aynen canım ben çayı 22 yıldan beri şekersiz içyorum şeker atma sende en azından 2 gün yada başka bir şey iç kahvaltıda yeşillikde yiyebilirsin seviyormuşsun madem .kuru iken 2 kaşık baklagiller ort 50 gr oluyor kalori açısından nohutu akşamdan ısltman gerekiyo ben hep unuttuğum için nohutsuz yaptımoldu
ben yaklaşık 3 haftadır şekeri bıraktım ,tuzu zaten tansiyon hastası olduğum için kullanmıyorum...şekeri kestiğim için çoğunluk bitki çayları yada ıhlamur içiyorum ,siyah çayı seviyordum ama şekersiz gitmediği için 3 haftadır onuda bıraktımbakalım yarın tartılayımda,olmazsa haftasonu veya pazartesiden itibaren iki gün tarifini deneyeyim yanında yeşillik yiyebiliyorsak sorun olmaz heralde hı arkadaşım:26::26:kafanı çok şişirdim değilmi kusura bakma
Valla bilmiyorum canım ya engel olamadım kendimeBeni bilen bilir (bu aralar menülerimi yazmıyorum) ama öyle fazla kaçamak yapmam normalde...Ama bugün hem tatlı yedim hem çerez yedim...Krizim tuttu diye evde arandım resmen ne var ne yok diye...Vakit geçsin diye Leslie ile 3 mil yürüdüm...Saat 4'den beri pc başındayım 10 dkda yediğim akşam yemeğini saymazsak tabi...
Evet kızlar beklenen haber geldi ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum...Şükürler olsun ki sonunda işe alındım...Ama benim için tek sorun ist.da olması...İzmirde herşeyimi bırakıp oraya gitmek çok zor geliyor...Naapıcam bilmiyorum...Sıfırdan bi ev kurmak yeniden hayata başlamak gibi bişey umarım çok zorlanmam...
Bu aralar yoğunluktan çok giremeyebilirim...Dualarınızı benden esirgemeyin öpüyorum hepinizi
canımsın olurmu öye şeyyeşillik yniyor yeşil çay içebiliyormusun
evet içiyorum nar çayı yaban mersini çayı yemek sonrası çayı form plus limonlu çayı evde var işede götürüyorum bide ıhlamur içiyorum gün boyu en az 2 lt su içiyorum...hayırdır:26:
şekeriz içemiyosan yeşil çayın içine azcık rezene at veya bir dilim elma hafif tatlandırıyoda o bakımdan söledim
iyi gecee dedim ama bırakamıyorum :doğuş çayın yeşil çay bergamutluu çok güzelyok siyah çay hariç hepsini şekersiz içiyom benim yeşil çay kendinden tarçınlı oyüzden çok buruk değil ama ilgin için çok sağolsırf şeker yüzünden siyah çayı kestim gerçi iyide oldu ...artık hiçbiyerde çay içemiyorum hep bitki çayı yada ıhlamur içiyorum yani sağlığa terfi ettim
Kızlar günaydııın
Nihayet gelebildim yeğenim acil apandisit ameliyatı oldu o yüzden şehir dışına gittimrefakatçi kaldım artık geldim, yoktum maalesef... Kilom da aynı zaten ..
Kusura bakmayın bildirimde bulunamadım.. Kulübün forumuna internet olsa da telefondan giremedim hastanede.. Tam gaz devam edicem bu arada insanın düzeni bozulduğunda metabolizma da bozuluyor ama napalım sağlık bu üstelik yeğen sevgisi bi başka ...
geçmiş olsunn cnm allah şifa versinnn kilolar gider zatennnnn
Teşekkür ederim canım , gider di mi kilolar? Gitsin artık valla uzun zamandır aynı kiloda yerimde sayıyorum.. Sen kio vermişsin tebrik ederimmm süperr sabah sabah motive ettin beni
emredersiniz komutanımyarın içtimada hazır olucaz merak buyurmayınız efeeemmmm
nasıl oldun inş.iyisindir kendini çok fazla yorma tatlım,öpüyorum seni
Hoşbulduk gulüm,şu meşhur değerlerimi sana mı göndericem şeker
selam kızlarrryeni geldim eve ve çok yorgunum bi bakıyım dedim hemen yatıcam yarın bildirim günü ve ilk defa çok tedirginim bu arada her defasında söylemicem özele bildirim yapmayanlar listede ismini göremez sayfa sayfa kim kaç kilo vermiş diye dolaşamam bi zahnet bildirimlerimizi özele yapalım arkadaşlar he bide yeşim nerelerde yaa hiç görünmüyor haber alan varmı yarın güzel birgün olur inşallah hepinizi öpüyorum iyi akşamlar canlarımm
ivet ivet yarın büyük günnnnyok tedirginlik sana lazımdı onlarrrrr
yeşim yokk benim bildiğimm görmedim uzun zamandırrr sıkı diyetemi girdi nee :90: :90: :90: topik onsuz sakin oluyooo
bildirim yapmamak için gizleniyo binceee
slm kızlar....
nasılsınız...
kilo bildirim:
başlangıç: 90
geçen hafta:67.2
bu hafta: 66.2
giden: 1000
toplamda giden: 23.800 kg
oo süper maşallahhsabah tartıldın dimii yoksa fazla çıkarsın ..
canim bende yarin icin korkuyorum ayrica yesimi bende cok merak ediyorum acaba niye gorunmuyor...
sen niye korkuyon kısss hadi ben çok yedim hatta çok yemek az kalır canavar gibi yedimm sana noliyyyy
ben alti aydir 13 kilo verdim ve kilom durdu bir aydir veremiyorum neyapmaliyim sizler neyapiyosunuz lutfen yardimlariniz bekliyorum
bak canım buraya gelmenin faktörü çok büyük buraya sürekli gel bak nasıl gaza geliceksinn ...
günaydın fısıtklarrr tükan
ı ben açtm bu sabahhh
başlangıç 71.3
geçen hafta 66
bu hafta 65
giden 1 kg
toplam giden 6300
hedef 60
yaşasınnn kilo vermeye yeniden başladımmmmm
hadi be muazzez kim tutar seniii brawooo
slm kizlar basimi hangi taslara vuram bilmemki durum cok kotu
kilo bildirimi
gecen hafta 71.3
bu hafta 72
gelen +700
sakın bozma moralini o kilo deqil ödemdir haftaya bişiyciqin kalmaz...
günaydın fıstıklar bakıyorum bildirimler yapılmaya başlamış... barkınım maşallahın var.. kim tutar seni
başlangıç 77
geçen hafta 71
bu hafta 70.5
giden 0.5
toplamda giden 6.5
hedef 64
şimdiden kilo veren herkesi tebrik ederim.. alanlar hiç moralinizi bozmayın vucudunuz direniyordur.. ben de geçen hafta almıştım.. bu hafta hiç spor yapmdan sadece yediklerimden kısarak verdim..burda havalar çok kötüydü hiç yüyüyemedim.. ama bu hafta işnşallah full yürücem.. ben farkediyorum da kilom aynı olsa bile vücudum sıklaşmış.. daha az 68 gibi felan gösteriyorum...
ve iyi ki buraya üye oldum yaa...siz olmadan asla bu kadar dayanamazdım.. size karşı vicdanı sorumluluğum boğazımı tutturuyor bana.. iyiki varsınız kızlar
tebrikler cnm brawoobencede burda olmak çok önemli cuma günleri olmasa sanırım hepimiz ipin ucunu kaçırırız iyiyki varız iyiki burdayııııııııızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?