kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummm
bu hafta yerimde saydım ama moral bozmak yok kızlarrrrrr
merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. sanırım kilo verme konusunda sonlara yaklaştıkça sıkıntılar artıyor. yavaş kilo verme ya da geri alabilme ihtimali...
177 cm boyum 93 kilo ile çıktım yola yaklaşık 1.5 sene oldu. artık 73 kiloyum ama hala bitmedi fazlalıklar.60-65 arasına inebilmek için direniyorum. direnme azmi de eylul-ekim gibi olacak nişan sebeplidestek olabileceğim bana da destek olabilecek- az önce tatlı krizi bir geldi gitmek bilmez - arkadaşlar nerdesiniz?
herkese selaammm,
uzun süredir kkda pek aktif olamıyordum daha önceleri bebek yapma çabasındaydım sonra doğurma ve büyütme derken ikizlerimle birlikte şimdi zayıflama derdindeyim. ve bunların hepsini kk ile başardım ve bunuda başarırım diyorum. çünkü burası benim için kocaman bir aile. ve şimdi sizin ailenize katılmak istiyorum beni kabul eder misiniz?
irihamsinin günü
sbh:6 zyt,1 dlm ek,1 parça pyn
ara:1 portakal,1 brk süt(az yağlı)
öğleneynirli salata,zyt. pırasa,yoğurt
ara:1 portkl,1 adt kuru kayısı,1 adt ceviz
akş:1 kase merc. çorb.,balık(buğu),salata(az yağlı,3 zytn),1 dlm ekmk
2 adt soda
spor:50dk yürüyüş(sbh) , 45dk yüzme , 50dk yürüyü(akşam)
bşl79.3kg...................hdf 69kg
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
hoşbulduk canım allah bağışlasın oğluşunu. valla eşler ilk başta ister ama başa gelince Allahım neyd,i günahım derler:90:Hosgeldın canım bebeklerını Allah bagıslasın benım esımde hep ikiz isterdi benımde 10,5 aylık bı roglum var canım
canım 5 mil daha eğlenceli ve biraz daha akıcı. ben genelde vajit bulursam 5 mil yapıyorum. birde ben bir zayıflama sitesine taıldım bir ara orda bir bayan vardı şeker hastası menüler normaldi ama günde iki kez 5 mil leslie yapıyordu ve her hafta 3 kilo civarı veriyordu.kızlar leslie 3 mil yürüyhoşbodum sıkıldım biraz da yavaş geldi 5 mil başlıcam yürüyen varmı 5 mil yag yakıyomuş özelliklee
tecrübelerinizi bekliyorummm
sağol canım bilgiler için. birazdan tüm hepsini yazarım umarım listeye girerim:26:hoşgeldiniz kızlarrr.green size kuralları söyler.hergün menünüzü paylaşın.cumaları kilo bildirimi var.bu hafta bildirim yapın gelecek hafta listee irersiniz.kısaca bunlar ama daha var.kolay gelsinn.:90:
kilo bildirimim kızlar
başlangıç 80
geçen hafta 70.2
bu hafta 70
giden 200 gr
toplamda giden 10
hedef 65
canım çok geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış verilmiş sadakanız varmış Allah tekrarını göstermesin tekrar çıok geçmiş olsun.Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
canım sana da çok geçmiş olsun. inan gözümün önüne geldi içimden bişeyler koptu sankiçok geçmiş olsun Senacım...
kasım ayıydı...
Geçen yıl...
Bulaşık yıkarken seramik tabak elimden kaydı...
Kenara vurdu.. Refleks işte yakalamaya çalıştım..
Elim dört parmağımın ordan koptu...
Sallanıyordu parmaklarım...
Bebekler küçük...
Hepsi küçük..
Sağlam elimle eşimi aradım...
Gerisini hatırlamıyorum...
Parmaklarım ancak 1 yılda kendine gelir dedi doktor...
Sinirlerim koptu...
Damarlar koptu...
Hala ağrım var..
Hala his kaybı yaşıyorum...
Her ay doktora gidiyorum...
Sana da çok geçmiş olsun...
Dikkat et kendine...
Geçmiş olsun canım...
Bayılırım ikiz bebklere ben...
Hadi bakalım inşallah vereceksin sende
çok sağol canım. kiloyu haşimato yapmış canım metebolizmam tamamen durmuş. ilaç kullanmaya başladıktan sonrA Kilo alımım durdu ama vermekte çok zorlanıyorum. eskiden ekmeği kessem haftada 1 kilo verirdim şimdi ciddi anlamda dikkat ediyorum 500 gr gidince çook seviniyorum.öncelikle hoşgeldin canım..allah ikizlerini analı babalı büyütsün.. bende de var haşimato.. 3 gün oldu öğreneli. bugün aişle hkimimize gidip bilgi aldım sen nasıl hissedersen öyle olur dedi. bende karar verdim yenilmek yok direnicem.. ama merak ettiğim bişey var.. hastalık yüzünden mi kilo aldın yoksa ilaçlar yüzünden mi???
oooo sen yerinde saydıysan benim kilo almam normal o zaman
aman allahımç... inanılmaz... canım hakikaten başında bişeyler dolanıyor.. beliki de nazar... çok çok geçmiş olsun... dikkat et kendine.. kolonoskopi sonucunu da hayırlarla bekliyoruz.. inşallah bişey çıkmaz...
canım çok sağol hoşbulduk..hoşgeldiniz kızlarazminiz bol olsun
herkese selaammm,
uzun süredir kkda pek aktif olamıyordum daha önceleri bebek yapma çabasındaydım sonra doğurma ve büyütme derken ikizlerimle birlikte şimdi zayıflama derdindeyim. ve bunların hepsini kk ile başardım ve bunuda başarırım diyorum. çünkü burası benim için kocaman bir aile. ve şimdi sizin ailenize katılmak istiyorum beni kabul eder misiniz?
hoşbulduk. tam çıakr ayak gördüm mesajını. birazdan uyanırlar teyzesi öperim yerine.hoşgeldin ikizleri öp yerimize analı babalı büyüsüninş:emir_bebe
Kolay gelsin balımmmmmkızlar bu arada ben yarın allah izin verirse oruç tutmayı düşünüyorum. o yüzden yarın bir enüm olamayacak. bu gecede bir dilim yumartalı ekmek yerim 1 fincan çay. ve bol su..
sanırım kimse gelmeyecek bend bi kaç iim var kızlar uyanmadan halledeyim onları. herkese iyi gecelr..
çok geçmiş olsun gerilim romanı okuyorum sandım büyük geçmiş olsun:18:Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
canım içi bir tanem beni bulmuşKolay gelsin balımmmmmSen herşeyi başarırsın.....
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda karşıladı bizi
samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 gün uyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?