

çizelge için bana yardımcı olun kızlar....:76: ve diyet size vericem hesabı düşününce dahada eğlenceli oluyo..........
yemek yiyesim varsada yiyemiyorumm çıkolataya bu gün ilk defa hayır dedimmmmm

canım başlangış kilonu şimdikini hedefini ve boyunu yaz ben sana yapayım

teşekkürler cnm 6lı rakamları görmen için bişey kalmadı cnm ama çok güzel bir duygu anlatılmaz yaşanır

çizelge için bana yardımcı olun kızlar....:76: ve diyet size vericem hesabı düşününce dahada eğlenceli oluyo..........
yemek yiyesim varsada yiyemiyorumm çıkolataya bu gün ilk defa hayır dedimmmmm

canım çizelgenin nasıl yapılacaqı burada anlatılıyor
www.kadinlarkulubu.com/.../32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Ellerine sağlık çok güzel ollmuş

herşeti başardığın gibi bunuda geçeceksinbesmeleni çekersin ve arabada sadece sen varmışsın gibi basar gidersinşöför nebahatim benim

inşallah cnm aslında gidip yatsam çok iyi olacak sabah 6.50de kursta olucaz bizi ordan alıp sınav yerine götürecekler Allahım yardım et ..

inşallah senacım ya... kaptan olarak örneğimiz sensin.. daha önceden 80 kilodan 64e düşmüş biri olarak o kadar ii biliyorum ki o duyguyu.. tekrar yaşamak istiyorum

inşallah cnm aslında gidip yatsam çok iyi olacak sabah 6.50de kursta olucaz bizi ordan alıp sınav yerine götürecekler Allahım yardım et ..

dediğim gibi senacım sakin olmak çok önemli soğukkanlı ol ve herşeyi oluruna bırak..kontak açmadan yapılacakları önce yap sonra kontağı çalıştır en çok ona ve sinyal verip vermediğine ve şerit değiştirmelerde aynaları kullanıp kullanmadığına ve sinyaline bakıyorlarkendileri ana karnında öğrendikleri içinboşver onları allah kolaylık versin yarın akşam kutlarız inş.:79:

canım cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılerım

kaptanım basarılar sınavda heyecan yapma gecersın azmın elınden bısey kurtulmaz canım o da sende yeterınce var

teşekkürler cnm

kızlar burnum kanıyoorrrrrrrr
kıs ensene buz felan koy yada soguk su kommpes uygula

iyi deqilim çıkıyorum
stres yapma bu kadar ya bırak hoca stres yapsın çılgın sena araba kulancak ehlıyet alcak.istanbukl trafiğibnde taksicilere gününü göstercek diye.emniyet kemerını tak,aynalara ıyı ayarla koltugunu ayarla egrısı kendılgınden gelır rahat
ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…