iyi geceler canım. bende kızların mama saatini bekliyorum birazdan yatacağım. hadi bakalım yarın için bol şans...
nasıl özendim varya arkadaşım...resmen seni güneşlenirken ve yüzerken hayal edebildim yanidarısı başımıza ama biraz zor daha çok var bizim sezona [/QUOTE
ah bebisim kiyamam gelir elbet hos ne kadarda itiraf etmesemde arada soguguda ben ozluyorum cehennem gibi oluyor havalar bakma sezonun erken acmak demek burada yazin 60 derece gececegine tekabul ediyor....
gelin buralara tatile omurde bi kerede olsa gorulecek yerler valla :)))
nasıl özendim varya arkadaşım...resmen seni güneşlenirken ve yüzerken hayal edebildim yanidarısı başımıza ama biraz zor daha çok var bizim sezona [/QUOTE
ah bebisim kiyamam gelir elbet hos ne kadarda itiraf etmesemde arada soguguda ben ozluyorum cehennem gibi oluyor havalar bakma sezonun erken acmak demek burada yazin 60 derece gececegine tekabul ediyor....
oda çok fena yaaa...nedemek 60 derecevalla biz bu meeemmmuuurrrr maaşıyla zor geliriz oralara anacım daha iki yakayı anca bir araya getiriyoruz bide yurtdışı ...bizi bozar anacım
selam kızlar ben de 19 mart itibari (76) ile kilo savaşına başladım.. 68 ile hamile kalıp 82 ile doğuma girdim.. su an 74 üm... emzirdiğim için dengeli beslenmeye calışıyorum ama insan sürekli evde olunca sıkıntıdan sürekli birseyler yemek istiyor hele ki ben tatlıya dayanamıyorum.. bakalım nasıl olacak.. tavsiyelerinizi bekliyorum
ohhh afiyet bal şeker olsun löp löp etleri yağları alsın götürsünşu saat itibariyle başladım canım...çok lezzetli yaaaa...bizi oranın ayranlı çorbası gibihadi hayırlısı yarında yapıcam bakalım nolucak,çok doyurucu ama ben 3 saatte bir içicemki metabolizma çalışsın değülmükine canuummm
bende özendim. ahah ahh denize girmeyeli çook oldu çok. acep sizin oralar nereleri? 60 derece mi ben bayılırım valla..nasıl özendim varya arkadaşım...resmen seni güneşlenirken ve yüzerken hayal edebildim yanidarısı başımıza ama biraz zor daha çok var bizim sezona [/QUOTE
hoş geldin şeker. yavrun kız mı erkek mi ne kadarlık? aslında emzirdiğin için avantajlısın metebolizman daha hızlı çalışıyor. bol yeşillik yersen sütünü de etkilemez . ara öğünlü 3 ana öğünlü beslenirsen ve bol bol su ve yeşillik yersen bu iş tamamdır. yavruna sütte olur kilolarda gider..selam kızlar ben de 19 mart itibari (76) ile kilo savaşına başladım.. 68 ile hamile kalıp 82 ile doğuma girdim.. su an 74 üm... emzirdiğim için dengeli beslenmeye calışıyorum ama insan sürekli evde olunca sıkıntıdan sürekli birseyler yemek istiyor hele ki ben tatlıya dayanamıyorum.. bakalım nasıl olacak.. tavsiyelerinizi bekliyorum
bence senin için sıfır şeker hiç doğru olmaz canım. sonuçta emziriyorsun. daha hafif tatlıları tercih edebilirsin sütülü tatlı gibi ..her gün 45 dk yuruyus..bol su.. az yağlı yemekler bol yağsız salata.. ve en zoru meyve dışında 0 tatlı
hoş geldin şeker. yavrun kız mı erkek mi ne kadarlık? aslında emzirdiğin için avantajlısın metebolizman daha hızlı çalışıyor. bol yeşillik yersen sütünü de etkilemez . ara öğünlü 3 ana öğünlü beslenirsen ve bol bol su ve yeşillik yersen bu iş tamamdır. yavruna sütte olur kilolarda gider..
bence senin için sıfır şeker hiç doğru olmaz canım. sonuçta emziriyorsun. daha hafif tatlıları tercih edebilirsin sütülü tatlı gibi ..
bir de pilates yapayım dedim ama bana cok sıkıcı geldi..
kızlar,spor menümü vereyim
70 mekik
40 ar tane yan bacak hareketi(sağ ve sol)
120 tane iç bacak hareketi(plates çemberi ile)
15 dk. eliptik bisiklet
bu arada ayran detoksuna devam
ara(15.00):
3 badem
2 fındık
yarım muz
bitki çayı ve suya devam
bişey sorcam kızlar;ayran detoksunu yaparken ara öğünü benim yaptığım gibimi yapıcaz yoksa ara öğün hiç yapılmıycakmı bilemedim o yüzden ara yaptım:26::26::26:
niye sıkıldın kızaslında çok güzeldir,gerçi zevk meselesi banada leslie bacı sıkıcı geldi
canım bu fotoda ki yeni halin mi
yoksa kilo vermeden önceki bi foto mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?