bana destek olan herkese teşekkür ederim ama dile kolay 8 yıldır beraberiz ve şimdi anlıyorum terk edilen değil terk eden daha çok acıyor hem ona hem kendime yanıyorum ayrılmak istediğimi söylediğimde yüzündeki o şeyi ki ifadelendiremiyorum unutamıyorum gözlerindeki yaşları ama çare yok severek ayrıldım meleğimden severek terk ettim onu ama arkamda bir enkaz var şimdi
evet biliyorum artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama acımı hafifleten birkaç ay sonra ayrılık olacaksa hiç olmasın çünkü bekar olmak dul olmaktan sanırım daha iyi
evet biliyorum artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama acımı hafifleten birkaç ay sonra ayrılık olacaksa hiç olmasın çünkü bekar olmak dul olmaktan sanırım daha iyi
gunaydın kızlar hadı bakalım diger pazartesıye kadar kılolalrı verelım ben cok inançliyim bı ara motıvem dusmustu ama yıne cıktı hdı kızlar yazın en cıtr kızları bız olalım kaydirigubbakcemile5sonrada hamiş olalım inş:CüvCüv:
günaydın kızlarrr,
bende sabah 1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir&2 ince dilim tahıllı ekmek&1 sivri biber&1 küçük domates ve birazda maydanoz yedim yanındada 2 bardak şekersiz çay içtim.
minna9595 cim geçmiş olsun bende 2 gündür faranjitim,işe zor geliyorum
whitehall ;canım benim keşke elimde bir sihirli değnek olsada seni mutlu edebilsem,neler hissettiğini inan çok iyi anlıyorum,bende aynı şeyleri yaşadım.
bende geldım bende 1 sene ıcınde bayag kılo aldım sımdı daha ıyı anlıyom kı ev hanımlarıonın cogunlug neden kılolu dıye cok luks bı yerde calısıyodum formum süperdı sevgıımvardı herşey harıkaydı dunya benımdı sankı ama malesef 1 senedır calısmıyom ve sevgılımdende ayrıldım ve 42 bendene kadar cıkdım(( üfff yah nasıl zayıflıycam ben azmım kararlıgm gıttı gerıye ben kaldım..
bende pırasa 2 etimek yedim zorla oda aç kalmamak için boğazımdan zor yutkunuyorum herşey metabolizma çalışsın diye kaydirigubbakcemile2 şimdi çay keyfi yapıyorum
hay allah hiç geçmedimi boğazınben sanki bugün biraz daha iyiyim,ama aşırı halsziik var.
ayy kızlar ne kadar az yiyorsunuz ,ben ne bulsam götürüyorum,kilo veremememin sebebi anlaşılıyordur heralde
bugun yediklerim ssabah 2 dil ekmek,1 dlm peynır,ızgara kabak,5 zeytın,1 cay k recel
öglen:mercimek çorba,1 porsiyon plıav,2 köfte,3 şekerpare
sizce bu kadar yemeye zayıflarmıyım?cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?