70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elsecim nereleredesin bakim sporla aran nasıl?daha kilo bildirimide yapmamışsın ne durumdasın bakalım.
özgerd,adasu,muhasebe22 de yok buralarda.kızlar hadi bakalım kilonuzu bildirin

whitehall bence şu an ne söylesek sana batıcaktır..acını istediğin gibi yaşa ama çabuk toparlan herşeyde bir hayır vardır...kısmetinse hiç bir kuvvet ayıramaz ....
bak incelcez çıtırlaşcaz...yazda geliyo ...ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun ...gülüşüm ama..çok yıpratma kendini inan kimse için değmiyo ....

kilo veren bütün kızları tebrik ediyorum diyette sizinle 2. haftam normalde 3. haftam ilk hafta 1,800 vermiştim bu hafta 1,200 verdim umarım bu haftada veririm çünkü pazar günü relg olcam haftaya veremicem kesin almazsam tabi:))))
74 ten 72 ye ve ordan da 71'e indim bakalım bu hafta nasıl olacak....

bu arada sakarinin abartılamdıkça hiç bir zararı olmadığını öğrendim ..bizatbir doktordan ..öğrendim ..yani hepsi aynı şeyi söylemiyo ..ama benim sorduğum doktor herşeyin fazalası zarar kararında olursa zararı olmaz dedi...yani aklında soru işareti olursa diye söyleyim dedim .canım ..

merhabalar kızla[r,69.70 olmuşum 100 gr vermişim ben bu hafta:))))))))))))) olsun hiç vermemktende iyidir.MERCİ 74 ARKADAŞIM GÖREVİ YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMADAN DEVAM ETTİRCAM ALLAHIN İZNİYLE BEN HAFTA İÇİ ARA ARA GİREBİLİYORUM AMA YİNEDE TAKİPTE PROBLEM OLMAZ ZATEN KİLO BİLDİRİMİMİZ PAZARTESİ İNŞ.HİÇBİR SORUN OLmaz

bana destek olan herkese teşekkür ederim ama dile kolay 8 yıldır beraberiz ve şimdi anlıyorum terk edilen değil terk eden daha çok acıyor hem ona hem kendime yanıyorum ayrılmak istediğimi söylediğimde yüzündeki o şeyi ki ifadelendiremiyorum unutamıyorum gözlerindeki yaşları ama çare yok severek ayrıldım meleğimden severek terk ettim onu ama arkamda bir enkaz var şimdi

kızlar ben bayadır uğramıyom ne o else yokmu artık neden ya ...yazılmamış herhalde geçen listeye ama hani 70 altına düşsek de burda olcaktık ..anlamadımda ..ben ...

whitehall çok özel değilse nedenini sorabilirmiyim ...neden ozaman bu kadar büyük bir sevgi hemde karşılıklı bu devirde çok zor belkide çok rahat üstesinden gelebileceğiniz bişeyi siz büyüttünüz gözünüzde inş iyi düşünmüsündür arkadaşım ..sonrasında pişmanlık duymak daha kötü inanki ..

neyse herkes gitti bende kaçıyorum işim çok hepinizi öptüm

else ne olduğunu anlamadım ama topik sensiz çok boş olur ...canım ya ...sonra görüşürz.öptüm ..

bana verdiğiniz kupa için teşekkürler arkadaşlar ama keşke almasaydım soruyorsunuz ya nasıl verdiğimi 2,200 karşılığında 4 yıllık nişanlımı verdim

ne diyeceğimi bilmiyorum acını yüreğimde hissediyorum,neler hissettiğini anlayabiliyorum...ayrılığınızın neden niçinlerini bilemiyorum ama şunu söyleyebilirim zaman ve mekanlara yenilen aşklar bana göre zaten gerçek değildir,hakkında hayırlısı olsun canım.

kucuk bir sandevic yedim peynirli salatalikli kepekli ekmege 1havuc yedim simdi cay iciyorum sekersiz oglen yemegim aksamada tavuk suyuna corba yesillik salatasi var yagsiz tuzsuz

kucuk bir sandevic yedim peynirli salatalikli kepekli ekmege 1havuc yedim simdi cay iciyorum sekersiz oglen yemegim aksamada tavuk suyuna corba yesillik salatasi var yagsiz tuzsuz

afiyet olsun canım,bu arada cidden seni çok taktir ediyorum Nuray cım,hiç kaçamakların olmuyor bravoo

kızlar öğle yemeğimi yedim geldim nasıl rejim yapayım ben etli kuru fasulye,pilav,turşu ve şakşuka vardı yemekte valla bende evden getircem bu gidişle ben kuru fasulye bir dilim ekmek 2 kaşık kadar şakşuka yedim fazla değildir umarımmmmcokacimcoook

kendine haksızlık etme hiçte fazla değil,pilavı yememişsin bak yerimseniben

bende 4 kaşık barbunya ,1 dilim tahıllı ekmek ve salata yedim cokacimcoook

canım evden getir benim gibi yanında yemek olunca mecbur onu yiyorsun zararlı yiyeceklerden uzak kalıyorsun mecburen

canım evden getir benim gibi yanında yemek olunca mecbur onu yiyorsun zararlı yiyeceklerden uzak kalıyorsun mecburen

ya canım ayrı yeme imkanı olsa güzel olucak ama toplu yemek yiyoruz salatamı ve yoğurdumu getircem ama bu gidişle bizim yemekler çok tuzlu ve yağlı geliyor bütün gün oturuyorum bir de gelde kilo alma delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…