maşallah bir haftada 6 kg.
başlangıç 74
geçen hafta 70.3
bu hafta 70.3
giden yok
toplamda giden 3.7
hedef.. 62
2 haftadır yerimde sayıyorum iyice motivem düştü
of arcak hatırlıyorsan geçen hafta rakip olalım demiştik... sen beni geçmişsin. sen h,iç olmazsa yerinde say mışsın ben kilo almışım bide utanmadan
başlangıç 77
geçen hafta 70.6
bu hafta 71
giden YOK GELEN VAR +400 GR
toplamda giden 6
hedef.. 64
menülerini göremiyoruzz bacımm nerde yanlış yaptığını sende bilirsin gerçi:) vazgeçmek yok 4kiloya yakın vermişsin yine verirsin devammmm mayıs annesii:)
inşallah canım yaaahatırlıyorum canım sen de gecen hafta 1 kg vermıstınb ben gecen haftada aynıydım yanı sen yıne ondesın canım
neyse ıns. haftaya guzel kılko verırız yaa
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar:)
kilo bildirimim:
başlangıç 73
geçen hafta 65.2
bu hafta 63.7
giden 1.5
toplamda giden 9.3
hedef 60
Az kaldı az hepimiz çıtır olucaz
çok güzel kilo vermişsin ama eğer adet dönemi sonrası değilse verdiğin kilo abartı değilmi canım ya.. uzmanlar haftada 1den fazlaya sakıncalı bakıyorlar..
kız çamlıca lojmanları neresi
bilmiyorum hiç
Adet dönemi sonrası canımYoksa ben haftada 1 kilo bile kolay veremiyorum kaç haftadır gramlarla oynuyodum resmen tartıda zaten Bi de geçen cuma kabızlık problemi çekiyodum şimdi o derdim bitti çok şükür biraz da onunla alakalı gibi
amin diyorum canım
Anabugün kürkçü dükkanını açmak bana nasip oldu...
ben kapattım ben açtım...
Günaydın kızlar...
hayırlı cumalar hepinize...
haftanın da son günü...
çalışanlar kavuşsun yavrucuklarına...
evde olanlar dinlenmeye devam...
Bugün 18 Mart Çanakkale Şehitleri günü...
Çanakkale Savaşları, Türk Tarihinin belki de en önemli savaşıdır. Bugün özgür olarak yaşadığımız bu topraklara çok kolay sahip olmadığımızın bilinmesi gerekir.
Allah bizlere, bir daha böyle bir savaş göstermesin...Şehitlerimizin ruhları şad olsun...
Kilo bildirimim....
Başlangıç kilom: 90
Hedef kilom: 57 ( değiştiriyorum...Hedef çıtamı yükseltiyorum)
Şimdiki kilom: 67.2 kg
Geçen hafta: 68.2 kg
Fark giden: 1000 gr
Allah hepimize en kısa sürede bu yağlardan kurtulmak nasip eylesin emi...
Cuma cuma size dua...
balım akşam gitcez inşşGünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun
sudem dmm izili yazarız keşke bilirim yapıp gitseydin
kızlar bildirimlerimizi mutlaka özelede yapıyoruz
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef..
kıs diyanetin sınavı mı?tebrik ediyom seni canım valla bu hafta ıyıydım kacamak yok denecek kadar az en zaından bı 300-400 gr vermelıydım yanı 1 gun yazdım sadece menumu gıremıyorum her zaman canım yarın sınavım var ya sen bana yardımcı ol menu konusunda sabah 1 kase kırmızı meyvelı nesfıt yedım sutle mesela yanımda 1 elma var ara ogun yapcam oglen tavuk doner cıkcak ekmeksız yıycem corba ve salatayla yıne meyve ara ogun aksam ablamda buyuk ıhtımal kuru fasulye yıycez baska ne olur bılemem boyle ıste
tamam canım o zaman bende geçen hafta reglden çıkınca 1.3 vermiştim şimdi de almışım.. geçen hata 1.ydim şimdi sonuncu olurum herhalde
hadi bakalım,aramıza hoşgeldinkolay gelsin canım
DİYETİ SABOTE EDECEK 10 DAVRANIŞ
Hızlı yemek: Hızlı yemek yeme yarışmaları dışında rekor kırmak istermişçesine hızlı yemek yemenin kimseye yararı yok. Hızlı yaşam ve iş çevremiz hepimizi aceleci kişiliklere çevirmiş olsa da yemek zamanı kişiye özeldir. Her öğün yavaş ve küçük lokmalar halinde tüketilmelidir.
Öğün atlamak Aaştırmalar kahvaltı yapmayanların yapanlara oranla daha kilolu olduklarını gösteriyor. Öğün atlayarak daha başarılı kilo verilecektir yönünde yanlış bir inanış var. Ancak gerçek şu ki günde 3 öğünden az yiyenler gün sonunda çok daha fazla kalori alır. Güne kalorisi dengeli, lif oranı yüksek, besleyici bir öğünle başlayıp, az az ve sık sık beslenmeye devam edin.
Sıvı nasıl deyip geçmek: Alkol, kremalı tatlı kahveler, meyve konsantreleri, şekerli çaylar ve meşrubatlar sinsice kilo alımını hızlandırabilecek besin değeri düşük ve yüksek kalorili içeceklerdir. Yapılan bir çalışma amerikalıların günlük kalorilerinin ortalama yüzde 21ini meşrubatlardan aldıklarını gösteriyor. İçecekler tokluk duygusu vermediğinden daha fazla yemeye teşvik eder. Unutmayın küçük değişiklikler büyük kalori tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir.
Büyük porsiyonlar: Mide doygunluğundan çok göz doygunluğuna dikkat edin. Restoranlarda izlediğimiz reklam ve filmlerde büyük ebatlarda yenen yemekleri görmeye alışan beynimiz evdede bu ebatları aramaya yönelebilir. Öncelikle mide kapasitenize uygun makul porsiyonlarda yemeği ekstra büyük menüler seçmemeyi restoranların küçük bir ekstra ile verecekleri promosyonlara hayır demeyi öğrenin. İhtiyacınızdan fazlasını yemeyin ve yemek sonrası duyabileceğiniz rahatsızlığı anımsayın.
Sağlıksız ekstralar: Diyet yapmanın salata ve sebze yemek ile diyet kola içmekten ibaret olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Güzelliğin zayıf olmaktan geçtiği inancının yaygın olduğu günümüzde değişen yemek kültürümüz restoran mönülerinde salataları ana yemek olarak görmeye başlamamıza neden oldu. Ancak eklenen ekstra soslar ve malzemelerle mükellef bir ana yemeğin kalorisine ulaşabilecek salatalarınızı doğru süslemeniz gereğini unutmayın.
Şuursuzca yemek: Şuursuz yemek yeme adeta bir hafıza kaybı yaşayıp bilinçsizce bulunan yemeklere saldırmaktır. Yemek yemek nefes almak gibi kişilerin fizyolojik ihtiyaçları için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır ve zevk alma duyusu olarak kullanılmamalı. Her ekstra kaçamağın karın ve bel bölgenizde çıkacak ekstra katlar olarak size döneceğini unutmayın.
Şok diyetlere itibar etmek: Büyük vaatlerle hızla yayılan medyatik diyetlerin başında düşük karbonhidrat içeriği olan programlar geliyor. Özellikle amerikan halkının 10 milyondan fazlasının kalbini feth eden bu diyetler uzun vadede baş ağrısı, mide bulantısı, sersemlik ve kendini yorgun hissetme halleri yaratabilir. Bu tarz tek tip kalori kısıtlı diyetler uzun vadede kişilerde kalori atakları yaratarak, yoğun kalorili besinlere saldırılara neden olabilir. Bu nedenle en doğru yanıtı kişiye özel diyetlerle alabilirsiniz.
Nasılsa kilo veremiyorum demek: Tartı ibresi düşüşü göstermeyince pek çok kişi hemen çok ciddi kalori kısıtlamaları yaparak kilo kaybı sağlamaya çalışır. Oysaki günlük alınan kaloriyi çok fazla düşürdüğümüz zaman vücut direnç gösterebilir ve yağ kaybı yavaşlayabilir. Bu durumda enerji alımını düşürmekten çok, harcamayı artırmak daha faydalı bir etki yaratacaktır.
Dışardan yerken ipin ucunu kaçırmak: Yemek fizyolojik ihtiyacımız olduğu kadar aynı zamanda sosyal içerikli keyif alınan bir ihtiyaçtır. Özellikle kadınların çalışma hayatına daha fazla dahil olması dışarıda yemek yeme sıklığını da artırdı. Buradaki en önemli nokta her dışarıda yemek olayını şölene çevirmemek makul ve doğru seçimler yaparak diyet yolundaki başarı ivmesini düşürmemektir.
Kendinize inanmamak: Merdivenin en uç noktasını görmek zorunda değilsiniz. Önemli olan her adımda hedefe yaklaşıyor olduğunuzu bilmekte. Diyetinizdeki sinsi hataları bertaraf ederek hedefe ulaşmak için küçük başarılardan keyif almalı. Takdir etmeli ve kendinize inanmalısınız.
Ne yapmalısınız: Kendi kendinizi test edin. Diyetmi yapıyorum yoksa diyette olduğumu mu sanıyorum diye kendinize sorun. Uzman kontrolünde diyet yapmayan kişiler zayıflama süreçlerinde almaları gerekenden fazla kalori alıp kendilerini diyet yapıyor sanabilirler. Bunun için diyetinizin size özel olduğundan emin olun.
Kendi kendinizin diyet polisi olmaya çalışın. Diyette olduğunuzu düşünmeyin. Kalorileri ve diyet yemeklerini düşünmekten çok beslenme biçiminizde yapmakta olduğunuz hataları ve size kilo aldıran suçluları tespit etmeye çalışın. Sürekli diyette olduğunuzu düşünmek yemeğe karşı kuşkucu olmanıza yeme atakları geliştirmenize ve erken havlu atmanıza neden olabilir.
Başarı hikayelerini okuyun. Kendi beslenme hatalarınızdan olduğu kadar başkalarının hatalarından ve başarılarından da dersler almaya çalışın.
amin diyorum canım
balım akşam gitcez inşş
ama zaten bıldırımım ne benı ne de senı memnun edecek
haftasonu yedıkelrım kılo olarak gerı dönmüş 1 haftalık emeğim çöpe gitti . bu hafta bıde yürüyüşe çıktıydımmm
kıs diyanetin sınavı mı?
ne sınavı?
senin adın bayan bahane nick ini değiştir bence bahane koy daha uyumlu
herşeye bi bahane üretiyon yaff
bakış açısı ben çok eğlenıyom göksuya ,harıkalara gıdınce
ya bıde oralarda ne gunlerım gectı ben ögrencıyken acıldı harıkalar.çok anım var o yüzden seviyom.
optimum da açıldığında gıderdık yıllardır da giderım
nasip olursa hafta sonu da gidebilirim.
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
Sena sen inatçı kilolarla savaşmışsın gerisi vız gelir sana.
ayrıca burada birçok kişiye destek oluyorsun onların duaları yeter sana.
ben çzelden bildirim yapamıyormuşum o yüzden burdan yapmak zorundayım
başlangıç:78
geçen hafta:78
bu hafta:77,3
giden:700gr
toplamda giden:700gr
hedef:58kg
bu arada ben 2 yıllık spor tesisine üye oldum.ama haziranda açılacak.inşallah hazirandan sonra daha fit bir hatun olacağım
not:beylikdüzü bölgesinde yeni bir tesis açılacak,fiyatları çok uygun,ilgilenen arkadaş olursa yardımcı olurum
yok kız yanlış anladın sen beni
göksuya gidiyoruz biz sık sık ama yazın
kışın spor salonunda takılıyoruz
yazın dondurma yiyip çekirdek çitlemesi çok güzel olur göksu da :131::131::131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?