ciddimisinbende diyorum neden tansiyonum düştü...neyse ozaman bigün yapıp bigün yapmıycaz desene:26::26:
kuşum,pişman olucağımızı başlamadan bile bile yapıyoruz vede sonrasında hem vicdan azabı hemde şişkinliğini çekiyoruzen iyisi yapmamak ama arada şeytan dürtüyor napalım gülü seven dikenine katlanır
Kızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
selamlar
bugün canım mücver istedi 6.tane falan yemişidir pofff çok kaçtı ya ne yapsam ki şimdi
acayip pişman oldum
kızlar haftasonundan beri evle ilgileniyorum.portmanto ve gömme dolap yaptırdım.onların montesi yerleştirmesi derken çok yoruldum.daha eve alınacak birçok şey var.perde,halı,yatak odası...
bunların peşine koştururken bende hal kalmadı e tabi önüme ne gelirse yedim.sanırım Sena'dan bu hafta cezaları bende alırımbu arada ellerine sağlık Sena.hasta hasta gene bizi listesiz bırakmamışsın.
Canım bana dua ettiqin için çok teşekkür edeirm Allah razı olsun size böyle dertler vermesin...
hayırlı olsun canım güle güle kullan ..
rahat olmaya çalışıyorum ama biryandanda içim içimi yiyor biran önce olup bitseydide bende rahatlasaydım..
hadi bakalım inşallan canım Rabbim gönlüne göre versin...
kız leslie 5 mil yap fazla kaçırınca yapıyom çok faydası oluyo.selamlar
bugün canım mücver istedi 6.tane falan yemişidir pofff çok kaçtı ya ne yapsam ki şimdi
acayip pişman oldum
kız yap acaip farkettiriyobende indirdim lesli bacıyı ama hiç yapacakmışım gibi gelmiyorkoşu bandı...vs. yetiyor bana bilmiyomki kız:26::26:
ye canım sağlıgın daha önemlı 20 kılo verdın 1 kılo alsam bısey olmazslm kızlar ben geldimmmama hemen gidicemm bugün doktora gittim 2 hazirana gün verdi yuhhhhhhhhh diyorum çapa ve nisa hastanesinede bakıcam belki daha erkene alabilirler çok yorgunum bugün yengeme gittim ne bulduysam yedimm ya kızlar iştahım kan kaybından sonra öyle bir açıldıki sormayın inanamıyorum yaa bugün tam 2 tabak makarna yedimmm hemmde bennnnn bide makarnayı hiç sevmemmmmmm
hosgeldınben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
hayırlısı defdm canım bende öyle düşünüyorum ama aklımdanda ya sonuç pozitif çıkarsa ihtimalini atamıyorum..
hayırlısıya valla 2 nisanda bat zamani bilmiyorumki yani regl belirtilerininde hic biri yok normalde canim deli gibi tatli ceker yemiyorum yememk yerim onuda yapmiyorum karnim hala sis bilemedim ben onu
insallah oledir yaa
hYIKızlar ya bugün noolur bana dua edin akşama kadar çok mühim bi haber alıcam inşallah olumlu olur...Öpüyorum hepinizi
arkadaşlar meraba ben geldim hemde mutlu bi haberle artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk 69,400 grmım :) azmin zaferi :) :) 80 den 69 a rüyamda görsem inanmazdım :)
kızlar sonuçlarım temizz çıktıııııııııııı
kız yap acaip farkettiriyo
cuamya iyi bı sonuç alırsan sana ne oldugunu yazcam
neyi yazıcan kız anlamadımki ben:26::26:
hosgeldın
hoşbuldum...
hosgeldın
hoşbuldum...
hoşgeldin arkadaşım
Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederimHala daha beklediğim haber gelmedi tırlatmak üzereyim...Kendimi yemeğe verdim Bu haftaki mekik cezaları benimdir:18:
hayırlısı olsun arkadaşımda.....yemek yiyince sorun çözüldümü yada haber erkenmi geldiyoooooooooo ee niye kendine eziyet ediyon be kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?