70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben az once bir paket yedim

evet yarın büyük gün sanada iyigeceler canım oğluşunu öp benim yerime...bende şimdi bitirdim yeşil çayımı

çok geçmiş olsunnn
Ben az once bir paket yedim

hemen biraz spor falan yap cnm sıcak su filan iççç yarın tartı günü

slm kızlar....

nasılsınız...
kilo bildirim:

başlangıç: 90
geçen hafta:67.2
bu hafta: 66.2
giden: 1000
toplamda giden: 23.800 kg

slm kızlar....

nasılsınız...
kilo bildirim:

başlangıç: 90
geçen hafta:67.2
bu hafta: 66.2
giden: 1000
toplamda giden: 23.800 kg
maşallah arkadaşım da günü şaşırdın herhal guşuuummm,bildirim yarına gıııııı
ama bravo tatlım çok güzel vermişsin nasıl haftada bir kilo veriyon sırrın ne yahu:26:

nasıl oluyor o detoks be arkadaşım...bazen söylüyorsunuz detoks diyede bilmiyorum cahalımdır bu konulardaaccık bahsetsene neyle nasıl yapılıyor

canım yaa kaç günden beri açamıyorum yeni gördüm özürdilerim diyet yöntemleri bölümünde açiklaması var ama kısaca yaptığım şekliyle şöyle sabah kepek ekmek az peynir çay ve gün boyu 2.5 lt ayrana 2 kaşık (50 gr yapıyor ) esmer bulguru suda ıslatıp karıştırdım orjinalinde yeşil mercimekle nohutta vardı ama ben koymadım 2. günde aynısı bende işe yaradı inş faydası olur

canım özel mesaj kutun dolu sana cevap veremedim içime yara oldu inşallah bu cevabımı görürsün yada burdaki arkadaşlardan rica ediyorum sen geldiğinde göstersinler nolur
çok teşekkür ederim cnm evet hamileyim

canim bende yarin icin korkuyorum ayrica yesimi bende cok merak ediyorum acaba niye gorunmuyor...

maşallah arkadaşım da günü şaşırdın herhal guşuuummm,bildirim yarına gıııııı
ama bravo tatlım çok güzel vermişsin nasıl haftada bir kilo veriyon sırrın ne yahu:26:

Canım... bildirim yarın ama bugünde olur demişti sena ya...
yarın işler başımdan aşkın gece girerim belki...
bana "kaşık yüzlü" diyor kocam kızlar ya....
totomda gitti...

canım ben plates yapıyorum...
1 saat... her gün...
bi de ne bulursam otururken bile spor yapıyorum..
ev işlerini çoğalttım..
iş uyduruyorum sürekli...

3 çocuk...
evdeler.. oğlumun anasınıfı öğretmeni geçen hafta istiklal marşında bayılmıştı..
3ü de evde yani...

her yemeğe oturduğumda önce onları doyuruyorum...

allah kolaylık versin...dediğin gibi bi ara bende hergün 45 dk. plates yapmıştım kasnak gibi olmuştum ...şöyle 65 e düşeyim birgün plates birgün yürüyüş bandında spor yapıcam niyeti bozdum canımcımsanada kolay gelsin çocuklarla iki oğlanda bende var akşamdan akşama bile beni yoruyorlarki seninkiler tüm gün evdeler

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin,sağlıkla kurtulun inşallah

karıştırdıktan sonra kaynatıyormusun çorba gibi :26:iki gün bunumu içiyon sadece:26:nekadar farkettiriyor,sonra gene almadınmı kiloyu

Son düzenleme:
karıştırdıktan sonra kaynatıyormusun çorba gibi :26:iki gün bunumu içiyon sadece:26:nekadar farkettiriyor,sonra gene almadınmı kiloyu

haşlanmış bulgurun içine ayranı karıştırıyorsun pişmiyo ama içine tuz yok ben pul biber ve nane serptim 2. gün tekrar yaptım aynısını bem 2 kilo daha doğrusu su kaybettim ama bende ödem vardı şubatın başında yapmiıştım tekrar da almadım

ozaman nohutla yeşil mercimeğide haşlıyorsun demekki ölçüleri bulgur gibi iki kaşıkmı gene...sabahta kepek ekmeğe peynir ve çay öylemi:26:

ben alti aydir 13 kilo verdim ve kilom durdu bir aydir veremiyorum neyapmaliyim sizler neyapiyosunuz lutfen yardimlariniz bekliyorum

ozaman nohutla yeşil mercimeğide haşlıyorsun demekki ölçüleri bulgur gibi iki kaşıkmı gene...sabahta kepek ekmeğe peynir ve çay öylemi:26:

aynen canım ben çayı 22 yıldan beri şekersiz içyorum şeker atma sende en azından 2 gün yada başka bir şey iç kahvaltıda yeşillikde yiyebilirsin seviyormuşsun madem .kuru iken 2 kaşık baklagiller ort 50 gr oluyor kalori açısından nohutu akşamdan ısltman gerekiyo ben hep unuttuğum için nohutsuz yaptım oldu

ben alti aydir 13 kilo verdim ve kilom durdu bir aydir veremiyorum neyapmaliyim sizler neyapiyosunuz lutfen yardimlariniz bekliyorum

canım benim 1.5 ayda 5 kilo verdim 2 haftadan beri tık yok vücut şoka girdi tabi önceden ye ye sonra azalt bide üstüne spor yap vücut ta şaşırdı şaşkınlığı geçecek elbet beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…