- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
senacım 3 gündür ağlıyorum dayanamıyorum heleki o çocukların birde can çekişmelerini anlatmışya......yok böyle bir acı ya.rabbim o ailelere bizim sabrımızıda versin.el kadar çocuğa nasıl tecavüz eder virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus.düşündükçe deliricem ya....o caniyi hemen değil böyle öyle bir dert versinki rabbim acıdan inleyip ölemesin.
şu lesliyi nerden indiriyorsunuz ne olur banada söyleyin.kaç kere denedim bir türlü başaramadım.
facede buluşalım kızlar ya...
biri grup açsa ne hoş olur ya...
hepiniz merak ediyom...
senacım 3 gündür ağlıyorum dayanamıyorum heleki o çocukların birde can çekişmelerini anlatmışya......yok böyle bir acı ya.rabbim o ailelere bizim sabrımızıda versin.el kadar çocuğa nasıl tecavüz eder virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus.düşündükçe deliricem ya....o caniyi hemen değil böyle öyle bir dert versinki rabbim acıdan inleyip ölemesin.
şu lesliyi nerden indiriyorsunuz ne olur banada söyleyin.kaç kere denedim bir türlü başaramadım.
bende bugun ögrendim leslie ile yuruyusu ama bulamadim nerden indirecegimi bide gercekten ise yariyomu faydasini gördünüzmü
ben bi yerden indiriyorum bakayım hasarsız çıkarsa linli buraya koyarım canım o zaman indirrisin
evet coook iyi olur tsk ederim simdiden bekliyorum:109::109::109:
http://www.virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/egzersiz-spor/13338-leslie-sansone-kucultulmus-tek-linkler.html
canım likn yukarda
kaç mil olanı yapacaksan onu indir diye hepsini koydum
ben 3 mil olanı indirdim sağlam çalışıyo akşam yapcam
gunaydin kizlar nasilsibiz bugun,
Aysebaharcim sen bana boyle yorumlar yapmaya devam et canim, felaket gaza geliyorum, yerimde duramiyorum, saol canim,
Kizlar lesli yi yuklerken cok dikkat edin, ben gecen hafta indirmeye kalktim, ve felaket son, pc ye virus girdi, format atmak zorunda kaldim, pc de ne var ne yok gitti, herseyi yeniden yukledim....
gunaydin kizlar nasilsibiz bugun,
Aysebaharcim sen bana boyle yorumlar yapmaya devam et canim, felaket gaza geliyorum, yerimde duramiyorum, saol canim,
Kizlar lesli yi yuklerken cok dikkat edin, ben gecen hafta indirmeye kalktim, ve felaket son, pc ye virus girdi, format atmak zorunda kaldim, pc de ne var ne yok gitti, herseyi yeniden yukledim....
ya anlamadım valla canım
tek tek linkleri yazayım
diyet center diye bi yerden indirdim
yok kızlar tek tek linkleri yazdım yine olmadı
virus falan diyo
isteyene özelden mesaj atabilirim
sanırım burda paylaşmak yasaklanmış
canım bu yasakmı bilmiyorum ama youtube a gir leslie yaz çıkıo
canım ben indirdim zaten de
bi arkadaş sormuş
onun için linkleri yazayım dedim ama olmadı virü virüs gibi bişi çıktı
indirdiğim yerin adını yazmak yasak mı bilmiyorum da isteyen o siteye girip aratsın bi
diyet center
yasaksa da artık bi uyarı alırım heralde
böylelikle öğrenmiş oluruz yasak olup olmadığını
allah iyiliğini versin kız alcan illa uyarıyalnız ben bi arkadaşımla konuştum step sürekli yapılması gerekiyormuş hayat boyu devamlı yapılması lazımmış neden dedim bıraktığın anda kısa sürede kilo alırsın dedi bana çok şaşırdım paylaşıyım dedim onu dedikten sonra sadece yürüme bandına çıkıyorum bi ara pilateste yapıyodum steple pilateste toptan düştüm arkadaşta step için öyle diyince sadece yürüyorum bantta akşamda dans ediyorm
kızlarr bende geldim kara yağlardan kurtulmak için:))) bu arada pcoluyum..170 boyum 76.5 kiloyumm hedefim öncelikle 6 lı rakamları görmek ....
bende stebi bıraktıktan sonra basen oluyo diye duymuştum
ne kadar doğru bilmiyorum da
bu pek step gibi değil sanki jimlastik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?