günaydın çıtır adaylarımmm herkese müthiş güzel birgün dliyorumm
Canım bende troit hastasıyım ve ilacımı ömür boyu kullanmak zorundayım doktor bu teşhisi ilk koyduqunda aşırı kilomu buna baqlamıştı ama hiç alakası yokmuş yememe dikkat edince bütün kilolar gitti o onu demiş bu bunu demiş boşver sen önüne bak bunları düşünürsen mursuz olursun kilo vermen bile etkilenir ilacını düzenli kullandıqında 1-2 aya kalmadan deqerler normale iniyor kafaya takacak hiçbirley yok tatlım
hoşgeldin cnm
bnmde röfleyi geçen yaz kızıla döndüm
hoşgeldin cnm seni hatırladım yarın bildirim yaparsan haftaya cuma listeye alırım seni
evet cnm yaaa çok akıyor sinir oluyorum havlularım bile kırmızı oluyor ama seviyorum bu rengi gidip gidip 2 ayda bir tekrar boyatıyorum
walla çok alınıyorum gelmiyosun diyeönceden hergün geliyodun şimdi niye gelmiyon ben kendi adıma yazayım iyiyim cnm sen nasılsın
günaydın cnmben geldim ama sen gitmişisn işe :26: hava çok güzel evet bende tahlilleri alamya gidicem gelincede yürüyüşe çıkıcam sonrada arkadaşa gidip kaçamak yiceeemmm :84::84: hemde perşembe perşembe :84::84::84:
hava durumu yağmurlu diyor ama yağmadııııı akşam gezz sendee bende öle yapcamcanım rakibem cok gecmıs olsun o hastalıg bılmıyorum ama kılo vermıstın sen gecen hafta guzelce yanı etkılemıyodur o zaman Allah şifa versin
bende bu hafta dıkkat etmeme ragmen veremıycem gıbı:26:
Hoşgeldin meltem iyiyim kosturuyoz ıste sen nasılsınhaberım vardı dısarda fuar ın mı bısey vardı bitti mi arada ugra ben kılo veremıyorum bu aralar ama
Günaydın hava güzel ama malesef ben işteyim
günaydın5 dk msja bakıp ne yazacağımı bilemedim.ayaktta uyuyorum resmen nasıl geçti çok yorulmadın inşallah.
evet çok güzel 3 gündür kaloriferi yakmıyoruzsabah yürüyüşe çıkacaktım ama eve geç ve yorgun geleceğimi düşünerek eşim işe gidince öğlen çıkarım dedim.
tamam cnm gelip bakıcam bengünaydın özelden mesaj atayım dedim ama mesaj sayım yeterli değilmiş yarın 9.5 da sabah seansı var
Yok canım finanszede değilim ben vakıfzedeyim:44:
valla kimlerden nelerden bilmem de çarşıda bi kuyumcu var küçük yer olduğu için ordan tarif edeyim yaprak kuyumculuk diye hatta elektronik alet satan yerleri de var annemin halasının orasıkesin vardır tanıdıklarrrbi ara sülalae seceresi çıkartalımmm kimlerdenmiş annen
evde oturunca bende hiç dikkat edemiyorum yaameltemcım gecen hafta evde oldugum ıcın kacırdım evet ama bu hafta cok dıkkat ettım az once ıs yerınde ıspnaklı börek verdiler ne zamandır yemıyodum ama almadım yanı ara öğün gıbı düşünüp alabılırdım ama yarın cuma emeklerım bosa gıtmesın barı 300 gr vereyım dıyorum bakalım .:26:
aslı yı bulun yaff kim bu acep cok zayıfladı da görünmüyomu
benim bi arkadaşım da bekliyo vakıfı
inşallah gönlüne göre olur canım sanucun
evde oturunca bende hiç dikkat edemiyorum yaa
bu kilolarda o yüzden zaten
1.5 yıl işsiz kalıp evde oturunca böyle oluyo insan
hoşgeldin cnm menülerini paylaşırsan daha iyi anlarsın birebir incelemiş oluruz menünü ve yanlışları söyleriz sana bol iradelerr
aaa o neymiş ki hiç duymadım geçmiş olsun
bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ama dediğin şey bende de var mı ki hangi tahlille çktı iltihap
günaydın çıtır adaylarımmm herkese müthiş güzel birgün dliyorumm
Canım bende troit hastasıyım ve ilacımı ömür boyu kullanmak zorundayım doktor bu teşhisi ilk koyduqunda aşırı kilomu buna baqlamıştı ama hiç alakası yokmuş yememe dikkat edince bütün kilolar gitti o onu demiş bu bunu demiş boşver sen önüne bak bunları düşünürsen mursuz olursun kilo vermen bile etkilenir ilacını düzenli kullandıqında 1-2 aya kalmadan deqerler normale iniyor kafaya takacak hiçbirley yok tatlım
hoşgeldin cnm
bnmde röfleyi geçen yaz kızıla döndüm
hoşgeldin cnm seni hatırladım yarın bildirim yaparsan haftaya cuma listeye alırım seni
evet cnm yaaa çok akıyor sinir oluyorum havlularım bile kırmızı oluyor ama seviyorum bu rengi gidip gidip 2 ayda bir tekrar boyatıyorum
walla çok alınıyorum gelmiyosun diyeönceden hergün geliyodun şimdi niye gelmiyon ben kendi adıma yazayım iyiyim cnm sen nasılsın
günaydın cnmben geldim ama sen gitmişisn işe :26: hava çok güzel evet bende tahlilleri alamya gidicem gelincede yürüyüşe çıkıcam sonrada arkadaşa gidip kaçamak yiceeemmm :84::84: hemde perşembe perşembe :84::84::84:
dünkü menümü gururla sunmak isterdim ama maalesef kapanış çok iyi olmadı
kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 küçük domates
3-4 dilim sucuk
arada
1 elma
öğlen
kıymalı makarna
1 bardak ayran
arada
1 nescafe
akşam
1 kase çorba
1 gözleme:78: :88::88:
gözleme ardından için yandığı için baya bi su içtim
ve yatmadan bişey yemedim
sabah korkuyla tartıya çıktım ama ibre de değişikli yoktu :81:
kesin bi nazar olayı var :84: bende ne olduğumu anlamadımahhh canım benimmm kesssin benim nazarım değdi kısss çatttır çattır kilo vererek bizi çattır çattır kıskandıran sen ki venüslü metolu hatunn aksırana tıksırana kadar yidinni kıııııı
şaka biyana bitanem canını o kadar sıkma sadece 3 dün kaçırmışsın o yüzden korkacak bişi yok bi on gün kadar tartılma çok dikkat et atlatırsın şekercim
asuman hanımlarda sahnedeselamlar çıtır bayanlar aferim arzuma da iradede bitiyor herşey
benim bi arkadaşım da bekliyo vakıfı
inşallah gönlüne göre olur canım sanucun
valla kimlerden nelerden bilmem de çarşıda bi kuyumcu var küçük yer olduğu için ordan tarif edeyim yaprak kuyumculuk diye hatta elektronik alet satan yerleri de var annemin halasının orası
ben detaylı sorup söyleyeyim sana
evde oturunca bende hiç dikkat edemiyorum yaa
bu kilolarda o yüzden zaten
1.5 yıl işsiz kalıp evde oturunca böyle oluyo insan
kesin bi nazar olayı var :84: bende ne olduğumu anlamadımbende bu hafta tartılmak istemiyorum motivasyon açısından.beni kilo almak tetiklemiyo moralimi bozuyor ve kendimi buzdolabi çevresinde dolanırken görüyorum.bu yüzden bidahaki bildirime yetişmeyi düşünüyorum ama ama sena tartılacaksın olmaz diyo bende 10 kilo fazla yaz mühim değil ben tartıda bunu görmeyeyim yeter
asuman hanımlarda sahnedeama ama sen bizim topikimize gel niye yabancı topiklerdesin
yeşimciğim sana özel selamlar sevgiler sunuyorum
olmaz ben izin vermiyorum tek topikten yanayım ben dinimizce caiz değil öyle 2-3 topikbiraz büyük boy kalıyorum yanınızda misafir sanatçı olarak uğrarım iki tarafa da yetişirim merak etmeyin
Sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinSen de inşallah hayırlı bir iş bulursun kısa zamanda...
Bu sırada sen de aynı benim gibi evde durdukça yemeklere sardın galiba...63 kilodan 80'e kadar çıkmıştım mezun olduktan sonra...Gerçi çıkarken kolaydı da tabi şimdi geri dönmesi çok zor oluyor
bende bende
olmaz ben izin vermiyorum tek topikten yanayım ben dinimizce caiz değil öyle 2-3 topik
vazgeçmeyiz biz 2 ileri 1 geri devam ederiz yinecanım ben burada kalıcı olursam hepiniz biz zayıfız deyip vazgeçersiniz
biraz büyük boy kalıyorum yanınızda misafir sanatçı olarak uğrarım iki tarafa da yetişirim merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?