arkadaşlar ben şubat 16 da diyete başladım başladığımda 80,100 gr dım bugün martın 19u ve ben bu sabah tartıldığımda 71,400 gr geldim :) çok mutluyum
arkadaşlar ben şubat 16 da diyete başladım başladığımda 80,100 gr dım bugün martın 19u ve ben bu sabah tartıldığımda 71,400 gr geldim :) çok mutluyum
Arkadaşlarrr başımda bişey dolanıyor kızım okuldan geldi ona bişeyler hazırlıcaktım kaşar peynirinin paketini bıçakla keserken bıçak birden bileqime dik olarak saplandı ve saplanmasıyla oluk oluk kanlar fışkırmaya başladı bıçakta hani ucu ince ve uzun birazda yukarı doqru eqimli olan bıçaklardandı tam damarların olduqu yer nasıl kan akıyor oluk oluk şoka girmişim her yer kan oldu mutfak kolidor halılar banyo duvarlar o arada alttaki komşuma baqırıyorum şerife abla yetişş kan kaybediyorumm bir yandan kızıma tülbentle kolumu sıkıca baqla kan kaybımdan gidicem diye baqrıyorum diqer yandan kocaman havluyla basınç uyguluyorum yok durmuyo kan nasıl evden çıktık hatırlamıyorum en yakın özel hastaneye gittik daha bahçede görmüşler havlunun halini kapıda kolumdan tutup acil müdahale odasına aldılar bıçak dik olarak girdiği için yanlamasına deqil içine doqru derinliqi vardı doktor sinirler parçalanmış olabilir hemen cerrahpaşa tıp fakültesi sinir cerahi bölümüne sevkimi yaptı bu arada eşime haber vermişle yolda
karşıladı bizi samatya daha yakın diye oraya gittik önce cerrah sonra ortopedi uzmanı gördü bilek ince olduqu için yapıştırma yaptılar olası bir tehlikeye karşı tetenoz aşısı vurdular önümüzdeki 2 günuyuşma olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmemi söylediler eve geldik amannn yarabbim
her yer kan içinde başımı nereye çevirsem kann kızımla beraber saqlam olan elimle temizledik
halıları kaldırdık duvarları yerleri lavaboyu mutfaqı kızım sildi eşim Allah razı olsun bnm için hemen
bir kurban kestirdi kursa baqışladı telefon üstüne telefon annemler köyde 2 gündür olanlardan dolayı
çok üzgünler annem telde kendini tutamadı başaldı aqlamaya kendimi unuttum annemi rahatlatmaya
çalıştım herşey bnm için bir anlıktı her taraf damar dolu Rabbim korudu başka izahı yok şuan
parmaklarım hala uyuşuk ama çok şükür az çok hissediyorum kuvvetli bir aqrı var aşırı kan kaybı
olduqundan eşim ne bulduysa yedirdi 1 ay boyunca diyet falan yok kanın yerine gelsin dedi kpca bir
kavanoz pekmez çıkarmış yicekmişim bu akşam kolonoqrafi içinde 11de doktora gidicez anestesi
olucam ama hemen deqil önce randevu vereceklermiş doktorumuz tanıdık nöbeti varmış bugece
rahat rahat ilgileneyim geç gelin dedi şuan çok aqrım var sanki bileqimi komple kesip almışlar ..
Senacım cok cok gecmis olsun.rabbim korumus gercekten.cok uzuldum.ins kısa surede iyilesirsin.
Bende cok sakarımdır.ellerimden kesik izleri eksik olmaz maglesef
Ama bazı paketler gercekten cok zor aciliyor.bi anlik dalginlik iste.
Klo konusu hic takma zaten 6 lı rakamlara indin.Herseyin hayırlısını versin rabbim.kilo vermeninde
eliptik bisiklet aldım hergün sabah ve akşam olmak üzere 1 saat yürüyorum 50 sağ 50 sol twist hareketinden oluşan egzersiz yapıyorum 3 lt su içiyorum sadece sabah 1 dilim tam tahıllığu ekmek ve haşlama yumurta öğlen bir elma ve akşamda 1 kase liğht yoğurt yiyorum Ya evet bir ayda biraz fazla belki ama ilk ay olduğu için böyledir diye tahmin ediyorum belki bu ay 5 filan veririm diye düşünüyorum ama hiçbi sıkıntım yok çok şükür herkese başarılar diliyorum hep beraber zayıflayıp fıstık olcaz inşallah :)
cnm bende voitin eliptik bisikleti var ve ben kaslarımı şişirmemek için zor ayarda çalışmıyorum bence en zor ayarda 10 dk çalışmak yerine kolayda 1 saaat yürümek kesinlikle daha faydalı saatte 12-13 km hızla 1 saat yürüyorum haliylede sabah akşam 24 km azımsanacak bi mesafe diil diye düşünüyorum kasları zorlamak şişmesine sebep oluyo ve bence bayan için hoş olmayan görüntğler ortaya çıkıyo umarım yardımcı olmuşumdur
ya ben de spor aleti istiyorum ama alamam bu ara uffff.işten dolayı çok yoruluyorum günler uzasa da yürümye başlasam.yoksa işler yetişmiyo
valla canımcım işler yetişmiyor haklısın ama ne yapayım bazı şeylerden taviz veriyorum...başlarda suçluluk hissediyordum ama şöyle motive oldum ben sağlıklı ve iyi olucamki çocuklarımın ve ailemin başında olabileyim ki ben obsesif derecede temizlik ve düzen hastasıyımdır ben spor yaparken oğlanlar ortalığı kırıp geçiriyorlar ama ben içimde sabırlı ol derya bişey yok derya duştan sonra rütüşlama yaparsın derya diye kendimi telkin ediyom napayım..oderece hırs yaptım yani...işten yorgunda gelsem çocukları yemeğe oturtup ben onlar yiyene kadar sporumu bitiriyorum koşu bandında yürürken küçüğüm 1. sınıfa gidiyor yanımdaki koltuğa oturuyor dersini gösteriyor okunucaklarını okuyor toplama işlemlerini okuyup sonucunu gösteriyor vs...işte
ben de öyleyim canım yaaa heryer düzenli olsun istiyorum tabi çocukla zor benim ufaklık da hiç boş durmuyor tam karıştırma zamanı.tava tencere vestiyer makinlar oyuncaklarrr.ben de yürüyüş yapıcam artıkın yaaa bööle gr gr lmuyo yanii.
sağol canım. yemekten geldik ve şimdi gördüm mesajını yani çoook geç yedim bilemmallah kabul etsin arkadaşım...iftarda tatlısız olmuyor haklısında bence nacizane kaile alırsan iftardan bir yada iki saat sonra tatlını yersen hem daha sağlıklı olur hemde direk yağa dönüşmez ...tekrar allah kabul etsin
pek hafif değildi ya çok güzel künefe yapıyoardı dayanamadım yarım künefe yedim:18:allah kabul etsin cnm hakkın tabi tatlını ye ama hafif olsunnnn
canım aslında kilon ile orantılı bu kalori yakma olayı. mesela 5 mil 8 km yapıyor. benim kilomda ise bu 365 kalori yapıyor.kızlar kalori sepeti diye site var oraya üye oldum yediklerimi yazıyorum bugün yaptığım 5 mil sporuu 324 kaloriii olarak yediklerimden düştüüü 5 mil 300 kalorimi yaparrr
beni bilgilendirin kızlarrrrrr
ılık tarçınlı süt iç canım hem mideni yatıştırır hemde metobalizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlar.kızlaaaaaarrrrrr
hayırdır inş.ama acıktıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
limonlu tarçınlı yeşil çay içtim şimdiinş.keser
valla 3 ayda 5 kilo vermiş biri olarak tebrik ediyorum.arkadaşlar ben şubat 16 da diyete başladım başladığımda 80,100 gr dım bugün martın 19u ve ben bu sabah tartıldığımda 71,400 gr geldim :) çok mutluyum
bende senin gibi hergün kızlar uyuyunca spor yapacaüım diyorum ama mutlaka yapılcak bir iş oluyor. ve sonuç olarak tam başladığımda kızlar biz uyandık diye çığlık atıyorlar içerdenben de öyleyim canım yaaa heryer düzenli olsun istiyorum tabi çocukla zor benim ufaklık da hiç boş durmuyor tam karıştırma zamanı.tava tencere vestiyer makinlar oyuncaklarrr.ben de yürüyüş yapıcam artıkın yaaa bööle gr gr lmuyo yanii.
herkese selamm,
enfes bir yemelkten yeni geldim. sanırım 3 aydır ilk kez bçöyle yedim. buda demek oluyor ki kendimi iki hafta geriye attım. ufff çook pişmanımmm.
dediğim gibi ızgara yedim yemekte ama kanat ızgara en kalorilisi
yanında az amerikan salatası patlıcan ezme ve çoban salatası ha iki tanede çiğ köfte. 1 bardak ayran
tatlı olarakta yarım künefe..
kıtlıktanmı çıktın be mübarek kadın diyebilirsiniz diyin sopalayın beni hak ediyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?