70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hayırdır inşallah yaaa çok çok geçmiş olsun bitanem.bişeyler oku kendine hayatım.Allah korumuş.eşin çok haklı dikkat et kendine biraz ara ver diyete kanın yerine gelsin canım benimm.doktor sonucundan haberdar et bizi emi.çok öpüyorum seni rabbim sağlık sıhhat versin.

cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş seni

cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş seni

baqıra baqıra aqlamak istiyorumm...

enginsena çok geçmiş olsun okuyunca tüylerim diken diken oldu. Ben de sağ el içimi blender bıçağı ile kesmiştim seneler önce. Liflerin kopmasına milim kalmıştı, 1 milim daha kesse estetiğe girecekmiş. Bu iyileşme sürecinde sana acil şifalar diliyorum. Sonuç çok daha kötü olabilirdi. Geçekten Allah korumuş. Kendini de çok yormaman gerekiyor. Kesilen kolu hiç zorlama. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun arkadaşımallah korumuş seni sevdiklerine bağışlamış, kendine dikkat et dünden beri kafan dalgın üzgündün tabii doğal olarak elin ayağın tutmadı...çok geçmiş olsun,kendine dikkat et

kızlar bu arada kilo bildirimi yapayım
başlangıç:86
geçen hafta:71.5
bu hafta:70.7
giden:800 gr.
hedef:60

bugünkü menüm
uyanınca06.30)
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah08.35)
yarım karışık tost,bir kupa ıhlamur
ara10-10.30 arası)
1 kupa lipton form plus limonlu
öğlen12.00)
az pors.az pilav üstü(bulgur)döner,1 bardak ayran
ara15.30)
1 kupa ıhlamur,1 kupa lipton form plus limonlu
akşam20.00)
toktum oyüzden 1 kupa tarçınlı yeşil çay ve bir kuru kayısı
bu arada işten gelince evi sildim,süpürdüm,tozları aldım ,şu anda çamaşır bi posta astım ikincisi dönüyor(SPOR NİYETİNE İŞLERİ BİTİRDİM HAFTASONU DİNLENİP ÇOCUKLARIN DERSLERİNE YARDIM EDİCEM )iyi etmişmiyim bu arada adetimin ikinci günündeyim haftaya daha farklı kiloda olucam gibi geliyor
gün boyu 1.5 lt. suyu unutmuşum

Son düzenleme:
ben yerimde saydım yaaaaaaaaa :26: :26: :26:

geçen haftada ben saymıştım aşkım yaaaüzülme bu hafta küt diye düşeceksin merak etme hedefe ulaşmaya az kaldıkça dikkat ettim 15 te bir veriyosun kiloyu oyüzden çok takma aynen devam sonuçta almamışsın ya buda iyi demektir

çok geçmiş olsun Senacım...
kasım ayıydı...
Geçen yıl...
Bulaşık yıkarken seramik tabak elimden kaydı...
Kenara vurdu.. Refleks işte yakalamaya çalıştım..
Elim dört parmağımın ordan koptu...
Sallanıyordu parmaklarım...
Bebekler küçük...
Hepsi küçük..
Sağlam elimle eşimi aradım...
Gerisini hatırlamıyorum...

Parmaklarım ancak 1 yılda kendine gelir dedi doktor...
Sinirlerim koptu...
Damarlar koptu...
Hala ağrım var..
Hala his kaybı yaşıyorum...

Her ay doktora gidiyorum...

Sana da çok geçmiş olsun...
Dikkat et kendine...

Geçmiş olsun canım...
Bayılırım ikiz bebklere ben...
Hadi bakalım inşallah vereceksin sende

erginsena arkadaşım içim parçalandı okurken inan..çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman Allah korusun...

evet cnm artıda değilimmmm durdu bu aralar kilom ama gidecek 3 mil yaptım leslie ablaylaa

öncelikle hoşgeldin canım..allah ikizlerini analı babalı büyütsün.. bende de var haşimato.. 3 gün oldu öğreneli. bugün aişle hkimimize gidip bilgi aldım sen nasıl hissedersen öyle olur dedi. bende karar verdim yenilmek yok direnicem.. ama merak ettiğim bişey var.. hastalık yüzünden mi kilo aldın yoksa ilaçlar yüzünden mi???

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummm
bu hafta yerimde saydım ama moral bozmak yok kızlarrrrrr

oooo sen yerinde saydıysan benim kilo almam normal o zaman

aman allahımç... inanılmaz... canım hakikaten başında bişeyler dolanıyor.. beliki de nazar... çok çok geçmiş olsun... dikkat et kendine.. kolonoskopi sonucunu da hayırlarla bekliyoruz.. inşallah bişey çıkmaz...

valla saydım bu hafta kaç kere çıktım 100 gr bile inmedi zatenn

Son düzenleme:
valla saydım bu hafta kaç kere çıktım 100 gr bile inmedi zatenn

bende çıkıyorum çıkıyorum hatta aynı çıksa geçen hafta işle diye bile çıktım ama olmadı.. + 400 gr...

hatta bağırsaklarım tam boşalsın diye ilaç içmiştim sabah etkisi olmadı tüm gün okulda süründüm tuvalet tuvalet

çok büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin

ne ilacı içtin cnm teyzemde içmek istiyoo yazık sana wc nin yolları taştan sne çıkardın beni baştan diye diye gittin yanii

Ne oldu anlamadim gayetde guzel gidiyordu ama dunki kacamaklarim sonucu ve bugun yarin regl olacagim onunda etkisyle sanirim yerimde saydim giden gelen yok

baş:78
gecen:73.2
bu hft:73.2
bu hft gıden: 0 gram
toplam gıden:4.8 kılo

üzülme fıstık geçen hafta bende yerimdesaydım dün regl oldum etkisi çok...almamış olmanda başarı biliyorsun değilmi haftaya pat diye düşüceksin üzülme ve pes etme devammmmm...yoksa ben kime yol göstericem dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…