70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr bugün çok yoğundu ya yoruldum kız istemeye gittik süperdiii. kızı verdiler tabi

senacım umutsuz vaka tebrik ederimmmm bilirim o stresiii ama gözünüz aydınnnn hayırlı olsunn

yarın gidiyorum işee kıyafeterimi filan hazırlıcam bu aralar az girerim kendinize tikkat edin haaa

tatlişkom hayırlı uğurlu olsun allah mesut etsin
sanada ayrıca kolay gelsindeeee sen çabuk alışırsın çünkü daha önce çalışmış olduğun için prosedürün hepsini biliyorsun oyüzden zorlanmazsın en fazla bir hafta tempoya uyum sağlarsıntekrar hayırlı olsun allah utandırmasın maaşının bereketi eksik olmasın

merhaba öncelikle sena kaptanımızı ve ehliyet sınavını geçen diğer arkadaşlarımızı başarılarından dolyı kutluyorum
bugünkü menüm:
kalkar kalkmaz 1 bardak su
sabah: 5 zeytin,çok az peynir,maydonoz,yumurta
ara 1 portakal
öğle ıspanak kavurma 7 kaşık
ara 1 elma
akşam malesef biraz ağır bir menü kendi yaptığım pizzamdan 1 dilim
ve şimdi yeşil çayımı içiyorum

bu arada hafta içi fırsat buldukça foruma girmeye çalışacağım herkese güzel bir hafta diliyorum
:79::79::79::79::79::79:

saol cnm teşekkür ederim evet dediğin gibi bi hafta düzene girene kadar yoğun tempo olur sonra aynı düzen hayırlısıyla devam eder

teşekkür ederim canım

eveeeetttt gezmek istiyorummmmmm
mil leslimi ne kızlar:44:

hadi bepeki canım bu hatunun stebini nerde bulabilirim

canım bi hatun var leslie diye evde süper yürütüyo seni.ama nerden bulabilirim diye sormaaaaaasite ismini ayşebahara verene kadar akla karayı seçtim.dur bakalım olucak mı? s e n d e z a y ı f l a . c o m

çok yorgunuuuuumm
evi dip köşe temizledik hiç halim kalmadı
bi pazarımız var o da temizliğe gitti

merhaba kızlar güzelim pazar günüm çok kötü geçti. çarşı da gezerken birden başım döndü fenalaştım ve acile gittim serumlar falan çok kötüydü yaaa bütün tahliller normal çıktı ama çok kötü oldum yaa. şimdide baş ağrısı ve sersemlikle oturuyorum.. offf yaaaaaaaa...:26::26::26::26:

çok yorgunuuuuumm
evi dip köşe temizledik hiç halim kalmadı
bi pazarımız var o da temizliğe gitti

çalışanların derdibende dün kırk çıkardım senin gibivalla bi haftasonumuz var oda temizlik çamaşır yemek ütü derken hiç oluyor aynı yorgunlukla yeni hafta mesaiye başlıyoruzneyse bunada şükür

geçmiş olsun tatlım yaakendine dikkat et

geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et.canım rejim demek sağlıkl beslenmek demek sakın az diye sağlıksız beslenme hiçbir besin grubun eksik olmasın ama az ye .yoksa rejim de yalan olur tatlım.çok geçmş olsun tekrar öpüldünnnn:90::90::90:

Bugün nete giremedim kızlar misafir falan geldi...Bu sırada senacım ve umutsuzvaka ikinizi de tebrik ederim nereye götürüyosunuz bakiim bizi kutlamayaDüşünsenize hep beraber bi mekana gidip 70-79 topiği olarak rezervasyon yaptırmıştık dermişiz

tesekurler kizlar ama sunet dugunuydu...

eeee şekerim düğün deyincebizde evlilik zannettiksuçlusun ascez seni bizi madara edersin hahe he heeeeee şaka yaptım hayırlı olsun damatlığınıda görürsünüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…