70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Herşeyde bir hayır vardır derler belkide hayırlısı bu. Üzülmemek elde değil biliyorum. Sen doğru olanı yaptığına inanıyorsan bişeyler eksikti demekki. Kendini toparla canım hayat çok güzel hergünü doya doya yaşamak gerek. Biliyorsun dünü geri getiremiyoruz.

evet biliyorum artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama acımı hafifleten birkaç ay sonra ayrılık olacaksa hiç olmasın çünkü bekar olmak dul olmaktan sanırım daha iyi

günaydın hanımlar. ben de dün kilo bildirimi yapamadım. malum kayınvaldeyle beraber oturunca pek bilgisayara vakit kalmıyo. zaten evde bu ara durumlar karışık konuşmuyo benle hanımzade.neyse bende bu haftaki yarışmada varım yaaa. beni de 71.5 ile kaydedirsiniz artık 2 mart başlangıcını. bu hafta kilo verebilirim inşallah. kilo verenleri de tebrik ediyorum bu arada. görüşürüz

evet biliyorum artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama acımı hafifleten birkaç ay sonra ayrılık olacaksa hiç olmasın çünkü bekar olmak dul olmaktan sanırım daha iyi

Canım çok haklısın benim bir yakınım da düğününden bir ay falan önce ayrıldı nişanlısından. O da öyle dedi bekar olmak dul olmaktan iyidir diye. Sen kendini üzme bırak o düşünsün neyim eksikti neden oldu diye.klava:

keşke giden o olsaydı en azından kendimi sorgulardım şimd allahım yardımi hem kendimi hem onu sorguluyorum et işallah pişmanlığım olmaz olsada bu ömür boyu sürmesin lütfen

umarım çabuk atlatırsın zor zamanlarını. ama öğrendiğim bir şey varsa hiç bir erkek için üzülmeye değmeyeceği. döktüğün gözyaşına yazık. sevdiğiyle 3 yıl flört edip sonra da 13 senedir evli olan biri olarak söyleyeyim ki hiçbir şeye değmeeeeeeeeez. evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş demekki.zararın neresinden dönersem kardır diyeceksin

ah canım öyle değil keşke öyle olsa ama değil tarif edemem anlatamam ama nişanlımla ilgili bir sorun değil sadece 8 yılın birikimi diyelim

gunaydın kızlar hadı bakalım diger pazartesıye kadar kılolalrı verelım ben cok inançliyim bı ara motıvem dusmustu ama yıne cıktı hdı kızlar yazın en cıtr kızları bız olalım kaydirigubbakcemile5sonrada hamiş olalım inş:CüvCüv:

bende geldım bende 1 sene ıcınde bayag kılo aldım sımdı daha ıyı anlıyom kı ev hanımlarıonın cogunlug neden kılolu dıye cok luks bı yerde calısıyodum formum süperdı sevgıımvardı herşey harıkaydı dunya benımdı sankı ama malesef 1 senedır calısmıyom ve sevgılımdende ayrıldım ve 42 bendene kadar cıkdım (( üfff yah nasıl zayıflıycam ben azmım kararlıgm gıttı gerıye ben kaldım..

valla cnm bunu bende çok istiyorum önce zayıflamak sonra hamiş olmak allah hepimize nasip eder inş :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

teşekkür ettim canım sanada geçmiş olsun bende sürünerek geliyorum işe 1-2 güne kalmaz iyi oluruz inşallah bugün mersinde çok güzel güneş var mis gibi bahar havası elmamı yedim sıcak suyumu içtim kaydirigubbakcemile5

iyi günler kızlar benim yaramaz yüzünden çok sık yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Bu hafta kupa almışım harika:teytey: kilo veren arkadaşları kutluyorum veremeyen arkadaşlar da sakın bırakmasınlar kendilerini azmin sonu zafer olur
bebiş isteyen arkadaşlara da inş en kısa zamanda yavrularını kucaklamak nasip olur.
ben bu öğlen haşlanmış tavuk yiyeceğim oğlum izin verirse akşama da ıspanak kavurma var bi porsiyon yerim sebzenin kalorisi fazla olmuyor

hoşgeldin canım,

çabuk alınan kiloları vermek daha kolay olurmuş,bak bize katılmaya karar vermekle çok güzel bir başlangıç yapmışsın yerimseniben

bende öğlen yemeğimi yiyorum cokacimcoook

ızgara tavuk(beyaz göğüs kısmı)+salata+1 dilim tahıllı ekmek
sonrasındada yeşil çayımı içerken keyfle yazılanalrı okurum,ara ara girdiğim için yazılanların tamamını okuyamıyorum arada kaçanlar oluyor kaydirigubbakcemile3

bende pırasa 2 etimek yedim zorla oda aç kalmamak için boğazımdan zor yutkunuyorum herşey metabolizma çalışsın diye kaydirigubbakcemile2 şimdi çay keyfi yapıyorum

hay allah hiç geçmedimi boğazın ben sanki bugün biraz daha iyiyim,ama aşırı halsziik var.

biraz daha iyi ama çok yanıyor ve kuruluk var çocukken alınmıştı bademcikler onun için sık sık faranjit oluyorum maalesef sigaradan da vazgeçemiyorum klava: yoğun iş temposunda bakıyorum akşama offf çok içmişim

ayy kızlar ne kadar az yiyorsunuz ,ben ne bulsam götürüyorum,kilo veremememin sebebi anlaşılıyordur heralde
bugun yediklerim ssabah 2 dil ekmek,1 dlm peynır,ızgara kabak,5 zeytın,1 cay k recel
öglen:mercimek çorba,1 porsiyon plıav,2 köfte,3 şekerpare
sizce bu kadar yemeye zayıflarmıyım?cokacimcoook

tatlım aslında çok yememişsinki sadece reçel ve şekerpare ler bize cıssss olan gruptaki yiyecekler kaydirigubbakcemile3

canım sağol moral verdin:1rolleyes:ama ben emziriyorum,o kadarcık tatlı hakkım olsun dimikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…