70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım başardım sanırım
rica edrim tatlım.güle güle kullan emiiii:90::90:
evet canım yaaa.Rabbim herkesi korusun çok kötü gerçekten

canım ellerine sağlık çok uğraşmışsın.öpüyorum.
canım çizelgeni yapayım dedim ama fdm ben yaparım demiş.şimdiki kilon kaç?
geçmiş olsun tatlım.
teşekkürler cnm

kızlar burnum kanıyoorrrrrrrr

canım çok uğraştın çizelgeyle tabi.kendine iyi bak tatlım.şimdi nasılsın?BU arada dua ediyorum şuan sınavın için.inş iyi geçer.:90:

günaydın cnm anlaşıldı herkes ben gibi tatil keyfi yapıyor uyanıp kimse gelememiş senden başka yeşimi sorarsan akşamamı uyanır yoksa direk yarın sabahmı kalkar bilinmez
sabahın köründe burdaydım siz yoktunuz asıl uykucular

yeşiimmmmmmmm uyan artık akşam oluyoo :84::84:
uyumuyorummm:84::84::84:

yuhh uyumuyodurr kız dışarı çıkmştır dicem ama sanırım haklısın hiç uğramamışşş
nasıl hiç uğramadım geçmişi görmüyonuzmu :84::84::84:

selamlar bende 78 kg mım pazertesiden itibaren benide liteye eklermisiniz hedef şimdilik 65
hoşgeldin

gunaydin fistiklar bugun benim icin cok yogun bir gun olacak dugunumuz var birazdan kuafore gidecem artik yarin gorsrz opuldunuz.........

gunaydin fistiklar bugun benim icin cok yogun bir gun olacak dugunumuz var birazdan kuafore gidecem artik yarin gorsrz opuldunuz.........
ohh çalsın davullar sazlar iyi eğlenceler evli çifte ömür boyu mutluluklar darısı tüm bekarların başına

Canım geçmiş olsun tansiyondan falan olabilir dikkat etBu sırada yarın için de dua edicem

kaptannnnn başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım çok dikkat et kendine sınavının çok iyi geçeceğine inanıyorum bukadar takma kafana paniklersin daha kötü

canim gecmis olsun kendine dikat et sitresten olabilir ayrica sinav icin hic panik yapma senden kacmaz ustesinden gelirsin canim.....

geçmiş olsun inşallah çok kötü bi durumla karşılaşmamışsındır

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ettiqiniz dualar içinde ayrıca teşekkür ederim ama sınavım çok kötü geçti el frenini indirmeyi unuttum çalışan arabayı çalıştırmaya çalıştım kavşakta kırmızı ışık yanıyor diye durdum bana geç devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş dediler o arada arabayı stop ettirdim gördüqünüz gibi durum vahim kendimi çok kötü hissediyorum ve şuan aqlıyorum başım aqrıyor burnuma doqru gelen bir basınç var sanırım yine burnum kanıcak anlatamayacaqım kadar üzgünüm kızlar ben beceriksizim araba kullanmak bnm neyime 2.5 tan sonra tel açın sonuçları öqrenin dediler tel falan açmıcam eşim arasın ben kimsenin kazanamadın demesini duymak istemiyorum

Son düzenleme:

senacim bu kadar sorun yapma.ben eminim ki sen sinavi gectin.cunku zaten hemen hemen herkes cok acemi oluyor direksiyon sinavinda.ben alirken eger kaldirima cikmazsan ve de adam ezmezsen gecersin demislerdi:))bir suru hata yapmistim ama yinede 87 mi ne vermislerdi..bosuna uzulmusum diyeceksin...

merhaba arkadaşlar ben de katılmıştım forumunuzun renkli atmosferini görünce,fakat 1 haftadır kar tipi fırtına çok yoğun günler atlattık hiç giremedim siteye
yalnız ben sizler gibi düzenli giremeyebilirim bu yüzden de inşallah listeden çıkarılmam çünkü eve 4 buçuk gibi geliyorum yemek telaşı,öğrencilerim için ertesi güne hazırlayacağım etkinlikler,ödevler sonra oğlum ilgi istiyor vs...fakat arada girmeye çalışacağım
bir de kilo çizelgesine uğraşıyorum yapabilirsem hemen ekleyeceğim
başlangıç kilom 79.9 du geçen hafta
hedef 65 şimdilik
şu anki kilom 79.1
boyum 1.65
sevgiler herkese kolaylıklar diliyorum:80::80::80:

Eline sağlık Senacım...
seni seviyom kızzzz......
2. olmuşum....
aferin bana

hoşgeldin meltem.....
bende 90 kiloydum bundan 7 ay önce
bu forum olmasaydı şu an 68 olmazdım...

senacım ehliyet sınavına üzüldüm kuzum ya....
üzülme lütfen...
daha hakkın var....

seherim mailini aldım canım.....

şimdiki kilomm 75 yardımcı olursanız sevinirim canım uğraştım yapamadımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…