70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemserim benim kayserılımısın yoksa ordamı yasıyorsun canım bende en kısa zamanda anne olmak itıyorum işallah:CüvCüv::Saruboceq: amin

kayseriliyim hemşerim dogma büyüme kayserideyim sen nerdesin kayserinin neresindensin?

bizim kilolarımız da aynıymış, ilginç gerçekten durum, bakalım adet olduktan sonra fark edecek mi:)senağlama

ben de kilo vermek icin mucadele veriyorumm.. simdilik 8 kilo gitti.. ama daha onumde 20 kilo var gitmesi gereken... insallah basaracagim ama.. kendime olan guvenim tam artik! hihoyyyt

ben de kilo vermek icin mucadele veriyorumm.. simdilik 8 kilo gitti.. ama daha onumde 20 kilo var gitmesi gereken... insallah basaracagim ama.. kendime olan guvenim tam artik! hihoyyyt

evet else zorla çok kötü 4 gün geçirdim yavaş yavaş yemek yiyebiliyorum

canım geçmişi okumaya çalıştım bugün
hakkında hayırlısı olsun tatlım yanlış bişey söyledim galiba özür dilerim:teselli:

tebrikler gmzking
kaç kiloydun başladığında?neler yaptın?

bol bol spor yapiyorum ama kendi cabamla, spor salonunda falan degil yani.. 1 saat yuruyus yapiyorum tempolu, 1 saat parktaki aletlerle calisiyorum. evde ebru sallinin vcd si ile pilates yapiyorum ve hayatimi hareketli gecirmeye caba gosteriyorum.. ama tabi ki yediklerimde de miktara dikkat ediyorum..a.s

bugun iki dolgum vardi zaten nasil tirsarim disciden boyle sara nobeti geciririm kacmiyim diye kocamda muhafiz olarak geldi sabah korkudan sadece 1fincan cay ictim ogle yemegi olarakta koskocaman iki igne birazda dolgu yedim sanirim igkkkkkkkk is bitimi agzimidan kamyon gecmis arkasindan Akrep Nalandan dayak yemis hissi ile eve geldim 2saat sonra ilac etksini kaybetmeye basladi nasil bir sizi anlatamam esim brokoli corbasi yapti iki kasik aldim yari agzima yarisi disina yedim sanirsam birazda yagsiz salata beyefendide koca degil koskoca bir tabak spagetti yedi sonuc karnim ac ama yiyecek halim yok agzimi acmaya halim yok kiz yaramazlik yaptikca Recep Ivedik gibi bagirabiliyorum sadece bugun yuzme gunum ama gidemiycem kalsin ayrica kupa almisim diger alanlari kutlarim tum silah arkadaslarima hatta vermeyip almayanlarada tebriklerimi sunarim kilo almamakta cok onemli eminim bu hafta super olucaksiniz opuldunuz

Son düzenleme:
geçmiş olsun nuraycım
hem kilo verdiğin ve azmin için de hem de diş ağrını böyle sevimli anlattığın için tebrik ederim

kizlar yeni liste hangi grup hangi gun belli oluyor? ben de katilmak istiyorum, beni de ekleyin.. su anki kilom: 75

baslangic kilom ise 83tu.. sukur ki gitti 8 kilo.. su an 75 ama onumde daha uzun bir yol var yani..

geçmiş olsun nuraycım
hem kilo verdiğin ve azmin için de hem de diş ağrını böyle sevimli anlattığın için tebrik ederim

sagol canim benim Allah kimseye dis acisi agrisi vermesin cok kotu azim dersen vallahi puf noktasi su once beyin olarak rejime girmek derim 10aylik kizim var emiyor ustelik ama dogum sonrasi kilom kesinlikle gitmedi baktim is cigrindan cikiyor dur dedim ama kac sefer bir turlu oturtamadim hayatima rejimi ama bu sefer beynimi hazirladim sanirim artik hazirim sizlerin yazilari birbirinize desteginizde bu rejimin en guzel tarafi ilk defa bu derece seviyorum rejim bir tabak lazanya tv karsisinda yemektense yerine sizinle bu topikte elimde salata yemeyi yazilanlari okumayi tercih ederim

ben bugün ev gezmesindeydim.Sabah klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen ipin ucu kaçtı.akşam hiçbirşey yemedim .eh gerçi yemememde lazım zaten

bir de hiç su içemiyorum.Ama nerdeyse hiç.Aklıma bile gelmiyor.Kilo vermemi yavaşlatırmı ki acaba?

ah kadınların bu ev gezmeleri mahvediyor
Allah'tan benim öye bi çevrem yok ta burda o açıdan şanslıyım
suyu ihmal etme canım

hosbulduk :) ne tesaduf hedefimiz ayni.. ben de 83tum ve hedefim 55.. insallah birlikte basaririz.. :hooray:

hosbulduk :) ne tesaduf hedefimiz ayni.. ben de 83tum ve hedefim 55.. insallah birlikte basaririz.. :hooray:

aa evet tatlım süper ama sen benden daha fazla yol almışsın ne kadar güzel,tebrik ederim,darısı başıma canım,ben ilk iki hafta çok rahat verdim kilo ama son 10 gündür çok zorlanıyorum ama elbette pes etmek yok ,yola devam kaydirigubbakcemile

Hoşbulduk canım.Bu ara çok azimliyim zayıflamaya.Aynada kendimi görmek istemiyorum.Özellikle göbek ve popo felaket oldu.Aynaya baktıkça bu ben olamam diyorum.Acilen erimem gerek.Sizlerle beraber başarabileceğime inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…