@nnurayy ve magrenta
cok tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin, gercekten bu is ilac gibi geldi...
Sevgiler
canım sakarinde atabilirsin ....ben öyle yapıyodum şimdi şekersiz içiyorum ...
bana verdiğiniz kupa için teşekkürler arkadaşlar ama keşke almasaydım soruyorsunuz ya nasıl verdiğimi 2,200 karşılığında 4 yıllık nişanlımı verdim
kucuk bir sandevic yedim peynirli salatalikli kepekli ekmege 1havuc yedim simdi cay iciyorum sekersiz oglen yemegim aksamada tavuk suyuna corba yesillik salatasi var yagsiz tuzsuz
kızlar öğle yemeğimi yedim geldim nasıl rejim yapayım ben etli kuru fasulye,pilav,turşu ve şakşuka vardı yemekte valla bende evden getircem bu gidişle ben kuru fasulye bir dilim ekmek 2 kaşık kadar şakşuka yedim fazla değildir umarımmmmcokacimcoook
kızlar öğle yemeğimi yedim geldim nasıl rejim yapayım ben etli kuru fasulye,pilav,turşu ve şakşuka vardı yemekte valla bende evden getircem bu gidişle ben kuru fasulye bir dilim ekmek 2 kaşık kadar şakşuka yedim fazla değildir umarımmmmcokacimcoook
canım evden getir benim gibi yanında yemek olunca mecbur onu yiyorsun zararlı yiyeceklerden uzak kalıyorsun mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?