70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kilom 76 olmuş kayınvalidem geldi ancak yazabiliyorum hala bizde ama çaktırmadan açtım :jeyyar:

kızlar bende yedim ögle yemegimi
sabah sıcak su, kahvaltıda 2 galeta, peynir ,2 zeytin ve şekersiz çay
öglen haşlanmış tavuk ,1 kaşık nohutlu pilav ve bol yeşillik salatası
şimdide yeşil çay akşamada bakalım eşimin canı ne isterse....

ya else nerde arkadaslar ya onsuz bu topik cok bos Çok üzgünüm çoookben daha kahvaltı bıle yapmadım şimdi yıcem cokacimcoook

ya else nerde arkadaslar ya onsuz bu topik cok bos Çok üzgünüm çoookben daha kahvaltı bıle yapmadım şimdi yıcem cokacimcoook

canım kahvaltı için geç değilmi biraz yaaaa :))) hemen başla yemeğe :))

elseyi görmedim ben bugün işi vardır heralde :)kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim nasıl ve ne kadar zamanda verdin 5 kg paylaşırsan sevinirim
canım ya zamanını pek hatırlamıyorum en fazla 2 hafta oldu olmadı.bünye olarakta dikkat ettiğimde çok hızlı kg verebiliyorum . ee bunun yanında diyet ve hergun temizlik birde 7,5 aylık bebek ve ayrıca işsz bir koca kaydirigubbakcemile3 yani hiç zor olmadı sadece ben boğazıma çok düşkünüm onu kestikten sonra rahat verdim .gunde 6 öğün yiyorum az yiyorum hergunde gunde 3 dilim kepek ekmeği sabahları aç karnına sıcak sirkeli su maalesef birde sigara içiyorum şekersiz çay içiyorum yani bildiğin klasik şeyler ama insan alışıyo artık biyerden sonra birde kg vermek cok guzel verince de insan gaza geliyo :smiley-cool:

bu arada nişanlısından ayrılan arkaşa hakkında hayırlısı olsun diyorum canım herşerde bir hayır vardır ! sıkma canını ...
zayıflayan tüm arkdaşlara tebriklerimi sunuyorum:lepi:a.s. zayıflayamayan arkdaşlarda sıkmasınlar canını en azından kg olmanın önune geçiyorsunuz ve 1 haftada veremediniz belkide sonradan vericeksiniz pes etmeyinn öpüldünüz:teselli::1hug:

ay ya ben artık hıc doymuyorum kaydirigubbakcemile3 doya doya ymek yemek istiyorumkaydirigubbakcemile3

bu haftaki birinci kimse kutluyorum :hooray: çünkü hepsini okuyamadım çok yoğunum kilo bildirimimi de henüz veriyorum 75.600 olmuşum herkese başarılar a.s.

afiyet olsun canım,bu arada cidden seni çok taktir ediyorum Nuray cım,hiç kaçamakların olmuyor bravoo

sagol canim benim kacamagim olmuyor o istegi bastiriyorum havucla salatalikla sekersiz cay ve light biskuvi meyva yiyorum (eksi elma )birde ben beynimi sartladim diyete beynimde girdim zaten 10 aydir 79 kilo ile gezdim biliyordum ki beynimde baslamamisti diyet hazir oldugum an simdiydi sukur 2haftadir veriyorum zorlanmadim su kilonun sabitlendigi haftalarida atlattim mi 58inicem

Gülçiçek cim Haziran a çok var,üzme kendini,sağlık problemin yoksa,diyete devam ve biraz sporu artırmakla 3 ayda istediğin kiloya ulaşırsın,moral bozmak yok kaydirigubbakcemile5

CNM BENIM UFAK BIR CANAVARIM VAR o yetıyor bana onu emzırdıgımden de cok kesemıyorum ama onceden daha cabuk kılo verıyordum kılo cok olunca vermek ne zormusya off bugunde kosamaıdm hergun mısafır oyy oyyybenneyaptımki

kıslar bu lahana dıyetını pekı deneyen varmı bend eyapsam sutum gıdermı acaba ben yerım zaten cok severım lahanayı fıkrı olan varmı

arkadaslar,
bugun bir is gorusmesine daha gittim bu olursa daha cok sevinecem, cunku meslegimle ilgili
eve yeni geldim saat 2 den beri yollardayim, cok yoruldum valla.:))))))
hadi arkadaslar , bildirmeyenler icin son iki saatimizdeyiz, bildirin, listeyi hazirliyorum

elsecim nereleredesin bakim sporla aran nasıl?daha kilo bildirimide yapmamışsın ne durumdasın bakalım.
özgerd,adasu,muhasebe22 de yok buralarda.kızlar hadi bakalım kilonuzu bildirin

Merhaba canım ben bildirdim bu haftada aynıyım 70,4 malesef. Bu hafta çok sıkı bir diyete girdim mutlaka verecem.

ben 69.5 olduğumu yazmıştım ama yeniden belirtiyorum...
bu arada hayırlı olsun süper,kısmetin açılıyor işten yana...Allah gönlüne göre veriyor merci

gülçiçek lahana gaz yapar emzirdiğin için buda bebeği rahatsız edebilir iyice araştır bence öyle yap lahana diyetini...

merci arkadaşım ne kadar güzel ..allah şansını güzel ,kısmetini bol etsin ,gönlün neyden yana ise ve senin için hangisi hayırlı ise o olsun ..öptüm ..ben kilomu bildirmiştim zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…