inşallah cnm..Senacım dert etme kendine durduk yere geçicek hepsi boşuna üzülmüşüm diyceksin
dualarımız seninle cnm hayırlısı olsun..Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı
Gözünaydın canımDarısı senanın başına en kısa zamanda ondan da böyle temiz haberlerini alıcaz inşallah sonra da böyle ohhhhh diye diye topikce oynıycaz:
canımm özledim senii kaptanımm.bir an önce iyileş gel sensiz olmuyor.
hoşgeldinn
hımmmmm hayııııııııırrrr pozitif düşünkiiii negatif çıksınnnnnnnnn bitenemmmmm.güzel düşün bak söz ver.
bi test yaptırsana ben de merak ettim.aman maydanoz falan deneme düşüğe yol açıyo.
hadi bakalım hayırlı haberlerrr
tebriklerrr canımcımmm ben de 80 den şuan 69.7 çıktımm
sevindm tatlımm
kızlar bugün tansiyonum yerlerde sürünüyor ve halada düşük ki ben yüksek tansiyon hastasıyım ve 10 yıldır ilaç kullanıyorumbütün gün 8 e 5 ten yukarı çıkmadı sersem gibiydim ve başımın ağrısından geberiyorum
menümü yazayım
uyanınca:
maydanoz kürü
sabah:
bir dlm.salam,1 dlm. domates, 1 dlm.biber,1 dlm.peynir,1haşl.yumurta,maydanoz,iki dilim çavdar ekmeği,1 kupa ıhlamur
ara:yok
öğle:
az pors. taze fasülye,az pors. fesleyenli makarna,bir pors. yeşil salata
ara:
bir salatalık,bir kare çukulata
akşam:
bol rokalı yeşil salata,bir kase yoğurt
gün boyu bitki çayı ve 2 lt. su
spor yok hala tansiyonum düşük ve beynim çatlıyor
yorumlarınızı hasretle bekliyom:26::26::26:
saol bebisim iii temennilerin icin sen nasil oldun agrin yoktur umarim
Evet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...
Bu aralar yoğunluktan çok giremeyebilirim...Dualarınızı benden esirgemeyin öpüyorum hepinizi
Evet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...
Bu aralar yoğunluktan çok giremeyebilirim...Dualarınızı benden esirgemeyin öpüyorum hepinizi
tebrik ederim canım daimi bi işinin olmasına çok sevindim senin için hayırlı olur umarımEvet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...
hanımlar günaydın
dün ki menümü yazmak pek içimden gelmiyo
doğum günüm olduğu için biraz fazla kaçırdım sanırım
kahvaltı
1 yumurta ve 1 kk peynirle omlet 1.5 dilim ekmek
açık çay
ara
yok
öğlen
4 yk nohutlu pilav 1 bardak ayran
arada
5-6 badem
akşam
bonfile et
közlenmiş patlıcan
1 bardak soda
ara
doğum günü pastası:78::78:
canım bence abarttığın hiç bişey yok.. bütün gün çok güzel beslenmişsin yalnız bi arayı atlamışsın.. akşam da hafif geçtiğinden ve doğum günün olduğundan pastaya hayır diyemezdin zaten..
inşallah cnm..
dualarımız seninle cnm hayırlısı olsun..
geçmiş olsun cnm gözün aydınn..
aminn canımmm inşallahhh..
elimden geldiqi kadar pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah dediqin gbi olur cnm..
çok geçmiş olsun cnm..
daha iyiyim cnm ama tam olarak geçmedi..
hakkında en hayırlısı neyse o olsun zaten hayatta kolay bişey yokki cnm güzel olan herşey zordur..
kızlar kursa gidiyorum akşama kadar yokum gelince görüşürüz a.ae.o...
ay iyi sevindim normal beslendiğime
arayı da atlamadım aslında da canım bişey yemek istemedi
pastam da çok güzeldi ama 1 dilim yedim ama aklımda kalmadı değil yani
ay kimin aklınmda kalmaz ki benim bile aklımda kaldı.. ama yarın bildirim günü geçsinhani şu hazır pudingler var ya onlardan yicem bi paket.. evde yaparsam hepsini yerim o yüzden hazır alıcam
canım bankanın uzman yardımcılığı mı?Evet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...
canım bankanın uzman yardımcılığı mı?
hayırlı olsun
istanbul mükemmel bi şehir ya üzülme bence
Yok canım memurluk benimki...Ama inş. ilerde uzman yardımcısı da olurumZaten evime geri dönebilmem için ya pozisyon değiştirmem lazım ya da izmirden bi devlet memuru bulup evlenmem Mülakata girerken 5 yıllık sözleşme imzaladık da gittiğimiz yerden dönmek için çabalamıycaz diye:26:
Meraba kızlar benide alın aranıza imdaaaaattt
Bende zayıflamak istiyorum sizlerle beraber neler yapıyorsunuz biraz bahsederseniz sevinirim 75 kiloyum 7,5 aylık bir bebeğim var 12 yaşında bir kızım ve fazladan 5 kilo fazlam varzayıflamayı çok istiyorum 12 13 gündürde diyetteyim bu meşakkatli yolda banada destek olursanız sevinirim:126:
kızlar size bugünümü yazayım.. daha öğle ve akşam olmadı ama buraya önceden yazınca buna sadık kalmak için fazla yemiyorum benim için ii oluyor.
sabah
yarım bardak süt+light ekmek arası beyaz peynir ve domatesli tost+6 zeytin+2 dilim salam
ara
1 paket çubuk kraker
öğleyin
2-3 çatal tavada patates+1 dilim pizza
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba+ 1 fırında çipura+salata
yatmadan önce süt+meyve(meyve yerine az kuru yemiş de olabilir))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?