karşıyızselam arkadaşlar yeniyim bende şuanda tekrar yeni bir diyete başlamaya karar verdim. 6 ay önce 61 kg idim evlendim nasıl başardım bilmıyorum şimdi 73 kg ımm( zayıflamaya yardımcı ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz hiç faydasını gören var mı aranızda??
iyi fikir ama ben ekşi elma seviyom.kızlar ara öğünlerde yediiniz elmayı dilimleyin üstüne çok az pekmez gezdirinn sonra tarçın kakao serpinnn muhteşem oluyorrrrrrr
diyetisyen önerisidir çok lezzetli ve kalorisi azzzz
canım hoşgeldin.biz topikçe karşıyız ilaçlara.bak herbirimiz burda güzel kilolar verdik.düzenli beslen yeter ki zayıflarsın.kaldıki çok aşırı bi kilon yok bile.
hayranım senin bu menülerinee.seher beğendiiii
canım meyveyi o kadar çok seviyorum ki sade elma yetiyo bana.tatlı krizlerinde kellogsun pikosu iyi geliyo yoksaçikolata yemek istiyorum
karşıyız
iyi fikir ama ben ekşi elma seviyom.
bide bunu yapmaya üşenebilirim
hoşgeldin canım
iyi fikir bi ıkı kere yapmıştım bende
ayy spor çok farklı bi olay ya yorulsan bile kendını dinç ve mutlu hissediyosun özellikle yürüyüşte
pilates mi yaptın nasıl sıkılaştın.?
benımde sıkılaşmaya ihtıyacım var.
kızlar bide ben 5 mil de hiç terlemıyom neden? 2 mılde terlıyom,5 mılde tık yok
canım naçizane bir önerim olacak hani aralarda bitki çay içiyorsun ya o ara öğün olarak geçmiyor. azck bişeylerde çiğneyeceksin. bir diet bisküvi yada elma gibi şeyler eklersen kan şekerin dengelenir daha sağlıklı olur.
menün çok güzel ve düzenli olmuş canım..
doğru söylüyorsun bitanemben bu ara bu ara öğün konusunda kalpazanlık yapıyorum :78::78:önerini dikkate alıcam çok sağol canımcım
kızlaaaaarrrrrr ben geldüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm
ösledinizmi beni
menümü yazıp sporuma kaçıcam çok modundayım tutmayın beni ALLLLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH
uyanınca(07.15):
maydanoz kürü bir bardak(bugün başladım 15 gün yapıcam bakalım nolucak)
sabah:
bir dlm.kaşar,bir haşl. yumurta,bir dlm. domates,bir dlm. biber,bol maydanoz,iki dlm. çavdar ekm.,bir bardak meyve suyu(tamek kahvaltım)
ara:yok
öğle(12.00):
az tavuk çorba,az sebzeli köfte
ara15.30):
bir portakal
akşam(18.30):
2 kaşık pilav,az sebzeli köfte
şimdi spor yapıcam 19.30 u bekliyorum(60 dk.7.0 da yürüyüş,5 dk. eliptik bisk.,20 dk. kemer,60 mekik ,30 ar tane sağ ve sol yan bacak hareketi yapıcam...benim standart spor menümdür kendileri
sonra bol su ve bitki çayına devam
YORUM BEKLİYORUM
ya ben leslie ye sardım bu aralar .pilates zor geliyo bana.tatlım ben geçen sene ilaçlara başlamadan önce yaklaşık 9 ay yapmıştım ve göbüşüm baklava dilimi olmaya başlamıştı ve o makus tarih oldu ilaçlar başladı ve benim baklavalarım oldu mis gibi göbüşşşşş
internetten ebruli prog.plates bölümlerini indirmiştim ve her gün iş dönüşü yapıyordum hakketten taş gibi olup esnemiştim resmenşimdi gene en azından 65 e indikten sonra bigün plates bigün yürüme bandında sıralamasıyla spora devam edicem kuşum tavsiye ederim
spor başlasınnn ama ben yatmaya gidiyom geberiyom griptennn sümüklü böcek gbi oldummm
kızlar spor ve banyo faslı yeni bitti(19.30-21.40)
cumadan beri regldim diye yapamıyordum özlemişim yaaaakuş gibi vede turşu gibi oldum valla bu gece ruh gibi uyurum artık zaten yarın iş yeride çok yoğun olucak
gene nereye saklandı herkes yaaaaaaaaönüm arkam sağım solum sobeeee,
sobeeee oh maşallah bende koşmadım ama vileda sopasını aldım dizi izlerken belimi incelttim birazzz
yarın bende hastanede olcam ultrason bakılcak kist için inş yoktur bişeyyy
ya ben leslie ye sardım bu aralar .pilates zor geliyo bana.
akşam akşam 4 mil yaptım yuppiiiiiiii
slm kızlar ben geldimmmama hemen gidicemm bugün doktora gittim 2 hazirana gün verdi yuhhhhhhhhh diyorum çapa ve nisa hastanesinede bakıcam belki daha erkene alabilirler çok yorgunum bugün yengeme gittim ne bulduysam yedimm ya kızlar iştahım kan kaybından sonra öyle bir açıldıki sormayın inanamıyorum yaa bugün tam 2 tabak makarna yedimmm hemmde bennnnn bide makarnayı hiç sevmemmmmmm
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
ben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
kızlar mrbb ben 77 kiloyum boy 1.68 geçen yıl bu zamanlar 70 dim kış aylarının bana hediyesi 7 kilo hedefim 66-67 desteğinize müthiş ihtiyacım var 3 gündür sıkı diyet ve spor yapıyorum ama sizlerle daha çok motive olucağıma inandım kabul ederseniz tabi aranıza
geçmiş olsun hayırdırönümüz ayda benim gölcükte kontrolüm var doktorum izmitte kardeşimin yanına gelicem hayırlısı bakalım myomlarım ve kistlerim noldu bakalım tosunlar gibi büyüttümmü tekrar yoksa kilolar gibi ufak ufak yolladımmı bakalım yaaa bu arada duş aldım ya saçımın rengi çok hoş olmuş ama küvet kırmızıya boyandı o başka mesele küçük oğlumuda yıkadım dönüp demezmi anne benim nerem kanıyor açıkladımda çocuğun paniği gitti
ben de bu akşam katıldım aranıza. ve 72 kiloyum maalesef aranıza katılabilir miyim???
slm kızlar ben geldimmmama hemen gidicemm bugün doktora gittim 2 hazirana gün verdi yuhhhhhhhhh diyorum çapa ve nisa hastanesinede bakıcam belki daha erkene alabilirler çok yorgunum bugün yengeme gittim ne bulduysam yedimm ya kızlar iştahım kan kaybından sonra öyle bir açıldıki sormayın inanamıyorum yaa bugün tam 2 tabak makarna yedimmm hemmde bennnnn bide makarnayı hiç sevmemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?