70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çıtırım napin bakim sennn kilocuklarr gitmiş geneeee

çıtırım napin bakim sennn kilocuklarr gitmiş geneeee

söyleyene bak ...çıtır kim acabakiloyu tamı tamına veren sensin hımmmmtebriklervalla bişey yapmıyom işten geldim evi sildim süpürdüm,toz aldım,şu anda çamaşırlar dönüyoranlıycan spor yerine ev işi yaptım şimdi duşumu aldım,bu arada net gitmişti eşimi akşamdan beri deli ettim çabuk yap bugün bildirim günü diye...adam beni gırtlaklıycaktı nerdeyse...biyandan evi temizliyom heryer her yerde biyandan net adam uyuz oldu vallaneyse sakinleşti şimdi

darısı enkısa zamanda benim başıma canımcım yaaaaartık sıkıldım bu 7 li rakamlardan bitürlü düşmedi gitti

sevgili grup liderimiz benim pcim bozuk bu sebeple geçen hafta da bildirimimi yapamadım bu mesajıda misafirlikteki pc den yazıyorum 2 hafta kadar sonra servisten gelecek pcmiz onun için affınızı rica ediyorum...

slmmm herkese ben 75 kiloyumm zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım 5 ay önce evlendim 63 kiloydum aniden kilo aldım..
hoşgeldin canımbizihergün sıkı takip et görürsün kilolar nasıl gidiyor
olsun canımcım ...vücut hasta artı dirençgösteriyor ayağa kalkınca hop diye vericeksin meraklanma
ve ve veeee okadar yememe raqmen 500qram vermişimmmm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
giden 500
t.giden 22.200
hedef 60
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kimin kaptanısın beeeehelal olsun okadar stres hastalık derken genede vermişsin ama genede dikkat et gıdanı eksik etme canımcım

ya kızlar bildirimler özele yapılacakmış ben bilmiyordum yine mi giremedim listeye ya şimdi yazsam çokmu geç kaldım ki

ya kızlar bildirimler özele yapılacakmış ben bilmiyordum yine mi giremedim listeye ya şimdi yazsam çokmu geç kaldım ki

yaz tatlım sen daha gecikmedin hadi bakalım kolay gelsin burayada yazda görelim hadi bakalım haftaya hangimiz 6 lı rakamı görücez...inş.ikimizde görürüz yaaaaa,çok sıkıldım 7 den

Son düzenleme:
darısı enkısa zamanda benim başıma canımcım yaaaaartık sıkıldım bu 7 li rakamlardan bitürlü düşmedi gitti
canım ben dee çok sıkılmıştım.darısı en kısa zamanda başına inş.ben çok yerimde saydım sen sayma

canım geç değil şimdi yap.

yaz tatlım sen daha gecikmedin hadi bakalım kolay gelsin burayada yazda görelim
canımın içi buraya yazmıştım ama yine yazarım senin için.
geçen hafta 70,6
bu hafta 70,2
400 gr. cık.
regl dönemindeyim.
ha bu arada akuğunkturada başladım kararşıyım yenecem haşimato illetini ve kilo vereceğim:))

ben bi koşu çamaşırları asıp geleyimbekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı

olsun be tatlişkom üzülmebende 15 te bir veriyorum metabolizmam öyle çalışıyor demekkioyüzden pes etmek yok yılmak yok aynen devam tamammı sözmüduymadım ses gelmiyor
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin, insallah birakmiyacagim, vermem gereken cok var ama ben yerimde sayiyorum, senin masallahin var, hem calisiyorsun ve eve gelincede cok hareketlisin toton yer gormuyor :))) benimkide yerinden kalkmiyor, sananeeee arkadasin yaptigi diyetle senin sporlari yapsam iyi olacak, 17 nisana kadar birkac kilo versem cok iyi olacak, bakalim hayirlisi, soz veriyorum birakmiyacagim.....

bende bunama belirtileri var diyom kimse inanmıyorpardon canım kusura bakma ikinci kez yazdırdım

bende bunama belirtileri var diyom kimse inanmıyorpardon canım kusura bakma ikinci kez yazdırdım
hhhayyy yok kız bunama demiyelim koşturmaca dalgınlığı diyelim
hem nolcek elime mi yapıştı tekrar yazınca
kızlar ben bugün pirinç lapası dieti yapıyorum. hani regl dönemi ödem varsa gitsin şü laney 6 lı rakamları göreyim diyeç valla 69,9 a bile razıyım. gel gelelim kızlara kedi dili pasta yaptım ve sonuç akşam yemeği pirinç lapası yerine 1 dilim pasta ufff

ben bi koşu çamaşırları asıp geleyimbekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı
koşşş

canım moral bozma hemen ben de ööle kaç hafta yerimde saydım bi indim bi çıktım.inş başarıcaksın sana inanıyorum ben :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…