70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım leslie ile 2 mil ya da 5 mil indir diye yazınca çıkan sitelerden birinden indirdim ben hiç bi problem olmadı ama

facede buluşalım kızlar ya...
biri grup açsa ne hoş olur ya...
hepiniz merak ediyom...

canım uslu olur mu
gece hiç uyanmasa 4 kez uyanır...
benim uykum çok hafif zaten[/QUOTE]
ben acayım mı grup

aynen bende beceremedım

bende bugun ögrendim leslie ile yuruyusu ama bulamadim nerden indirecegimi bide gercekten ise yariyomu faydasini gördünüzmü

Son düzenleme:
gunaydin kizlar nasilsibiz bugun,
Aysebaharcim sen bana boyle yorumlar yapmaya devam et canim, felaket gaza geliyorum, yerimde duramiyorum, saol canim,
Kizlar lesli yi yuklerken cok dikkat edin, ben gecen hafta indirmeye kalktim, ve felaket son, pc ye virus girdi, format atmak zorunda kaldim, pc de ne var ne yok gitti, herseyi yeniden yukledim....

ya anlamadım valla canım
tek tek linkleri yazayım
diyet center diye bi yerden indirdim

yok kızlar tek tek linkleri yazdım yine olmadı
virus falan diyo
isteyene özelden mesaj atabilirim
sanırım burda paylaşmak yasaklanmış

Son düzenleme:

canım benim....durma sakın yerinde
yaza incecik olacaksın inşallah...
ben korkumdan yükleyemiyorum işte...
laptopu mahvettim bi de masa üstünü halledersem adam beni boşar

ya ben rapid den indirdim güvenli diye
sorun yok bende izledim az önce
sen nerden indirmiştin

ben geldimmmmm hatunlar amanıııın çok yoruldum 1.5 saat yürüdüm bantta sonra hstaneye gittim krdeşime rapor aldım sonra çarşıyı turladım eve geldim ayaklrımı hissetmiyorum.hemencecik menümü yazıyım
sbah
2 tuzsuz etimek
peynir
bi brdak süt
maydanoz
elma
öğle
2 kase şehriye çorbası bol limonlu
akşama meyve yicem bi tek
3litre su içtim gün boyu hala içiyorum

canım bu yasakmı bilmiyorum ama youtube a gir leslie yaz çıkıo

canım ben indirdim zaten de
bi arkadaş sormuş
onun için linkleri yazayım dedim ama olmadı virü virüs gibi bişi çıktı
indirdiğim yerin adını yazmak yasak mı bilmiyorum da isteyen o siteye girip aratsın bi
diyet center
yasaksa da artık bi uyarı alırım heralde
böylelikle öğrenmiş oluruz yasak olup olmadığını

allah iyiliğini versin kız alcan illa uyarıyalnız ben bi arkadaşımla konuştum step sürekli yapılması gerekiyormuş hayat boyu devamlı yapılması lazımmış neden dedim bıraktığın anda kısa sürede kilo alırsın dedi bana çok şaşırdımpaylaşıyım dedim onu dedikten sonra sadece yürüme bandına çıkıyorum bi ara pilateste yapıyodum steple pilateste toptan düştüm arkadaşta step için öyle diyince sadece yürüyorum bantta akşamda dans ediyorm

kızlarr bende geldim kara yağlardan kurtulmak için:))) bu arada pcoluyum..170 boyum 76.5 kiloyumm hedefim öncelikle 6 lı rakamları görmek ....

bende stebi bıraktıktan sonra basen oluyo diye duymuştum
ne kadar doğru bilmiyorum da
bu pek step gibi değil sanki jimlastik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…