70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biri takipte ama kimmm:26: ben lapa dieti sayesinde gördüm 6 lı rakamları. ve geri gelmedi kilolar. bundan sonra hafta da bir yapabilirim..

sınav nasıldı zor muydu,kolay mı?

selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.

hepinizi öpüyom kendımı unutturmayım dedim.

canim nasil soyleyeyim derken wayy arkadas sozlerime tercuman olmus iki resim arasinda resmen 10 yas var gibi...

kizlar bugunki menumu yazayim,
Sabah 1 bardak form cay,
1 saat yuruyus arti kosu 6.5 km,
10 dk eliptik bisiklet,
Kosudan sonra eliptik bisik.et cok zor geldi, aslinda once eliptik bisiklet yapiyordum daha kolay oluyordu,
Tum gun birsey yemedim,
Aksam bir kase yogurt corbasi,
Bir tane tavuk budu frinda pismis, bir kase salata,
Bir bardak form cay, 3 tane cikolatali biskuvi, yarim grapefruit, ve tum gun 3 litre su,
Bakalim bu hafta da boyle deniyecegim ne olacak cuma gunu.....

gunaydin kizlarrrrrr

dun eve saat alti gibi gittim bir yattim sabah 8.3 kalktm bide hala basim donuyor zor uyandim...

dun oglen yedigim salata ile yasiyorum bide :)))) cok saglikli besleniyorum cooookkk...

Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta diliyorum. Dün dudağımda kocaman bi ruçuk cıktı felaket zonkluyor bırde hıc hos gözükmüyor kendıme bu kadar stres yaparsam boyle patlak verır ıste epeydır cıkmıyordu yaa off

vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin

yirim ben senihakketten sende güzel gacisin değişik ve egzotik bir yüzün vede hatların var maşşallah

en gözell benemmmmm

ya hep bende diyorum cuma tartılcam diye ama yok anam olmuyor sabah kalkınca yüzümü bile yıkamadan kendimi baskülün üstünde buluyomm

Son düzenleme:
saol Senacım deneyım olmazsa merhem de kullanamıyorum emzırdıgım ıcın eczane olmaz dedı.en az 10 gun sürer simdi bu

saol Senacım deneyım olmazsa merhem de kullanamıyorum emzırdıgım ıcın eczane olmaz dedı.en az 10 gun sürer simdi bu

anneminde çok sık dudaqı uçuklar ve yara olur annem margarin koyar üzerine aqız içindeki yaralarada iyi geliyormuş dene bakalım inşallah iyi gelir cnm..

Ayyy dayanamıyorum kayseride kaybolan çocukların ölüm haberlerine içim acıyooo öldüren sapık birde demişki dilrubanın can verişi gözümün önünden gitmiyor 1.5 yıldır o çocuk için vicdan azabı çekiyorum demiş aqladım tutamadım kendimi başımın aqrısı tuttu asıcaksınız abi bunları başka türlü böyle şeylerin sonu gelmicek...

günaydın kızlar... hafta sonu eşimin köyünde olduğumuzdan hiç uğrayamadım.

anam bu leslie nasıl karıdır anlamadım. hafta sonu çok yedim yürüyüş de yapamadım diye koydum önüme laptopu hadi başladım leslie ile 2 mile. bi de 5 mili indirmiştim ama uzun diye 2yi yapayım dedim.. valla 25. dakikda pes ettim. son 7-8 dakikayı yapamadım. ama harika bişey şu an alt tarafım ölü gibi ama bence çok işe yarayacak.. bundan sonra her akşam yapcam.
kadın hiç durmadan konuşuyor amma da çene varmış. bi de ordakilerin giyimi ne komik ya

onun yaptığı bazı hareketleri de yapamıyorum ayrıca.. kafam hareketi algılayamıyor..

günaydın canım... ya bende dün gördüm o haberi ama detaylarını bilkmiyorum... ne diye öldürmüş organ mafyası mı nedeni neymiş??? allahım ailelerine sabır versin.. bunun tesellisi olmaz ama hiç olmazsa bi mezarları olacak.. kayıpken yaşamak daha zordur herhalde. ah idam olsada şu pisliği assalar

canım öbür topikte arkadaşlar 5 milin daha zevkli olduqunu söylüyorlar ama ben leslie ile hiç yürümedim kafama estikçe çıkıp dışarda yürüyüş parkurunda yürüyorum hemde stres atıyorumm

Katılıyorum cnaım bende ızleyemıyorum haberlerı dedıgın gıbı asmaları lazım ama Türkiye'de hangı sucun cezası caydırıcı kı bu olsun apo bıle asılmadıktan sonra!!

yok canım orqan mafyası falan deqil çocuklar şeker toplamak için kapısını çalmışlar onları içeri davet etmiş bnmde çocuklarım var demiş sonra büyük olan kızı bir odaya diqer iki kardeşi başka odaya alıp aqızlarını bantlamış ve büyük olan kıza (11) yaşında tecavüz edip öldürmüş diqer 2 kardeşide boqarak ve bıçaklayarak öldürmüş Allah gelsin o caninin hakkından şiddetle kınıyorum...

Son düzenleme:
canım öbür topikte arkadaşlar 5 milin daha zevkli olduqunu söylüyorlar ama ben leslie ile hiç yürümedim kafama estikçe çıkıp dışarda yürüyüş parkurunda yürüyorum hemde stres atıyorumm

bi de onu deneyeyim ben bunu da sevdim normalde hergün en az 35-40 dakika yürüyorum ama dün zamanım olmayınca evde boş durmaktansa gece gece spor yapıyım dedim

ah yavrularım benim ya... şimdi onlar cennette inşallah bu da hem burda hem oteki dünyada hakettiğini bulsun.. gerçi bunu hapiste yaşatmazlar.. tecavüz hem de çocuğa.. ne kadar doğru bilmem ama tecavüzcüleri cezaevinde ya kendini as ya biz seni öldürelim diye baskı yaparlarmış.... allahım ailelerine sabır versin.. heleki bi evden iki tane...

hiç unutmam önceki senelerde af çıkmıştı çok kişiyi salıverdiler ama beni hayrete düşüren bişey olmuştu bırakılanların içinde tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklarda vardı sadece tecavüz eden ama öldürmeyenler aftan yararlanamadı illaaa öldürecen yani aftan yararlanmak içinnnn işte bizin yasalarımız bu kadarrrr....

Katılıyorum cnaım bende ızleyemıyorum haberlerı dedıgın gıbı asmaları lazım ama Türkiye'de hangı sucun cezası caydırıcı kı bu olsun apo bıle asılmadıktan sonra!!

canım kesinlikle katılıyorumç... hem bunun islamda da yeri var kısasa kısas diye.. virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusler kendileri başka ülkelerdeki insanları zevkleri için katlediyorla bize idamı yasaklıyorlar.. as bakalım şöyle bir iki katili tecavüzcüyü sonra bak vakalar nasıl azalıveriyor..

canım zaten çıkanların hepsi o suçları yine yaptı girdi içeriye... ya hani hadıma felan karşı çıkıyorlar ya bazı vekiller..neymiş insan haklarına aykırıymışş o insan mı ki hakkı olsun... tecavüz edilen değil de edenin hakları var bu ülkede..

Ay ne guzel Darisi basimiza. Ben dogum oncesi hicbir kiyafetime sigamiyorum ve agustosta calismaya baslayacagim. Evdeyken idare ediyodum ama o zaman ne yapacagim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…