- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Hoşbulduk canım.Bu ara çok azimliyim zayıflamaya.Aynada kendimi görmek istemiyorum.Özellikle göbek ve popo felaket oldu.Aynaya baktıkça bu ben olamam diyorum.Acilen erimem gerek.Sizlerle beraber başarabileceğime inanıyorum.
Hoşbulduk canım.Bu ara çok azimliyim zayıflamaya.Aynada kendimi görmek istemiyorum.Özellikle göbek ve popo felaket oldu.Aynaya baktıkça bu ben olamam diyorum.Acilen erimem gerek.Sizlerle beraber başarabileceğime inanıyorum.
kız yok else ne taşınması herşeyi topladık son anda olmadı eşim vazgeçti yeni evde çok rutubet varmış ...bi yağmur burda adamların gizledikleri ne kadar çürük var meydana çıktı ..gitmediğimize çok sevindim burası çarşı içi..daha güzel orası çok uzaktı ..ama kaldırdıklarımı yerleştirmekle uğraşıyom hiç sorma ...canım çıktı ..ben evi boyamıştım ya sadece salon kalmıştı madem vazgeçtik ee heryerde toplanmış hazır bari onu bitirelim de öyle yerleşelim dedik ..o yüzden giremedim ..doğru düzgün ..aman kiracılık ne zor...
ben arada bi diyet yazdım çok ilgi görmeyince bıraktım ..eğer ilgi olsaydı devam edicektim ..senin için yazarım tarifleride diyetleride ..
ben arada bi diyet yazdım çok ilgi görmeyince bıraktım ..eğer ilgi olsaydı devam edicektim ..senin için yazarım tarifleride diyetleride ..
iyi aksamlar kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir, kilo vermissinizdir a.s
Ben ne yazikki veremedim bu hafta, aksine ilo aldim, 77 den 78,9 cikmissim kafamçokkarıştı, ama hic uzulmuyorum cunki aklim basima geldi, iyice hirslandim, kesinlikle kilo verecegim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?