herkese selamm,
enfes bir yemelkten yeni geldim. sanırım 3 aydır ilk kez bçöyle yedim. buda demek oluyor ki kendimi iki hafta geriye attım. ufff çook pişmanımmm.
dediğim gibi ızgara yedim yemekte ama kanat ızgara en kalorilisi
yanında az amerikan salatası patlıcan ezme ve çoban salatası ha iki tanede çiğ köfte. 1 bardak ayran
tatlı olarakta yarım künefe..
kıtlıktanmı çıktın be mübarek kadın diyebilirsiniz diyin sopalayın beni hak ediyom.
canım sesini kıs kendin müzik aç yap daha güzel oluyorrrbu dönemleri zor oluyor...benimkilerde küçükken mutfakta ne kadar tencere tava süzgeç düdüklü var çeke çeke salonun ortasına getirip içine oturup tv izlerlerdi resimleri bile vardır...o günler ayrı güzeldi...annemin bi lafı vardırçocuklar büyüdükçe dertleride sorunlarıda değişiyor derdi hakketten öyleymiş,şimdiki sorunları bambaşka...neyse..bende şimdi lesli bacının 5 milini indirdim aradada onu yapıcam hadi hayırlısı baktım birazda ne çok konuşuyor kadın sırf çene...ama iyi tempo tutturuyor
257465]sağol canım. yemekten geldik ve şimdi gördüm mesajını yani çoook geç yedim bilemm
pek hafif değildi ya çok güzel künefe yapıyoardı dayanamadım yarım künefe yedim:18:
cnm bende kaçamakta yarım değil tam künefe yemiştim künefeye dayanamam olsunn bu hafta daha düzenli yersin
canım aslında kilon ile orantılı bu kalori yakma olayı. mesela 5 mil 8 km yapıyor. benim kilomda ise bu 365 kalori yapıyor.
benimde 324 yakmış olarak görnüyooo
ılık tarçınlı süt iç canım hem mideni yatıştırır hemde metobalizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlar.
valla 3 ayda 5 kilo vermiş biri olarak tebrik ediyorum.
bende senin gibi hergün kızlar uyuyunca spor yapacaüım diyorum ama mutlaka yapılcak bir iş oluyor. ve sonuç olarak tam başladığımda kızlar biz uyandık diye çığlık atıyorlar içerden
çıtırlarrr iyi gecelerrrrrrrrr
romantik gecelerrrrrrr:92: :92: :92:
Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
senacığım birtanem yeni okudum başına gelenleri geçte olsa sana geçmiş olsun demek istiyorum. dualarımız seninle. sanırım bu kolonoskopi seni çok gerdi tatlım belki elin ayagın birbirine karışmıştır. ama bıcagın dik olarak saplanması da çok acayip sanki nazarda var bir okun tatlım annen sana uzaktan okusun kendin de biliyorsan bir bardak suya 7 tane ayetel kürsü okuyup iç bak çok rahatlarsın ayy canım yaa seni seviyoruz sen iyi ol yeter diyeti filanda unut gitsin sonra yine verirsin tatlım sen iyi olda
verilmiş sadakanız varmış canım
çok geçmiş olsun
çok zorlamamaya çalış bileğini
diyet falan da yapma zaten çok kan kaybetmişsin kendine gelmen için yemen lazım şimdi
cnım daha gidemedim ben gelince yakamda kırmızı gül değil elimde kadınlar kulübü pankartıyla gelcem
cnm dinlen bol bol ye tabi sana vız gelir 700 gr larrr
senacım çok geçmiş olsun yaa
canımm bununla geçmiş olsun.sen kiloları düşünme eminim üstesinden gelirsin.yat dinlen azcık tatlım.ama arada gir nete özleriz seni:90::90::90::90:
Allah kabul etsin canım.
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda
karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 günuyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim
her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik
halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen
bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı
çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya
çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan
parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı
olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir
kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi
olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece
rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
Senacım cok cok gecmis olsun.rabbim korumus gercekten.cok uzuldum.ins kısa surede iyilesirsin.
Bende cok sakarımdır.ellerimden kesik izleri eksik olmaz maglesef
Ama bazı paketler gercekten cok zor aciliyor.bi anlik dalginlik iste.
Klo konusu hic takma zaten 6 lı rakamlara indin.Herseyin hayırlısını versin rabbim.kilo vermeninde
Canımdün sınavım vardı o yüzden 2 gündür topiğe giremedim yeni yazabılıyorum.Cok cok gecmıs olsun basına gelenlere cok üzüldüm.Bol bol oku sen diyete ara vermende iyiolmuş kendıne dıkkat et sanırım bıraz telaslı panık bır yapın var kolonoskopı olayından sonrada kafan ıyıce dagılmıstı buyuk ıhtımal ondan basına geldı bunlar.Senı cok öpüyorum tekrar gecmısolsun
kızlar hepinize çok teşekkür ederim malesef kolumu hala kullanamıyorum ve çok acım var listeye hiç bakamadım hatta özeldeki bildirimlerini bile açılmadı öylece duruyor iyileşirsem hafta arası listeyi yaparım iyileşemezsem nu haftalık liste kalır kızlar çok özür dilerim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim malesef kolumu hala kullanamıyorum ve çok acım var listeye hiç bakamadım hatta özeldeki bildirimlerini bile açılmadı öylece duruyor iyileşirsem hafta arası listeyi yaparım iyileşemezsem nu haftalık liste kalır kızlar çok özür dilerim
sanada tatlı huzurlu vede bol romantizm dolu geceleerrr:89::89::92::92:
gunaydin bayanlar
bir kac gundur vucudum cok sis yine ya niye boyle oluyor anlamadim...
yedigim ictigim vucudumdan cikmiyor sanki bir sisim var sanki 10 aylik hamileyim bide kastiriyor..tavsiyeniz varmi ne yapmam gerekir....
sabah tartildim persembeden beridir boyleyim yine 79 ciktim ole abarti seylerde yemedim icmedim hani....ama tursu yiyorum acaba onun etkisimi.....
Kızlar 2-3 gundur dogru dürüst gıremedım hepınıze günaydııınnnn
Dün sınava gırıdmordan gezmeye gıttık kardesım veablam yegenlerımle sınavım iğrenç gectı yanı cok zordu fazlada calısamamıstım boyle oldu hayırlısı artık.
Sevındırıcı olan sey dün tartıldım bu hafta dıkkat etmeme ragmen 2 haftadır yerımde saymıstım ama 300 gr vermıs gozukuyordum bunu 1 gun oncegorseydım cızelgemı degıstırebılecektım.neyse ıns kılo verme bu hafta devam ederde daha yuksek bı rakamla cızelgemı ılerletırım mdıyorum
cnm sen iyileşmeye kendini toplamaya bakk yemişim listeyii herkes kendi çizelgesini biliyooo
kız kendi ağzınla söledin turşu yapmıştırrr su tutmuştur vucudun bşi biyerde yada maydanoz suyu iç benim fikrim
darsı bana cnm yaa
tmm bebisim eve gidince bide onu deneyim sudur dimi ole tahmin ediyorum bende aglayacam valla :)))
turşu gerçekten su tuutuyorrr maydanoz suyu yada maydanozu yesende olurrr
ne güzelll sende yap cnm valla 5 mil süper çok eğlenceliii
yi beni yii
spor sarmaya başladı beniiiiii
valla he yaptım hemde 5 miliiiiiiiiii
okadar yorgundum ki buna rağmen gece 12 de leslie başka oluyormuş sen olmasan sporsuzz bir gün olacaktı
arkadaşlar tarçın çayı içen arkadaşlar var sanırım ben size kesinlikle 5i 1 yerde zayıflama çayını öneriyorum kesinlikle faydasını göreceksiniz hem iştahı kesiyo hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde inanılmaz ödem söküyo sağlıkçıyım ben gerçekten ben sonuçtan çok memnunum ve herkesinde benim gibi mutlu olmasını istiyorum bir ayda 9 kilo verdim spor +egzersiz+5i bi yerde çay ile lütfen kulak ardı etmeyin
canım ben şöyle izah edim ben normalde hiç ekmek ve tatlı yemezdim ama babam kilisli olduğu için evde inanılmaz bi yemek kültürü vardı ve ben son 3 yıl içinde 20 kilo aldım istanbula tayinim çıkıncada bana gün doğdu çünkü annemin yemeklerini yememek imkansız :) canım ben sabah tam 1 dilim tahıllı ekmek ile 1 tane haşlamış yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 kase yoğurt bide sporu kesinlikle sabah uyandığımda kahvaltıdan önce yapıyorum eliptik bisikletle 1 saat 12-13 km kolay seviyede koşma akşamlarıda 8 gibi dizi izlerken bi saat 12/13 km yürüyüş yürüyüşleri ardından 50 sağ 50 sol olmak üzere twist yapıyorum ama kesinlikle ne olursa olsun 3 lt su bence işin sırrı bu
Canım boşver listeyi sen iyileş de onu düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?