70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok yoğundum giremedim bi türlü.yazılılar başlıyo soru hazırlamam lazım.yoruldummm heeee.bebişim de uyudu bi dinlenim garii.

kızlar...
iki gündür niye kimseler yok...sıkılıyorum ama...cevap versenizeeeee...yoksa çıkıcam

ben çıkıyorum kızlar ...herkese hayırlı geceler,çalışan veya okuyanlara hayırlı mesailer,evdekilerede ev işlerinde kolay gelsin
byyyyyyyyyyyyyyy

anladığım kadarıyla öğretmensiniz heralde,benim kızkardeşimde öğretmen...

evet canım.çılgın matematikçiiyarın dökücem çocuklarışakaaaa tabii.
kızzlar yaa ben bebişime hazır sütle yoğurt mayalıyorum.güzel bi süt bulamadım civarda bi de şap hastalığı var.bu hafta eşim bi süt getiricek bakalım deneyim bi.içime sinmiyor hazır süt ve yoğurt.siz ne yapıyosunuz?

fıstığım dinlenmene bak.önemli olan sensin.kendine dıkat et.öpt
kızlar çok yoğundum giremedim bi türlü.yazılılar başlıyo soru hazırlamam lazım.yoruldummm heeee.bebişim de uyudu bi dinlenim garii.
pişşşt
fıstık naber?

afiyet olsun tatlişkomda...hakketten biraz kalorili olmuşneyse yarından itibaren sıkı yönetim ilan edersin olur biter sakın pişmanlık duyma ağzınla söyledin 3 aydır diyeti bozmamışsın
bugün toparladım kendimi azcuk sanırsam..

yok canım arada iyi oluyo ama arada.ben kendi adıma motive oluyorum
he dimi ama motivasyn için yaptım bende:))

canım yediklerini çok buluyorsan dün benim yedi,klerime bak eminim için rahatlıyacaktır ..

canım turşu tuzlu ve tuz vücutta ödem oluşturur. yeşil çay veya bol su. ama yeşil çay iyi bir ödem atıcıdır. emzirme döneminde de sakıncası yok. özellikle emin olmak için tarattım ve bir doktora sorulan sorunun cevabı olarak buldum.. :))

ben de aynıydım yoğurt detoksunu yaptım forumda ayrıntılarıvar ben memnun kaldım2 kilo yani su gitti
ah şu detoksu bir ben beceremedim. hatta dolapta hazırlamış olduğum biel var ama içemedim(

gelelim bugünkü menüye.
20/03/2011

sabah 1 dili,m kepek ekmeğine tost, kk peynir iki zeytin , 1 fincan çay
ara 3 altın çilek
öğlen. 3 tavuk nugget 1 bardak ayran
ara 1 fincan 5 i biryerde 1 fincan rezene 1 tane die bisküvi
akşam (20,30) 2 kepçe tabuk çorbası,2 kaşık yoğurt,1 kabak dolması

akşam yemeğim geç oldu bugün
herkese iyi gecelr ben kaçar..

bence ilay olsa bile çok fazla gitmiş.. bir ayda 9 kilo ... canım diyetisyene gidiyorsan kas,yağ oranını felan görürsün ama kendin yapıyorsan belkide kaslarından gitti.. dikkat et.. yediklerinde çok çok az bence.. kocaman bünye bunlarla nasıl ayakta durur..

kızlar herkese günaydınlar.... hafta sonu eşim laptopu nöbet yerine götürdüğü için hiç giremedim nete...
senacım ne olur kendine dikkat et.. yaşadıkların çok zor ama kendini bırakma tatlım..

hafta sonu bende diyet felan kalmadı.. cumartesi günü bende gün vardı.. bulduğumu yedim.. dün akşama kadar herşey güzeldi.. akşam çiğ köfte yatık.. bolca yedim.. galiba bu aralar motivasyonum çok düştü.. ama size söz bugün yeniden başladım herşeye.. geçen hastanede hani şu boyu ve kiloyu ölçen kocaman aletler var ya onda tartıldım. yağ endeksim %24 müş.. ideal %20.9 ve 29.0 arası diyo.. yağ birikimim de 17 kğ muş. ideal 20.3-14.3 arası diyo özellikle diyetisyene giden yada bu değerlerden anlayanlar yorumlarlarsa sevinirim..
bi de kızlar eve spor aleti almak istiyorum ama bir tane hakkım var sizce daha çok bölgeyi çalıştıran en kullanışlı olan hangisi.. koşu bandını uzmanlar çok öenrmiyor.. çünkü normal yürüme gibi olmuyormuş gelen bişeye direnç gösterdiğin için zamanla bacaklarda sıkıntı doğurabilirmiş...

günaydın kızlarrrrrrrrr
yeni hafta kilolara yine güle güle dicezzz :92: :92: :92: :92:
kızlar vakti olannn ender saraçı izlesinnnn zayıflatmaya başladııı bende netten izlemeye çalışıyorummm

geçen hafta hiç kilo verememiştimmm bu sabah dayanamadım tartıldımmm mutlu oldum cumaya inşşşş daha güzel olcakkk

Hafta sonu girmediğim için şimdi okudum yaşadıklarını canım çok geçmiş olsun herşey biz insanlar için biraz üstüste gelmiş yaşadıkların Allah yardımcın olsun canım unutmaki her kötü gün geçer

bende pazar günü çok düzensiz yedim
sabahtan hastaneye gittik bi yakınımız mide kanamsı geçirmiş
orda mevburen 1 poça yedim bi tek o vardı
eve gelince kahvaltı gibi bişiler yedik akşama kadar da bişi yemedim
ama bugün aynen devam ediyorum
sende bozma moralini
yedin gitti artık akfanı takma ama böyle de devam etme
aynen diyete devam
yağ endeksi olayına gelince
anladığım kadarıyla % ve kg olarak normal sınırlar içindesin
yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin
eve alacağın alet de bence en iyisi eliptik bisiklet
bazılarının ek parçaları var twist falan yapabiliyosun
öyle bişey alırsan bi taşla 2 kuş vurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…