kısss ben de 6 nisan doğumluyumkız alınma bee burası benim ilk göz agrım ve gözümün ilk morarcaa yerbu ara fuar vardı firma denetimi filan işte bir hafta sonra filan rahatlicam ondan sora bıkarsın benden
canım bir süredir yazamıyorum ama okuyorum çok dikkat edemiyorum demiştin ama en azından kilo almıyorsun emzirdiğin için de iştahın fazla ki bu normal. senin normal bir kadından 400 500 kalori fazla beslenmen lazım zaten buna rağmen yine de kilo verdin ama biraz daha dikkat canım abur cubur kaçırıyorsun sonra da aglıyorsun olmaz kibugün bende tartıya çıktım bir haftalık aradan sonra bir değişiklik yok ama az önce regl oldum demek ki fazlalık var reglden sonra bir tartıliim bakalım bi değşişklik var mı ? fuarada kadar 67 idi hedefim indim o hedefe 200 gr sapma ile şimdi dogumgünüm olan 6 nisana kadar da 66 yı hedefliyorum ben zaten 10-15 günde bir kilo gibi verdiğim için çok zor bir hedef değil hadi bakalım
bu saatte kalkman bile iyi bişi senin bak ama görme hahaha delüücanım aslında epey yoruldum paso ayaktaydık o yüsden. bir iki gündür hastaydım ama bugün daha iyiyim pazartesi sporuma başlamıştım ama ondan sonra yapamadım artık inşalla bu akşam başlicam yeniden
canım dur bakalım daha hiç bişey belli değil.üzme hemen kendini tatlım benim.ihmal etme ama hemen bi doktora görün ama hemen moralin çökertme bakalım.seniki bizim senamızsın bak hepimiz seni örnek alıyoruz heee ona göre.
Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
kız eryaman kaçıncı etap oralarda da güzel yer deniz yokta bahanemiymiş.
git göksu parkına mis gibi göletin etrafını turla bi güzel,ördeklerın sesını dınlersın müzıkte çalıyo ne güzel.
akşamları kocanı al git yürü biraz.
bak sopamı alıcam elıme haaaaa
hep bahane...
kankim benim insanlar dönem dönem bu korkuyu yaşarlar kendımden biliyorum.
2001 de babamı tümörden kaybettik bütün ablalarım abilerim ve ben hep aynı korkuyu yaşarız ya bizde de olursa.kaderde ne varsa o çekilir artık korkmuyorum.rabbim onu bana layık görmüşse vardır bi bildiği.
ceyla gölcüklü olayı beni çok etkilemişti.kadın 10 sene önce babasını pankreas kanserınden kaybedıyo.ve süreklı saglıgına dıkat edıyo.diyet yapıyo.süreklı chek -up yaptırıyo.
ama bunları yaptrması fayda etmedi.benımde babamı kaybedelı 10 yıl oldu bende başım döndüğünde bayılcak gibi oluyodum hep akılam gelıyodu.aceba?...korkular zaten bizi bu hale getirenler.
başımıza ne gelirse ya meraktan ya korkudan...
biraz teslım olmak lazım.
6.5 ay önce kızımı kaybettim düşünsene hayatta hep yaşayıp sevdıklerının acısını duymak sıra kımde aceba insan bunu düşününce bi tuhaf oluyo süreklı sevdıklerının ardından ağlamak ve onlara hasret duymak...bazen ölüm kurtuluştur.belkı yavrum kurtuldu dünyada çekeceği çok sıkıntısı vardı.
eşim hastanedeyken ona canını vermek istedi elimde olsa ıkınız yaşayın ben canımı vereyım dedı ama olmadı....
şu an olayın tazelığı senı olumsuz etkılemıs zaman içerisinde rahatlıycaksın inşalah bi sıkıntı yoktur.
her şey bi ihtşmal sonuçta.
yarın ölmeden yatagımızdan uyanıp yeni bir güne başlıyacak olmamız da bi ihtımal....
dr . lar biraz patavatsız oluyo her ihtımalı gözune soka soka söyluyolar .bılmıyorkı hasta bundan kötü etkılenecek.
hamıleyken dr . a gııtm yok dış gebelık olabılır ,boş gebelık olabılır....bütün ıhtımalleri saydı...
hiç biride olmadı normal bı hamılelgım oldu.
dr. lar böle 2+2=4 eder derecesınde olayları bütün herşeyıyle hastayla paylaşıyo.
belkı hiç alakası yok.hastalıklarda erken tanı çok önemlıdır.
sen iyi bi hastaneye gidip güzelce bu konuyu araştır.
netleşsın.eger varsa bı sıkıntı erkenden tadavıye baslarsın.
seni çok seviyoz kankam.morelını yuksek utut pimpiriklenme.
ehlıyet sınavında dıyodum ya sen bosver hoca strese gırsın ıyı ögretmek zorunda dıye...
o yüzden stres yapma rahat ol biraz...
hayat bu eğrisiyle dogrusuyla yaşıyoz işte yaşamak denirse tabiiiiiii
yani başımıza gelecek varsa her şekılde gelir.ben
maşş takdir etmek çok hoş.herşey de ve her şer gibi görünen şeyde vardır bir hayır.
Üzme kendini canım...
Ortada bişey yok henüz.
Şüphe üzerine bu kadar üzüntü kendini harap eylemen neden?
Benim ailemin bir yanı kalpten diğer yanı kanserden gidiyor...
Babamı kanserden kaybettim...
İki hafta önce kuzenim kalpten vefat etti....
Bir hafta geçmeden dayımı da kaybettim...
Ne dayım kaldı ne amcam....
Şimdi ben benimde başıma gelecek diye kendimi harap mı edeyim?
Kızkardeşimin kalp hastası olduğunu öğrendik...
Henüz evli bile değil...
Gençecik...
Ona yüreğim ayrı üzülür....
Kader denen yolda başımıza gelenler hoş gelmişler...
Rabbim yardımcımız olsun...
sen kimi kandırıyon biliyom tabi oraları .
ahh ahh ne anılarım var göksu da ....
o salıncaklarda salllanıp semaverde çay mı içmedım.
açık büfe miss gibi kahvaltı mı yapmadım...
orayı aşkitomla az mı turladım..
zırt pırt mangala ordayız zatii..
kıs hava güzel git her gün misler gibi...
yürüyüşünü yap.
ankarada deniz yok dıye hiç üzülüp ağlamadım bacım var olanı degerlendır.ben hep göksuyla yetındım.
bı de harıkalar dıyarındakı yapay gölet.yunusla bıle gezdık o azcık suda.hehe
senin adın bayan bahane nick ini değiştir bence bahane koy daha uyumluamaan harikalar diyarı iyi değil çok ipsiz sapsız var orda
göksuda da bahar geldi mi yürüyüş olmuyo mangal kokularından
fıstık fare gibi görünüp kaçıyon ya muhabbetin belini kıramadık ösledim seni kanka yaaaaaa.kısss ben de 6 nisan doğumluyum
canım dur bakalım daha hiç bişey belli değil.üzme hemen kendini tatlım benim.ihmal etme ama hemen bi doktora görün ama hemen moralin çökertme bakalım.seniki bizim senamızsın bak hepimiz seni örnek alıyoruz heee ona göre.
canlarım kayıplrınıza çok üzüldüm.Rabbim meknlarını cennet eylesin.
tatlım misafir vardı msn ye geldım sen yoksun...:26::26::26::26:teşekkürler kızlar zaman ayırıp hepiniz bişeyler yazmışsınız çok saqolun..
sudem
msn lütfen..
Canım senın sıkıntında cokmuskayıpların ıcın basın saolsun hastalarınızada acil şifalar diliyorum
kız eryaman kaçıncı etap oralarda da güzel yer deniz yokta bahanemiymiş.
git göksu parkına mis gibi göletin etrafını turla bi güzel,ördeklerın sesını dınlersın müzıkte çalıyo ne güzel.
akşamları kocanı al git yürü biraz.
bak sopamı alıcam elıme haaaaa
hep bahane...
kankim benim insanlar dönem dönem bu korkuyu yaşarlar kendımden biliyorum.
2001 de babamı tümörden kaybettik bütün ablalarım abilerim ve ben hep aynı korkuyu yaşarız ya bizde de olursa.kaderde ne varsa o çekilir artık korkmuyorum.rabbim onu bana layık görmüşse vardır bi bildiği.
ceyla gölcüklü olayı beni çok etkilemişti.kadın 10 sene önce babasını pankreas kanserınden kaybedıyo.ve süreklı saglıgına dıkat edıyo.diyet yapıyo.süreklı chek -up yaptırıyo.
ama bunları yaptrması fayda etmedi.benımde babamı kaybedelı 10 yıl oldu bende başım döndüğünde bayılcak gibi oluyodum hep akılam gelıyodu.aceba?...korkular zaten bizi bu hale getirenler.
başımıza ne gelirse ya meraktan ya korkudan...
biraz teslım olmak lazım.
6.5 ay önce kızımı kaybettim düşünsene hayatta hep yaşayıp sevdıklerının acısını duymak sıra kımde aceba insan bunu düşününce bi tuhaf oluyo süreklı sevdıklerının ardından ağlamak ve onlara hasret duymak...bazen ölüm kurtuluştur.belkı yavrum kurtuldu dünyada çekeceği çok sıkıntısı vardı.
eşim hastanedeyken ona canını vermek istedi elimde olsa ıkınız yaşayın ben canımı vereyım dedı ama olmadı....
şu an olayın tazelığı senı olumsuz etkılemıs zaman içerisinde rahatlıycaksın inşalah bi sıkıntı yoktur.
her şey bi ihtşmal sonuçta.
yarın ölmeden yatagımızdan uyanıp yeni bir güne başlıyacak olmamız da bi ihtımal....
dr . lar biraz patavatsız oluyo her ihtımalı gözune soka soka söyluyolar .bılmıyorkı hasta bundan kötü etkılenecek.
hamıleyken dr . a gııtm yok dış gebelık olabılır ,boş gebelık olabılır....bütün ıhtımalleri saydı...
hiç biride olmadı normal bı hamılelgım oldu.
dr. lar böle 2+2=4 eder derecesınde olayları bütün herşeyıyle hastayla paylaşıyo.
belkı hiç alakası yok.hastalıklarda erken tanı çok önemlıdır.
sen iyi bi hastaneye gidip güzelce bu konuyu araştır.
netleşsın.eger varsa bı sıkıntı erkenden tadavıye baslarsın.
seni çok seviyoz kankam.morelını yuksek utut pimpiriklenme.
ehlıyet sınavında dıyodum ya sen bosver hoca strese gırsın ıyı ögretmek zorunda dıye...
o yüzden stres yapma rahat ol biraz...
hayat bu eğrisiyle dogrusuyla yaşıyoz işte yaşamak denirse tabiiiiiii
yani başımıza gelecek varsa her şekılde gelir.ben
maşş takdir etmek çok hoş.herşey de ve her şer gibi görünen şeyde vardır bir hayır.
canım çok büyük geçmiş olsun ...insanın ailesinin başına böyle şeyler gelince eli ayağı kesiliyor,kolay değil allah şifa versin
kısss ben de 6 nisan doğumluyum
Anabugün kürkçü dükkanını açmak bana nasip oldu...
ben kapattım ben açtım...
Günaydın kızlar...
hayırlı cumalar hepinize...
haftanın da son günü...
çalışanlar kavuşsun yavrucuklarına...
evde olanlar dinlenmeye devam...
Bugün 18 Mart Çanakkale Şehitleri günü...
Çanakkale Savaşları, Türk Tarihinin belki de en önemli savaşıdır. Bugün özgür olarak yaşadığımız bu topraklara çok kolay sahip olmadığımızın bilinmesi gerekir.
Allah bizlere, bir daha böyle bir savaş göstermesin...Şehitlerimizin ruhları şad olsun...
Kilo bildirimim....
Başlangıç kilom: 90
Hedef kilom: 57 ( değiştiriyorum...Hedef çıtamı yükseltiyorum)
Şimdiki kilom: 67.2 kg
Geçen hafta: 68.2 kg
Fark giden: 1000 gr
Allah hepimize en kısa sürede bu yağlardan kurtulmak nasip eylesin emi...
Cuma cuma size dua...
kısss ben de 6 nisan doğumluyum
allahım kimseye kaldıramayacağı dert vermesin inş... dünden beri hepimiz acılarımızı hastalıklarımızı yazıp üzüldük.. inşallah dermanı da sabrı da verir rabbim..
bugünüm
sabah
1 bardak taze sık. portakal suyu+1 haş. yumurta+diyet kahvaltı
ara
1 elma
öğleyin
8 zeytin+3 dilim beyaz ekmek+yeşillik+biraz lor
akşam
haşlanmış balık 1 porsiyon+1 bardak taze sık. portakal suyu+yarım kase mercimek çorbası+1 dilim tt ekmek
ara
yarım çb leblebi
ama galiba ben bu hafta kilo aldım
senin adın bayan bahane nick ini değiştir bence bahane koy daha uyumlu
herşeye bi bahane üretiyon yaff
bakış açısı ben çok eğlenıyom göksuya ,harıkalara gıdınce
ya bıde oralarda ne gunlerım gectı ben ögrencıyken acıldı harıkalar.çok anım var o yüzden seviyom.
optimum da açıldığında gıderdık yıllardır da giderım
nasip olursa hafta sonu da gidebilirim.
fıstık fare gibi görünüp kaçıyon ya muhabbetin belini kıramadık ösledim seni kanka yaaaaaa.
nete gelince msn ye yaz mutlaka .takıma da gelmeyı yazmayı unutma.
tatlım misafir vardı msn ye geldım sen yoksun...:26::26::26::26:
hafta sonu şehir dışındayım yine kankim ya pazar gelicez inşallah bi aksilik olmazsa.yarın gidiyoruz.o yüzden nete giremeyebılrıım.haberin olsun.
yoksa sopanı alır döversin beni haber etmedin diye:13::13::13:
seni çok seviyom balım.
kendıne dıkkat et.
kıskandım şimdi ben bu hafta artıya çıkmıştım anca kilomu sabitledimm aa senii takip ediyim ne yiyon ne içiyon bakim sennn
canım sabah su içtim kaysı yedim 1 tane...
çocuklara kahvaltı yediriyorum şimdi..
biri yedi gitti okula..
iki ve üç numaraya yediriyorum şimdi..
ama ağızlarında bekletiyorlar dakikalarca...
deli ediyorlar beni..
onlar yesin bende yapacağım...
başlangıç 74
geçen hafta 70.3
bu hafta 70.3
giden yok
toplamda giden 3.7
hedef.. 62
2 haftadır yerimde sayıyorum iyice motivem düştü
günaydın kızlarr
başlangıç 72.4
geçen hafta 66.0
bu hafta 65.6
giden 400gr
toplamda giden 6.8
hedef.. 60
bu hafta kaçamağım çoktu,buna da şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?