inşallah senacım ya... kaptan olarak örneğimiz sensin.. daha önceden 80 kilodan 64e düşmüş biri olarak o kadar ii biliyorum ki o duyguyu.. tekrar yaşamak istiyorum
senacim bu kadar sorun yapma.ben eminim ki sen sinavi gectin.cunku zaten hemen hemen herkes cok acemi oluyor direksiyon sinavinda.ben alirken eger kaldirima cikmazsan ve de adam ezmezsen gecersin demislerdi:))bir suru hata yapmistim ama yinede 87 mi ne vermislerdi..bosuna uzulmusum diyeceksin...
merhaba arkadaşlar ben de katılmıştım forumunuzun renkli atmosferini görünce,fakat 1 haftadır kar tipi fırtına çok yoğun günler atlattık hiç giremedim siteye
yalnız ben sizler gibi düzenli giremeyebilirim bu yüzden de inşallah listeden çıkarılmam çünkü eve 4 buçuk gibi geliyorum yemek telaşı,öğrencilerim için ertesi güne hazırlayacağım etkinlikler,ödevler sonra oğlum ilgi istiyor vs...fakat arada girmeye çalışacağım
bir de kilo çizelgesine uğraşıyorum yapabilirsem hemen ekleyeceğim
başlangıç kilom 79.9 du geçen hafta
hedef 65 şimdilik
şu anki kilom 79.1
boyum 1.65
sevgiler herkese kolaylıklar diliyorum:80::80::80:
Eline sağlık Senacım...
seni seviyom kızzzz......
2. olmuşum....
aferin bana
senacım ehliyet sınavına üzüldüm kuzum ya....
üzülme lütfen...
daha hakkın var....
bende hepinizi çok seviyorum herbiriniz bnm ablam yada kardeşim gibisiniz iyiki varsınız sınavıma bende üzüldüm tatlım baş aqrısından duramıyorum
günaydın kızlar uyanalı yarım saat oldu ama hiç birşey yiyesim yok... bu iştahsızlık mahvetti beni
günaydın meltemcimmutlaka bişeyler ye cnm azda olsa
herkese merabaaa:80:erginsena üzülme canım boşunageçmişsindir ben geçtiysem bgn sen bile geçmişsindir
Canım nasıl geçti sınavın sonuçalrı öqrendinmi
canım bizim komşumuz ehliyet kursunda hoca olarak çalışıyor bgn sınava onla girdim yanımdaydı hoca olarak rahattım oyüzden geçtim hemenceciköğrendinmi sonucunu canım sen açıklandı çünkü
çok tebrik ederim cnmbiz kursu aradık daha sonuçlar gelmedi dedilerr içimden aramak bile gelmiyor umudum yok
saol canım bnm inş sende geçmişindir birlikte kutlarızbizim içerde tanıdıklar olduğu için arabadan iner inmez bilgim oldu keşke seninle birlikte aynı yerde girseydik beklemek daha strese sokuyor insanı geçmişindir ama inş
canım sen nerde girdin sınava..
istanbul aydosta girdim canım sen?
İstanbul zeytinburnu cnm..
ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok mutluyum çok umutsuzdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gözünaydın canım tebrıklerbak üzüldüğüne değmedi sonucu öğrenmeden boş yere üzdün kendini
Umutsuzvaka senı de kutlarım canım
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ettiqiniz dualar içinde ayrıca teşekkür ederim ama sınavım çok kötü geçti el frenini indirmeyi unuttum çalışan arabayı çalıştırmaya çalıştım kavşakta kırmızı ışık yanıyor diye durdum bana geç devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş dediler o arada arabayı stop ettirdim gördüqünüz gibi durum vahim kendimi çok kötü hissediyorum ve şuan aqlıyorum başım aqrıyor burnuma doqru gelen bir basınç var sanırım yine burnum kanıcak anlatamayacaqım kadar üzgünüm kızlar ben beceriksizim araba kullanmak bnm neyime 2.5 tan sonra tel açın sonuçları öqrenin dediler tel falan açmıcam eşim arasın ben kimsenin kazanamadın demesini duymak istemiyorumB]
ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :64]
Çok mutluyum çok umutsuzdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmB]
kupayı hakettikartık üzülmene değmedi cnm
kupayı hakettikartık üzülmene değmedi cnm
Gözünaydın canım tebrıklerbak üzüldüğüne değmedi sonucu öğrenmeden boş yere üzdün kendini
Umutsuzvaka senı de kutlarım canım
senacımm üzüldüğüne değdimi bak kazandın tatlım.burnu kanadı başı ağrıdı kıssss yerim seni ben.canlarım ikinizi de tebrik ederimmmmmmm.darısı olmayanların başınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?