70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülçiçek lahana gaz yapar emzirdiğin için buda bebeği rahatsız edebilir iyice araştır bence öyle yap lahana diyetini...

evet cnmya zaten gazlı benım sıpam canıma okuyor bıraz daha bekleyım off ıstıyorum kı bır sıhırlı degnek olsada benı eskı halıme cevırse :tomato:

doğum kiloları emzirerek gidermiş...bol süt yapıcı şeyler yiyip iç ve mümkün olduğunca emzir bebeğini,hemde sütten o bırakmadan kesme...en güzel öyle zayıflarsın...
daha yeni doğum yapmışsın annesi,neden acele ediyorsun...doğum kilosunu hemen verirsin korkma dert etme kendine...

herkese iyi geceler dilerim listeyede yarın bakarım artık...öptüm hepinizi kocaman yarın görüşmek üzere hoşçakalın...

Arkadaslar,
bugun 6 saatten fazla disardaydim bir de ruzgar yemismiyim. Basim sersem oldu. esime 1,5 saat sonra kaldir liste hazirliyacam dedim. kiyamamis.
Ben de listeyi kalkinca hazirladim. Beynimin icinde hala ugultulu tepeler var.

yarisma listemize gore kilolarini bildiren arkadaslarin karsilastirmasini yaziyorum, Bu arada else'nin yoklugu da hissediliyor umarim biz terketmemistir,
Arkadaslar kilo veren arkadalarimiz gayet guzel kilo vermisler, onlari tebrik ediyorum benim gibi kilo veremeyen arkadaslar, her gun ayni basariyi yakalayacagiz diye bir sey yok, metabolizmamiz bizlerden bagimsiz calisiyor, kusmek yok, pozitif olursaniz kilo vermemiz kolaylasir, lutfen motivasyonumuzu kaybetmeyelim
Herkesi opuyorum
Sevgiler
Not: Arkadaslar cok tesekkur ederim isimle ilgili iyi dilek, niyet ve dualariniz icin, kesinlikle o pozitif enerji geldi beni buldu, hepinize bir kez daha tesekkur ederim, sizleri sonuctan haberdar edecegim

16-32 Subat 23Subat-01Mart Fark
magrenta.........69............................. 69 ........................0
whitehall..........72.2.......................... 70........................... -2,2 :hooray:
guleysa...........70.40........................ 70,20....................... -0.2
kuusuum........71.............................. 71........................... 0
*toprak*..........76.............................. 75,6........................ -0,40
muhasebe22....70,4.......................... 70,4........................ 0
merci74.......... 76.............................76........................... 0
svlkbr............. 69,5...........................69,5........................ 0
rock_on.......... 76,5.......................... 76,5........................ 0
loxandra..........78,4.......................... 78,4.......................... 0
bennuu........... 72.............................69,5.......................... -2.5:hooray:
xzeyna........... 77.............................76............................. -1:hooray:
feyza79.......... 69.............................68,4.......................... -0,6
bebislerim.......71,3.......................... 69,4.......................... -0,9
nnurayy.......... 77............................ 75,1.......................... -1,9:hooray:
melankoli699....72........................... 71............................ -1 :hooray:
minna9595.......74............................ 74............................ 0
latte................80............................ 79,2......................... -0,8
arzuk..............74,5.......................... 72.8......................... -1,7 :hooray:
kucukanne.......73...............................70.0.............................. -3.0 :hooray:
flyalone...........74.5.............................74.5............................ 0

kizlar lutfen kendini listeye kaydettirenler, bir sonraki hafta yarismaya katilcaksa kaydettirsin.
Motivasyon dusuyor, kilo bildirimi yapan arkadaslar o kadar az ki!!!!

Son düzenleme:
02-09 Mart yarismasi baslamistir, Hadi bakalim, vazgecmek yok, oyubozanlik yok, moral bozmak yok, bu isi yapacagiz baska yolu yok..........Hadi kizlar, gelecek hafta hep beraber sevinc cigliklari atacagiz
Basladikkkkkkkkkkkkk

............................................23Subat-01Mart ...................02-09Mart
seroQ........................................78.9.........................
daphnis35...................................73........................
gmzking......................................75........................
else.............................................70.........................
magrenta...................................... 69 ........................
whitehall.................................... 70...........................
guleysa................................... 70,20.......................
kuusuum...................................... 71...........................
*toprak*....................................... 75,6........................
muhasebe22.............................. 70,4........................
merci74.......... .............................76................. ..........
svlkbr............. ..........................69,5............... .........
rock_on.......... .......................... 76,5........................
loxandra.................................... 78,4..........................
bennuu........... .............................69,5............... ...........
xzeyna........... .............................76................. ............
feyza79.......... .............................68,4............... ...........
bebislerim................................. 69,4..........................
nnurayy.......... ............................ 75,1........................
melankoli699............................... 71...........................
minna9595................................... 74..........................
latte........................................... . 79,2.......................
arzuk........................................ 72.8.........................
destina82.........................................75......................
misszorro........................................74......................
kucukanne.......................................70......................
hossum............................................69,7....................
yokrumuzfalan.................................71,5.......................
sevilcan..........................................70.5....................
gulcicek..........................................73......................

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi sabahlar
bol tahıllı ekmekten tost yaptım baya doyurucu şimdi bir adet esmer şekerli çay içicem
liste için saol merci bu arada 2. iş görüşmesinede gitmişsin maşallah canım yaaa allah gönlüne göre versin umarım

günaydın arkadaşlar yumurtamı peynirimi yedim 2 dilim kepekli ekmek 2 bardak sıcak suyumu içtim bol limonlu boğazım kötü sanırım hafta sonu yorgunluğunun acısı çıkıyor faranjitim azdı akşam bir tabak çorbayı zorla içtim eşim koca bir tabak köfte patatesi ekmekle götürdü ama ben ağzıma bile sürmedim halim yoktu ama termal şortumu giydim 45 dk bisiklet çevirdim:1no2:

günaydın kızlar mercıcım canım benım ben neden yokum listede senağlama benneyaptımki ben kılo veremedım aynı kılodayım lutfen benı eklermısın ben sizsiz kilo veremem tam tersine alırımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar güneşle birlikte doğan tüm güzellikler bizlerin olsun....merci canım been geçen 2 haftada 5 kg verdim yazmamışsın aşk olsun ilk hafta 2 kg bu haftda 3 kg vermişştim.pzartesiye kadar bakalım nekadar gider pazartesi yine bildireceğim ....öpüldünüz kızlar fazla sıkmayıbn kendinizi moreliniz yüksek olsun

süpersin canım bizide motive ediyorsun,bende kilomun sabitlendiği dönemdeyim,sabırla diyetime devam ediyorum 55/56 ları görücem 1 sene içinde inşallah kaydirigubbakcemile5

oyyy yeyim ben o nu resmini şimdi farkettim,Allah nazarlardan saklasın.

ellerine sağlık canım,ayrıca motive edici sözlerin içinde çok sağol tatlım :1hug:

günaydın kıslar 3 gündür bişey yiyemiyordum dün akşam 4 kaşık çorba içebildim bu sabahta soda yerine mocca içtim ama midem hala kötü tabi bende

günaydın kızlarrr,

bende sabah 1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir&2 ince dilim tahıllı ekmek&1 sivri biber&1 küçük domates ve birazda maydanoz yedim yanındada 2 bardak şekersiz çay içtim.

minna9595 cim geçmiş olsun bende 2 gündür faranjitim,işe zor geliyorum
whitehall ;canım benim keşke elimde bir sihirli değnek olsada seni mutlu edebilsem,neler hissettiğini inan çok iyi anlıyorum,bende aynı şeyleri yaşadım.

günaydın kadınlar kulubünün en çıtır kızları
nasılsınız bugün bakalım sabah kalkınca sıcak suyumu içtim,
kahvaltıda:2 galeta az bi peynir ve 4 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay şimdide yeşil çay içiyorum bakalım.....
bu arada liste için ve motivasyoın artırıcı sözlerin için çok teşekkür mercicim öpüyorum hepinizi....

Merhaba arkadaşlar Günaydın.dün çorbayı yaptım. Bakalım ne olacak. Ama ben sabah kahvaltı edecem öğlen ve akşam aralarda içecem onu. Bütün gün onu içersek vitaminsiz kalırız Bebiş düşünecez artık. Yarın dr gidecem.

Merhaba canım Allahım hangisi hayırlıysa onu nasip etsin sana canım. Bende iş arıyorum bu arada. Ama yaşadığım yerde pek iş sahası yok. EE bu aralar bide kriz var. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…