geçmiş olsun tatlımcım
helal olsun sana burcun ne anacım ne yapıyon bu adama?
benım eniştem oyle 2 tane tüy olsa vucdunda sen kadınlıktan çıktın dıye karısının başının etini yer.bide teyzeme süreklı makyaj malzemesı alır.süslen geç karşıma otur dermiş.seyretmeyı svermış.
benım kocam makyaj yapmamdan küpe takmamdan hoşlanmıyo.kokoş giyinmeme sevmıyo.spor gıyıneyım ıstıyo hep.
bende evde, dışarda süslenmeyı severım.
ama pijama gıysem yakışmış dıyo.süslensem hoşuna gitmiyo.benım koca bı tuhaf heralde.süreklı spor gıyınınce de olmuyo.
pişşt fıstık nıye 1. takıma yazmıyon kız.?
msn ye nıye gelmıyon?
hesap ver bakıyım...
kııııs benim annemde çankırılı
tanıdıklar vardır kesin heee
kızlar herkese ii akşamlar.. bugün ne yediğimin haddi hesabı yok... beyaz ekmek de yedim bviskrem de yedim.. kendimi kaybettim valla. o yüzden ne yediğimi yazmıcam.. tüm gün hastanede koşturduk durduk eşimle.. ve doktor tiroidimde iltihaplanma olduğunu söyledi.. internette araştırdım böyle olan biçok kişi var ve çok kilo alıyolarmış zayıflayamıyorlarmış.. işin kötü tarafı ömür boyu süreecek bi hastalık... ne yapcam bilmiyorum.. böyle durum yaşayan veya böyle birini tanıyan varmı???2 ay sonra kontrolüm var herşey orda belli olacak....
çok yakında bende aranızda olacağım inşallah :))))))
kızlar benimde saçlarımda röfle var ama bende bu ara renk değiştiricem
koyu kızıl üzerine iki üç ton açığı kızıl gölge(balyaj)attırıcam
zaten tenim soluk güzel olucak sanırım
ben geçen hafta şehir dışında lduğum için bildirim yapamadım.ama bu hafta çok istikrarlıyım ve başarmak için sadece 13hf var ders zili 18 haziran'da çalacak benim için ve çok az zamanım kaldı.kaptan Sena beni de aranıza katar inşallah.
bşl79.3kg...............hdf 69kg
gönlüm ister 65 olam ama bilem yoktur zaman
herkese iyi geceler.yarın görüşürüz.
açık tenli birisine koyu saç rengi çok güzel oluyor
kızıl çok kullanışlı değilmiş ama öyle duydum her banyoda akıyomuş
günaydınnnn cinconlarım, sena, yeşoo arzuu diger kızlar nasılsınızzz ?işlerim çok yogundu epeydir buraya yogunlaşamıyorum bakıyorum yeni arkadaşlar da var çok güzel kaynaşmışsınız ohh süper olmuş kilolar gidiyo maşşşşallah yaza incecik hatunlar geliyooooorr
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrr hava çok güzellllll
kızlar herkese ii akşamlar.. bugün ne yediğimin haddi hesabı yok... beyaz ekmek de yedim bviskrem de yedim.. kendimi kaybettim valla. o yüzden ne yediğimi yazmıcam.. tüm gün hastanede koşturduk durduk eşimle.. ve doktor tiroidimde iltihaplanma olduğunu söyledi.. internette araştırdım böyle olan biçok kişi var ve çok kilo alıyolarmış zayıflayamıyorlarmış.. işin kötü tarafı ömür boyu süreecek bi hastalık... ne yapcam bilmiyorum.. böyle durum yaşayan veya böyle birini tanıyan varmı???2 ay sonra kontrolüm var herşey orda belli olacak....
günaydınnnn cinconlarım, sena, yeşoo arzuu diger kızlar nasılsınızzz ?işlerim çok yogundu epeydir buraya yogunlaşamıyorum bakıyorum yeni arkadaşlar da var çok güzel kaynaşmışsınız ohh süper olmuş kilolar gidiyo maşşşşallah yaza incecik hatunlar geliyooooorr
günaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrr hava çok güzellllll
günaydıngünaydınnnn cinconlarım, sena, yeşoo arzuu diger kızlar nasılsınızzz ?işlerim çok yogundu epeydir buraya yogunlaşamıyorum bakıyorum yeni arkadaşlar da var çok güzel kaynaşmışsınız ohh süper olmuş kilolar gidiyo maşşşşallah yaza incecik hatunlar geliyooooorr
evet çok güzel 3 gündür kaloriferi yakmıyoruzgünaydın çıtırlarrrrrrrrrrrrrr hava çok güzellllll
çok iyiymiş fiyatı yeri tam nerde bi ara gelip bakıyımmm
aslı kim?günaydınnnn cinconlarım, sena, yeşoo arzuu diger kızlar nasılsınızzz ?işlerim çok yogundu epeydir buraya yogunlaşamıyorum bakıyorum yeni arkadaşlar da var çok güzel kaynaşmışsınız ohh süper olmuş kilolar gidiyo maşşşşallah yaza incecik hatunlar geliyooooorr
oh oh cicilen iyi haberler al gel doktordanyeşim günaydın cnmpapatya sen geöen hafta nerdeydin bildirim yapamdıqın için liste dışı kaldın kızlar tahlillerimi almaya gidiyorum birde pantolon alıcam şalvar gibi duruyo bunlar bugün güne gidicem tıkınmaya :84: gelince doktordan hemen sonuçları yazarım öptüm kızlar görüşürüz ..
aslı kimaslı kim?
selam kıslar
kahvaltım
müsli
kız alınma bee burası benim ilk göz agrım ve gözümün ilk morarcaa yerwalla çok alınıyorum gelmiyosun diyeönceden hergün geliyodun şimdi niye gelmiyon ben kendi adıma yazayım iyiyim cnm sen nasılsın
:[/B][/COLOR]
canım bir süredir yazamıyorum ama okuyorum çok dikkat edemiyorum demiştin ama en azından kilo almıyorsun emzirdiğin için de iştahın fazla ki bu normal. senin normal bir kadından 400 500 kalori fazla beslenmen lazım zaten buna rağmen yine de kilo verdin ama biraz daha dikkat canım abur cubur kaçırıyorsun sonra da aglıyorsun olmaz kiHoşgeldin meltem iyiyim kosturuyoz ıste sen nasılsınhaberım vardı dısarda fuar ın mı bısey vardı bitti mi arada ugra ben kılo veremıyorum bu aralar ama
bu saatte kalkman bile iyi bişi senin bak ama görme hahaha delüügünaydın5 dk msja bakıp ne yazacağımı bilemedim.ayaktta uyuyorum resmen nasıl geçti çok yorulmadın inşallah.
aslı mı ? oda kim ?aslı kim?
selam kıslar
kahvaltım
müsli
uyanalıda epey oldu ama bi an kal geldi derlerya öyle oldum.fuar nasıl geçti diye sorcam fuar kelimesi aklıma gelmiyo bu kız nerdeydi ya diyorum kendi kendimebu saatte kalkman bile iyi bişi senin bak ama görme hahaha delüücanım aslında epey yoruldum paso ayaktaydık o yüsden. bir iki gündür hastaydım ama bugün daha iyiyim pazartesi sporuma başlamıştım ama ondan sonra yapamadım artık inşalla bu akşam başlicam yeniden
aferin sana bundan sonra seni örnek alcaz ona göre dikkat etmeltemcım gecen hafta evde oldugum ıcın kacırdım evet ama bu hafta cok dıkkat ettım az once ıs yerınde ıspnaklı börek verdiler ne zamandır yemıyodum ama almadım yanı ara öğün gıbı düşünüp alabılırdım ama yarın cuma emeklerım bosa gıtmesın barı 300 gr vereyım dıyorum bakalım .:26:
aslı mı ? oda kim ?
ahhh canım benimmm kesssin benim nazarım değdi kısss çatttır çattır kilo vererek bizi çattır çattır kıskandıran sen ki venüslü metolu hatunn aksırana tıksırana kadar yidinni kııııııuyanalıda epey oldu ama bi an kal geldi derlerya öyle oldum.fuar nasıl geçti diye sorcam fuar kelimesi aklıma gelmiyo bu kız nerdeydi ya diyorum kendi kendimesen yokken ben diyeti bozdum ve şimdi tartılmıyorum biliyonmu çok feci bi 3 güb geçirdim kilo almak değil sorun öyle bi hatayı tekrar nasıl yaptım.bunun pişmanlığı ve kızgınlığı var kendi kendime.okadar çok yedimdiki normalde yüz üstü uyurum karnımın üzerine yatamadımdı karnım ağrıdı patlıcak gibi oldu ve ben bunu 2 gün yaptım çok moralim bozuk çok dün yürüyüşe başladım artık fırsat bulduğum hergün yürüyüşe çıkıcam yoksa hedef şaşmaya başlıcak
meltemcım gecen hafta evde oldugum ıcın kacırdım evet ama bu hafta cok dıkkat ettım az once ıs yerınde ıspnaklı börek verdiler ne zamandır yemıyodum ama almadım yanı ara öğün gıbı düşünüp alabılırdım ama yarın cuma emeklerım bosa gıtmesın barı 300 gr vereyım dıyorum bakalım .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?