70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben emzırdıgım ıcın bıtkı caylarını ıcmekten cekınıyorum bılgın var mı ben ıcebılır mıyım 5 i 1 yerde veya yeşilcay:26:

yediklerin biraz az gibi bide spor yapıyosunn hemdeeee boyun kaç kilon filann yaşınnn

boyum 167 ve 22 yaşındayım yani senin anlicağın 55 olmalıyım moral bozmak yok yola devam az kaldı az şunun şurasında 16 kilo kilom da artık 71 bunu söylemek çok güzel 80 ile başladım 1 ay sonra sonuç çok güzel 71 di

Son düzenleme:
arzuu kız çok sevindim bak gördün mü gram gram da olsa gidiyor. benim de bugün tartı günümdü on günde bir tartılmaya karar vermiştim vee 66.7 çıktım on günde sadece 400 gram gitmiş ama ben mutlu oldum yaa süpeer reglimin bitmesine 2-3 gün vardı ama ben beklemedim belki beklesem fark daha çok olurdu neyse umutlar 31 marta artık

canım yazdıkların dikkatimi çekti bir ay gibi bir sürede 9kilo vermişsin belki bunu söylememden hoşlanmazsın ama her gün yediklerim böyle ise yani az ve dengesiz ise verdiklerin büyük ihtimalle kastan gitmiştir kesinlikle dengeli beslenmelisin böyle devam ederse kilo verirsin ama diyeti bırakınca anında geri alırsın aman dikkat et canım

tuzlu vücutta ödem olmasına su tutmasına neden oluyor 2 günlük detoksla halledebilirsin

iyi akşamlar arkadaşlarımm
maşallah herkes kilocuklarını vermeye devam ediyor,bi uğrayıp selam vereyim eski topiciğime dedim
biz de bebişle iyiyiz ,kalp atışlarını da duyduk çok şükür...bir de bulantılar olmasa daha eglenceli gececek,bekliyorum artık gecmesini,hicbirsey yiyemiyorum,daha da kilo verdm diyebilirim
öyle işte,herkesi öpüyorum ,görüşürüz sonra yine

15 günün sonunda bıraz oynama oldu şükür inş cumaya kadar dahada cok verırım bende senı tebrık ederım canım sende benım gıbı temkınlı ılerlıyorsun ama sonucta gıdıyor kılolar reglın bıtınce yıne tartılırsın bı bakarsın duruma

pardon yaa yanlış hesaplamışım 67,2 idim 66,7 oldum 400 deil 500 gram eder oleeeeey

tuzlu vücutta ödem olmasına su tutmasına neden oluyor 2 günlük detoksla halledebilirsin

nasıl oluyor o detoks be arkadaşım...bazen söylüyorsunuz detoks diyede bilmiyorum cahalımdır bu konulardaaccık bahsetsene neyle nasıl yapılıyor

çok sevindim senin adınadarısı başımıza inş.:26:bende en kısa zamanda 6 lı rakamlara atlamak istiyorum...ama şu varki bu topiği çok seviyorumhem dengeli besleniyoruz hem birbirimizi spora teşvik ediyoruz hemde dost olduk dertleşiyoruzallah seni inandırsın gün içinde bişey yerken içerken,akşama hesap vericem psikolojisi gelişti ve kaçamak yapmaya bile elim varmıyor...resmen olmaz bu sağlıksız ayrıca kızlara ne hesap vericem moduna girdim ve bundanda çok memnunum...hepinizi çok seviyorum:79::79::79:

herkese iyi pazarlar , bütün gün elektrik yoktu ve ben bütün gün yattım kalkdım falan filan.anlayacağınız spor hak getire,ama yarın yola devam.....

sbh:mıhlama,peyn.,1 dlm ekm.,5 zty,az bsl ve yağ
ara:1 portakal
2 fincan sütlü khve
öğlenas geçtim
ara:2 adt kayısı ,2 adt ceviz,10 adt mersin
akşam:karalahana çorb.,kıymalı pırasa,pazı kavurma

bşl..............................................hdf

79,3kg 69kg

bugün pazardı ve bizim aile geleneğimiz olan bruncha gittik,o yüzden sabah ve öğlen birarada oluyor pazarları
uyanınca(06.35 de yedim tekrar yattım):
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah-öğle(12.30) bu arada sabah 09.30 da kalktım bu saate kadar uyumadım)
1 dil.beyaz peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 haşl.yumurta,2 kaşık sebze şöleni(yoğurtlu),1 kaşık yeşil kırmızı köz biber salatası,(tek kaçamağım)en küçük boy elmalı kurabiye,3 finc. bitki çayı
ara;doğal olarak yok
akşam(17.30):
bir pors. yeşil mercimek yemeği
iki çatal kıymalı makarna
bol çoban salata sirkeli
bir kase yoğurt
ara(19.30):
1 kupa lipton plus limonlu form çay
1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
gün boyu 1.5 lt su yatana kadar dahada içerim
SPOR:
reglim bugün bitti gibi yarın tam gaz başlıyorum
nasıl yorumları göreyim ona göre çeki düzen verelim canlarım benim

Son düzenleme:

evet canım gram gram gidiyor ama canımı sıkmıyorum bu site beni o kadar motive etti ki bir mucize yaa . ben genelde 67-68 kilo civarında idim son 2,5 yılda kilo almıştım o emanetleri verdim şimdi asıl mevzuya geldim vee mevzudan da kademe kaydettim 66 yıda gördüm şükür. sende görücen arzu accık sabır sadece

canım çok teşekkür ederim adın derya idi sanırım. darısı en kısa zamanda başına. az kilo veriyorum diye üzülen kızlara örnek olsun diye özellikle de 10 günde 500 gram diye yazdım gidiyo mu gidiyo değil mi senin de altmışlara bişi kalmamış bende off bi 69 u görsem diyordum şimdi ise gördüm de geçti bile vaay epey yol katettim yaa hadi bakalım şimdi görmek istediğim 59 lar ki ben çoooooooook uzun zamandır görmedim belki lise çagında iken o kadar zayıftım işim çok zor ama imkansız değil bende burayı ve sizi çoook seviyorum kızlar iyi ki varsınız

hamsicim sabah mıhlama mı yedin ben mi yanlış gördüm o bol yaglı peynirli mısır unlu yemek deil mi bide yag yazmışsın tereyag mı ?
birde ögleni pas geçmişsin ı ıh olmamış. azar azar ama sık yemelisin sen kahvaltıda abartmış öglen yememişsin böyle biraz işin zor canım
bide yediklerini kaşık hesabı ile ölçmelisin mesela kaç kaşık kara lahana çorbası içtin bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe eşit o çorbada kuyruk yagı ve mısır unu da var ki mısır kalorisi yüksek bir yiyecek..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence genel olarak oldukça dengeli ve haftasonu olduğu için iki ögünü birleştirmeni es geçiyorum çünkü bazen bende yapıyorum . kaçamağı da haftada bir gün istediğin bir şeyi yemek olarak yapmalısın eminim her gün kaçamak yapmıyorsundur

yok be güzelim...benim ödül günüm pazar günleri oldu artıkoda en kötüsü bu kadar oluyoryorum için çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…