- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
ve ve veeee okadar yememe raqmen 500qram vermişimmmm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
giden 500
t.giden 22.200
hedef 60
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok daha iyiyim cnm sorduqun için teşekkürlerr
he banaa
bildirim yapmamak için gizleniyo binceee
oo süper maşallahhsabah tartıldın dimii yoksa fazla çıkarsın ..
sen niye korkuyon kısss hadi ben çok yedim hatta çok yemek az kalır canavar gibi yedimm sana noliyyyy
bak canım buraya gelmenin faktörü çok büyük buraya sürekli gel bak nasıl gaza geliceksinn ...
hadi be muazzez kim tutar seniii brawooo
sakın bozma moralini o kilo deqil ödemdir haftaya bişiyciqin kalmaz...
tebrikler cnm brawoobencede burda olmak çok önemli cuma günleri olmasa sanırım hepimiz ipin ucunu kaçırırız iyiyki varız iyiki burdayııııııııızzzzzzzzzzzzzz
ve ve veeee okadar yememe raqmen 500qram vermişimmmm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
giden 500
t.giden 22.200
hedef 60
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok daha iyiyim cnm sorduqun için teşekkürlerr
he banaa
bildirim yapmamak için gizleniyo binceee
oo süper maşallahhsabah tartıldın dimii yoksa fazla çıkarsın ..
sen niye korkuyon kısss hadi ben çok yedim hatta çok yemek az kalır canavar gibi yedimm sana noliyyyy
bak canım buraya gelmenin faktörü çok büyük buraya sürekli gel bak nasıl gaza geliceksinn ...
hadi be muazzez kim tutar seniii brawooo
sakın bozma moralini o kilo deqil ödemdir haftaya bişiyciqin kalmaz...
tebrikler cnm brawoobencede burda olmak çok önemli cuma günleri olmasa sanırım hepimiz ipin ucunu kaçırırız iyiyki varız iyiki burdayııııııııızzzzzzzzzzzzzz
aldiklarimin odem olmasini cok isterdim ama degil bence kilo cunku bu hafta cok abartim asiri tatli kirizi tutu her seferinde cikolata yadim vede hafta sonu ful pohca veborek yedim bundan kilo oldugunu dusunuyom..
günaydınlar
kilo bildirimi
başlangıç 79.3
geçen hafta 74.0
bu hafta 73.4
giden 600
hedef 65
kızlar hedefimi 69 dan 65e çekiyorum.neden olmasınyaza kadar inşş hedeflediğim kiloya ulaşırım.hiç spor yapmamama rahmen azda olsa kilo veriyorum..devam
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum barkinim
kilo veremeyenler motivasyonunuzu düşürmeyin
Bende bildirimimi yapayım 3 haftanın sonunda az da olsa kılo vermeyı basarabılmısım veee en önemlisi de 6 lı rakamlara adım attım nihayetinşallah devamı hızlı bır sekılde gelır
başlangıc: 74
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 69.9
toplamda giden:4.1 kg
hedef:62
bu arada herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlarrr
hemen son kez hatırlatayım sadece özele yapılan bildirimler listeye geçecektir bilginize kızlar bugün öqleden sonra yokum gezmeye gidicem ve yine kaçamak yapıcammm
Kizlar yaaa bana ne oluyor anlamadim yaa veremiyorum durdu kilo vermem bugun regl oldum yine 10 gun gecikti acaba onun etkisi olabilirmi bilmiyorum, hic halim yok cok sancim var, kiloda degisiklik yok ayni offfff yaaaa aglamak istiyorum nasil gidecek benim bu kilolariiiiimmmm...
baş:78
gecen:73.2
bu hft:73.2
bu hft gıden: 0 gram
toplam gıden:4.8 kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?