kızlar çizelgedeki kilomu nasıl değiştiricem bilmiyorum değiştirmeyi
canım ben bunu yapmaya kalktım. hatta hazırladım bile ama direncim düşük bir gündü ve yapamadım. hatta bugün çöpe döktüm. eğer yoğurt seviyorsan doyurucu gerçekten yapabilirsin. içinde baklagillerde olduğu için direnç sağlıyor..AYRAN DETOKSU:
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.anladığım kadarıyla ödemin olduğu zaman yapıyorsun ve duruma göre 2 günde 1ile2 kg. arası yağdan yakıyormuş:26::26:fikri olan varmı:26::26:
canım ben bunu yapmaya kalktım. hatta hazırladım bile ama direncim düşük bir gündü ve yapamadım. hatta bugün çöpe döktüm. eğer yoğurt seviyorsan doyurucu gerçekten yapabilirsin. içinde baklagillerde olduğu için direnç sağlıyor..
yok yok iyi yapmışsın. sütün içine tarçında attıysan süpper olmuş. gece metebolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar..doğrusun içindeki herşeyiçok seviyorum,kahvaltı olayıda olduğu için zorlanmam sanıyorum:26:bakayım haftasonu evdeyim ya yarından itibaren iki gün deneyeyim bakayım sonuç ne olacak pazartesi yazarım tatlişkom:44::44:biraz önce 2 kuru kayısıyla bir bardak süt içtim umarımkötü yapmamışımdır çünkü içim kıyıldı başka şey yemek istemedim :26::26:
yok yok iyi yapmışsın. sütün içine tarçında attıysan süpper olmuş. gece metebolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar..
sen dene bakalım regl dönemindeyim ya her türlü detoksa açığım. sende güzel sonuç verirse bnede denerim. bütün gün lapa yedikten sonra onu da yerim heralde..
ben bi koşu çamaşırları asıp geleyimbekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı
bende makinayı bekliyom ascammmmmmm elin değmişken benimkileride aradan çıkarıverrr
ohhh maaşallah senammm yaaa kilo da vermişin aman sen yine de dikkat et tatlımmm.eee kaçamak yap kilo ver ne güzelllll
kızlar ben de yazayim çokk mutluyum sonunda 6 yı gördümmmmm
başlangıç: 80
geçen hafta:70.0
bu hafta: 69.2
giden: 800 gr
toplamda giden:10.8 kg
sevgili grup liderimiz benim pcim bozuk bu sebeple geçen hafta da bildirimimi yapamadım bu mesajıda misafirlikteki pc den yazıyorum 2 hafta kadar sonra servisten gelecek pcmiz onun için affınızı rica ediyorum...
hoşgeldin canımbizihergün sıkı takip et görürsün kilolar nasıl gidiyor
olsun canımcım ...vücut hasta artı dirençgösteriyor ayağa kalkınca hop diye vericeksin meraklanma
kimin kaptanısın beeeehelal olsun okadar stres hastalık derken genede vermişsin ama genede dikkat et gıdanı eksik etme canımcım
Akşama listeyi yaparım kızlarr..
tutma zaten aşkım,zaten kan kaybettin vücut şu an kendini yeniliyor...yoksa takattan düşersin dengen sıfırlanır ozaman hiç önünü alamazsın aman haaaaoooo maşallha hemde nerdeyse 68li rakamlara ulaşmışsın tebrikelr kuzuuuu
affedelelim bakalımmm
homini qırtlak bolbol qıda alıyorm taddlımm tutamıyomki kendimii
dün çamaşır günüymüş heralde
bende kuruyan çamaşırları ütüledim yenilerini astım dün akşam
valla tatlişkom çamaşırlar hala dönmeye devam ediyorevde 3 erkek olunca haliyle çamaşırda dağ gibi oluyor ütüyü hiç söylemiyorum
offf çok zor anacım senin işin
benim eşimde çok çamaşır çıartır ama seninkiler kadar olamayız heralde
gunaydin kizlar
dun itibari ile deniz sezonunu acmis bulunmaktayim...valla ohh misler gibi 3 saat guneslendim 2 saat denizde vakit gecirdim ozlemisim valla...
ama simdide her yerim agriyor resmen denizde hamladim ne kadar hareketsiz geciriyormusuz egzersizlerimide denizde yaparak aradan cikardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?