70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım arada iyi oluyo ama arada.ben kendi adıma motive oluyorum

canım sesini kıs kendin müzik aç yap daha güzel oluyorrr

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyom
yarın görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:92::92::92:

Son düzenleme:
irihamsi bildiriyor,
ben gündüz internete giremiyorum zamanım olmuyor.ancak gece 11 civarı çocuklardan fırsat bulup kahvemi yudumlarken giriş yapıyorum.bügün ne yedim aslında biraz unuttum gibi ama
sbh:4 zyt,1 yum.,2 parça pyn.,1 dlm ekm.,1/8 dlm simit
ara:1 portakal,az yağlı sütlü kahve
öğlen:1dlm ekm.,zyty. pırasa
ara:1 port.,1ad kayısı,1 adt ceviz
2.ara:1 brd az yğl süt
akşam:1 dlm ekm.,az karalahana çob.,az pazı kavurma ,az balık,az peynir,az helva
(hepsi gerçekden çok az)
yazarken gözüme çok göründü birden ama bugün böyle oldu.

spor: 35dk yürüyüş , 50 dk pilates , 45 dk yüzme
herkese iyi geceler dilerim.
kılavuz arkadaşa teşekür ederim önceki menümü değerlendirmiş

bşl79.3kg.......................hdf:69kg

gunaydin bayanlar

bir kac gundur vucudum cok sis yine ya niye boyle oluyor anlamadim...

yedigim ictigim vucudumdan cikmiyor sanki bir sisim var sanki 10 aylik hamileyim bide kastiriyor..tavsiyeniz varmi ne yapmam gerekir....

sabah tartildim persembeden beridir boyleyim yine 79 ciktim ole abarti seylerde yemedim icmedim hani....ama tursu yiyorum acaba onun etkisimi.....

Canımdün sınavım vardı o yüzden 2 gündür topiğe giremedim yeni yazabılıyorum.Cok cok gecmıs olsun basına gelenlere cok üzüldüm.Bol bol oku sen diyete ara vermende iyiolmuş kendıne dıkkat et sanırım bıraz telaslı panık bır yapın var kolonoskopı olayından sonrada kafan ıyıce dagılmıstı buyuk ıhtımal ondan basına geldı bunlar. Senı cok öpüyorum tekrar gecmısolsun

Kızlar 2-3 gundur dogru dürüst gıremedım hepınıze günaydııınnnn
Dün sınava gırıdmordan gezmeye gıttık kardesım veablam yegenlerımle sınavım iğrenç gectı yanı cok zordu fazlada calısamamıstım boyle oldu hayırlısı artık.

Sevındırıcı olan sey dün tartıldım bu hafta dıkkat etmeme ragmen 2 haftadır yerımde saymıstım ama 300 gr vermıs gozukuyordum bunu 1 gun oncegorseydım cızelgemı degıstırebılecektım.neyse ıns kılo verme bu hafta devam ederde daha yuksek bı rakamla cızelgemı ılerletırım mdıyorum

verilmiş sadakanız varmış canım
çok geçmiş olsun
çok zorlamamaya çalış bileğini
diyet falan da yapma zaten çok kan kaybetmişsin kendine gelmen için yemen lazım şimdi

cnım daha gidemedim ben gelince yakamda kırmızı gül değil elimde kadınlar kulübü pankartıyla gelcem

cnm dinlen bol bol ye tabi sana vız gelir 700 gr larrr

senacım çok geçmiş olsun yaa

canımm bununla geçmiş olsun.sen kiloları düşünme eminim üstesinden gelirsin.yat dinlen azcık tatlım.ama arada gir nete özleriz seni:90::90::90::90:

Allah kabul etsin canım.

cnm sen iyileşmeye kendini toplamaya bakk yemişim listeyii herkes kendi çizelgesini biliyooo

sanada tatlı huzurlu vede bol romantizm dolu geceleerrr:89::89::92::92:

kız kendi ağzınla söledin turşu yapmıştırrr su tutmuştur vucudun bşi biyerde yada maydanoz suyu iç benim fikrim

darsı bana cnm yaa

Son düzenleme:

ne güzelll sende yap cnm valla 5 mil süper çok eğlenceliii

yi beni yii
spor sarmaya başladı beniiiiii

valla he yaptım hemde 5 miliiiiiiiiii
okadar yorgundum ki buna rağmen gece 12 de leslie başka oluyormuş sen olmasan sporsuzz bir gün olacaktı

arkadaşlar tarçın çayı içen arkadaşlar var sanırım ben size kesinlikle 5i 1 yerde zayıflama çayını öneriyorum kesinlikle faydasını göreceksiniz hem iştahı kesiyo hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde inanılmaz ödem söküyo sağlıkçıyım ben gerçekten ben sonuçtan çok memnunum ve herkesinde benim gibi mutlu olmasını istiyorum bir ayda 9 kilo verdim spor +egzersiz+5i bi yerde çay ile lütfen kulak ardı etmeyin

valla he yaptım hemde 5 miliiiiiiiiii
okadar yorgundum ki buna rağmen gece 12 de leslie başka oluyormuş sen olmasan sporsuzz bir gün olacaktı

sevindim cnm leslie zevkli oluyo bende şimdi yapcam 5 mill

neler yediğini bizimle paylaşırmıısnn sanki biraz fazla kilo gitmiş belki ilk zamanlar ödem kaybıda olabilirrr günlük menünü bekliyorum

canım ben şöyle izah edim ben normalde hiç ekmek ve tatlı yemezdim ama babam kilisli olduğu için evde inanılmaz bi yemek kültürü vardı ve ben son 3 yıl içinde 20 kilo aldım istanbula tayinim çıkıncada bana gün doğdu çünkü annemin yemeklerini yememek imkansız :) canım ben sabah tam 1 dilim tahıllı ekmek ile 1 tane haşlamış yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 kase yoğurt bide sporu kesinlikle sabah uyandığımda kahvaltıdan önce yapıyorum eliptik bisikletle 1 saat 12-13 km kolay seviyede koşma akşamlarıda 8 gibi dizi izlerken bi saat 12/13 km yürüyüş yürüyüşleri ardından 50 sağ 50 sol olmak üzere twist yapıyorum ama kesinlikle ne olursa olsun 3 lt su bence işin sırrı bu

yediklerin biraz az gibi bide spor yapıyosunn hemdeeee boyun kaç kilon filann yaşınnn

kızlarrr 5 mil yaptımmm

uyanınca
bi bardak sirkeli su
2 bardak yeşil çay

kahvaltı
special k yarım yağlı sütle

ara
3 gün kurusu
2 kaşık light yoğurtt

anneme gidiyorummm bol iradeler diliyorumm kendimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…