polikistik over olabilir dedilerrr bakalım yarın ne çıkıcakk aman ne zor bayan olmak yaaaaa:92::92::92:
eeeeeeeeeee kapı bikere açıldımı soran çok oluyor naparsınne fenayım değilmi geçmiş olsun tatlımcım yaa,hayırlısı olsun
hehehe siz çiğ köfteleri götürürken iyidi dimi ama:)) yağ yoktu allahtan bak içim rahalattın.ama ne yapım dayanamadım çğköftelere.. eğer hiç yağ koymadan ikisini yaptıysan telafi eidlemeyecek bi yemek değil.. tabi bi de miktarı abartmadıysan.. sonuçta yumurta 80 kalori, kıyma da olsa olsa 150-200..toplam alman gereknden fazla diil gibi.. ay bak canımı çektirdin....
ohh ohh i,y,k, varsınız yaw valla kuş gibi hafifledim. saenizde yediğim kıyalı yumurtayı bile hazmettim:))ay evet öyle olmuş biraz
çok mu yedim bilmem de
genelde mesela ağır bişey yiyeceksem öğlen yemeyi tercih ediyorum yada öyle denk getiriyorum
senin öğle yemeği çok gibi gelmedi bana ama yanında ve akşamında ne yediğinde önemli
canım naçizane bir önerim olacak hani aralarda bitki çay içiyorsun ya o ara öğün olarak geçmiyor. azck bişeylerde çiğneyeceksin. bir diet bisküvi yada elma gibi şeyler eklersen kan şekerin dengelenir daha sağlıklı olur.
menün çok güzel ve düzenli olmuş canım..
doğru söylüyorsun bitanemben bu ara bu ara öğün konusunda kalpazanlık yapıyorum :78::78:önerini dikkate alıcam çok sağol canımcım
canım çok geçmiş olsuneğer PKO çıkarsa insülün direncine muhakkak baktır. genelde pko ile birlikte o da geliyor ve kilo vermen güçleşiyor ama erken teşhis tedavi herşey yoluna girer çok geçmiş olsun..polikistik over olabilir dedilerrr bakalım yarın ne çıkıcakk aman ne zor bayan olmak yaaaaa:92::92::92:
4uff yine kaçırmışım herkesi benm kızlar ha uyudu ha uyuyacak ıngırdadı bıngırdadı derken herkesi kaçırıyorumben yatmaya gidiyom kızlar:92::92:herkese iyi geceler yarın akşama buluşmak üzere(
hehehe siz çiğ köfteleri götürürken iyidi dimi ama:)) yağ yoktu allahtan bak içim rahalattın.
ohh ohh i,y,k, varsınız yaw valla kuş gibi hafifledim. saenizde yediğim kıyalı yumurtayı bile hazmettim:))
canım çok geçmiş olsuneğer PKO çıkarsa insülün direncine muhakkak baktır. genelde pko ile birlikte o da geliyor ve kilo vermen güçleşiyor ama erken teşhis tedavi herşey yoluna girer çok geçmiş olsun..
4uff yine kaçırmışım herkesi benm kızlar ha uyudu ha uyuyacak ıngırdadı bıngırdadı derken herkesi kaçırıyorum(
teşekkürler ncmmhayırlısı olsun be tatlım...belki dediğin hast. daha erkene gün verirler...iştahında kansızlıktan dolayı olabilir bide accık hasta nazı olabilir naz derken ilgi demek istedim herkes şımartılmayı severokadarda olsun afiyet olsun canım benim...yeterki iyi ol
ben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
polikistik over olabilir dedilerrr bakalım yarın ne çıkıcakk aman ne zor bayan olmak yaaaaa:92::92::92:
bizide unutmazmışşş ye ye sennn vucudun toparlanmasııı lazımmmmm
ben kesinlikle karşıyım.. bu yüzden ölenler bile var.. alt komşum kullandı 4 kilo verdi 7 kilo geri aldıselam arkadaşlar yeniyim bende şuanda tekrar yeni bir diyete başlamaya karar verdim. 6 ay önce 61 kg idim evlendim nasıl başardım bilmıyorum şimdi 73 kg ımm( zayıflamaya yardımcı ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz hiç faydasını gören var mı aranızda??
bitiyorum senin menülerine gıcık şey hiç kaçamak da yok ya..çıtırlarrr menüm
kahvaltı
1 dilim light ekmek
light beyaz peynir
közlenmiş kırmızı biber
zeytin
maydanoz
ara
3 gün kurusu traçınlı kakaolu
yarım avuç beyaz leblebi
öğlen
bi kepçe ezogelin
4 ızgara köfte
4 kaşık light yoğurt
ara
6 badem
1 elma
akşam
salata
ezogelin çorba
suya bitki çaylarına devammmm
kesinlikle deniycem şimdiden tdını hissedebiliyorumkızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr
diyetisyen önerisidir çok lezzetli ve kalorisi azzzz
ne kadar yersen ye ara olmak zorunda.. çünkü midenin çalışması 2-3 saat sonra duru yediklerin midede kalır ama ara öğün alırsan mideni yani metabolizmanı yeniden çalıştırırsın bu da kalori harcatır canım... bak sena olsaydı arasız olmaz derdi.. valla gözlerim hep arıyor onu.. o olmadan buraların havası daha farklı oluyor..sabah:
süt+kellogs
2 zeytin
bir dilim kaşar küçük dilim tabi
ara:
yok(sabah iyi yedim)
öğle:
et kaşlama çok az
sebze haşlama(karnıbahar,havuç,patlıcan,kabak)
ara:
bir dilim tatlı
akşam:
yarım kaseden az kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
2 litre su,yeşil çay
canım bence en yakın tarih nerde bulursan git.. kafandakiler dağılmış olur böylece..canım ye ki kendini toparlaslm kızlar ben geldimmmama hemen gidicemm bugün doktora gittim 2 hazirana gün verdi yuhhhhhhhhh diyorum çapa ve nisa hastanesinede bakıcam belki daha erkene alabilirler çok yorgunum bugün yengeme gittim ne bulduysam yedimm ya kızlar iştahım kan kaybından sonra öyle bir açıldıki sormayın inanamıyorum yaa bugün tam 2 tabak makarna yedimmm hemmde bennnnn bide makarnayı hiç sevmemmmmmm
hoşgeldin aramızaben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
çok hoş bi menü olmuş.. ıslak kekin miktarı 1 tepsi çıkarsa şaşırmamevet gelelim benim menüye.
22/03/2011 menüm
sabah 1 fincan çay yarım kk peynir yağsız kepek ekmeğine tost
ara 4 altın çilek
öğlen kıymalı yunurrta 1 bardak ayran
ara 1 incir
akşam 1kepçeden biraz az nohut yemeği 1 yemek kaşığı pilav 1 bardak ayran
ara minicik mini minnacık desemde uff bir dilim ıslak kek çikolata soslu.
soda içiyorum şimdi uff çok pişmanım çok
3 fincan beşibiryerde 1 fincan rezene ve 2 litre su içildi
tembellik diz boyu spor yık. gerçi enerjim olsaydı bile kızlar az uyudu bugun. yani benim suçum yok
günaydın kızlarrnerdesiniz yaa boş kalmış topik
teşekkürler ncmm
hoşgeldin cnm
hayırdır cnm neyin var :26: çok geçmiş olsunpolikistik ober ne demekki :26:
en azından sabah akşam girip bi bakıyorum cnm sizleri ihmal etmemeye çalışıyorum
ben kesinlikle karşıyım.. bu yüzden ölenler bile var.. alt komşum kullandı 4 kilo verdi 7 kilo geri aldı
bitiyorum senin menülerine gıcık şey hiç kaçamak da yok ya... ama dikkatimi çekiyor her gün mutlaka közlenmiş biberin var
kesinlikle deniycem şimdiden tdını hissedebiliyorum
ne kadar yersen ye ara olmak zorunda.. çünkü midenin çalışması 2-3 saat sonra duru yediklerin midede kalır ama ara öğün alırsan mideni yani metabolizmanı yeniden çalıştırırsın bu da kalori harcatır canım... bak sena olsaydı arasız olmaz derdi.. valla gözlerim hep arıyor onu.. o olmadan buraların havası daha farklı oluyor..
canım bence en yakın tarih nerde bulursan git.. kafandakiler dağılmış olur böylece..canım ye ki kendini toparla
hoşgeldin aramıza
çok hoş bi menü olmuş.. ıslak kekin miktarı 1 tepsi çıkarsa şaşırmam... hiç vicdan azabı çekme canım..
fdm canım bende öyle düşünüyorum ama aklımdanda ya sonuç pozitif çıkarsa ihtimalini atamıyorum..
bizi bırakmaaaaaa zatennnn
bi ara çenemde ufak 2 tane tüy çıkmıştı gittim doktora yumurtalıkta kist gibi bişeyy adet düzensizliği kısırlıkk veya kilo alımı yapıyormuş bakalım ultrasonaa sonuç neeee
geçenlerde cozutmuştummm buraya menümü yazıncaaa kaçamak yapmıyorummbu ara közlenmiş bibere sardımmm kaloriside az mışşş ohh ye dur ben hazır konserve olanından alıyorum 100 gr mı 59 kalorii 100 grama 3 tane giriyooo
dene dene bayılcan vallaaa
zaten bayılırım kzlenmiş patlıcan biber tarzı şeylere.. bi bakım alıp denicemm.. ya bişey sorcam.. hani kepekli ekmek kansızlık yapıyormuş ya light ekmek de aynımı onun gibi.. yani kansızlık felan yapabilir mi??*
kızlar haftasonundan beri evle ilgileniyorum.portmanto ve gömme dolap yaptırdım.onların montesi yerleştirmesi derken çok yoruldum.daha eve alınacak birçok şey var.perde,halı,yatak odası...
bunların peşine koştururken bende hal kalmadı e tabi önüme ne gelirse yedim.sanırım Sena'dan bu hafta cezaları bende alırımbu arada ellerine sağlık Sena.hasta hasta gene bizi listesiz bırakmamışsın.
canım sana nacizane bi tavsiyem var.. çizelgende 19 kilo vermen gerek gösteriyor.. bence hedefini önce daha az bi kilo koy.. mesela 65 gibi. hem çizelgende o zaman daha hızlı değişimle olacak ve sen iyice gaza geleceksin.. sonra yavaç yavaş değiştirirsin çizelgeyi.. böyle bakınca insanın gözü korkuyor... tabi sen bilirsin yine de
fdm canım bende öyle düşünüyorum ama aklımdanda ya sonuç pozitif çıkarsa ihtimalini atamıyorum..
canım pek sık giremiyorum.kıss sana yazdığımı okumadın mııı?diyorumkii hamile olmayasın bi test yaptır tatlımm
canım seni tanıyalı o kadar az olduki hatta bi topik arkadaşlığı sadece... ama yemin ederim her aklıma geldiinde dua ediyorum inşallah bişey yoktur diye.. inşalla göreceksin ve kendin de rahatlayacaksın oh be diyeceksin.. en zaından biz böyle olmasını istiyoruz.. ama sen ne olurs aolsun kendini bırakma.. herşey beyinle ilgili.. nasıl düşünürsen beyin öyle emirler verir... dualarımız seninle.. bi an önce gir çık
kızlar haftasonundan beri evle ilgileniyorum.portmanto ve gömme dolap yaptırdım.onların montesi yerleştirmesi derken çok yoruldum.daha eve alınacak birçok şey var.perde,halı,yatak odası...
bunların peşine koştururken bende hal kalmadı e tabi önüme ne gelirse yedim.sanırım Sena'dan bu hafta cezaları bende alırımbu arada ellerine sağlık Sena.hasta hasta gene bizi listesiz bırakmamışsın.
canim kotu dusunme hep pozitif ol goreceksin hic birseyin yoktur icini rahat tut...
ya valla 2 nisanda bat zamani bilmiyorumki yani regl belirtilerininde hic biri yok normalde canim deli gibi tatli ceker yemiyorum yememk yerim onuda yapmiyorum karnim hala sis bilemedim ben onu
insallah oledir yaa
Canım bana dua ettiqin için çok teşekkür edeirm Allah razı olsun size böyle dertler vermesin...
hayırlı olsun canım güle güle kullan ..
rahat olmaya çalışıyorum ama biryandanda içim içimi yiyor biran önce olup bitseydide bende rahatlasaydım..
hadi bakalım inşallan canım Rabbim gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?