canım hayırdır inşallah yaaa çok çok geçmiş olsun bitanem.bişeyler oku kendine hayatım.Allah korumuş.eşin çok haklı dikkat et kendine biraz ara ver diyete kanın yerine gelsin canım benimm.doktor sonucundan haberdar et bizi emi.çok öpüyorum seni rabbim sağlık sıhhat versin.
cnm çok geçmiş olsunnnn allah korumuşşşş seni
enginsena çok geçmiş olsun okuyunca tüylerim diken diken oldu. Ben de sağ el içimi blender bıçağı ile kesmiştim seneler önce. Liflerin kopmasına milim kalmıştı, 1 milim daha kesse estetiğe girecekmiş. Bu iyileşme sürecinde sana acil şifalar diliyorum. Sonuç çok daha kötü olabilirdi. Geçekten Allah korumuş. Kendini de çok yormaman gerekiyor. Kesilen kolu hiç zorlama. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
çok geçmiş olsun arkadaşımallah korumuş seni sevdiklerine bağışlamış, kendine dikkat et dünden beri kafan dalgın üzgündün tabii doğal olarak elin ayağın tutmadı...çok geçmiş olsun,kendine dikkat et
çok geçmiş olsun Senacım...
kasım ayıydı...
Geçen yıl...
Bulaşık yıkarken seramik tabak elimden kaydı...
Kenara vurdu.. Refleks işte yakalamaya çalıştım..
Elim dört parmağımın ordan koptu...
Sallanıyordu parmaklarım...
Bebekler küçük...
Hepsi küçük..
Sağlam elimle eşimi aradım...
Gerisini hatırlamıyorum...
Parmaklarım ancak 1 yılda kendine gelir dedi doktor...
Sinirlerim koptu...
Damarlar koptu...
Hala ağrım var..
Hala his kaybı yaşıyorum...
Her ay doktora gidiyorum...
Sana da çok geçmiş olsun...
Dikkat et kendine...
Geçmiş olsun canım...
Bayılırım ikiz bebklere ben...
Hadi bakalım inşallah vereceksin sende
erginsena arkadaşım içim parçalandı okurken inan..çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman Allah korusun...
öncelikle hoşgeldin canım..allah ikizlerini analı babalı büyütsün.. bende de var haşimato.. 3 gün oldu öğreneli. bugün aişle hkimimize gidip bilgi aldım sen nasıl hissedersen öyle olur dedi. bende karar verdim yenilmek yok direnicem.. ama merak ettiğim bişey var.. hastalık yüzünden mi kilo aldın yoksa ilaçlar yüzünden mi???
oooo sen yerinde saydıysan benim kilo almam normal o zaman
aman allahımç... inanılmaz... canım hakikaten başında bişeyler dolanıyor.. beliki de nazar... çok çok geçmiş olsun... dikkat et kendine.. kolonoskopi sonucunu da hayırlarla bekliyoruz.. inşallah bişey çıkmaz...
çok büyük geçmiş olsun Allah şifalar versin
canim benim cok cok gecmisler olsun allah seni ailene bagislamis kendine cok dikat et sagligin herseyden onemli....
hoşbulduk canım allah bağışlasın oğluşunu. valla eşler ilk başta ister ama başa gelince Allahım neyd,i günahım derler:90:
canım 5 mil daha eğlenceli ve biraz daha akıcı. ben genelde vajit bulursam 5 mil yapıyorum. birde ben bir zayıflama sitesine taıldım bir ara orda bir bayan vardı şeker hastası menüler normaldi ama günde iki kez 5 mil leslie yapıyordu ve her hafta 3 kilo civarı veriyordu.
sağol canım bilgiler için. birazdan tüm hepsini yazarım umarım listeye girerim:26:
canım çok geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış verilmiş sadakanız varmış Allah tekrarını göstermesin tekrar çıok geçmiş olsun.
canım sana da çok geçmiş olsun. inan gözümün önüne geldi içimden bişeyler koptu sanki
inşallah canım biraz gram gram gidiyor hatta bazen gram gram geri geliyor mehter marşı misaliyim bakalım temmuza kadar başarıcam inşallah.
çok sağol canım. kiloyu haşimato yapmış canım metebolizmam tamamen durmuş. ilaç kullanmaya başladıktan sonrA Kilo alımım durdu ama vermekte çok zorlanıyorum. eskiden ekmeği kessem haftada 1 kilo verirdim şimdi ciddi anlamda dikkat ediyorum 500 gr gidince çook seviniyorum.
canım çok sağol hoşbulduk..
çok geçmiş olsun gerilim romanı okuyorum sandım büyük geçmiş olsun:18:
Senacım sana özelden de msj atmıştım ama geldi mi gelmedi mi bilmiyorum:26:O yüzden tekrar yazıyorum canım okuyunca çok üzüldüm geçmiş olsunKurban kestirmeyi çok iyi düşünmüşsünüz Üstünde nazar olduğunu düşünüyorum ben artık
otobusteym.cepten yazmak cıle.senam bı tanem.aksılıkler hep ustuste gelır.rabbım sevdgı ınsanların ımtıhanını boyle yapıyo.sabret.bır cıkıs yolu verecek rabbım.bende cok seyı ustuste yasadm.kafan dolu oldugu ıcın bedenını kontrol edemıyosun.bı tatıle ıhtıyacn var.kontrnlern bıtsın.bıraz kafa dagıt.pazar aksamı gorusur uz.
gunaydin canim cok gecmis olsun benide nasil kan tutar nerdeyse okurken bayiliyordu tansiyonum dustu tam okuyamadim bile allah acil sifalar versin.......
allahim basima agrilar saplandi valla ya herseyde bir hayir vardir....
Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..