bana 1 haftada 2 3 kılo verılcek dıyet söleyın kızlar kaydirigubbakcemile2
gülçiçek lahana gaz yapar emzirdiğin için buda bebeği rahatsız edebilir iyice araştır bence öyle yap lahana diyetini...
sagol canim benim kacamagim olmuyor o istegi bastiriyorum havucla salatalikla sekersiz cay ve light biskuvi meyva yiyorum (eksi elma )birde ben beynimi sartladim diyete beynimde girdim zaten 10 aydir 79 kilo ile gezdim biliyordum ki beynimde baslamamisti diyet hazir oldugum an simdiydi sukur 2haftadir veriyorum zorlanmadim su kilonun sabitlendigi haftalarida atlattim mi 58inicem
CNM BENIM UFAK BIR CANAVARIM VAR o yetıyor bana onu emzırdıgımden de cok kesemıyorum ama onceden daha cabuk kılo verıyordum kılo cok olunca vermek ne zormusya off bugunde kosamaıdm hergun mısafır oyy oyyybenneyaptımki
Arkadaslar,
bugun 6 saatten fazla disardaydim bir de ruzgar yemismiyim. Basim sersem oldu. esime 1,5 saat sonra kaldir liste hazirliyacam dedim. kiyamamis.
Ben de listeyi kalkinca hazirladim. Beynimin icinde hala ugultulu tepeler var.
yarisma listemize gore kilolarini bildiren arkadaslarin karsilastirmasini yaziyorum, Bu arada else'nin yoklugu da hissediliyor umarim biz terketmemistir,
Arkadaslar kilo veren arkadalarimiz gayet guzel kilo vermisler, onlari tebrik ediyorum benim gibi kilo veremeyen arkadaslar, her gun ayni basariyi yakalayacagiz diye bir sey yok, metabolizmamiz bizlerden bagimsiz calisiyor, kusmek yok, pozitif olursaniz kilo vermemiz kolaylasir, lutfen motivasyonumuzu kaybetmeyelim
Herkesi opuyorum
Sevgiler
Not: Arkadaslar cok tesekkur ederim isimle ilgili iyi dilek, niyet ve dualariniz icin, kesinlikle o pozitif enerji geldi beni buldu, hepinize bir kez daha tesekkur ederim, sizleri sonuctan haberdar edecegim
16-32 Subat 23Subat-01Mart Fark
magrenta.........69............................. 69 ........................0
whitehall..........72.2.......................... 70........................... -2,2 :hooray:
guleysa...........70.40........................ 70,20....................... -0.2
kuusuum........71.............................. 71........................... 0
*toprak*..........76.............................. 75,6........................ -0,40
muhasebe22....70,4.......................... 70,4........................ 0
merci74.......... 76.............................76........................... 0
svlkbr............. 69,5...........................69,5........................ 0
rock_on.......... 76,5.......................... 76,5........................ 0
loxandra..........78,4.......................... 78,4.......................... 0
bennuu........... 72.............................69,5.......................... -2.5:hooray:
xzeyna........... 77.............................76............................. -1:hooray:
feyza79.......... 69.............................68,4.......................... -0,6
bebislerim.......71,3.......................... 69,4.......................... -0,9
nnurayy.......... 77............................ 75,1.......................... -1,9:hooray:
melankoli699....72........................... 71............................ -1 :hooray:
minna9595.......74............................ 74............................ 0
latte................80............................ 79,2......................... -0,8
arzuk..............74,5.......................... 72.8......................... -1,7 :hooray:
kizlar lutfen kendini listeye kaydettirenler, bir sonraki hafta yarismaya katilcaksa kaydettirsin.
Motivasyon dusuyor, kilo bildirimi yapan arkadaslar o kadar az ki!!!!
arkadaslar,
bugun bir is gorusmesine daha gittim bu olursa daha cok sevinecem, cunku meslegimle ilgili
eve yeni geldim saat 2 den beri yollardayim, cok yoruldum valla.:))))))
hadi arkadaslar , bildirmeyenler icin son iki saatimizdeyiz, bildirin, listeyi hazirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?