70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sağol moral verdin:1rolleyes:ama ben emziriyorum,o kadarcık tatlı hakkım olsun dimikaydirigubbakcemile3

ben oğlumu emzirirken doktorun ve çevremin söylediği tek şey bol su ve kuru soğan yiyeceksin diye bende öyle yaptım çok fazla yemek yada tatlı yemek çok süt anlamına gelmiyor ayrıca bol yeşillik ve bulgur çok iyi süt yapıyor hem kaloriside düşük bunları tüketirsen kiloda almamış olursun:lepi:

canım şaka yapıyorum yaa.süt olsun diye değil canım istediği için yiyorum bencokacimcoooköglen işyerinde çıktı,aslında yemeyebilirdim tatlıyı,kendime dur demeliydimmyasakkelime ama akşama söz veriyorum size sadece salata ve meyve yiycem

kızlar sizin kaçıncı haftanız diyette ve ortalama haftada ne kadar verdiniz?
benim kilo vermem durdu gibi acaba hastalığımdanmı yoksa normalmi bilemedim,kendime bile itiraf edemiyorum ama moralim bozulmaya başladı galiba benneyaptımki

kızlar bişey sorcam siz regli olurken diyete devam etmiyormusnuz ?? neden etmiyorsunuz ilgimi çekti de aydınlatılmayı bekliyorum kaydirigubbakcemile3

hayır devam edıyoruz kucukanne o donemde duruyo sadece klo vermek aksıne dahada cok alıyoruz ama rejımı bırakmıyoruz yetrnce aydınlatttım heralde kaydirigubbakcemile3
latte 2 haftadan snra genellıkle hepimzde kılo vermek dustu kılo veremıyoruz bu duraklama normal yanı sakın vazgecme bende gecen hafta hıc kılo veremedım gram bıle bakalım bu hafta ne olcak ama vazgecmek yokkaydirigubbakcemile

kızlar öglen çok sevdiğim sosyete mantısı vardı işyerinde 1 kase mecimek çorbası ve ufak 1 tane sosyete mantısı yedim onuda yogurtla yedim şimdi de yeşil çay içiyorum
saat 4-5 gibi elma ve havuç akşamda kısmet artık
bu arada ben ilk hafta 1,800 verdim ikinci hafta 1,200 verdim bakalım bu 3. hafta ne verecez...

hemen hemen aynıymışız,üzülmem gereksiz o zaman,yok ben asla pes etmeyeceğim
ben kaçtım kızlar,yoğun bir öğleden sonra olacak.
öpüyorum hepinizi :1hug:

merhabalar herkese
dünden beri çok işim vardı giremedim bi türlü,akşam da kocişçim bilgisayarı yanında götürmüştü
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bende
geçen haftadaki listeye eklenmemiştim ama bu haftaki listeye eklerseniz sevinirim kilom 70
biraz geç oldu ama:jeyyar:

merhaba merci74 , bu haftaki listeye beni dahil etmeyi unutmuşsun, aslında kilo bildirimi yapmıştım.. tekrar belirtiyim olmazsa 74.5 kiloyum...
sevgiyle.....

kızlar nbr nasıl gidiyor bakalım sanırım benim bünye alıştı az yemeye artık acıkmıyorum
ögleden sonra 1 bardak yeşil çay 3 tane havuç yedim 1 saat sonrada elma yicem
akşamada yaprak sarması ve çorba var biraz da spor gelen giden olmassa...

60 kiloya düsene kadar burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmm bir yere gitmemmmmmmm
hele o kilo veren arkadslarin resmini görünce durmak yok yola devammmmmmm
bu hafta yarindan 3 günlük pirinc diyetini yapcam bakalim ne olcak.

merhabalar,
benim acayip bi sorunum var, inceliyorum ama tartıda gram oynamıyor kilom:S üzerimde badi gibi olan kazaklarımdan birini giydim bugün gayet rahat oldu, üst bedenim bariz inceldi ama sizce neden kilom değişmiyor? bu hafta adet olucam o yüzden olabilir mi?

selam kızlar nasıl gidioyor öğleden sonra ben öğle yemeğinde mantarlı tavuk sote,salata,cipez bol limonlu birazda erişte makarna yedim dayanamadım ama tatlımı yemeden kalktım ama öğleden sonra 9kat yedim dayanamıyorum işte olmanın kötü yanı şimdi sirkeli suyumu içtim akşama az yemem lazım :))

Arkadaşlar merci 74 arkadaşım eğer kararında herhangi bir değişikşlik yapmazsa 09.03.2009 tarihli listeyi ben hazırlıycam biliyorsunuz kızcağız işleriyle ilgileniyor.(İnşallah hayırlısı olur canım)

1.KAR arkadaşım kilo bildiriminde bulunurmusun senide haftaya listeye ekleyelim.
2.ELSE cim nerelerdeydin sen olmayınca buraların tadı tuzu yook be arkadaşım,kilonu kaydettim
3.FLYALONE arkadaşım senide kayıt ettim

hadi kızlar gösterelim kendimizi bugün çarşıya çıkıyım demiştim yaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkk güzel gömlekler gelmiş mağazalara allahım inşallah bizede nasip eder onların içine girmeyi çok özeniyorum ya bir zayıf olssam nasıl giyinirim kim bilir diyorum ama yola devaaaaaaaaaamm
HEPBİRLİKTE ARKADAŞLAR

KAPTANINIZ TOSUNNNNNN

valla cnm bunu bende çok istiyorum önce zayıflamak sonra hamiş olmak allah hepimize nasip eder inş :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hemserim benim kayserılımısın yoksa ordamı yasıyorsun canım bende en kısa zamanda anne olmak itıyorum işallah:CüvCüv::Saruboceq: amin

tesekur ederım mercicima.s.sositosositoyerimseniben hosum sana kolay gelsın hayırlı ugurlu olsun hepımıze

aynı dert bende de var maalesef karnım midem kalmadı dümdüz oldu pantolanlarım üstümden düşüyor olmayan gömleklerimi giyiyorum ama tartı da inat aynı duruyor 2 haftadır bende bugünlerde regl olacam bende anlamıyorum neden böyle inşallah pazartesi bildiriminde bu sefer bizde vermiş oluruz kaydirigubbakcemile5

cnm ben yokum lıstede kılo bıldırımınde bulunmamısdım suan 73 olmusum ama benım evde tartım yokkı ben her hafta nasıl tartılıp soyleyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…