70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kalori sepeti diye site var oraya üye oldum yediklerimi yazıyorum bugün yaptığım 5 mil sporuu 324 kaloriii olarak yediklerimden düştüüü 5 mil 300 kalorimi yaparrr
beni bilgilendirin kızlarrrrrr

güzel geiyor cnm aynı kreşteyiz zorluk çekmiyorrr öğretmenimde demiyo valla anne diyo öğrencilerimde anne diyo çok hoşuma gidiyooo

çok şanslısın maşşallah....kaşı biyerlerini..bu arada geçmişe göz attımda geçen hafta saç rengine karar vermeye çalışmışsın boyadınmı..bende koyu kızıl üzerine ateş kızılı gölge yaptırıcam tenim açı renk zaten nedersin kııııııı
valla lesli bacınızdan hiç anlamıyom görmedimde kuşum malesef

Son düzenleme:

boyamadım daha cnm kardeşim üni sınavına girsin o gelince boyucak onu bekliyorumm tenin açıksa yap bence severiimmm ben kızılııı sen koşu bandında 60 dk yürüyünce kaç kalori harcadığın gösteriyomuu

evet gösteriyor
7.0 da yani 7 milde 60 dk da 438 kalori gösteriyor... hergün okadar yakıyorum sadece bantta bide 25 dk kemer,60 mekik,5 dk bisiklettede zor ayarda 273 kalori diyor bende onu anlamadım koşu bandında bir saat yırtınıyom 438 kal yazıyor eliptik bisiklet zor ayarda 5 dk da 273 yazıyor bence bisiklet saçmalıyor

merak ettim ya nerden indirdin hangisini indireyim 5 milmi güzel yağ yakmam lazım

3 mil yapıyodum biraz hafif geldi oda güzel ama 5 mil yağ yakmaya yönelikkk burda site adı veremem sanırım ama leslie 5 mil indir yaz çıkar site kolay indiriliyo

kıskandım dimi seni gidi seniiii

3 mil yapıyodum biraz hafif geldi oda güzel ama 5 mil yağ yakmaya yönelikkk burda site adı veremem sanırım ama leslie 5 mil indir yaz çıkar site kolay indiriliyo

kıskandım dimi seni gidi seniiii

valla fena gaza geldim...ne güzel işte birbirimizi pozitif etkiliyoruz bak sende spora başladın nehoş işte dostluk dayanışma bu işte

valla fena gaza geldim...ne güzel işte birbirimizi pozitif etkiliyoruz bak sende spora başladın nehoş işte dostluk dayanışma bu işte

5 milde aralarda depar atıyoruz o ara anam soluğum kesiliyo evet spora sayende alıştım cnm seni gördükçe kıskandımmm

leslie teyzemde zevklii inş yarıda bırakmammm

canımm bununla geçmiş olsun.sen kiloları düşünme eminim üstesinden gelirsin.yat dinlen azcık tatlım.ama arada gir nete özleriz seni:90::90::90::90:

Allah kabul etsin canım.

5 milde aralarda depar atıyoruz o ara anam soluğum kesiliyo evet spora sayende alıştım cnm seni gördükçe kıskandımmm

leslie teyzemde zevklii inş yarıda bırakmammm

valla bitane buldum birinci partı indirmeye başladım top.4 part inş.doğrudur bitsin haber veririm canımcım..
güzel olursa bigün aletlerle çalışırım bi gün lesliyi yaparım bakalımhele bir indireyimde bakıcaz

slm kızlar kayınvalidedeydim kaçırdım bu gün.bi de reglim bitti sabah kahvaltıdan sonra tartıldım veee 69.8 geldi uçtummmm.tabi bu gün kilo almadıysamyarın bir yığın ev işi,ütü,oğlumu gezdiririm bi de yapabilirsem leslieyaparım fark etmez inş.çokkk mutluyummmmmmm.doğumdan önceki kiloma yaklaşıyorum hiç olmazsa.ama daha zayıf olucam inş

her part arası 15 dk filan vermen gerekiyo zaten 5 mil yazıyodurrr indir bakalımmm

çok sevindim tatlım yaa...hepimiz hedeflerimize yaklaşmaya başladık bide baharın verdiği sevinçiyice gaza gelicez gibi bir his var içimdehaftaya müthiş bir çekişme olucak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…