ah kızlar ya eski anılarımı depreştirdiniz.. üniversiteyide ankarada okmuştum.. bizde bahar geldimi doğru göksuya giderdik.. zaten orda gidilecek ender güzel yerlerden biridir. çekirdekler mangallar kahvaltılar ardı sıra yenirdi.. aşam karanlığı çöktümü o suyun ışıltısı içimizi aydınlatırdı... hele deniz arabaları yok mu... o komik can yelekleriyle binerdik....özlemişim o günleri beeee
üniversite öğrencisinin anıları da çok fena olur bee
ben kütahya da okudum hiç bişey yoktu ama özledim yine de
bi gün gel canım anıları tazelersin
göksu hakkaten bu tarafı canlandırdı
yazın manga kokusundan girilmiyo gerçi
tebrik ediyom seni canım valla bu hafta ıyıydım kacamak yok denecek kadar az en zaından bı 300-400 gr vermelıydım yanı 1 gun yazdım sadece menumu gıremıyorum her zaman canım yarın sınavım var ya sen bana yardımcı ol menu konusunda sabah 1 kase kırmızı meyvelı nesfıt yedım sutle mesela yanımda 1 elma var ara ogun yapcam oglen tavuk doner cıkcak ekmeksız yıycem corba ve salatayla yıne meyve ara ogun aksam ablamda buyuk ıhtımal kuru fasulye yıycez baska ne olur bılemem boyle ıste
tşk ler canım
menün iyi akşam kuru fasulye yanına yoğurt salata koysan doyarsın da. protein yağ yakımına yardımcı oluyor canım yoğurt ekle menüye bence.
sınavında başarılar canım inş geçersin de rahat edersin yarım gün çalışmak gibisi yoktur heralde
aynen canım ıns kazanırım ama fırsat bulup calısamadım bıle fazla burda cok yogun herısı sekretere yaptırıyorlar kendı yazılarının bı fotokopısını bıle cekmıyorlar
ne sınavı canım hayırdır iş için mi
evet canım şu anki işimi değiştirmek istiyorum da inş.
herkese selaammm,
uzun süredir kkda pek aktif olamıyordum daha önceleri bebek yapma çabasındaydım sonra doğurma ve büyütme derken ikizlerimle birlikte şimdi zayıflama derdindeyim. ve bunların hepsini kk ile başardım ve bunuda başarırım diyorum. çünkü burası benim için kocaman bir aile. ve şimdi sizin ailenize katılmak istiyorum beni kabul eder misiniz?
hoşgeldin canım....
ikizlerin kaç aylık oldular...
bıcırlar....
boyun kaç....
kız mı ikizlerin bi de..
emziriyor musun?
çalışıyor musun canım
herkese selaammm,
uzun süredir kkda pek aktif olamıyordum daha önceleri bebek yapma çabasındaydım sonra doğurma ve büyütme derken ikizlerimle birlikte şimdi zayıflama derdindeyim. ve bunların hepsini kk ile başardım ve bunuda başarırım diyorum. çünkü burası benim için kocaman bir aile. ve şimdi sizin ailenize katılmak istiyorum beni kabul eder misiniz?
herkese selaammm,
merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. sanırım kilo verme konusunda sonlara yaklaştıkça sıkıntılar artıyor. yavaş kilo verme ya da geri alabilme ihtimali...
177 cm boyum 93 kilo ile çıktım yola yaklaşık 1.5 sene oldu. artık 73 kiloyum ama hala bitmedi fazlalıklar.60-65 arasına inebilmek için direniyorum. direnme azmi de eylul-ekim gibi olacak nişan sebeplidestek olabileceğim bana da destek olabilecek- az önce tatlı krizi bir geldi gitmek bilmez - arkadaşlar nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?