70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar
bugün canım mücver istedi 6.tane falan yemişidir pofff çok kaçtı ya ne yapsam ki şimdi
acayip pişman oldum

aynen çatalı ağzıma götürüken içimden diyorummm yeme kızım bak miden küçüldü yok dürttü beni şimdi makarnanın zevkinden eser yokkk şiştimmmm:18: :18: :18: :18:

Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi

hakkında hayırlısıysa olsun hayırsızsa bişey bahane olsun tatlımanneannem öyle derdi hep,hayırlısı neyse o olsun :80:

selamlar
bugün canım mücver istedi 6.tane falan yemişidir pofff çok kaçtı ya ne yapsam ki şimdi
acayip pişman oldum

al bi pişman daha kaçamak yapmayan bir pişman yapan bin pişmannn ahh cnm bende ama şu şişkinliiğim geçsin spor yapıp yakıcammmm
romayı bile yakıcammm :26: :26:

bu zamana kadar çok iyi geldim ne oldu bugün oldu ama erken yedim 5.30 ta onun üstünede bişey yemedim zaten ne yiyim demi hehe

en iyisi bende kalıyım slim in 6 yapıyım beni anca o paklar pofff

güle güle otur vede allahkolaylık versin canımama negüzel sıfır ev sıfır eşya adam akıllı doping olmuştur

saol bebisim iii temennilerin icin sen nasil oldun agrin yoktur umarim

bi test yaptırsana ben de merak ettim.aman maydanoz falan deneme düşüğe yol açıyo.

yok maydonoz yapmadim doktora gittim ilac verdionuda icmedim ne olur ne olmaz diye ama nezle oldummm yahu hastaliktan kurtaramiyorum:85::85::85::85::85::85::85:

ya bisey sorcam bu konuda acemiyyim alsam test cikarmiki bi sonuc regl donemini beklememe gerek yokmu allahim ne cahilimmm :))))

selamlar
acayip pişman oldum
kız leslie 5 mil yap fazla kaçırınca yapıyom çok faydası oluyo.
bı de ben mücveri ızgara da yaptım yagsız olsun dıye tadı kötü oldu ama çok az yag ıle olabılır.

selam kızlar...

akşam kızartma yaptım çocuklara...eşime...

ben 2 köfte kızartması
10 gr patates kızartması
bol salata
çorbadan içmedim...

umarım çok kaçırmamışımdır...
keşke 1 tane yeseydim...

bende indirdim lesli bacıyı ama hiç yapacakmışım gibi gelmiyorkoşu bandı...vs. yetiyor bana bilmiyomki kız:26::26:
kız yap acaip farkettiriyo
cuamya iyi bı sonuç alırsan sana ne oldugunu yazcam

ye canım sağlıgın daha önemlı 20 kılo verdın 1 kılo alsam bısey olmaz

ben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
hosgeldın

fdm canım bende öyle düşünüyorum ama aklımdanda ya sonuç pozitif çıkarsa ihtimalini atamıyorum..
hayırlısı de

ya valla 2 nisanda bat zamani bilmiyorumki yani regl belirtilerininde hic biri yok normalde canim deli gibi tatli ceker yemiyorum yememk yerim onuda yapmiyorum karnim hala sis bilemedim ben onu

insallah oledir yaa
hayırlısı
Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
hYI
arkadaşlar meraba ben geldim hemde mutlu bi haberle artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk 69,400 grmım :) azmin zaferi :) :) 80 den 69 a rüyamda görsem inanmazdım :)

kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimHala daha beklediğim haber gelmedi tırlatmak üzereyim...Kendimi yemeğe verdimBu haftaki mekik cezaları benimdir:18:

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimHala daha beklediğim haber gelmedi tırlatmak üzereyim...Kendimi yemeğe verdimBu haftaki mekik cezaları benimdir:18:

hayırlısı olsun arkadaşımda.....yemek yiyince sorun çözüldümü yada haber erkenmi geldiyooooooooooee niye kendine eziyet ediyon be kuşum

ben kaçıyom kızlar...sizden bugecede hayır yok anlaşıldı...byyyyyyyyyyyy:92::92:

hayırlısı olsun arkadaşımda.....yemek yiyince sorun çözüldümü yada haber erkenmi geldiyooooooooooee niye kendine eziyet ediyon be kuşum

Valla bilmiyorum canım ya engel olamadım kendime Beni bilen bilir (bu aralar menülerimi yazmıyorum) ama öyle fazla kaçamak yapmam normalde...Ama bugün hem tatlı yedim hem çerez yedim...Krizim tuttu diye evde arandım resmen ne var ne yok diye...Vakit geçsin diye Leslie ile 3 mil yürüdüm...Saat 4'den beri pc başındayım 10 dkda yediğim akşam yemeğini saymazsak tabi...

Evet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...

Bu aralar yoğunluktan çok giremeyebilirim...Dualarınızı benden esirgemeyin öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…