ya else nerde arkadaslar ya onsuz bu topik cok bos Çok üzgünüm çoookben daha kahvaltı bıle yapmadım şimdi yıcem cokacimcoook
ya else nerde arkadaslar ya onsuz bu topik cok bos Çok üzgünüm çoookben daha kahvaltı bıle yapmadım şimdi yıcem cokacimcoook
canım ya zamanını pek hatırlamıyorum en fazla 2 hafta oldu olmadı.bünye olarakta dikkat ettiğimde çok hızlı kg verebiliyorum . ee bunun yanında diyet ve hergun temizlik birde 7,5 aylık bebek ve ayrıca işsz bir koca kaydirigubbakcemile3 yani hiç zor olmadı sadece ben boğazıma çok düşkünüm onu kestikten sonra rahat verdim .gunde 6 öğün yiyorum az yiyorum hergunde gunde 3 dilim kepek ekmeği sabahları aç karnına sıcak sirkeli su maalesef birde sigara içiyorum şekersiz çay içiyorum yani bildiğin klasik şeyler ama insan alışıyo artık biyerden sonra birde kg vermek cok guzel verince de insan gaza geliyo :smiley-cool:tebrik ederim nasıl ve ne kadar zamanda verdin 5 kg paylaşırsan sevinirim
afiyet olsun canım,bu arada cidden seni çok taktir ediyorum Nuray cım,hiç kaçamakların olmuyor bravoo
Gülçiçek cim Haziran a çok var,üzme kendini,sağlık problemin yoksa,diyete devam ve biraz sporu artırmakla 3 ayda istediğin kiloya ulaşırsın,moral bozmak yok kaydirigubbakcemile5
elsecim nereleredesin bakim sporla aran nasıl?daha kilo bildirimide yapmamışsın ne durumdasın bakalım.
özgerd,adasu,muhasebe22 de yok buralarda.kızlar hadi bakalım kilonuzu bildirin
arkadaslar,
bugun bir is gorusmesine daha gittim bu olursa daha cok sevinecem, cunku meslegimle ilgili
eve yeni geldim saat 2 den beri yollardayim, cok yoruldum valla.:))))))
hadi arkadaslar , bildirmeyenler icin son iki saatimizdeyiz, bildirin, listeyi hazirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?