aa yenimi açıldı duymadım kız hiççç kaça gidiyosun sen
Canım bnm izleme alışkanlıqım yok
hoşgeldin cnm ben şahsen iyiyim seninlede bi muhabbet edemedik yine edemicez çıkıyorum bende yorgunum öpüyorum kızlar kaçtım byyyy..
efferin gııııı...maşşallah kuzuma
çok hastayım yaaaaaaaaa
bütün etlerim kemiklerimden ayrıldı öksürmekten boğazım birazdan kanayacak
ha kocaların farketmesine gelince o konuda çok kızkınım hiç yazmayım daha iyi olacak
bu ağrılara daha kaç gün dayanırım bilmiyorum.işin kötüsü kızıma bulaştı şimdide o yanıyor ateşten.
en az 3 yılı var fazlasını bilmiyorum aylık 35 lira pazartesi çrşmb cuma günleri sabah öğlen akşam seansları var hangisi uyarsa
olur valla kuşum kimin orası kaç saat gidiyosun benim tanıdık bi yer 60 diyo siizn orası kaça
çok yakında bende aranızda olacağım inşallah :))))))
yirim ben senihadi bakalım biyerden tut ucunuda sağlığımızı iyice sağlamlaştıralım
SPOR YAPIN KIZLAAAARRRRR
ben bu sabah epeydir giyemediğim bi kumaş pantolonum vardı,sırf meraktan sabah işe gitmeden bi deniyim körün taşı tutar dedim veeeee giydim oldusadece önü kapanmadı iki parmak açık kaldı
ama ben o pantolonu 60 kilo iken giyiyordumşu demek oluyorki ozamanlar spor yapmıyordum şu an kilom daha çok olmasına rağmen sporla sıkılaşmışımki içine sığdım ve utanmasa kapanacaktı fermuar
demem o ki spor vücudu acayip sıkılaştırıyorhadi bakalım yarından tezi yok spor yapmayanlar evdede olsa başlasınlar
günaydınn çıtırlarrrr evdeyimm bugün hastayımmmoğluşumu yolladım ben evdeee
aaa sesim travesti gibi çıkıyooooo
helal olsun sana burcun ne anacım ne yapıyon bu adama?evliyim hayatım 7,5 yıllık valla saçımdaki ton farkını bile farkederrr kocacım benim seviyorum seni
pişşt fıstık nıye 1. takıma yazmıyon kız.?geçmişlsun tatlımmm kendine dikkat et tam hastalık zamanı.
kıssslar ben geldimmmmm.nabersiniz.yoruldum yine yafffff şu bebişim uyusaydı bi.ben de uyurdum:84:
evet canım sanırım aynı yer
yok çankırılıyım cnm mutlu yüzler neresi ben bilmiyorummm
aaa o neymiş ki hiç duymadım geçmiş olsunkızlar herkese ii akşamlar.. bugün ne yediğimin haddi hesabı yok... beyaz ekmek de yedim bviskrem de yedim.. kendimi kaybettim valla. o yüzden ne yediğimi yazmıcam.. tüm gün hastanede koşturduk durduk eşimle.. ve doktor tiroidimde iltihaplanma olduğunu söyledi.. internette araştırdım böyle olan biçok kişi var ve çok kilo alıyolarmış zayıflayamıyorlarmış.. işin kötü tarafı ömür boyu süreecek bi hastalık... ne yapcam bilmiyorum.. böyle durum yaşayan veya böyle birini tanıyan varmı???2 ay sonra kontrolüm var herşey orda belli olacak....
ben geçen hafta şehir dışında lduğum için bildirim yapamadım.ama bu hafta çok istikrarlıyım ve başarmak için sadece 13hf var ders zili 18 haziran'da çalacak benim için ve çok az zamanım kaldı.kaptan Sena beni de aranıza katar inşallah.
bşl79.3kg...............hdf 69kg
gönlüm ister 65 olam ama bilem yoktur zaman
herkese iyi geceler.yarın görüşürüz.
kızlar benimde saçlarımda röfle var ama bende bu ara renk değiştiricem
koyu kızıl üzerine iki üç ton açığı kızıl gölge(balyaj)attırıcam
zaten tenim soluk güzel olucak sanırım
sende mi finans zedesin yoksa
bildiğim kadarıyla başka bi bankanın bu şekilde süreci yok şu an
Canim yaaa bravooo seni tebrik ediyorum, masallahin var, azmine gayretine bayiliyorum, seni kendime ornek almak istiyorum, sei takip ediyorum ama senin gibi olamiyorum, bu hafta sonuda dahil olmak uzere bir kac gun yokum pazartesiden itibaren yolundan gidecegim sen ne yiyip iciyorsan bende onlari yiyip icip yaptiklarini yapacagim, senden birtek rica edecegim, yediklerini tam olarak saat kacta yiyorsun onlarida yazarmisin? Pazartesi gorusmek uzere.....merhaba kızlar...
ancak işleri toparladım ,çocukları doyurdum,sporumu yaptım duşumu aldım,daha havlu tepemde hemencecik size koştum geldim...kocam ne o nereye koşturuyorsun bi dinlensene dedi kızlar bekliyor dedim ve bana sen delisin gibilerinden bir bakış attı...neyse boşverin onlar anlamıyor zaten
menümü vereyim hemen
uyanınca:
2 kuru kayısı 1 bardak su
sabah:
bir haşl. yumurta
bir dilim beyaz peynir
bir dilim domates
bir sivri biber
4 zeytin
bi dal kıvırcık
9-10 dal maydanoz
bir kupa ıhlamur
ara:
bir kupa lipton form plus limonlu
bir kupa yaban mersini çayı
öğlen:
bir pors. adana (ekmeksiz sadece pılavı ve salatası)
bir bardak ayran
ara:
bir kupa nar çayı
bir küçük elma
akşam:
üç dilim (yöresel küp doğranmış)peynir
bir salatalık
bir bağ limonlu maydanoz
bir kupa tarçınlı yeşil çay
SPOR:60 dk.7.0 da yürüyüş,25 dk. kemer,6 dk. zorda eliptik bisiklet,60 mekik,30 ar tane sağ ve sol yan bacak çalışıldı
gün boyu 2 lt. su
nasıl idare eder dimi
daha geçmişe bakamadım şimdi bakıcam öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?