Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı
canım gözün aydın çok sevindim..kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı
Gözünaydın canımDarısı senanın başına en kısa zamanda ondan da böyle temiz haberlerini alıcaz inşallah sonra da böyle ohhhhh diye diye topikce oynıycaz:
geçmiş olsun hayırdırönümüz ayda benim gölcükte kontrolüm var doktorum izmitte kardeşimin yanına gelicem hayırlısı bakalım myomlarım ve kistlerim noldu bakalım tosunlar gibi büyüttümmü tekrar yoksa kilolar gibi ufak ufak yolladımmı bakalım yaaa bu arada duş aldım ya saçımın rengi çok hoş olmuş ama küvet kırmızıya boyandı o başka mesele küçük oğlumuda yıkadım dönüp demezmi anne benim nerem kanıyor açıkladımda çocuğun paniği gitti
canımm özledim senii kaptanımm.bir an önce iyileş gel sensiz olmuyor.slm kızlar ben geldimmmama hemen gidicemm bugün doktora gittim 2 hazirana gün verdi yuhhhhhhhhh diyorum çapa ve nisa hastanesinede bakıcam belki daha erkene alabilirler çok yorgunum bugün yengeme gittim ne bulduysam yedimm ya kızlar iştahım kan kaybından sonra öyle bir açıldıki sormayın inanamıyorum yaa bugün tam 2 tabak makarna yedimmm hemmde bennnnn bide makarnayı hiç sevmemmmmmm
hoşgeldinnben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
hımmmmm hayııııııııırrrr pozitif düşünkiiii negatif çıksınnnnnnnnn bitenemmmmm.güzel düşün bak söz ver.fdm canım bende öyle düşünüyorum ama aklımdanda ya sonuç pozitif çıkarsa ihtimalini atamıyorum..
bi test yaptırsana ben de merak ettim.aman maydanoz falan deneme düşüğe yol açıyo.ya valla 2 nisanda bat zamani bilmiyorumki yani regl belirtilerininde hic biri yok normalde canim deli gibi tatli ceker yemiyorum yememk yerim onuda yapmiyorum karnim hala sis bilemedim ben onu
insallah oledir yaa
hadi bakalım hayırlı haberlerrrKızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
tebriklerrr canımcımmm ben de 80 den şuan 69.7 çıktımmarkadaşlar meraba ben geldim hemde mutlu bi haberle artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk 69,400 grmım :) azmin zaferi :) :) 80 den 69 a rüyamda görsem inanmazdım :)
canim insalah istediin haberi alirsin...............Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
canımm özledim senii kaptanımm.bir an önce iyileş gel sensiz olmuyor.
hoşgeldinn
hımmmmm hayııııııııırrrr pozitif düşünkiiii negatif çıksınnnnnnnnn bitenemmmmm.güzel düşün bak söz ver.
bi test yaptırsana ben de merak ettim.aman maydanoz falan deneme düşüğe yol açıyo.
hadi bakalım hayırlı haberlerrr
tebriklerrr canımcımmm ben de 80 den şuan 69.7 çıktımm
sevindm tatlımm
gözün aydın tatlişkomdarısı benim ve senacımın başına öpüyom bitanem
kızlar bugün tansiyonum yerlerde sürünüyor ve halada düşük ki ben yüksek tansiyon hastasıyım ve 10 yıldır ilaç kullanıyorumbütün gün 8 e 5 ten yukarı çıkmadı sersem gibiydim ve başımın ağrısından geberiyorum
menümü yazayım
uyanınca:
maydanoz kürü
sabah:
bir dlm.salam,1 dlm. domates, 1 dlm.biber,1 dlm.peynir,1haşl.yumurta,maydanoz,iki dilim çavdar ekmeği,1 kupa ıhlamur
ara:yok
öğle:
az pors. taze fasülye,az pors. fesleyenli makarna,bir pors. yeşil salata
ara:
bir salatalık,bir kare çukulata
akşam:
bol rokalı yeşil salata,bir kase yoğurt
gün boyu bitki çayı ve 2 lt. su
spor yok hala tansiyonum düşük ve beynim çatlıyor
yorumlarınızı hasretle bekliyom:26::26::26:
cnm maydanoz kürü aşırı tansiyon düşüklüğü yapar dikkat cnm yaaa
makarna kaçamağı yaptımmm yapmasaydım offf midem ağrıdı şiştiiii rezene içiyorumm bu kaçamaklar mutlu etmiyo bide üstüneeee midemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?