70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaarrrrrr
hayırdır inş.ama acıktıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
limonlu tarçınlı yeşil çay içtim şimdiinş.keser

arkadaşlar ben şubat 16 da diyete başladım başladığımda 80,100 gr dım bugün martın 19u ve ben bu sabah tartıldığımda 71,400 gr geldim :) çok mutluyum

offf malum zamanım geliyo
hiç bişey yapasım yok
doğru düzgün bişi de yemiyorum
ama tatlı olsaaa neler yerim neler
gerçi dolapta nutella var ama yemedim ne hikmetse

eliptik bisiklet aldım hergün sabah ve akşam olmak üzere 1 saat yürüyorum 50 sağ 50 sol twist hareketinden oluşan egzersiz yapıyorum 3 lt su içiyorum sadece sabah 1 dilim tam tahıllığu ekmek ve haşlama yumurta öğlen bir elma ve akşamda 1 kase liğht yoğurt yiyorum Ya evet bir ayda biraz fazla belki ama ilk ay olduğu için böyledir diye tahmin ediyorum belki bu ay 5 filan veririm diye düşünüyorum ama hiçbi sıkıntım yok çok şükür herkese başarılar diliyorum hep beraber zayıflayıp fıstık olcaz inşallah :)

arkadaşım bişey sorucam
benimde evde koşu bandım ve eliptik bisikletim var...
önce koşu bandında 7.0 da 60 dk. yürüdükten sonra eliptik bisikletin en zor ayarında 5 ile 10 dk arasını zor tamamlıyorum...sen nasıl 1 saat yapıyorsun ayarınımı düşük tutuyorsun

cnm bende voitin eliptik bisikleti var ve ben kaslarımı şişirmemek için zor ayarda çalışmıyorum bence en zor ayarda 10 dk çalışmak yerine kolayda 1 saaat yürümek kesinlikle daha faydalı saatte 12-13 km hızla 1 saat yürüyorum haliylede sabah akşam 24 km azımsanacak bi mesafe diil diye düşünüyorum kasları zorlamak şişmesine sebep oluyo ve bence bayan için hoş olmayan görüntğler ortaya çıkıyo umarım yardımcı olmuşumdur

bendekide voitin geçen ay aldım ...doğrudur ama bir aydır kullanıyorum kaslarda belirginleşme olmadı sadece sıkılaştırdı ve selülit denen bişey kalmadı...belkide ben öncesinde koşu bandında bir saat tempolu yürüdükten sonra bisiklete geçtiğim için beni yoruyordur...neyse işe yarıyor ya önemli olan o

anladım belkide olabilir benim vücüdum sıkı selülit sorunum 80 kilo olduğumda bile olmadı genetik belki bilemiyorum ama ben daha fazla sertleşmesini istemediğimden bu şekilde yapıyorum faydasını görüüyorum gerçekten bayağı bi incelme oldu. tek sıkıntı başlarken cm olarak ölçüm yapmadım ve farkı cm olarak merak ediyorum ama sanırım çok geç :84:

ya ben de spor aleti istiyorum ama alamam bu ara uffff.işten dolayı çok yoruluyorum günler uzasa da yürümye başlasam.yoksa işler yetişmiyo

ya ben de spor aleti istiyorum ama alamam bu ara uffff.işten dolayı çok yoruluyorum günler uzasa da yürümye başlasam.yoksa işler yetişmiyo

valla canımcım işler yetişmiyor haklısın ama ne yapayım bazı şeylerden taviz veriyorum...başlarda suçluluk hissediyordum ama şöyle motive oldum ben sağlıklı ve iyi olucamki çocuklarımın ve ailemin başında olabileyim ki ben obsesif derecede temizlik ve düzen hastasıyımdır ben spor yaparken oğlanlar ortalığı kırıp geçiriyorlar ama ben içimde sabırlı ol derya bişey yok derya duştan sonra rütüşlama yaparsın derya diye kendimi telkin ediyom napayım..oderece hırs yaptım yani...işten yorgunda gelsem çocukları yemeğe oturtup ben onlar yiyene kadar sporumu bitiriyorum koşu bandında yürürken küçüğüm 1. sınıfa gidiyor yanımdaki koltuğa oturuyor dersini gösteriyor okunucaklarını okuyor toplama işlemlerini okuyup sonucunu gösteriyor vs...büyük oğlumla eşim o arada sofrayı kaldırıyorlar bi şekilde yetişiyorum ama büyük oğlum bana çok destek elinden her iş geliyor öğrettim...çalışan bayanın çocuğu olmak zor...kardeşini yedirir içirir gerekirse banyosunu yaptırır ödevine yardım eder bu arada büyüğüm 11 yaşında 5. sınıfta..annesinin kuzusu kızım yok diye üzülmüyorum ama ilerde karısı çok şanslı olucak

Son düzenleme:

ben de öyleyim canım yaaa heryer düzenli olsun istiyorum tabi çocukla zor benim ufaklık da hiç boş durmuyor tam karıştırma zamanı.tava tencere vestiyer makinlar oyuncaklarrr.ben de yürüyüş yapıcam artıkın yaaa bööle gr gr lmuyo yanii.

bu dönemleri zor oluyor...benimkilerde küçükken mutfakta ne kadar tencere tava süzgeç düdüklü var çeke çeke salonun ortasına getirip içine oturup tv izlerlerdi resimleri bile vardır...o günler ayrı güzeldi...annemin bi lafı vardırçocuklar büyüdükçe dertleride sorunlarıda değişiyor derdi hakketten öyleymiş,şimdiki sorunları bambaşka...neyse..bende şimdi lesli bacının 5 milini indirdim aradada onu yapıcam hadi hayırlısı baktım birazda ne çok konuşuyor kadın sırf çene...ama iyi tempo tutturuyor

huuuuuuuuuuuuuuuu
nerdesiniz yaaaaa
yaşıyonuzmu:89::89:
yoksa herkes romantizm peşindemisiniz...malum ay olayı

sağol canım. yemekten geldik ve şimdi gördüm mesajını yani çoook geç yedim bilemm
allah kabul etsin cnm hakkın tabi tatlını ye ama hafif olsunnnn
pek hafif değildi ya çok güzel künefe yapıyoardı dayanamadım yarım künefe yedim:18:
kızlar kalori sepeti diye site var oraya üye oldum yediklerimi yazıyorum bugün yaptığım 5 mil sporuu 324 kaloriii olarak yediklerimden düştüüü 5 mil 300 kalorimi yaparrr
beni bilgilendirin kızlarrrrrr
canım aslında kilon ile orantılı bu kalori yakma olayı. mesela 5 mil 8 km yapıyor. benim kilomda ise bu 365 kalori yapıyor.

ılık tarçınlı süt iç canım hem mideni yatıştırır hemde metobalizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlar.

arkadaşlar ben şubat 16 da diyete başladım başladığımda 80,100 gr dım bugün martın 19u ve ben bu sabah tartıldığımda 71,400 gr geldim :) çok mutluyum
valla 3 ayda 5 kilo vermiş biri olarak tebrik ediyorum.

bende senin gibi hergün kızlar uyuyunca spor yapacaüım diyorum ama mutlaka yapılcak bir iş oluyor. ve sonuç olarak tam başladığımda kızlar biz uyandık diye çığlık atıyorlar içerden

herkese selamm,
enfes bir yemelkten yeni geldim. sanırım 3 aydır ilk kez bçöyle yedim. buda demek oluyor ki kendimi iki hafta geriye attım. ufff çook pişmanımmm.

dediğim gibi ızgara yedim yemekte ama kanat ızgara en kalorilisi
yanında az amerikan salatası patlıcan ezme ve çoban salatası ha iki tanede çiğ köfte. 1 bardak ayran
tatlı olarakta yarım künefe..
kıtlıktanmı çıktın be mübarek kadın diyebilirsiniz diyin sopalayın beni hak ediyom.

afiyet olsun tatlişkomda...hakketten biraz kalorili olmuşneyse yarından itibaren sıkı yönetim ilan edersin olur biter sakın pişmanlık duyma ağzınla söyledin 3 aydır diyeti bozmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…