70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çizelgedeki kilomu nasıl değiştiricem bilmiyorum değiştirmeyi

ilk yaptığındaki gibi aynı işlemleri yapıcan sadece şu anki kilonuz kısmına şu anki kilonu yazıp profilindeki çizelge kısmına yapıştırıcan arkidişim

AYRAN DETOKSU:
2 tane rendelenmiş salatalık,

Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.anladığım kadarıyla ödemin olduğu zaman yapıyorsun ve duruma göre 2 günde 1ile2 kg. arası yağdan yakıyormuş:26::26:fikri olan varmı:26::26:

canım ben bunu yapmaya kalktım. hatta hazırladım bile ama direncim düşük bir gündü ve yapamadım. hatta bugün çöpe döktüm. eğer yoğurt seviyorsan doyurucu gerçekten yapabilirsin. içinde baklagillerde olduğu için direnç sağlıyor..

irihamsi bildiriyor,
ben uzun zamandır giremiyorum.internet bozukdu sonrada ben giriş yapamadım.gruba girme ihtimalim yok ama yine de kilo bildirim yapmak istedim.ne de olsa biraz yol almışım.

bşl: 79.3 ..........1.hf:77.2 ............hdf:69

iyi geceler arkadaşlar

doğrusun içindeki herşeyiçok seviyorum,kahvaltı olayıda olduğu için zorlanmam sanıyorum:26:bakayım haftasonu evdeyim ya yarından itibaren iki gün deneyeyim bakayım sonuç ne olacak pazartesi yazarım tatlişkom:44::44:biraz önce 2 kuru kayısıyla bir bardak süt içtim umarımkötü yapmamışımdır çünkü içim kıyıldı başka şey yemek istemedim :26::26:

yok yok iyi yapmışsın. sütün içine tarçında attıysan süpper olmuş. gece metebolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar..
sen dene bakalım regl dönemindeyim ya her türlü detoksa açığım. sende güzel sonuç verirse bnede denerim. bütün gün lapa yedikten sonra onu da yerim heralde..

yarın yapıyorum canım ...haberleşiriz zaten ben yatmaya gidiyorum hadi sana ve herkese iyi geceler öpüyorum:92::92:

iyi geceler canım. bende kızların mama saatini bekliyorum birazdan yatacağım. hadi bakalım yarın için bol şans...

gunaydin kizlar

dun itibari ile deniz sezonunu acmis bulunmaktayim...valla ohh misler gibi 3 saat guneslendim 2 saat denizde vakit gecirdim ozlemisim valla...

ama simdide her yerim agriyor resmen denizde hamladim ne kadar hareketsiz geciriyormusuz egzersizlerimide denizde yaparak aradan cikardim

oooo maşallha hemde nerdeyse 68li rakamlara ulaşmışsın tebrikelr kuzuuuu

sevgili grup liderimiz benim pcim bozuk bu sebeple geçen hafta da bildirimimi yapamadım bu mesajıda misafirlikteki pc den yazıyorum 2 hafta kadar sonra servisten gelecek pcmiz onun için affınızı rica ediyorum...

affedelelim bakalımmm

homini qırtlak bolbol qıda alıyorm taddlımm tutamıyomki kendimii

oooo maşallha hemde nerdeyse 68li rakamlara ulaşmışsın tebrikelr kuzuuuu

affedelelim bakalımmm

homini qırtlak bolbol qıda alıyorm taddlımm tutamıyomki kendimii
tutma zaten aşkım,zaten kan kaybettin vücut şu an kendini yeniliyor...yoksa takattan düşersin dengen sıfırlanır ozaman hiç önünü alamazsın aman haaaa

dün çamaşır günüymüş heralde
bende kuruyan çamaşırları ütüledim yenilerini astım dün akşam

valla tatlişkom çamaşırlar hala dönmeye devam ediyorevde 3 erkek olunca haliyle çamaşırda dağ gibi oluyor ütüyü hiç söylemiyorum

valla tatlişkom çamaşırlar hala dönmeye devam ediyorevde 3 erkek olunca haliyle çamaşırda dağ gibi oluyor ütüyü hiç söylemiyorum

offf çok zor anacım senin işin
benim eşimde çok çamaşır çıartır ama seninkiler kadar olamayız heralde

offf çok zor anacım senin işin
benim eşimde çok çamaşır çıartır ama seninkiler kadar olamayız heralde

valla hiç sorma eşimin zaten resmi kıyafetleri yetiyor,bide oğlanların beden kıyafetleri okul formaları günlük giysileri bide üstüne ben çalışıyorum benimkilerallah seni inandırsın en az dönderdiğim 5 makine her hafta imanım gevriyor

kızlar herkese tünaydın
menümü vereyim
uyanınca08.00)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah09.30)
2 dilim çavdar ekm.,bir domates,bir salatalık,bir dem. limonlu maydanoz,bir haşl. yumurta,üç küp yöresel beyaz peynir,3 fincan şekersiz çay(öğkkkkk)
ara:2 fındık
öğle13.00)
ayran detoksu

kızlar bugün ayran detoksuna başladım yarında yapıp bırakıcam,çok güzelmiş bizim yörenin ayranlı çorbasına benziyor
içinde koyu ayran ,nohut,yeşil mercimek ,bulgur,salatalık ve sarmısakla pul biber ilavesi yaptım
bakalım çok besleyici ve tok tutuyor bide bereketli olduki sormayınküçük oğlum bile bir kase içtianne çok mis olmuş dedi
şu andada limonlu tarçınlı yeşil çay içiyorum

Son düzenleme:

nasıl özendim varya arkadaşım...resmen seni güneşlenirken ve yüzerken hayal edebildim yanidarısı başımıza ama biraz zor daha çok var bizim sezona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…