oğluşa şiir ezberletiyom aaa içim dışım şiir olduuuuuuu aaa buraya yazdım diye kızdı ders çalışcaz hadi diyoooo
öğretmenine sölerim diyemiyommm bi kere boş bulunup dedim güldüüü e sensin ya nası dicen diyoo ya sabır mevlammmmm:26: :26: :26:
bi paket çikolata yicemm şimdii sinirdennn yarın görcem günümü yemicem yok yok yemicemmm
annelik böle bişeyyy işteee
kaçtım ben cnm oğluşuma meyvaa partisi yapıyım masal okucam uyku saati banada form çayı içme zamanıııı
büyük günde görüşmek dileğiyleeeeee:92: :92: :92:
çok geçmiş olsunnnBunun adi kesi yeri fitigi..ic dikisle alakali.nadiren oluyormus .ameliyat alacagim nisan ayinda.
Bende dogumdan sonra ertesi gun ayaga kalktim.hic ole ameliyatliyim diye yatmadim.dogumdan 1 bucuk sene sonra farkettim.yok yere sezeryan oldum.pismanim
Ben az once bir paket yedim
Ben az once bir paket yedim
çok geçmiş olsunnn
hemen biraz spor falan yap cnm sıcak su filan iççç yarın tartı günü
slm kızlar....
nasılsınız...
kilo bildirim:
başlangıç: 90
geçen hafta:67.2
bu hafta: 66.2
giden: 1000
toplamda giden: 23.800 kg
nasıl oluyor o detoks be arkadaşım...bazen söylüyorsunuz detoks diyede bilmiyorum cahalımdır bu konulardaaccık bahsetsene neyle nasıl yapılıyor
kızlar gelemiorum aranıza of yaa
bir fırsat bulamıyorummm
bu qünlü menümü yazıp çıkıcam hemen temizlik yapıyorum
sabah kahvaltımı 3te yaptım malesef
buqün temizlik yaptığım için anca vakit buldum
SAAT 15:00 da
kahvaltım
tost ekmeğiyle yapılmış 1 dilim tost
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan elma çayı
ara bol bol su
SAAT: 17:00 da
1 tane meyve ( elma yada armut yicem)
SAAT: 18: 00 da
1 kase çorba içicem inş
bu qünkü menüm bu kadar
akşam çok acıkırsam su içerim
sena'm yorumlarını bekliorum
bi ara qirip okucam
selam kızlarrryeni geldim eve ve çok yorgunum bi bakıyım dedim hemen yatıcam yarın bildirim günü ve ilk defa çok tedirginim bu arada her defasında söylemicem özele bildirim yapmayanlar listede ismini göremez sayfa sayfa kim kaç kilo vermiş diye dolaşamam bi zahnet bildirimlerimizi özele yapalım arkadaşlar he bide yeşim nerelerde yaa hiç görünmüyor haber alan varmı yarın güzel birgün olur inşallah hepinizi öpüyorum iyi akşamlar canlarımm
hoşgeldiniz cnm...
maşallah arkadaşım da günü şaşırdın herhal guşuuummm,bildirim yarına gıııııı
ama bravo tatlım çok güzel vermişsin nasıl haftada bir kilo veriyon sırrın ne yahu:26:
Canım... bildirim yarın ama bugünde olur demişti sena ya...
yarın işler başımdan aşkın gece girerim belki...
bana "kaşık yüzlü" diyor kocam kızlar ya....
totomda gitti...
canım ben plates yapıyorum...
1 saat... her gün...
bi de ne bulursam otururken bile spor yapıyorum..
ev işlerini çoğalttım..
iş uyduruyorum sürekli...
3 çocuk...
evdeler.. oğlumun anasınıfı öğretmeni geçen hafta istiklal marşında bayılmıştı..
3ü de evde yani...
her yemeğe oturduğumda önce onları doyuruyorum...
canım özel mesaj kutun dolu sana cevap veremedim içime yara oldu inşallah bu cevabımı görürsün yada burdaki arkadaşlardan rica ediyorum sen geldiğinde göstersinler nolur
çok teşekkür ederim cnm evet hamileyim
canım yaa kaç günden beri açamıyorum yeni gördüm özürdilerim diyet yöntemleri bölümünde açiklaması var ama kısaca yaptığım şekliyle şöyle sabah kepek ekmek az peynir çay ve gün boyu 2.5 lt ayrana 2 kaşık (50 gr yapıyor ) esmer bulguru suda ıslatıp karıştırdım orjinalinde yeşil mercimekle nohutta vardı ama ben koymadım 2. günde aynısı bende işe yaradı inş faydası olur
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin,sağlıkla kurtulun inşallah
karıştırdıktan sonra kaynatıyormusun çorba gibi :26:iki gün bunumu içiyon sadece:26:nekadar farkettiriyor,sonra gene almadınmı kiloyu
haşlanmış bulgurun içine ayranı karıştırıyorsun pişmiyo ama içine tuz yok ben pul biber ve nane serptim 2. gün tekrar yaptım aynısını bem 2 kilo daha doğrusu su kaybettim ama bende ödem vardı şubatın başında yapmiıştım tekrar da almadım
ozaman nohutla yeşil mercimeğide haşlıyorsun demekki ölçüleri bulgur gibi iki kaşıkmı gene...sabahta kepek ekmeğe peynir ve çay öylemi:26:
ben alti aydir 13 kilo verdim ve kilom durdu bir aydir veremiyorum neyapmaliyim sizler neyapiyosunuz lutfen yardimlariniz bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?