70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bnm izleme alışkanlıqım yok

hoşgeldin cnm ben şahsen iyiyim seninlede bi muhabbet edemedik yine edemicez çıkıyorum bende yorgunum öpüyorum kızlar kaçtım byyyy..

efferin gııııı...maşşallah kuzuma

bende sülümanı öle izliyorum bi size bi ona bakıyorummm

devamlılığı olsa spor bu bile iyidir benim içinn

:2::2::2::2:geçmiş olsun tatlım...geçen hafta senin tarzda eşim ve iki oğlum aynen hastaydılar çok zor allah şifa versin

olur valla kuşum kimin orası kaç saat gidiyosun benim tanıdık bi yer 60 diyo siizn orası kaça

yirim ben seni hadi bakalım biyerden tut ucunuda sağlığımızı iyice sağlamlaştıralım
SPOR YAPIN KIZLAAAARRRRR
ben bu sabah epeydir giyemediğim bi kumaş pantolonum vardı,sırf meraktan sabah işe gitmeden bi deniyim körün taşı tutar dedim veeeee giydim oldu sadece önü kapanmadı iki parmak açık kaldı
ama ben o pantolonu 60 kilo iken giyiyordumşu demek oluyorki ozamanlar spor yapmıyordum şu an kilom daha çok olmasına rağmen sporla sıkılaşmışımki içine sığdım ve utanmasa kapanacaktı fermuar
demem o ki spor vücudu acayip sıkılaştırıyor hadi bakalım yarından tezi yok spor yapmayanlar evdede olsa başlasınlar

spor kesinlikle sıkılaştırıyooooooo inş inş yaz geldikçeee hevesleniyorumm kilo vermeyeee

evliyim hayatım 7,5 yıllık valla saçımdaki ton farkını bile farkederrr kocacım benim seviyorum seni
helal olsun sana burcun ne anacım ne yapıyon bu adama?
benım eniştem oyle 2 tane tüy olsa vucdunda sen kadınlıktan çıktın dıye karısının başının etini yer.bide teyzeme süreklı makyaj malzemesı alır.süslen geç karşıma otur dermiş.seyretmeyı svermış.
benım kocam makyaj yapmamdan küpe takmamdan hoşlanmıyo.kokoş giyinmeme sevmıyo.spor gıyıneyım ıstıyo hep.
bende evde, dışarda süslenmeyı severım.
ama pijama gıysem yakışmış dıyo.süslensem hoşuna gitmiyo.benım koca bı tuhaf heralde.süreklı spor gıyınınce de olmuyo.

geçmişlsun tatlımmm kendine dikkat et tam hastalık zamanı.

kıssslar ben geldimmmmm.nabersiniz.yoruldum yine yafffff şu bebişim uyusaydı bi.ben de uyurdum:84:
pişşt fıstık nıye 1. takıma yazmıyon kız.?
msn ye nıye gelmıyon?
hesap ver bakıyım...

kızlar benimde saçlarımda röfle var ama bende bu ara renk değiştiricem
koyu kızıl üzerine iki üç ton açığı kızıl gölge(balyaj)attırıcam
zaten tenim soluk güzel olucak sanırım

aaa o neymiş ki hiç duymadım geçmiş olsun
bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ama dediğin şey bende de var mı ki hangi tahlille çktı iltihap

ben geçen hafta şehir dışında lduğum için bildirim yapamadım.ama bu hafta çok istikrarlıyım ve başarmak için sadece 13hf var ders zili 18 haziran'da çalacak benim için ve çok az zamanım kaldı.kaptan Sena beni de aranıza katar inşallah.

bşl79.3kg...............hdf69kg
gönlüm ister 65 olam ama bilem yoktur zaman

herkese iyi geceler.yarın görüşürüz.

hoşgeldin tatlım

kızlar benimde saçlarımda röfle var ama bende bu ara renk değiştiricem
koyu kızıl üzerine iki üç ton açığı kızıl gölge(balyaj)attırıcam
zaten tenim soluk güzel olucak sanırım

açık tenli birisine koyu saç rengi çok güzel oluyor
kızıl çok kullanışlı değilmiş ama öyle duydum her banyoda akıyomuş

Canim yaaa bravooo seni tebrik ediyorum, masallahin var, azmine gayretine bayiliyorum, seni kendime ornek almak istiyorum, sei takip ediyorum ama senin gibi olamiyorum, bu hafta sonuda dahil olmak uzere bir kac gun yokum pazartesiden itibaren yolundan gidecegim sen ne yiyip iciyorsan bende onlari yiyip icip yaptiklarini yapacagim, senden birtek rica edecegim, yediklerini tam olarak saat kacta yiyorsun onlarida yazarmisin? Pazartesi gorusmek uzere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…