70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş seni

erginsena arkadaşım içim parçalandı okurken inan..çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman Allah korusun...

çok büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin

canim benim cok cok gecmisler olsun allah seni ailene bagislamis kendine cok dikat et sagligin herseyden onemli....

çok geçmiş olsun gerilim romanı okuyorum sandım büyük geçmiş olsun:18:

gunaydin canim cok gecmis olsun benide nasil kan tutar nerdeyse okurken bayiliyordu tansiyonum dustu tam okuyamadim bile allah acil sifalar versin.......
allahim basima agrilar saplandi valla ya herseyde bir hayir vardir....

Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..

senacığım birtanem yeni okudum başına gelenleri geçte olsa sana geçmiş olsun demek istiyorum. dualarımız seninle. sanırım bu kolonoskopi seni çok gerdi tatlım belki elin ayagın birbirine karışmıştır. ama bıcagın dik olarak saplanması da çok acayip sanki nazarda var bir okun tatlım annen sana uzaktan okusun kendin de biliyorsan bir bardak suya 7 tane ayetel kürsü okuyup iç bak çok rahatlarsın ayy canım yaa seni seviyoruz sen iyi ol yeter diyeti filanda unut gitsin sonra yine verirsin tatlım sen iyi olda

verilmiş sadakanız varmış canım
çok geçmiş olsun
çok zorlamamaya çalış bileğini
diyet falan da yapma zaten çok kan kaybetmişsin kendine gelmen için yemen lazım şimdi

canımcım bulabildinmi salonu bakındım ama göremedim yakamda kırmızı bi karanfil taktıydım dı dermişim

cnım daha gidemedim ben gelince yakamda kırmızı gül değil elimde kadınlar kulübü pankartıyla gelcem

cnm dinlen bol bol ye tabi sana vız gelir 700 gr larrr

Son düzenleme:
ya sen kilo cizelgesi ile ugrasma bide boyle sagligin yerine gelsin biz hep buradayis zaten paylasirsin bir ara

1] yumurta 0.5 adet
[2] Karışık Tost 0.5
[3] Zeytin (Siyah) 4 GRAM
[4] Domates 0.5 ADET
5 ) bir kaysı

[6] Maydanoz 10 gr
[7] Tahin yağı 4 GRAM
[8] Üzüm Pekmezi 2 GRAM
[9] Çay 2 ADET yeşil

tünaydın kızlar...
ancak sabah işlerini topladım kahvaltı ,çamaşırları topladım astım,yemek yaptım kenarları tekrardan sildim,şimdide çocukların yorganlarını kaplıycam..aslında nevresim geçiriyorum ama deli dolu yattıkları için nevresimin dört kenarını tekrardan dikiyorum yorgan içerde kaymıyor kolay düzeltiliyor...neyse şimdiye kadarki menümü yazayım
uyanınca06.20)
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah10.30)
iki dilim kızartma makinesinde çavdar ekmeği
üzerine iki dilim peynir
3 zeytin
3 bardak çay şekersiz
üç çatal domatesli yumurta
ara11.45)
1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
1 kupa yemek sonrası çay
öğlen ve akşam beraber16.30)olur heralde
bir pors. yeşil mercimek yemeği
bir kase yoğurt
ara18.00)olur
lipton form plus limonlu çay
gece20.00 gibi)
3 badem iki fındık yerim heralde...
şu ana kadar 1 lt su oldu ...
sonra görüşürüz pc açık ara ara iş yaparken bakarım bu arada hava berbat yağdı yağacak ve serin

herkese selam,
bugün niyetliyim geçen seneden kalma kazalarım vardı ara ara tutmaya çalışıyorum allah kabul ederse.
sahurda
2 dilim yumurtalı ekmek
1 fincan çay
yarım litre su içtim.

iftara eşim dışarı çıkaracak. ızgara tarzı şeyler yeerim büyük ihtimalle ama tatlı kaçamağım kesin olur
akşama listemi yazarım tekrar.
ayy uzun süredir ara öğündü bitki çayıydı derken midemi hiç boş bırakmamışım meğer. çok uzun zamnadan sonra ilk kez karnımında bir sesi olduğunu hatırladım:26:

allah kabul etsin arkadaşım...iftarda tatlısız olmuyor haklısında bence nacizane kaile alırsan iftardan bir yada iki saat sonra tatlını yersen hem daha sağlıklı olur hemde direk yağa dönüşmez ...tekrar allah kabul etsin

allah kabul etsin cnm hakkın tabi tatlını ye ama hafif olsunnnn

çıtırlar menümü yazıyım

uyanınca
yeşil çay
500 ml su

sabah
light ekmekle tost
közlenmiş hazır kırmıızı biber
5 zeytin
maydanoz dere otu

ara
3 gün kurusu içi kakao ve tarçınlı

öğle
tavuk sote 100 gr
küçük kase yoğurt

ara
elma

akşam
4 kaşık nohut yemeği
salata

su yeşil çay bitki çaylara devam

veeeeee 5 milll yaptım süper yaaa

çok kıskandımmmm sporumu yapamamıştım bugün teşvik ettin canım

yerim seni
vaaayyyy bak sen mükemmel hatuna

ne güzelll sende yap cnm valla 5 mil süper çok eğlenceliii

yi beni yii
spor sarmaya başladı beniiiiii

demek istediğim buydu iştevücut alışınca çok güzel oluyor ve yapmadığın zaman eksikliğini ve vicdan azabını hissediyorsun işte...bu arada benim bugün reglimin 3. günü ,acaba reglken spor yapmayınca bişey olurmu yada tam tersi şöyle sorayım reglken vücut hızlanıyor ya spor yapılsa bir zararı yada faydası olurmu biliyonmu kız:26::26:

Son düzenleme:

bilmem cnm ama yorma sen kendini regl döneminde yada ufak hareketler yap

bilmem cnm ama yorma sen kendini regl döneminde yada ufak hareketler yap

oda doğru..zaten yeterince yükleniyoruz...ev iş çocuklar spor diyet derken turşu gibi oluyorum ama bitkinlik yok sadece vücut yorgunluğu ...direnç düşüklüğü değil,tam aksi vücudum kuvvetlendi...eskiden bu kadar koşturmaya mahvolurdum ama şimdi sadece tatlı bir uyuşukluk yorgunluk oluyor o kadar...
bu arada avatarımdaki resim2009 dan daha ilaçları içip şişmeden önceki normal halim bu resimde 59yada 60 kiloydum ...ahhhh ahhhhh o halime az kaldı iple çekiyorum

vucut sağlıklı beslenip bide üstüne spor yapıncaa direnç kazanıyooo az kalmış tabi verdiğin kilodan daha azını vercen ooo süperrrr

vucut sağlıklı beslenip bide üstüne spor yapıncaa direnç kazanıyooo az kalmış tabi verdiğin kilodan daha azını vercen ooo süperrrr

ilk iş haftan vede haftasonun nasıl geçiyor oğluşun alışabildimi işe başlamana kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…