evet canım leslie diye bi hatunun step tarzı sporu 1 milliği 1.6 km ye eşit canım yani koşubandında ölmeğe gerek yok
kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi
senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn
yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa
tatlişkom hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin
sanada ayrıca kolay gelsindeeee sen çabuk alışırsın çünkü daha önce çalışmış olduğun için prosedürün hepsini biliyorsun oyüzden zorlanmazsın en fazla bir hafta tempoya uyum sağlarsıntekrar hayırlı olsun allah utandırmasın maaşının bereketi eksik olmasın
kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi
senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn
yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa
eveeeetttt gezmek istiyorummmmmmseherim çok teşekkürler tatlım okadar mutluyumki ne dicemi bilmiyorum evet bakalım artık bu topiqe girmek ücretli kızlar az çok demeden giriş ücreti alıcam 2 tane araba alıcazumutsuzvakaa ile ben bütün topiqi toplayıp istanbulun altını üstüne getiricezzzzz
mil leslimi ne kızlar:44:
hadi bepeki canım bu hatunun stebini nerde bulabilirim
çok yorgunuuuuumm
evi dip köşe temizledik hiç halim kalmadı
bi pazarımız var o da temizliğe gitti
buradan lingi verilmiyor ama şöyle yazıymhadi bepeki canım bu hatunun stebini nerde bulabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
aradığınız video burda da var kızlar
başka sitelerde üyelik isteyebilir
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/425087-leslie-sanson-zayiflayan-varmi.html
bu da bu programla zayıflayanların topiği
merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:
geçmiş olsun tatlım yaakendine dikkat et
ohh çalsın davullar sazlariyi eğlenceler evli çifte ömür boyu mutluluklar darısı tüm bekarların başına
iyi eğlenceleralah mesut bahtiyar etsin:79:
merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:
tesekurler kizlar ama sunet dugunuydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?