kızlar nette sorun vardı akşamdan berideli oldumancak yapabildikşükür
hemen bildirimimi yapayım ama öyle çok değil olsun genede şükürgram gramdır değilmi
başlangıç:86
geçen hafta:70.7
bu hafta:70.4
giden:300gr.
hedef:60
toplam giden:15.6
idare eder ucundan accık
çıtırım napin bakim sennn kilocuklarr gitmiş geneeee
ohhh maaşallah senammm yaaa kilo da vermişin aman sen yine de dikkat et tatlımmm.eee kaçamak yap kilo ver ne güzelllll
kızlar ben de yazayim çokk mutluyum sonunda 6 yı gördümmmmm
başlangıç: 80
geçen hafta:70.0
bu hafta: 69.2
giden: 800 gr
toplamda giden:10.8 kg
Bende bildirimimi yapayım 3 haftanın sonunda az da olsa kılo vermeyı basarabılmısım veee en önemlisi de 6 lı rakamlara adım attım nihayetinşallah devamı hızlı bır sekılde gelır
başlangıc: 74
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 69.9
toplamda giden:4.1 kg
hedef:62
hoşgeldin canımslmmm herkese ben 75 kiloyumm zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım 5 ay önce evlendim 63 kiloydum aniden kilo aldım..
olsun canımcım ...vücut hasta artı dirençgösteriyor ayağa kalkınca hop diye vericeksin meraklanmagünaydın kızlar bu hafta bildirim yapmak istemiyorummmmm.ama mecburen yapıcam.
başlangıç 78
geçen hafta 70.1
bu hafta 70.7
hedef 65
gelen 600 gr
toplam giden 7300
2 haftadır yatıyorum grip yüzünden vede hala geçmedi ama bana getirisi kilolar olmaz inşallah
kaç mekikti.cezama razıyım kaptan
ve ve veeee okadar yememe raqmen 500qram vermişimmmm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
giden 500
t.giden 22.200
hedef 60
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya kızlar bildirimler özele yapılacakmış ben bilmiyordum yine mi giremedim listeye yaşimdi yazsam çokmu geç kaldım ki
canım ben dee çok sıkılmıştım.darısı en kısa zamanda başına inş.ben çok yerimde saydım sen saymadarısı enkısa zamanda benim başıma canımcım yaaaaartık sıkıldım bu 7 li rakamlardan bitürlü düşmedi gitti
ya kızlar bildirimler özele yapılacakmış ben bilmiyordum yine mi giremedim listeye yaşimdi yazsam çokmu geç kaldım ki
canımın içi buraya yazmıştım ama yine yazarım senin için.yaz tatlım sen daha gecikmedinhadi bakalım kolay gelsin burayada yazda görelim
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin, insallah birakmiyacagim, vermem gereken cok var ama ben yerimde sayiyorum, senin masallahin var, hem calisiyorsun ve eve gelincede cok hareketlisin toton yer gormuyor :))) benimkide yerinden kalkmiyor, sananeeee arkadasin yaptigi diyetle senin sporlari yapsam iyi olacak, 17 nisana kadar birkac kilo versem cok iyi olacak, bakalim hayirlisi, soz veriyorum birakmiyacagim.....olsun be tatlişkom üzülmebende 15 te bir veriyorum metabolizmam öyle çalışıyor demekki oyüzden pes etmek yok yılmak yok aynen devam tamammı sözmü duymadım ses gelmiyor
canımın içi buraya yazmıştım ama yine yazarım senin için.
geçen hafta 70,6
bu hafta 70,2
400 gr. cık.
regl dönemindeyim.
ha bu arada akuğunkturada başladım kararşıyım yenecem haşimato illetini ve kilo vereceğim:))
hhhayyy yok kız bunama demiyelim koşturmaca dalgınlığı diyelimbende bunama belirtileri var diyom kimse inanmıyorpardon canım kusura bakma ikinci kez yazdırdım
ben bi koşu çamaşırları asıp geleyimbekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin, insallah birakmiyacagim, vermem gereken cok var ama ben yerimde sayiyorum, senin masallahin var, hem calisiyorsun ve eve gelincede cok hareketlisin toton yer gormuyor :))) benimkide yerinden kalkmiyor, sananeeee arkadasin yaptigi diyetle senin sporlari yapsam iyi olacak, 17 nisana kadar birkac kilo versem cok iyi olacak, bakalim hayirlisi, soz veriyorum birakmiyacagim.....
ben bi koşu çamaşırları asıp geleyimbekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı
eyii gecelerrr:80:fıstıklar ben kaçtım eyiii geceler herkeseee.yarın görüşmek üzeree.öpüyorumm herkesiii
bende makinayı bekliyom ascammmmmmm elin değmişken benimkileride aradan çıkarıverrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?