70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar uyanalı yarım saat oldu ama hiç birşey yiyesim yok... bu iştahsızlık mahvetti beni

Canım çok şanslıymışsın iyi insanlara denk gelmişsin demekki ne gibi hatalar yapmıştın merak ettim cnm :26:

hoşgeldin cnm

canım bizim komşumuz ehliyet kursunda hoca olarak çalışıyor bgn sınava onla girdim yanımdaydı hoca olarak rahattım oyüzden geçtim hemenceciköğrendinmi sonucunu canım sen açıklandı çünkü

çok tebrik ederim cnm biz kursu aradık daha sonuçlar gelmedi dedilerr içimden aramak bile gelmiyor umudum yok

çok tebrik ederim cnm biz kursu aradık daha sonuçlar gelmedi dedilerr içimden aramak bile gelmiyor umudum yok

saol canım bnm inş sende geçmişindir birlikte kutlarızbizim içerde tanıdıklar olduğu için arabadan iner inmez bilgim oldu keşke seninle birlikte aynı yerde girseydik beklemek daha strese sokuyor insanı geçmişindir ama inş

ERGİNSENA ve UMUTSUZVAKAA sınavı kazandılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:64]

Çok mutluyum çok umutsuzdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm B]

kupayı hakettikartık üzülmene değmedi cnm

senacımm üzüldüğüne değdimi bak kazandın tatlım.burnu kanadı başı ağrıdı kıssss yerim seni ben.canlarım ikinizi de tebrik ederimmmmmmm.darısı olmayanların başınaaa

kupayı hakettikartık üzülmene değmedi cnm

Gözünaydın canım tebrıklerbak üzüldüğüne değmedi sonucu öğrenmeden boş yere üzdün kendini

Umutsuzvaka senı de kutlarım canım

çok teşekkür ederim kızlar 10 yıllık ömrüm gitti valla kendimi okadar sıkmışımki hala daha rahatlayamadım vücudum çok gergin ama neyse geçti gittiiii ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee rahatladım dünya varmışş :124::124::124::124::124::124:

senacımm üzüldüğüne değdimi bak kazandın tatlım.burnu kanadı başı ağrıdı kıssss yerim seni ben.canlarım ikinizi de tebrik ederimmmmmmm.darısı olmayanların başınaaa

seherim çok teşekkürler tatlım okadar mutluyumki ne dicemi bilmiyorum evet bakalım artık bu topiqe girmek ücretli kızlar az çok demeden giriş ücreti alıcam 2 tane araba alıcaz umutsuzvakaa ile ben bütün topiqi toplayıp istanbulun altını üstüne getiricezzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…