70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senacım dert etme kendine durduk yere geçicek hepsi boşuna üzülmüşüm diyceksin
inşallah cnm..

Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
dualarımız seninle cnm hayırlısı olsun..

kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı

geçmiş olsun cnm gözün aydınn..

Gözünaydın canımDarısı senanın başınaen kısa zamanda ondan da böyle temiz haberlerini alıcaz inşallah sonra da böyle ohhhhh diye diye topikce oynıycaz:

aminn canımmm inşallahhh..

elimden geldiqi kadar pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah dediqin gbi olur cnm..

çok geçmiş olsun cnm..

saol bebisim iii temennilerin icin sen nasil oldun agrin yoktur umarim

daha iyiyim cnm ama tam olarak geçmedi..

hakkında en hayırlısı neyse o olsun zaten hayatta kolay bişey yokki cnm güzel olan herşey zordur..

kızlar kursa gidiyorum akşama kadar yokum gelince görüşürüz a.ae.o...

canim hakinda hayirlisi ne ise o nasip olsun dualarim seninle.....

tebrik ederim canım daimi bi işinin olmasına çok sevindim senin için hayırlı olur umarım

hanımlar günaydın
dün ki menümü yazmak pek içimden gelmiyo
doğum günüm olduğu için biraz fazla kaçırdım sanırım

kahvaltı
1 yumurta ve 1 kk peynirle omlet 1.5 dilim ekmek
açık çay

ara
yok

öğlen
4 yk nohutlu pilav 1 bardak ayran

arada
5-6 badem

akşam
bonfile et
közlenmiş patlıcan
1 bardak soda

ara
doğum günü pastası :78::78:

canım bence abarttığın hiç bişey yok.. bütün gün çok güzel beslenmişsin yalnız bi arayı atlamışsın.. akşam da hafif geçtiğinden ve doğum günün olduğundan pastaya hayır diyemezdin zaten..

ay iyi sevindim normal beslendiğime
arayı da atlamadım aslında da canım bişey yemek istemedi
pastam da çok güzeldi ama 1 dilim yedim ama aklımda kalmadı değil yani

gözü aydın cnm hakkında hayırlısıııı

saol cnm tşk ederim

ay iyi sevindim normal beslendiğime
arayı da atlamadım aslında da canım bişey yemek istemedi
pastam da çok güzeldi ama 1 dilim yedim ama aklımda kalmadı değil yani

ay kimin aklınmda kalmaz ki benim bile aklımda kaldı.. ama yarın bildirim günü geçsinhani şu hazır pudingler var ya onlardan yicem bi paket.. evde yaparsam hepsini yerim o yüzden hazır alıcam

kızlar size bugünümü yazayım.. daha öğle ve akşam olmadı ama buraya önceden yazınca buna sadık kalmak için fazla yemiyorum benim için ii oluyor.

sabah
yarım bardak süt+light ekmek arası beyaz peynir ve domatesli tost+6 zeytin+2 dilim salam

ara
1 paket çubuk kraker

öğleyin
2-3 çatal tavada patates+1 dilim pizza

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba+ 1 fırında çipura+salata

yatmadan önce süt+meyve(meyve yerine az kuru yemiş de olabilir))

ay kimin aklınmda kalmaz ki benim bile aklımda kaldı.. ama yarın bildirim günü geçsinhani şu hazır pudingler var ya onlardan yicem bi paket.. evde yaparsam hepsini yerim o yüzden hazır alıcam

arada bir gerekiyor ya o tür tatlılar
sürekli bişeylerden kısmak insanın motivasyonunu düşürüyo

çıtırlar menüm

sabah
2 dilim light ekmek
light peynir
domates biber
maydanoz dere otu
yarım közlenmiş biber

ara
3 çatal patlıcan salata
1 kuru incir

öğle
2 kadın budu köfte
light yoğurt

ara
elma
2 ceviz

akşam
menemennn

su bitki çayları devammmmm

canım bankanın uzman yardımcılığı mı?

hayırlı olsun

istanbul mükemmel bi şehir ya üzülme bence

canım bankanın uzman yardımcılığı mı?

hayırlı olsun

istanbul mükemmel bi şehir ya üzülme bence

Yok canım memurluk benimki...Ama inş. ilerde uzman yardımcısı da olurumZaten evime geri dönebilmem için ya pozisyon değiştirmem lazım ya da izmirden bi devlet memuru bulup evlenmemMülakata girerken 5 yıllık sözleşme imzaladık da gittiğimiz yerden dönmek için çabalamıycaz diye:26:

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum ve gerçekten burda herkesin birbirinin iyiliğini istediğini hissedebiliyorum...Ben bu taşınma ve yeni ortama alışma sürecinde de biraz kilo veririm gibime geliyor...Tabi abur cubura yüklenmezsem

canı m hayırlı olsun.gittiğin yer kötü değilki izmiri aratmaz sana.abovvvv 5yıl gelemicenmiiii.zormuş bacım yaaa.ama olsun gidince alışırsın gelmek istemezsin zaten.

napıyonuz bacılar yoğundum gelemedim pek.şimdi de yazılı okucam döktüm bebeleri
bu arada çok mutluyum tartıda çok güzel rakamlar gördüm.bekleyin anacımmmm yarınnn büyük gün

Meraba kızlar benide alın aranıza imdaaaaattt
Bende zayıflamak istiyorum sizlerle beraber neler yapıyorsunuz biraz bahsederseniz sevinirim 75 kiloyum 7,5 aylık bir bebeğim var 12 yaşında bir kızım ve fazladan 5 kilo fazlam varzayıflamayı çok istiyorum 12 13 gündürde diyetteyim bu meşakkatli yolda banada destek olursanız sevinirim:126:

gel cnm gel hoşgeldinnn cnm ama sen emziriyosun sanırım burda emziren anneler var onlarda yardımcı olurr sütün azalmısın diyet yaparken

canımcım akşam ve sabah menün güzelde sabah arası ve öğlenin biraz karbonhidratlı olmuş aşkımcım ama bugüne özelse olabülür,izin veriyom çekilebilirsin rıfkışaka kız ama ara ve öğlen için aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…