70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar...
ancak işleri toparladım ,çocukları doyurdum,sporumu yaptım duşumu aldım,daha havlu tepemde hemencecik size koştum geldim...kocam ne o nereye koşturuyorsun bi dinlensene dedi kızlar bekliyor dedim ve bana sen delisin gibilerinden bir bakış attı...neyse boşverin onlar anlamıyor zaten
menümü vereyim hemen
uyanınca:
2 kuru kayısı 1 bardak su
sabah:
bir haşl. yumurta
bir dilim beyaz peynir
bir dilim domates
bir sivri biber
4 zeytin
bi dal kıvırcık
9-10 dal maydanoz
bir kupa ıhlamur
ara:
bir kupa lipton form plus limonlu
bir kupa yaban mersini çayı
öğlen:
bir pors. adana (ekmeksiz sadece pılavı ve salatası)
bir bardak ayran
ara:
bir kupa nar çayı
bir küçük elma
akşam:
üç dilim (yöresel küp doğranmış)peynir
bir salatalık
bir bağ limonlu maydanoz
bir kupa tarçınlı yeşil çay
SPOR:60 dk.7.0 da yürüyüş,25 dk. kemer,6 dk. zorda eliptik bisiklet,60 mekik,30 ar tane sağ ve sol yan bacak çalışıldı
gün boyu 2 lt. su
nasıl idare eder dimi
daha geçmişe bakamadım şimdi bakıcam öpüldünüz

kesinlikle atlama bünye alışıyo gece aç uyumak sinir bi durummmm

gidip dediğin gibi yatıyım bariii

tek kelimeyle süpersin cnm brawooo

çıtırıma bak gene yememeiş içmişşşş

tatlişkom yine yeniden sen ...dönüşün muhteşem olmuş

geçmişlsun tatlımmm kendine dikkat et tam hastalık zamanı.

kıssslar ben geldimmmmm.nabersiniz.yoruldum yine yafffff şu bebişim uyusaydı bi.ben de uyurdum:84:

çıtırıma bak gene yememeiş içmişşşş

niye öyle diyon be aşkım :26:bu ara sadece bitki çayını arttırdım oda siyah çayı bıraktığım içindirsuyu zaten böbrek hastası olduğum için normalde diyet yokkende aynı içiyordum hani bakiiiimmm senin sporun hııııiçtimaya gel bakalım

5 km yürüdüm yaaaaaaaaaaa

sülüman var ne yatması yavrummmm

Canım bnm izleme alışkanlıqım yok

geçmişlsun tatlımmm kendine dikkat et tam hastalık zamanı.

kıssslar ben geldimmmmm.nabersiniz.yoruldum yine yafffff şu bebişim uyusaydı bi.ben de uyurdum:84:

hoşgeldin cnm ben şahsen iyiyim seninlede bi muhabbet edemedik yine edemicez çıkıyorum bende yorgunum öpüyorum kızlar kaçtım byyyy..

kızlar herkese ii akşamlar.. bugün ne yediğimin haddi hesabı yok... beyaz ekmek de yedim bviskrem de yedim.. kendimi kaybettim valla. o yüzden ne yediğimi yazmıcam.. tüm gün hastanede koşturduk durduk eşimle.. ve doktor tiroidimde iltihaplanma olduğunu söyledi.. internette araştırdım böyle olan biçok kişi var ve çok kilo alıyolarmış zayıflayamıyorlarmış.. işin kötü tarafı ömür boyu süreecek bi hastalık... ne yapcam bilmiyorum.. böyle durum yaşayan veya böyle birini tanıyan varmı???2 ay sonra kontrolüm var herşey orda belli olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…