arkadaşlar tarçın çayı içen arkadaşlar var sanırım ben size kesinlikle 5i 1 yerde zayıflama çayını öneriyorum kesinlikle faydasını göreceksiniz hem iştahı kesiyo hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde inanılmaz ödem söküyo sağlıkçıyım ben gerçekten ben sonuçtan çok memnunum ve herkesinde benim gibi mutlu olmasını istiyorum bir ayda 9 kilo verdim spor +egzersiz+5i bi yerde çay ile lütfen kulak ardı etmeyin
canım ben emzırdıgım ıcın bıtkı caylarını ıcmekten cekınıyorum bılgın var mı ben ıcebılır mıyım 5 i 1 yerde veya yeşilcay:26:
yediklerin biraz az gibi bide spor yapıyosunn hemdeeee boyun kaç kilon filann yaşınnn
arzuu kız çok sevindim bak gördün mü gram gram da olsa gidiyor. benim de bugün tartı günümdü on günde bir tartılmaya karar vermiştim vee 66.7 çıktım on günde sadece 400 gram gitmiş ama ben mutlu oldum yaa süpeerKızlar 2-3 gundur dogru dürüst gıremedım hepınıze günaydııınnnn
Dün sınava gırıdmordan gezmeye gıttık kardesım veablam yegenlerımle sınavım iğrenç gectı yanı cok zordu fazlada calısamamıstım boyle oldu hayırlısı artık.
Sevındırıcı olan sey dün tartıldım bu hafta dıkkat etmeme ragmen 2 haftadır yerımde saymıstım ama 300 gr vermıs gozukuyordum bunu 1 gun oncegorseydım cızelgemı degıstırebılecektım.neyse ıns kılo verme bu hafta devam ederde daha yuksek bı rakamla cızelgemı ılerletırım mdıyorum
canım yazdıkların dikkatimi çekti bir ay gibi bir sürede 9kilo vermişsin belki bunu söylememden hoşlanmazsın ama her gün yediklerim böyle ise yani az ve dengesiz ise verdiklerin büyük ihtimalle kastan gitmiştir kesinlikle dengeli beslenmelisin böyle devam ederse kilo verirsin ama diyeti bırakınca anında geri alırsın aman dikkat et canımcanım ben şöyle izah edim ben normalde hiç ekmek ve tatlı yemezdim ama babam kilisli olduğu için evde inanılmaz bi yemek kültürü vardı ve ben son 3 yıl içinde 20 kilo aldım istanbula tayinim çıkıncada bana gün doğdu çünkü annemin yemeklerini yememek imkansız :) canım ben sabah tam 1 dilim tahıllı ekmek ile 1 tane haşlamış yumurta öğlen 1 elma akşamda 1 kase yoğurt bide sporu kesinlikle sabah uyandığımda kahvaltıdan önce yapıyorum eliptik bisikletle 1 saat 12-13 km kolay seviyede koşma akşamlarıda 8 gibi dizi izlerken bi saat 12/13 km yürüyüş yürüyüşleri ardından 50 sağ 50 sol olmak üzere twist yapıyorum ama kesinlikle ne olursa olsun 3 lt su bence işin sırrı bu
tuzlu vücutta ödem olmasına su tutmasına neden oluyor 2 günlük detoksla halledebilirsingunaydin bayanlar
bir kac gundur vucudum cok sis yine ya niye boyle oluyor anlamadim...
yedigim ictigim vucudumdan cikmiyor sanki bir sisim var sanki 10 aylik hamileyim bide kastiriyor..tavsiyeniz varmi ne yapmam gerekir....
sabah tartildim persembeden beridir boyleyim yine 79 ciktim ole abarti seylerde yemedim icmedim hani....ama tursu yiyorum acaba onun etkisimi.....
arzuu kız çok sevindim bak gördün mü gram gram da olsa gidiyor. benim de bugün tartı günümdü on günde bir tartılmaya karar vermiştim vee 66.7 çıktım on günde sadece 400 gram gitmiş ama ben mutlu oldum yaa süpeerreglimin bitmesine 2-3 gün vardı ama ben beklemedim belki beklesem fark daha çok olurdu neyse umutlar 31 marta artık
arzuu kız çok sevindim bak gördün mü gram gram da olsa gidiyor. benim de bugün tartı günümdü on günde bir tartılmaya karar vermiştim vee 66.7 çıktım on günde sadece 400 gram gitmiş ama ben mutlu oldum yaa süpeerreglimin bitmesine 2-3 gün vardı ama ben beklemedim belki beklesem fark daha çok olurdu neyse umutlar 31 marta artık
tuzlu vücutta ödem olmasına su tutmasına neden oluyor 2 günlük detoksla halledebilirsin
15 günün sonunda bıraz oynama oldu şükür inş cumaya kadar dahada cok verırım bende senı tebrık ederım canım sende benım gıbı temkınlı ılerlıyorsun ama sonucta gıdıyor kılolarreglın bıtınce yıne tartılırsın bı bakarsın duruma
çok sevindim senin adınadarısı başımıza inş.:26:bende en kısa zamanda 6 lı rakamlara atlamak istiyorum...ama şu varki bu topiği çok seviyorum hem dengeli besleniyoruz hem birbirimizi spora teşvik ediyoruz hemde dost olduk dertleşiyoruz allah seni inandırsın gün içinde bişey yerken içerken,akşama hesap vericem psikolojisi gelişti ve kaçamak yapmaya bile elim varmıyor...resmen olmaz bu sağlıksız ayrıca kızlara ne hesap vericem moduna girdim ve bundanda çok memnunum...hepinizi çok seviyorum:79::79::79:
herkese iyi pazarlar , bütün gün elektrik yoktu ve ben bütün gün yattım kalkdım falan filan.anlayacağınız spor hak getire,ama yarın yola devam.....
sbh:mıhlama,peyn.,1 dlm ekm.,5 zty,az bsl ve yağ
ara:1 portakal
2 fincan sütlü khve
öğlenas geçtim
ara:2 adt kayısı ,2 adt ceviz,10 adt mersin
akşam:karalahana çorb.,kıymalı pırasa,pazı kavurma
bşl..............................................hdf
79,3kg 69kg
canım bence genel olarak oldukça dengeli ve haftasonu olduğu için iki ögünü birleştirmeni es geçiyorum çünkü bazen bende yapıyorumbugün pazardı ve bizim aile geleneğimiz olan bruncha gittik,o yüzden sabah ve öğlen birarada oluyor pazarları
uyanınca(06.35 de yedim tekrar yattım):
2 kuru kayısı,1 bardak su
sabah-öğle(12.30)bu arada sabah 09.30 da kalktım bu saate kadar uyumadım)
1 dil.beyaz peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 haşl.yumurta,2 kaşık sebze şöleni(yoğurtlu),1 kaşık yeşil kırmızı köz biber salatası,(tek kaçamağım)en küçük boy elmalı kurabiye,3 finc. bitki çayı
ara;doğal olarak yok
akşam(17.30):
bir pors. yeşil mercimek yemeği
iki çatal kıymalı makarna
bol çoban salata sirkeli
bir kase yoğurt
ara(19.30):
1 kupa lipton plus limonlu form çay
1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
gün boyu 1.5 lt su yatana kadar dahada içerim
SPOR:
reglim bugün bitti gibi yarın tam gaz başlıyorum
nasıl yorumları göreyim ona göre çeki düzen verelim canlarım benim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim malesef kolumu hala kullanamıyorum ve çok acım var listeye hiç bakamadım hatta özeldeki bildirimlerini bile açılmadı öylece duruyor iyileşirsem hafta arası listeyi yaparım iyileşemezsem nu haftalık liste kalır kızlar çok özür dilerim
saçmalama talım benim...
herkes neyin ne olduğunu kilosunu boyunu posunu biliyor...önemli olan şu an senin biran önce iyileşip bomba gibi aramıza dönmenkendine dikkat et sen bizim koçumuzsun ve güçlüsün bunu unutma:79::79:
canım bence genel olarak oldukça dengeli ve haftasonu olduğu için iki ögünü birleştirmeni es geçiyorum çünkü bazen bende yapıyorum. kaçamağı da haftada bir gün istediğin bir şeyi yemek olarak yapmalısın eminim her gün kaçamak yapmıyorsundur
yok be güzelim...benim ödül günüm pazar günleri oldu artıkoda en kötüsü bu kadar oluyor yorum için çok sağol canım
o zaman yorumumu yeniliyorum süppper bir menü kaçamakta kaçamak bile sayılmaz
turşu gerçekten su tuutuyorrr maydanoz suyu yada maydanozu yesende olurrr[/QUO
ya eve geldim aklima geldi maydonozu almayi unuttum cok yorgundum sizmisim koltukta simdi dobis bir gobekle oturuyorum.....internette aratirdim yogurtta iii geliyormus simdi askamdan beridir yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?