70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz kızlarazminiz bol olsun

sabah:
yarım tabak sütlü kellogs
ara:
yarım kek
öğle:
gözleme+çay
ara:
yok
aşam:
tavuk göğsü(fırında yağsız)
salata
şimdi:
1 bardak süt+k fleksin pikosu(tatlı krizi)
1.5 litre su 1 greyfurt

irihamsinin günü
sbh:6 zyt,1 dlm ek,1 parça pyn
ara:1 portakal,1 brk süt(az yağlı)
öğleneynirli salata,zyt. pırasa,yoğurt
ara:1 portkl,1 adt kuru kayısı,1 adt ceviz
akş:1 kase merc. çorb.,balık(buğu),salata(az yağlı,3 zytn),1 dlm ekmk
2 adt soda

spor:50dk yürüyüş(sbh) , 45dk yüzme , 50dk yürüyü(akşam)

bşl79.3kg...................hdf69kg

güzel ve dengeli bir menü ama keşke akşam ekmeği olmasaydı diycemde bende balık varken ille bir dilim ekmek yerim yoksa midem bi tuhaf oluyor

canim benim cok cok gecmisler olsun allah seni ailene bagislamis kendine cok dikat et sagligin herseyden onemli....

kızlaaarrr
kimse yok ama,ben sıkıldım kaçıyorum
yarın öğlene doğru görüşürüz çünkü yarın mesai yok ve ben becerebilirsem uyumayı düşünüyorum(çocuklar bırakırsa,onlarında okulu yok neye seviniyorsam)
herkese iyi geceler öpüldünüz

Hosgeldın canım bebeklerını Allah bagıslasın benım esımde hep ikiz isterdi benımde 10,5 aylık bı roglum var canım
hoşbulduk canım allah bağışlasın oğluşunu. valla eşler ilk başta ister ama başa gelince Allahım neyd,i günahım derler:90:
kızlar leslie 3 mil yürüyhoşbodum sıkıldım biraz da yavaş geldi 5 mil başlıcam yürüyen varmı 5 mil yag yakıyomuş özelliklee

tecrübelerinizi bekliyorummm
canım 5 mil daha eğlenceli ve biraz daha akıcı. ben genelde vajit bulursam 5 mil yapıyorum. birde ben bir zayıflama sitesine taıldım bir ara orda bir bayan vardı şeker hastası menüler normaldi ama günde iki kez 5 mil leslie yapıyordu ve her hafta 3 kilo civarı veriyordu.
sağol canım bilgiler için. birazdan tüm hepsini yazarım umarım listeye girerim:26:
canım çok geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış verilmiş sadakanız varmış Allah tekrarını göstermesin tekrar çıok geçmiş olsun.

canım sana da çok geçmiş olsun. inan gözümün önüne geldi içimden bişeyler koptu sanki
inşallah canım biraz gram gram gidiyor hatta bazen gram gram geri geliyor mehter marşı misaliyim bakalım temmuza kadar başarıcam inşallah.

çok sağol canım. kiloyu haşimato yapmış canım metebolizmam tamamen durmuş. ilaç kullanmaya başladıktan sonrA Kilo alımım durdu ama vermekte çok zorlanıyorum. eskiden ekmeği kessem haftada 1 kilo verirdim şimdi ciddi anlamda dikkat ediyorum 500 gr gidince çook seviniyorum.

hoşgeldiniz kızlarazminiz bol olsun
canım çok sağol hoşbulduk..

gelleim kilo bildirimine. sabah itibari ile 70,6 idim. hadi hayırlısı olsun inşallah

18/03/2001 menüm
Sabah kepek ekmeğine tost 2 siyah zeytin 1 fincan siyah çay.
ara 1 avuç elma kurusu
öğlen 3 tane tavuk köftesi(yağsız tavada) yarım lavaş 1 bardak ayran.
ara 1 fincan beşibiryerde,1 fincan rezene 1 fincan yeşil çay yanında 1 gofret(amma ara yapmışım he ara değil resmen 5 çayı işte:26:)
akşam 2 çatal spagetti 2 yemek kaşığı patlıcan ezme 1 parça haşlanmış tavuk baget 1 bardak ayran.
ara 7 tane altınçilek.
su 2 litre içmişimdir.
spor yapmadım tembellik aldı beni çok fena sirkelenmem lazım.

kızlar bu arada ben yarın allah izin verirse oruç tutmayı düşünüyorum. o yüzden yarın bir enüm olamayacak. bu gecede bir dilim yumartalı ekmek yerim 1 fincan çay. ve bol su..
sanırım kimse gelmeyecek bend bi kaç iim var kızlar uyanmadan halledeyim onları. herkese iyi gecelr..

hoşgeldin ikizleri öp yerimize analı babalı büyüsüninş:emir_bebe

Kolay gelsin balımmmmmSen herşeyi başarırsın.....

çok geçmiş olsun gerilim romanı okuyorum sandım büyük geçmiş olsun:18:

Senacım sana özelden de msj atmıştım ama geldi mi gelmedi mi bilmiyorum:26:O yüzden tekrar yazıyorum canım okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsunKurban kestirmeyi çok iyi düşünmüşsünüzÜstünde nazar olduğunu düşünüyorum ben artık

canımcım bulabildinmi salonu bakındım ama göremedim yakamda kırmızı bi karanfil taktıydım dı dermişim

otobusteym.cepten yazmak cıle.senam bı tanem.aksılıkler hep ustuste gelır.rabbım sevdgı ınsanların ımtıhanını boyle yapıyo.sabret.bır cıkıs yolu verecek rabbım.bende cok seyı ustuste yasadm.kafan dolu oldugu ıcın bedenını kontrol edemıyosun.bı tatıle ıhtıyacn var.kontrnlern bıtsın.bıraz kafa dagıt.pazar aksamı gorusur uz.

merhaba arkadşlar ben 76kg 1.68 boyularında bir bayanım iradesizim ve düzensiz beslene birisiyim

kesinlikle kilo veremiyorum başlayamıyorumki

kızımın sınıfındaki anneleri gördükçe ki kimisinin 2 çocugu var ben yanlarında odun gibi kalıyorum
ne yapıcam ben ya oooof off

gunaydin canim cok gecmis olsun benide nasil kan tutar nerdeyse okurken bayiliyordu tansiyonum dustu tam okuyamadim bile allah acil sifalar versin.......
allahim basima agrilar saplandi valla ya herseyde bir hayir vardir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…