ilk iş haftan vede haftasonun nasıl geçiyor oğluşun alışabildimi işe başlamana kuşum
güzel geiyor cnm aynı kreşteyiz zorluk çekmiyorrr öğretmenimde demiyo valla anne diyoöğrencilerimde anne diyo çok hoşuma gidiyooo
çok şanslısın maşşallah....kaşı biyerlerini..bu arada geçmişe göz attımda geçen hafta saç rengine karar vermeye çalışmışsın boyadınmı..bende koyu kızıl üzerine ateş kızılı gölge yaptırıcam tenim açı renk zaten nedersin kııııııı
valla lesli bacınızdan hiç anlamıyom görmedimde kuşum malesef
boyamadım daha cnm kardeşim üni sınavına girsin o gelince boyucak onu bekliyorumm tenin açıksa yap bence severiimmm ben kızılııı sen koşu bandında 60 dk yürüyünce kaç kalori harcadığın gösteriyomuu
şimdideee leslie teyzeyleee 3mil yürücemmmmmmm
yürü be kim tutar seni
coştun bakıyorum nispetmi yapıyon hee,bizim tükkan kapalı ya ondan demi
evet ya sevdimm hatun çok konuşuyo sesi kısıyom kendi müzğimide açıyorumm oh oh yandan yandann
merak ettim ya nerden indirdin hangisini indireyim 5 milmi güzel yağ yakmam lazım
3 mil yapıyodum biraz hafif geldi oda güzel ama 5 mil yağ yakmaya yönelikkk burda site adı veremem sanırım ama leslie 5 mil indir yaz çıkar site kolay indiriliyo
kıskandım dimi seni gidi seniiii
çalıştığını bilmiyodum hangi kreştesin
valla fena gaza geldim...ne güzel işte birbirimizi pozitif etkiliyoruz bak sende spora başladın nehoş işte dostluk dayanışma bu işte
canımm bununla geçmiş olsun.sen kiloları düşünme eminim üstesinden gelirsin.yat dinlen azcık tatlım.ama arada gir nete özleriz seni:90::90::90::90:Acımı ve bu zor anlarımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum Rabbim sizlere göstermesin zor bir gece geçirdim gözümü kapadıqım an bıçaqın saplanışı ve kanın durmaksızın fışkırışı kabus qibi karşımdaydı kaç defa bu şekilde uyandım hatırlamıyorum aşırı aqrımın olması ve sol elimi kullanamadıqım için gece 11 deki kolonoqrafi için randevuya gitmedik psikolojim çok bozuk bu sabah bitki çayının paketini bile iki elimle açamadım sol elim çok güçsüz aynı koldan yapılan birde tetanoz aşısının aqrısı komple bütün kolumu sardı ev bi dakka boş kalmıyor duyan geliyor akşam 11e kadar misafirim vardı denqesizin tekide gece 2.5ta cepten aradı açmadım telefonu insan biraz düşünür yaa zaten gece gelen telefonlardan hep korkmuşumdur genelde acı haber gelir yatarken hep kapatırım telimi dün akşam teli falan düşüncek halde deqildim açık kalmış zaten çok zor uyumuştum uyandırdı saolsun yemek falan hazırlamayı bırak sürekli yatıyorum kolumun altında yastık var akşam eşim lahmacun falan alıp gelmiş tatlı falanda yedirdiler enerjim artsın diye sabah tartıldım ilk günden 700qr artıdayım neyse Allahın izniyle bi iyileşiyim telafi ederim tekrar teşekkürler arkadaşlar acılar paylaşıldıkça azalırmış moral oldunuz bana..
herkese selam,
bugün niyetliyim geçen seneden kalma kazalarım vardı ara ara tutmaya çalışıyorum allah kabul ederse.
sahurda
2 dilim yumurtalı ekmek
1 fincan çay
yarım litre su içtim.
iftara eşim dışarı çıkaracak. ızgara tarzı şeyler yeerim büyük ihtimalle ama tatlı kaçamağım kesin olur
akşama listemi yazarım tekrar.
ayy uzun süredir ara öğündü bitki çayıydı derken midemi hiç boş bırakmamışım meğer. çok uzun zamnadan sonra ilk kez karnımında bir sesi olduğunu hatırladım:26:
5 milde aralarda depar atıyoruz o ara anam soluğum kesiliyo evet spora sayende alıştım cnm seni gördükçe kıskandımmm
leslie teyzemde zevklii inş yarıda bırakmammm
her part arası 15 dk filan vermen gerekiyo zaten 5 mil yazıyodurrr indir bakalımmmvalla bitane buldum birinci partı indirmeye başladım top.4 part inş.doğrudur bitsin haber veririm canımcım..
güzel olursa bigün aletlerle çalışırım bi gün lesliyi yaparım bakalımhele bir indireyimde bakıcaz
slm kızlar kayınvalidedeydim kaçırdım bu gün.bi de reglim bitti sabah kahvaltıdan sonra tartıldım veee 69.8 geldi uçtummmm.tabi bu gün kilo almadıysamyarın bir yığın ev işi,ütü,oğlumu gezdiririm bi de yapabilirsem leslieyaparım fark etmez inş.çokkk mutluyummmmmmm.doğumdan önceki kiloma yaklaşıyorum hiç olmazsa.ama daha zayıf olucam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?