70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın cnm hava süperr ye ye bişey olmaz o kadar kilo verdin sen nası yiceni bilirsin bi lokma hepsindennn

hava durumu yağmurlu diyor ama yağmadııııı akşam gezz sendee bende öle yapcam

bende yakmıyorum cnm artık böle gider havalrrr

günaydın özelden mesaj atayım dedim ama mesaj sayım yeterli değilmiş yarın 9.5 da sabah seansı var
tamam cnm gelip bakıcam ben

Yok canım finanszede değilim ben vakıfzedeyim:44:

benim bi arkadaşım da bekliyo vakıfı
inşallah gönlüne göre olur canım sanucun
kesin vardır tanıdıklarrr bi ara sülalae seceresi çıkartalımmm kimlerdenmiş annen
valla kimlerden nelerden bilmem de çarşıda bi kuyumcu var küçük yer olduğu için ordan tarif edeyim yaprak kuyumculuk diye hatta elektronik alet satan yerleri de var annemin halasının orası
ben detaylı sorup söyleyeyim sana
evde oturunca bende hiç dikkat edemiyorum yaa
bu kilolarda o yüzden zaten
1.5 yıl işsiz kalıp evde oturunca böyle oluyo insan

dünkü menümü gururla sunmak isterdim ama maalesef kapanış çok iyi olmadı

kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 küçük domates
3-4 dilim sucuk

arada
1 elma

öğlen
kıymalı makarna
1 bardak ayran

arada
1 nescafe

akşam
1 kase çorba
1 gözleme :78::88::88:

gözleme ardından için yandığı için baya bi su içtim
ve yatmadan bişey yemedim
sabah korkuyla tartıya çıktım ama ibre de değişikli yoktu :81:

Sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için Sen de inşallah hayırlı bir iş bulursun kısa zamanda...

Bu sırada sen de aynı benim gibi evde durdukça yemeklere sardın galiba...63 kilodan 80'e kadar çıkmıştım mezun olduktan sonra...Gerçi çıkarken kolaydı da tabi şimdi geri dönmesi çok zor oluyor

hoşgeldin cnm menülerini paylaşırsan daha iyi anlarsın birebir incelemiş oluruz menünü ve yanlışları söyleriz sana bol iradelerr

dünkü menümü yazıyım akşam bir arkadasımın doğum günü vardı giremedim

sabah
5-6 zeytin
peynir
bir dilim kepek ekmeği

ara
neskafe 3ü 1 arada

öğlen

barbunya 9-10 çatal kadar
1 dilim kepek ekmeği

ara

bal aromalı yeşilçay

akşam

7de işten cıktım direk yola cıktım birşey yiyemedim saat 10 gibi 1 dılım pasta ve 1 tane poğaça yedim ilk günden gitti bizim diyet ama napalım moral bozmak yok bundan sonra dikkat etmeye devam edicez

toplamda da 1,5 lt su içtim

spora da gidemedim bu akşam kısmetse gidicem sonra gece girebilirsem bugunku menumude yazarım

Son düzenleme:
aaa o neymiş ki hiç duymadım geçmiş olsun
bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ama dediğin şey bende de var mı ki hangi tahlille çktı iltihap

canım hormon tahlilleri yani tiroid düzeyleri hep jormal çıktı benim.. ultrason sonucuna göre doktor sende haşhimato var dedi. usg de tiriodit var yazıyor....

canım içime o kadar su serptinki anlatamam... dünden beri depresyondayım... kafam karmakarışık.. ne olur hastalığın hakkında biraz bilgi ver. benimki tiroid iltihaplanması yani haşhimatoumuş.. seninki ne tür bi hastalık.. hangi ilacı kullanıyorsun bi de hastalığın tanısından sonra bebek sahibi oldun mu???

Son düzenleme:

evet karbonhıdrat agırlıklı olmus bu menü salata sebze yok gibi

kesin bi nazar olayı var :84: bende ne olduğumu anlamadım bende bu hafta tartılmak istemiyorum motivasyon açısından.beni kilo almak tetiklemiyo moralimi bozuyor ve kendimi buzdolabi çevresinde dolanırken görüyorum.bu yüzden bidahaki bildirime yetişmeyi düşünüyorum ama ama sena tartılacaksın olmaz diyo bende 10 kilo fazla yaz mühim değil ben tartıda bunu görmeyeyim yeter

selamlar çıtır bayanlar aferim arzuma da iradede bitiyor herşey
asuman hanımlarda sahnede ama ama sen bizim topikimize gel niye yabancı topiklerdesin

sen sor bende hafta sonu bizimkilere soruyum bak akraba çıkıcazzz memleketlim benim

biraz büyük boy kalıyorum yanınızda misafir sanatçı olarak uğrarım iki tarafa da yetişirim merak etmeyin

çıtırlar menüm

uyanınca
2 bardak yeşil çay

sabah

1,5 dilim light ekmek
1 kk light peyaz peynir
3 zeytin
1 kırmızı biber közlenmiş (hazır)
maydanoz dere otu

ara
form çay
3 gün kurusu

öğle
nesfit 5 kaşık

ara
kuru incir

akşam
salata
çorba

suya bitki çaylarına devamm

şuan çalışıyorum canım allahtan
bi yerin muhasebe finasn bölümündeyim
arada da banka sınavlarına girip sınavı kazanıp mülakatta eleniyorum
bende en son bi 80i gördüm çalışmaya yeni başlamıştım
şimdi de işte 78 79 arası gidip geliyorum
diyeti düzenli yapmadığım için veremiyodum
şimdi buraya gelince ister istemez düzenli yiyosun
bakalım yarın kaç çıkarım tartı da

sahile gittim yıne
misler gibi bi saate yakın yürüdüm geldim ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…