70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar

menumu unutmadan gene yazayim..

sabah
1 adet diet biskuvi
200 ml sut
1 lt su
1 cup yesil cay

oglen
2 minik ciz sandovic
bol limonlu salata

1 adet soda
1 lt su

aksam
1 Kase Tavuk suyu corba
Bol salata
Biraz et
ufak parca tam tahilli ekmek

günaydınnnn cinconlarım, sena, yeşoo arzuu diger kızlar nasılsınızzz ? işlerim çok yogundu epeydir buraya yogunlaşamıyorum bakıyorum yeni arkadaşlar da var çok güzel kaynaşmışsınız ohh süper olmuş kilolar gidiyo maşşşşallah yaza incecik hatunlar geliyooooorr

geçmiş olsun tatlımcım

saol bebişimm

cnm ama baksana kocanın tarzı sade spor o yüzden adama kızmaa sen süslen gne :92: :92:

kııııs benim annemde çankırılı
tanıdıklar vardır kesin heee

kesin vardır tanıdıklarrr bi ara sülalae seceresi çıkartalımmm kimlerdenmiş annen

Son düzenleme:
günaydın çıtır adaylarımmm herkese müthiş güzel birgün dliyorumm

Canım bende troit hastasıyım ve ilacımı ömür boyu kullanmak zorundayım doktor bu teşhisi ilk koyduqunda aşırı kilomu buna baqlamıştı ama hiç alakası yokmuş yememe dikkat edince bütün kilolar gitti o onu demiş bu bunu demiş boşver sen önüne bak bunları düşünürsen mursuz olursun kilo vermen bile etkilenir ilacını düzenli kullandıqında 1-2 aya kalmadan deqerler normale iniyor kafaya takacak hiçbirley yok tatlım

çok yakında bende aranızda olacağım inşallah :))))))

hoşgeldin cnm

kızlar benimde saçlarımda röfle var ama bende bu ara renk değiştiricem
koyu kızıl üzerine iki üç ton açığı kızıl gölge(balyaj)attırıcam
zaten tenim soluk güzel olucak sanırım

bnmde röfleyi geçen yaz kızıla döndüm

hoşgeldin cnm seni hatırladım yarın bildirim yaparsan haftaya cuma listeye alırım seni

açık tenli birisine koyu saç rengi çok güzel oluyor
kızıl çok kullanışlı değilmiş ama öyle duydum her banyoda akıyomuş

evet cnm yaaa çok akıyor sinir oluyorum havlularım bile kırmızı oluyor ama seviyorum bu rengi gidip gidip 2 ayda bir tekrar boyatıyorum

walla çok alınıyorum gelmiyosun diye önceden hergün geliyodun şimdi niye gelmiyon ben kendi adıma yazayım iyiyim cnm sen nasılsın

günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrr hava çok güzellllll

günaydın cnm ben geldim ama sen gitmişisn işe :26: hava çok güzel evet bende tahlilleri alamya gidicem gelincede yürüyüşe çıkıcam sonrada arkadaşa gidip kaçamak yiceeemmm :84::84: hemde perşembe perşembe :84::84::84:

canım rakibem cok gecmıs olsun o hastalıg bılmıyorum ama kılo vermıstın sen gecen hafta guzelce yanı etkılemıyodur o zaman Allah şifa versin
bende bu hafta dıkkat etmeme ragmen veremıycem gıbı:26:

Hoşgeldin meltem iyiyim kosturuyoz ıste sen nasılsın haberım vardı dısarda fuar ın mı bısey vardı bitti mi arada ugra ben kılo veremıyorum bu aralar ama

Günaydın hava güzel ama malesef ben işteyim

günaydın 5 dk msja bakıp ne yazacağımı bilemedim.ayaktta uyuyorum resmen nasıl geçti çok yorulmadın inşallah.

evet çok güzel 3 gündür kaloriferi yakmıyoruz sabah yürüyüşe çıkacaktım ama eve geç ve yorgun geleceğimi düşünerek eşim işe gidince öğlen çıkarım dedim.

yeşim günaydın cnm papatya sen geöen hafta nerdeydin bildirim yapamdıqın için liste dışı kaldın kızlar tahlillerimi almaya gidiyorum birde pantolon alıcam şalvar gibi duruyo bunlar bugün güne gidicem tıkınmaya :84: gelince doktordan hemen sonuçları yazarım öptüm kızlar görüşürüz ..

aslı kim?
selam kıslar
kahvaltım
müsli

oh oh cicilen iyi haberler al gel doktordan

aslı kim?
selam kıslar
kahvaltım
müsli
aslı kim

walla çok alınıyorum gelmiyosun diye önceden hergün geliyodun şimdi niye gelmiyon ben kendi adıma yazayım iyiyim cnm sen nasılsın
:[/B][/COLOR]
kız alınma bee burası benim ilk göz agrım ve gözümün ilk morarcaa yer bu ara fuar vardı firma denetimi filan işte bir hafta sonra filan rahatlicam ondan sora bıkarsın benden

Hoşgeldin meltem iyiyim kosturuyoz ıste sen nasılsın haberım vardı dısarda fuar ın mı bısey vardı bitti mi arada ugra ben kılo veremıyorum bu aralar ama
canım bir süredir yazamıyorum ama okuyorum çok dikkat edemiyorum demiştin ama en azından kilo almıyorsun emzirdiğin için de iştahın fazla ki bu normal. senin normal bir kadından 400 500 kalori fazla beslenmen lazım zaten buna rağmen yine de kilo verdin ama biraz daha dikkat canım abur cubur kaçırıyorsun sonra da aglıyorsun olmaz ki bugün bende tartıya çıktım bir haftalık aradan sonra bir değişiklik yok ama az önce regl oldum demek ki fazlalık var reglden sonra bir tartıliim bakalım bi değşişklik var mı ? fuarada kadar 67 idi hedefim indim o hedefe 200 gr sapma ile şimdi dogumgünüm olan 6 nisana kadar da 66 yı hedefliyorum ben zaten 10-15 günde bir kilo gibi verdiğim için çok zor bir hedef değil hadi bakalım

günaydın 5 dk msja bakıp ne yazacağımı bilemedim.ayaktta uyuyorum resmen nasıl geçti çok yorulmadın inşallah.
bu saatte kalkman bile iyi bişi senin bak ama görme hahaha delüü canım aslında epey yoruldum paso ayaktaydık o yüsden. bir iki gündür hastaydım ama bugün daha iyiyim pazartesi sporuma başlamıştım ama ondan sonra yapamadım artık inşalla bu akşam başlicam yeniden

uyanalıda epey oldu ama bi an kal geldi derlerya öyle oldum.fuar nasıl geçti diye sorcam fuar kelimesi aklıma gelmiyo bu kız nerdeydi ya diyorum kendi kendime sen yokken ben diyeti bozdum ve şimdi tartılmıyorum biliyonmu çok feci bi 3 güb geçirdim kilo almak değil sorun öyle bi hatayı tekrar nasıl yaptım.bunun pişmanlığı ve kızgınlığı var kendi kendime.okadar çok yedimdiki normalde yüz üstü uyurum karnımın üzerine yatamadımdı karnım ağrıdı patlıcak gibi oldu ve ben bunu 2 gün yaptım çok moralim bozuk çok dün yürüyüşe başladım artık fırsat bulduğum hergün yürüyüşe çıkıcam yoksa hedef şaşmaya başlıcak

meltemcım gecen hafta evde oldugum ıcın kacırdım evet ama bu hafta cok dıkkat ettım az once ıs yerınde ıspnaklı börek verdiler ne zamandır yemıyodum ama almadım yanı ara öğün gıbı düşünüp alabılırdım ama yarın cuma emeklerım bosa gıtmesın barı 300 gr vereyım dıyorum bakalım .:26:

aferin sana bundan sonra seni örnek alcaz ona göre dikkat et asumanada söyle kaçak gelmesin buraya görüyoz bi onu gözümüzden kaçmıyo

ahhh canım benimmm kesssin benim nazarım değdi kısss çatttır çattır kilo vererek bizi çattır çattır kıskandıran sen ki venüslü metolu hatunn aksırana tıksırana kadar yidinni kıııııı
şaka biyana bitanem canını o kadar sıkma sadece 3 dün kaçırmışsın o yüzden korkacak bişi yok bi on gün kadar tartılma çok dikkat et atlatırsın şekercim

arzucumcumm afferin kıss ama ıspanaklı böyyrek aslında ara için bile çok gerçi sen emziriyorsun yine de afferim kıss. bu iş zamanla oturuyor inan bana ben eskiden kaavaltıda nutellalı ekmekler yirdim hatırlarsın artık bıraktım tutuyorum kendimi yemiyorum zorda gelmiyor olacak olacaaaaaaaaakk kilolar yaglar gidicek gidiceeeekkk
benim bu hafta çoook işim vaaa o yüzden sık yazamassam meraktan çatlayıvermeyin gaaarrrii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…