70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canım. bende kızların mama saatini bekliyorum birazdan yatacağım. hadi bakalım yarın için bol şans...

şu saat itibariyle başladım canım...çok lezzetli yaaaa...bizi oranın ayranlı çorbası gibi hadi hayırlısı yarında yapıcam bakalım nolucak,çok doyurucu ama ben 3 saatte bir içicemki metabolizma çalışsın değülmükine canuummm

selam kızlar ben de 19 mart itibari (76) ile kilo savaşına başladım.. 68 ile hamile kalıp 82 ile doğuma girdim.. su an 74 üm... emzirdiğim için dengeli beslenmeye calışıyorum ama insan sürekli evde olunca sıkıntıdan sürekli birseyler yemek istiyor hele ki ben tatlıya dayanamıyorum.. bakalım nasıl olacak.. tavsiyelerinizi bekliyorum

hoşgeldin tatlım
topiğimizde emziren yeni doğum yapmış annelerimiz var,onları takip edersin... sen zaten o moda girmişsin,hergün bizimle menülerini paylaş,3 ana 3 ara öğün yap accıkta ucundan spor yaparsan herşeyin üstesinden geliceğine eminim canımbu arada bol su tüketiyorsun çünkü emziriyorsun

ohhh afiyet bal şeker olsun löp löp etleri yağları alsın götürsün

hoş geldin şeker. yavrun kız mı erkek mi ne kadarlık? aslında emzirdiğin için avantajlısın metebolizman daha hızlı çalışıyor. bol yeşillik yersen sütünü de etkilemez . ara öğünlü 3 ana öğünlü beslenirsen ve bol bol su ve yeşillik yersen bu iş tamamdır. yavruna sütte olur kilolarda gider..

her gün 45 dk yuruyus..bol su.. az yağlı yemekler bol yağsız salata.. ve en zoru meyve dışında 0 tatlı
bence senin için sıfır şeker hiç doğru olmaz canım. sonuçta emziriyorsun. daha hafif tatlıları tercih edebilirsin sütülü tatlı gibi ..

sağolun..:) minik meleğim kızım.. herkes emzirmenin avantajından bahsediyor ben 5 aydır emziriyorum ama daha da kilo aldım.. belki de tatlıyı abarttığım için..emzirmek tabi kalori harcatıyor ama iştahı da inanılmaz arttırıyor. en azından benim oyle oldu.. ben bir de evde bu kadar kalmaya alışık değilim sıkıldıkca yedim.. 5 ayda bırak vermeyi 3 kilo da aldım ama artık tamam dedim inşallah vericem kiloları

bence senin için sıfır şeker hiç doğru olmaz canım. sonuçta emziriyorsun. daha hafif tatlıları tercih edebilirsin sütülü tatlı gibi ..

benim için tatlıda az diye bişey yok işte her gun 5-6 porsiyon tatlı yedim.. art arda 2 koca kase sütlaç yiyordum ve bitti diye uzuluyordum biliyo musunuz.. o nedenle en iyisi hiç tadına bakmamak.. bu arada onun yerine light süt içiyorum.. ıyı oluyor.. 1 haftada 2.4 kilo vermişim bile hem de evde pişen her yağsız yemekten yiyerek

kızlar,spor menümü vereyim
70 mekik
40 ar tane yan bacak hareketi(sağ ve sol)
120 tane iç bacak hareketi(plates çemberi ile)
15 dk. eliptik bisiklet
bu arada ayran detoksuna devam
ara(15.00):
3 badem
2 fındık
yarım muz
bitki çayı ve suya devam
bişey sorcam kızlar;ayran detoksunu yaparken ara öğünü benim yaptığım gibimi yapıcaz yoksa ara öğün hiç yapılmıycakmı bilemedim o yüzden ara yaptım:26::26::26:

Metabolizmanızı Hızlandıracak Beslenme Önerileri!

Düzenli öğünlerle az miktarda yiyin!

Düzenli öğünlerle yediğinizde metabolizmanız sürekli çalışır ve örneğin günde sadece 1 öğün yemeye göre çok daha fazla kalori yakarsınız. Üç saatten fazla zamanı bir şey yemeden geçirmeyin. Çünkü metabolik hızınız yemekten iki saat sonra düşer, onu olabildiğinde sık hızlandırmak mantıklı bir davranıştır.

Aç kalarak metabolizma hızınızı düşürmeyin!

Kendinizi aç bırakarak kilo vermek diye bir şey yoktur. Bu tarz, uzun vadede metabolizmanızı bozmaktan başka bir işe yaramaz. Bilinçsizce yapılan diyetler sonucunda bazal metabolizma hızı yavaşlar ve bunun sonucunda bir günde harcadığınız enerji de azalır.

Bu durum sonucunda ise, ya diyet yaparken kilo verme hızımız düşer, ya da daha az yememize rağmen daha çabuk kilo alır hale geliriz. Öyleyse akıllıca yemek seçimi yapmalı ve vücudunuza yediğiniz kalorileri nasıl yakması gerektiğini öğretmelisiniz.

Doğru Pişirin!

Metabolizmanın hızlanması ve sağlıklı kilo vermek için yalnızca doğru besinlerin tüketilmesi yeterli değil, bunların diyetinize uygun bir şekilde pişirilmesi ve doğru miktarda porsiyonlanarak tüketilmesi de en az kadar o kadar önemlidir.

Spordan Sonra Daha Fazla Yakarsınız!

Spor yaptıktan sonra 1-2 saat içinde yemek yenirse, metabolizma hızlanmış olduğu için yağ yakımı daha fazla olur. Yemekten sonra yapacağınız bir yürüyüş ise, vücut ısınız artığı için size daha .ok kalori yaktırır.

Bu Besinleri Daha Çok Tüketin!

Eğer metabolizma hızınızın çok düşük olduğunu saptadıysanız metabolizma hızınız artana kadar bir süre şu yiyecekleri tüketebilirsiniz:

Patates, pirinç, havuç, mısır, bezelye, muz ve kuru üzüm. Ayrıca yemeklerinize metabolizmayı hızlandırdığı ispatlanmış olan acı kırmızı ve yeşil biber katın.

valla benim köken doğu olduğu için kırmızı pul biberi müthiş çok kullanıyorum ve burdan değil biberim memleketten özel geliyor...demek bununda etkisi var :))))))))çünkü bu diyet pardon beslenme programımda çok kullanmaya özen göstermiştim ama bilinçsizdim şimdi öğrendim

Son düzenleme:
Ne kadar su içmeli

Yaz geliyor. Sağlıklı, fit, güzel bir vücut için şimdiden diyet çalışmaları başladı. Metabolizmayı hızlandırıp yakma gücünü artıran su, tokluk hissi vererek fazla yemeyi de engelliyor. Kilo kaybetmek, kilo korumak ve fazla besin alımını engellemek için bol su içilmesi gerekiyor.

"Bütün metabolik olaylar, zararlı maddelerin taşınması ve atılması, vücut ısısının denetimi, besinlerin sindirimi, emilimi ve hücre içine taşınması gibi birçok faydası olan ve aynı zamanda tokluk hissi vererek iştahı da azaltıyor. Dolayısıyla kilo vermeye yardımcı oluyor" diyen Özel FGM Polikliniği’nden Diyetisyen Kamuran Olgun, formda ve sağlıklı kalmak için suyu nasıl tüketmemiz gerektiği konusunda soruları yanıtlıyor..

Günlük su tüketimi ne kadar olmalıdır?
Günde 8-10 bardak su yeterlidir.

Gün içinde tükettiğimiz içecekler su ihtiyacımızı karşılıyor mu?
Su yerine kolalı içecekler, çay ve kahve içmek suya olan gereksinimi karşılamadığı gibi içerdikleri kafein nedeniyle vücuttaki suyu atmaya neden olarak suya olan ihtiyacı da arttırabilirler. Bu yüzden sıvı gıdamızı, su olarak almak gerekir.

Yemekten önce su içilmeli mi?
Yemekten önce içilecek bir bardak su, tokluk hissi vereceği için faydalı olacaktır. Ayrıca sindirim sisteminin daha iyi çalışması için sabah aç karnına bir bardak ılık su içmek iyi gelir.

Fazla su içmek zararlı mıdır?
Her şeyde olduğu gibi suyun da aşırı tüketilmesi zararlıdır. Aşırı su, kandaki sodyum oranının düşmesine (hiponatremi), böbreklerin arıtma yeteneklerinin aşılmasına, hücrelerin aşırı su alarak şişmesine bu nedenlerden dolayı da beyinde ödeme ve ölüme neden olabilir.

Kalori Yakmanın 20 Yolu

Sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Nasıl mı? Özel yiyecekler almadan, pahalı diyet kulüplerine katılmadan sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz. İşte Karşınızda hayat tarzınızı değiştirecek 20 yöntem...
1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.
2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.
3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.
4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın bunu.
6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.
8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.
9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.
10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.
11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. Diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.
14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.
15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.
16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.
17- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.
18- Sık ama az yiyin.
19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.
20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter.

canım bu fotoda ki yeni halin mi
yoksa kilo vermeden önceki bi foto mu

canım bu fotoda ki yeni halin mi
yoksa kilo vermeden önceki bi foto mu

canım o geçen sonbahar yani eylülün başlarıydı iki hafta sonra okullar açılmıştı ve ben orda 86 kiloydumekim ayında ilaçlarım kesildi ve ben kilo verme sürecine başladım yani orda kiloluydum 86 kg.yalnız benim yüzümden kilolu olduğumu kimse anlamaz çünkü yüzüm minyon ve hafif kemikli bir yapısı vardırnasıl resimle kamuflaj güzel değilmi sorunlu yerler görünmüyor
birde şu anda saçıma kına sürdüm ve poşetli şekilde oturuyorum...herhalde geceyarısı yada sabaha yıkarım saçlarımı,yani kına kızılı oluyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…