70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yaklaşık 3 haftadır şekeri bıraktım ,tuzu zaten tansiyon hastası olduğum için kullanmıyorum...şekeri kestiğim için çoğunluk bitki çayları yada ıhlamur içiyorum ,siyah çayı seviyordum ama şekersiz gitmediği için 3 haftadır onuda bıraktımbakalım yarın tartılayımda,olmazsa haftasonu veya pazartesiden itibaren iki gün tarifini deneyeyim yanında yeşillik yiyebiliyorsak sorun olmaz heralde hı arkadaşım:26::26:kafanı çok şişirdim değilmi kusura bakma

canımsın olurmu öye şey yeşillik yniyor yeşil çay içebiliyormusun

gördünmü nasılda hayırlı haber gelmiş gördünmü arkadaşım...yediğinle kaldın iştetakılıyom sana hadi hayırlı olsun..allah utandırmasın güzelim

canımsın olurmu öye şey yeşillik yniyor yeşil çay içebiliyormusun

evet içiyorum nar çayı yaban mersini çayı yemek sonrası çayı form plus limonlu çayı evde var işede götürüyorum bide ıhlamur içiyorum gün boyu en az 2 lt su içiyorum...hayırdır:26:

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyom hepinize hayırlı gecelermuckssssssssss

evet içiyorum nar çayı yaban mersini çayı yemek sonrası çayı form plus limonlu çayı evde var işede götürüyorum bide ıhlamur içiyorum gün boyu en az 2 lt su içiyorum...hayırdır:26:

şekeriz içemiyosan yeşil çayın içine azcık rezene at veya bir dilim elma hafif tatlandırıyoda o bakımdan söledim

şekeriz içemiyosan yeşil çayın içine azcık rezene at veya bir dilim elma hafif tatlandırıyoda o bakımdan söledim

yok siyah çay hariç hepsini şekersiz içiyom benim yeşil çay kendinden tarçınlı oyüzden çok buruk değil ama ilgin için çok sağolsırf şeker yüzünden siyah çayı kestim gerçi iyide oldu ...artık hiçbiyerde çay içemiyorum hep bitki çayı yada ıhlamur içiyorum yani sağlığa terfi ettim

iyi gecee dedim ama bırakamıyorum :doğuş çayın yeşil çay bergamutluu çok güzel

günaydın fısıtklarrr tükanı ben açtm bu sabahhh

başlangıç 71.3
geçen hafta 66
bu hafta 65
giden 1 kg
toplam giden 6300
hedef 60

yaşasınnn kilo vermeye yeniden başladımmmmm

Kızlar günaydııın

Nihayet gelebildim yeğenim acil apandisit ameliyatı oldu o yüzden şehir dışına gittimrefakatçi kaldım artık geldim, yoktum maalesef... Kilom da aynı zaten ..

Kusura bakmayın bildirimde bulunamadım.. Kulübün forumuna internet olsa da telefondan giremedim hastanede.. Tam gaz devam edicem bu arada insanın düzeni bozulduğunda metabolizma da bozuluyor ama napalım sağlık bu üstelik yeğen sevgisi bi başka ...

geçmiş olsunn cnm allah şifa versinnn kilolar gider zatennnnn

slm kizlar basimi hangi taslara vuram bilmemki durum cok kotu
kilo bildirimi
gecen hafta 71.3
bu hafta 72
gelen +700

selam kızlar kılo vermedım sabıtım
başl: 77.6
gecen72.8
bu:72.8
bu hafta giden gelen yok
topl giden:4 kılo 800 gram

Teşekkür ederim canım , gider di mi kilolar? Gitsin artık valla uzun zamandır aynı kiloda yerimde sayıyorum.. Sen kio vermişsin tebrik ederimmm süperr sabah sabah motive ettin beni

gider cnm bende 2 hafta verememiştim bazen vucud direniyo ama bizde direniyozz gidiyoooo kilolarrr :92: :92: :92: :92:

günaydın fıstıklar bakıyorum bildirimler yapılmaya başlamış... barkınım maşallahın var.. kim tutar seni

başlangıç 77
geçen hafta 71
bu hafta 70.5
giden 0.5
toplamda giden 6.5
hedef 64

şimdiden kilo veren herkesi tebrik ederim.. alanlar hiç moralinizi bozmayın vucudunuz direniyordur.. ben de geçen hafta almıştım.. bu hafta hiç spor yapmdan sadece yediklerimden kısarak verdim..burda havalar çok kötüydü hiç yüyüyemedim.. ama bu hafta işnşallah full yürücem.. ben farkediyorum da kilom aynı olsa bile vücudum sıklaşmış.. daha az 68 gibi felan gösteriyorum...

ve iyi ki buraya üye oldum yaa...siz olmadan asla bu kadar dayanamazdım.. size karşı vicdanı sorumluluğum boğazımı tutturuyor bana.. iyiki varsınız kızlar

emredersiniz komutanım yarın içtimada hazır olucaz merak buyurmayınız efeeemmmm
nasıl oldun inş.iyisindir kendini çok fazla yorma tatlım,öpüyorum seni

çok daha iyiyim cnm sorduqun için teşekkürlerr

Hoşbulduk gulüm,şu meşhur değerlerimi sana mı göndericem şeker

he banaa

Son düzenleme:
ve ve veeee okadar yememe raqmen 500qram vermişimmmm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
giden 500
t.giden 22.200
hedef 60
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
bu arada herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlarrr
hemen son kez hatırlatayım sadece özele yapılan bildirimler listeye geçecektir bilginize kızlar bugün öqleden sonra yokum gezmeye gidicem ve yine kaçamak yapıcammm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…