70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin daphnis hemşerim:1hug:
sende evlendikten sonra kilo alanlardan mısın yoksa?

Benim durum karışık biraz.Çok dengesiz bir kilo alma verme var bende.Ben 12 yıllık evliyim 36 yaşındayım.11 yaşında oğlum var.Hamileliğimde 9 ayda 7 kilo aldım. Doktorum beslenme listesi vermişti ona harfiyen uydum.Çünkü hamilşe kaldığımda 69 kiloydum.Kilo almamam gerekiyordu. 7 kilo ile 9 ayı bitirdim.Oğlum 3.650 doğdu. Sonra hemen kilo verdim.' yıl emzirdim yine aldım.Bir dönem hep 70de gittim.Sonnra azmettim 62 ye kadar indim.Tekrar 69 oldum.İki senedir ise 73 teyim.Ama bu iki senedir çok yemek yiyorum.Özellikle fast food ve çukulata ,tatlı vb.
Şimdi 10 gündür bunları tamamen kestim ve lahana kürü yapıyorum.Sanki çok şişim biraz azalmış gibi.Vücuttan su gitti sanırım.Daha tartıya çıkmadım.Korkuyorum ((

başaracağız ben eminim.
bendede kilo dağılımı çok dengeli :)) kimse 80 kilo olduğuma inanmıyor göstermiyormuşum ama ben biliyorum ve tartım gözteriyor ya kaydirigubbakcemile3

akşam yemeğinde ; 3 kaşık türlü& 2 kaşık barbunya&1 dilim tahıllı ekmek yedim cokacimcoook
1 saat sonrada 4 tane çilek yerim ve canım isterse 1 bardak light süt ve günü kapamış olurum.

feyza, ben hallettim sukur ki megerse url yazan yeri kopyalamayacakmissin. hani url den sonra http ile basliyor ya oradan basla kopyalamaya, ta ki png.nin sonuna kadar gotur. sonra da bu kopyaladigin linki profilimi duzenle nin en altinda kilo-dogum takibi var oraya yapistir ve kaydet. sonra duzelekaydirigubbakcemile5cek bak.

selam millet nasılsınız ...ben veremedim tabi kupa felan da alamadım ..ama alıcam yaza müthiş giricem kaldıki bugünlerde çok güzel iltifatlar alıyorum ..etrafımdaki herkezden hepsi sizin sayenizde kızlar...

bende yarin pinc lapasina basliycam 3 ögün bakalim ilk defa deneyecegim.beyim diyor neyin var kilolu degilsin bakti is ciddiye bindi.kilo vermemden korkuyor.insan kilo verince daha bir kendine güveni geliyor ya.insallah yola devam.haftaya okulda acilcak coocuklarin yürüyüste ekliyecegim.insallah yaza kadar gitsin bakalim.kizlar pes etmeyin.

kız yok else ne taşınması herşeyi topladık son anda olmadı eşim vazgeçti yeni evde çok rutubet varmış ...bi yağmur burda adamların gizledikleri ne kadar çürük var meydana çıktı ..gitmediğimize çok sevindim burası çarşı içi..daha güzel orası çok uzaktı ..ama kaldırdıklarımı yerleştirmekle uğraşıyom hiç sorma ...canım çıktı ..ben evi boyamıştım ya sadece salon kalmıştı madem vazgeçtik ee heryerde toplanmış hazır bari onu bitirelim de öyle yerleşelim dedik ..o yüzden giremedim ..doğru düzgün ..aman kiracılık ne zor...

ben arada bi diyet yazdım çok ilgi görmeyince bıraktım ..eğer ilgi olsaydı devam edicektim ..senin için yazarım tarifleride diyetleride ..

ayy Allah'ım ne işler çıkmış başına:1no2:hayırlısı olsun canım.zor valla kiracı olmak.bizde evlendik,yerleştik 9 ay sonra taşındık
Allah'tan şimdiki evimiz daha rahat,daha büyük
inşalah ev sahibi oluruz bizde

ben o yazdığım diyetlerle tariflerle ciddi kilolar verdim ama benim hem pko gibi bir sorunum var hemde hormonlarımla ilaçlar felan derken geri şişdim ama işe yarıyo ...inş tekrar başladım vermeye herşey yolunda gibi şimdilik ...

ben arada bi diyet yazdım çok ilgi görmeyince bıraktım ..eğer ilgi olsaydı devam edicektim ..senin için yazarım tarifleride diyetleride ..

ben kaydediyorum senin yazdıklarını bilgisayara
uğraşma ama tatlım işin çoktur şimdi senin:1hug:

amin elsecim ya herşeyin hayırlısı bu halimizede şükür evi olup huzuru olmayanda var evi bırak bir lokma ekemeğe muhtaç olanda ..herşeyin hayırlısı ama zor gerçekten zor ..hele bu devirde ay hemen geliyo ..aman boşver biz kilolarımıza bakalım ..genciz daha allah sağlık versin .inş bi gün olur..

ya kuuşuum öyle düşünme o an yanıt yazamamış olabiliriz ama inan burda herkes yazılan herşeyi okuyor,bizide mahrum etme,paylaşmaya devam et lütfen ,malum bazı nedenlerden dolayı ben farklı diyetlere pek açık değilim uygulayamam ama deneyimlerimizi paylaşmak çok güzel. :1hug:

iyi aksamlar kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir, kilo vermissinizdir a.s
Ben ne yazikki veremedim bu hafta, aksine ilo aldim, 77 den 78,9 cikmissim kafamçokkarıştı, ama hic uzulmuyorum cunki aklim basima geldi, iyice hirslandim, kesinlikle kilo verecegim :lepi:

şimdilik çay demliyorum onu bekliyorum çok bi işim yok aman çaycıda yapıyorum onuda aldım bir ay sonra durmadan atmaya başladı sinir şey ..iyice kaynamadan önce habire atıyo ..başında bekliyom ..

yani yazarım şimdi bitane daha ..latte teşekkür ederim canım ya ..sevindim ..seroq aman dikkat et ...

iyi akşamlar canım,

hep b,irlikte vereceğiz inşallah,birlikten kuvvet doğar kaydirigubbakcemile5

tv de papatya diye bir dizi var kızlar diyet konuları geçiyor hemen dikkatimi çekti,komik bayağı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…