tuzlu vücutta ödem olmasına su tutmasına neden oluyor 2 günlük detoksla halledebilirsin
canım sen iyileşmene bak sonra listeyi halledersin bitanem.kızlar hepinize çok teşekkür ederim malesef kolumu hala kullanamıyorum ve çok acım var listeye hiç bakamadım hatta özeldeki bildirimlerini bile açılmadı öylece duruyor iyileşirsem hafta arası listeyi yaparım iyileşemezsem nu haftalık liste kalır kızlar çok özür dilerim
arkadaşlar tarçın çayı içen arkadaşlar var sanırım ben size kesinlikle 5i 1 yerde zayıflama çayını öneriyorum kesinlikle faydasını göreceksiniz hem iştahı kesiyo hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde inanılmaz ödem söküyo sağlıkçıyım ben gerçekten ben sonuçtan çok memnunum ve herkesinde benim gibi mutlu olmasını istiyorum bir ayda 9 kilo verdim spor +egzersiz+5i bi yerde çay ile lütfen kulak ardı etmeyin
canım ben emzırdıgım ıcın bıtkı caylarını ıcmekten cekınıyorum bılgın var mı ben ıcebılır mıyım 5 i 1 yerde veya yeşilcay:26:
ben de emziriyorum.acaba içebilirmiyim acep????:26:tatlım bi bigim yok o konuda ama öğrenmeye çalışıp sana haber veririm olurmu
iyi akşamlar arkadaşlarımm
maşallah herkes kilocuklarını vermeye devam ediyor,bi uğrayıp selam vereyim eski topiciğime dedim
biz de bebişle iyiyiz ,kalp atışlarını da duyduk çok şükür...bir de bulantılar olmasa daha eglenceli gececek,bekliyorum artık gecmesini,hicbirsey yiyemiyorum,daha da kilo verdm diyebilirim
öyle işte,herkesi öpüyorum ,görüşürüz sonra yine
canım Allah tamamına erdirsin.bulantılar zordur bilirim.öpüyorum ikinizi dee
kızlar...
iki gündür niye kimseler yok...sıkılıyorum ama...cevap versenizeeeee...yoksa çıkıcam
canım hafta sonu bööle olur sıkılma takılalım biraz
anladığım kadarıyla öğretmensiniz heralde,benim kızkardeşimde öğretmen...
valla iste maydonoz deneyecegim bugun unutmasaydim yarin insallah:)
fıstığım dinlenmene bak.önemli olan sensin.kendine dıkat et.öptAcımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
pişşştkızlar çok yoğundum giremedim bi türlü.yazılılar başlıyo soru hazırlamam lazım.yoruldummm heeee.bebişim de uyudu bi dinlenim garii.
bugün toparladım kendimi azcuk sanırsam..afiyet olsun tatlişkomda...hakketten biraz kalorili olmuşneyse yarından itibaren sıkı yönetim ilan edersin olur biter sakın pişmanlık duyma ağzınla söyledin 3 aydır diyeti bozmamışsın
he dimi ama motivasyn için yaptım bende:))yok canım arada iyi oluyo ama arada.ben kendi adıma motive oluyorum
canım yediklerini çok buluyorsan dün benim yedi,klerime bak eminim için rahatlıyacaktır ..irihamsi bildiriyor,
ben gündüz internete giremiyorum zamanım olmuyor.ancak gece 11 civarı çocuklardan fırsat bulup kahvemi yudumlarken giriş yapıyorum.bügün ne yedim aslında biraz unuttum gibi ama
sbh:4 zyt,1 yum.,2 parça pyn.,1 dlm ekm.,1/8 dlm simit
ara:1 portakal,az yağlı sütlü kahve
öğlen:1dlm ekm.,zyty. pırasa
ara:1 port.,1ad kayısı,1 adt ceviz
2.ara:1 brd az yğl süt
akşam:1 dlm ekm.,az karalahana çob.,az pazı kavurma ,az balık,az peynir,az helva
(hepsi gerçekden çok az)
yazarken gözüme çok göründü birden ama bugün böyle oldu.
spor: 35dk yürüyüş , 50 dk pilates , 45 dk yüzme
herkese iyi geceler dilerim.
kılavuz arkadaşa teşekür ederim önceki menümü değerlendirmiş
bşl79.3kg.......................hdf: 69kg
canım turşu tuzlu ve tuz vücutta ödem oluşturur. yeşil çay veya bol su. ama yeşil çay iyi bir ödem atıcıdır. emzirme döneminde de sakıncası yok. özellikle emin olmak için tarattım ve bir doktora sorulan sorunun cevabı olarak buldum.. :))gunaydin bayanlar
bir kac gundur vucudum cok sis yine ya niye boyle oluyor anlamadim...
yedigim ictigim vucudumdan cikmiyor sanki bir sisim var sanki 10 aylik hamileyim bide kastiriyor..tavsiyeniz varmi ne yapmam gerekir....
sabah tartildim persembeden beridir boyleyim yine 79 ciktim ole abarti seylerde yemedim icmedim hani....ama tursu yiyorum acaba onun etkisimi.....
ah şu detoksu bir ben beceremedim. hatta dolapta hazırlamış olduğum biel var ama içemedimben de aynıydım yoğurt detoksunu yaptım forumda ayrıntılarıvar ben memnun kaldım2 kilo yani su gitti
cnm sen iyileşmeye kendini toplamaya bakk yemişim listeyii herkes kendi çizelgesini biliyooo
kız kendi ağzınla söledin turşu yapmıştırrr su tutmuştur vucudun bşi biyerde yada maydanoz suyu iç benim fikrim
darsı bana cnm yaa
Canım boşver listeyi sen iyileş de onu düşünme
saçmalama talım benim...
herkes neyin ne olduğunu kilosunu boyunu posunu biliyor...önemli olan şu an senin biran önce iyileşip bomba gibi aramıza dönmenkendine dikkat et sen bizim koçumuzsun ve güçlüsün bunu unutma:79::79:
canım sen iyileşmene bak sonra listeyi halledersin bitanem.
ben de emziriyorum.acaba içebilirmiyim acep????:26:
canım Allah tamamına erdirsin.bulantılar zordur bilirim.öpüyorum ikinizi dee
fıstığım dinlenmene bak.önemli olan sensin.kendine dıkat et.öpt
pişşşt
fıstık naber?
Teşekkürler kızlar hepinize günaydınnnbugün biraz daha iyiyim aqrım biraz olsun azaldı sanki harpten çıkmış gibiyim burda olmak çok güzell bu arada yeşimi göremedim bikaç gündür girmemiş nerelerde bu delii
ay dur öpme beni utanırım benaşkım benimöpüyom seni tatlım
eliptik bisiklet aldım hergün sabah ve akşam olmak üzere 1 saat yürüyorum 50 sağ 50 sol twist hareketinden oluşan egzersiz yapıyorum 3 lt su içiyorum sadece sabah 1 dilim tam tahıllığu ekmek ve haşlama yumurta öğlen bir elma ve akşamda 1 kase liğht yoğurt yiyorum Ya evet bir ayda biraz fazla belki ama ilk ay olduğu için böyledir diye tahmin ediyorum belki bu ay 5 filan veririm diye düşünüyorum ama hiçbi sıkıntım yok çok şükür herkese başarılar diliyorum hep beraber zayıflayıp fıstık olcaz inşallah :)
Hafta sonu girmediğim için şimdi okudum yaşadıklarını canım çok geçmiş olsun herşey biz insanlar için biraz üstüste gelmiş yaşadıkların Allah yardımcın olsun canım unutmaki her kötü gün geçerAcımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
kızlar herkese günaydınlar.... hafta sonu eşim laptopu nöbet yerine götürdüğü için hiç giremedim nete...
senacım ne olur kendine dikkat et.. yaşadıkların çok zor ama kendini bırakma tatlım..
hafta sonu bende diyet felan kalmadı.. cumartesi günü bende gün vardı.. bulduğumu yedim.. dün akşama kadar herşey güzeldi.. akşam çiğ köfte yatık.. bolca yedim.. galiba bu aralar motivasyonum çok düştü.. ama size söz bugün yeniden başladım herşeye.. geçen hastanede hani şu boyu ve kiloyu ölçen kocaman aletler var ya onda tartıldım. yağ endeksim %24 müş.. ideal %20.9 ve 29.0 arası diyo.. yağ birikimim de 17 kğ muş. ideal 20.3-14.3 arası diyo özellikle diyetisyene giden yada bu değerlerden anlayanlar yorumlarlarsa sevinirim..
bi de kızlar eve spor aleti almak istiyorum ama bir tane hakkım var sizce daha çok bölgeyi çalıştıran en kullanışlı olan hangisi.. koşu bandını uzmanlar çok öenrmiyor.. çünkü normal yürüme gibi olmuyormuş gelen bişeye direnç gösterdiğin için zamanla bacaklarda sıkıntı doğurabilirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?