biri takipte ama kimmm:26: ben lapa dieti sayesinde gördüm 6 lı rakamları. ve geri gelmedi kilolar. bundan sonra hafta da bir yapabilirim..benmi seni takip ediyom yoksa senmi beni bilemem ama iyi oluyor boşverbugün sabah bende tartıda bir çığlık bastım çoluk çocuk hepsi salona döküldüler bide ne göreyim ben daha fena şekilde geçen sene mayısta en son 6 lı rakamları terk etmiştim veeeeeeeeeeeeee bugün 6 lı rakamlara muhteşem bir dönüş yaptım hadi bakalım cumaya kadar bidaha tartılmıycam iyice motive olayım bakalım ...senide tebrik ediyorum tatlımcım azmin elinden bişey kurtulmuyormuş hakketten
bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstündesaçlar süpper olmuş valla şu kilo ne illet biey. önceki avataınla daülar var arasında rsmen 10 yaş gençleşmişsin..
üniversite sınavına girdim yine canım çalıştım okul falan uğraştım baya vakit bile bulamadım anlıcağın ama yarından itibaren düzenli bi şekilde bildirimlerimi yapıcam zaten çok özledim sizi
vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin
yirim ben senihakketten sende güzel gacisin değişik ve egzotik bir yüzün vede hatların var maşşallah
kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuunasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş
hoşgeldiiiinnnnnnnnn
kıss hoşgeldin nerelerdesin sen bakimmm bildirim mildirim yapılmadı hiçç
üniversite sınavına girdim yine canım çalıştım okul falan uğraştım baya vakit bile bulamadım anlıcağın ama yarından itibaren düzenli bi şekilde bildirimlerimi yapıcam zaten çok özledim sizi
bu kadar ayrı kalırsan özlersin tabee
sınav nasıldı zor muydu,kolay mı?
selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.
hepinizi öpüyom kendımı unutturmayım dedim.
seni unutmak ne mümkün be yaaa
gunaydin kizlarrrrrr
dun eve saat alti gibi gittim bir yattim sabah 8.3 kalktm bide hala basim donuyor zor uyandim...
dun oglen yedigim salata ile yasiyorum bide :)))) cok saglikli besleniyorum cooookkk...
dün boşuna dememişim karpuz yata yata böyür diyeeokadar uyursan döner tabi başınn
Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta diliyorum. Dün dudağımda kocaman bi ruçuk cıktı felaket zonkluyor bırde hıc hos gözükmüyor kendıme bu kadar stres yaparsam boyle patlak verır ıste epeydır cıkmıyordu yaa off
günaydın cnm geçmiş olsun annem margarin koyardı uçukların üstüne günde bikaç kez iyi geliyo derdi dene istersen ...
saol Senacım deneyım olmazsa merhem de kullanamıyorum emzırdıgım ıcın eczane olmaz dedı.en az 10 gun sürer simdi bu
anneminde çok sık dudaqı uçuklar ve yara olur annem margarin koyar üzerine aqız içindeki yaralarada iyi geliyormuş dene bakalım inşallah iyi gelir cnm..
Ayyy dayanamıyorum kayseride kaybolan çocukların ölüm haberlerine içim acıyooo öldüren sapık birde demişki dilrubanın can verişi gözümün önünden gitmiyor 1.5 yıldır o çocuk için vicdan azabı çekiyorum demiş aqladım tutamadım kendimi başımın aqrısı tuttu asıcaksınız abi bunları başka türlü böyle şeylerin sonu gelmicek...
günaydın kızlar... hafta sonu eşimin köyünde olduğumuzdan hiç uğrayamadım.
anam bu leslie nasıl karıdır anlamadım. hafta sonu çok yedim yürüyüş de yapamadım diye koydum önüme laptopu hadi başladım leslie ile 2 mile. bi de 5 mili indirmiştim ama uzun diye 2yi yapayım dedim.. valla 25. dakikda pes ettim.son 7-8 dakikayı yapamadım. ama harika bişey şu an alt tarafım ölü gibi ama bence çok işe yarayacak.. bundan sonra her akşam yapcam.
kadın hiç durmadan konuşuyor amma da çene varmış. bi de ordakilerin giyimi ne komik ya
onun yaptığı bazı hareketleri de yapamıyorum ayrıca.. kafam hareketi algılayamıyor..
anneminde çok sık dudaqı uçuklar ve yara olur annem margarin koyar üzerine aqız içindeki yaralarada iyi geliyormuş dene bakalım inşallah iyi gelir cnm..
Ayyy dayanamıyorum kayseride kaybolan çocukların ölüm haberlerine içim acıyooo öldüren sapık birde demişki dilrubanın can verişi gözümün önünden gitmiyor 1.5 yıldır o çocuk için vicdan azabı çekiyorum demiş aqladım tutamadım kendimi başımın aqrısı tuttu asıcaksınız abi bunları başka türlü böyle şeylerin sonu gelmicek...
günaydın canım... ya bende dün gördüm o haberi ama detaylarını bilkmiyorum... ne diye öldürmüş organ mafyası mı nedeni neymiş??? allahım ailelerine sabır versin.. bunun tesellisi olmaz ama hiç olmazsa bi mezarları olacak.. kayıpken yaşamak daha zordur herhalde. ah idam olsada şu pisliği assalar
canım öbür topikte arkadaşlar 5 milin daha zevkli olduqunu söylüyorlar ama ben leslie ile hiç yürümedim kafama estikçe çıkıp dışarda yürüyüş parkurunda yürüyorum hemde stres atıyorumm
ah yavrularım benim ya... şimdi onlar cennette inşallah bu da hem burda hem oteki dünyada hakettiğini bulsun.. gerçi bunu hapiste yaşatmazlar.. tecavüz hem de çocuğa.. ne kadar doğru bilmem ama tecavüzcüleri cezaevinde ya kendini as ya biz seni öldürelim diye baskı yaparlarmış.... allahım ailelerine sabır versin.. heleki bi evden iki tane...yok canım orqan mafyası falan deqil çocuklar şeker toplamak için kapısını çalmışlar onları içeri davet etmiş bnmde çocuklarım var demiş sonra büyük olan kızı bir odaya diqer iki kardeşi başka odaya alıp aqızlarını bantlamış ve büyük olan kıza (11) yaşında tecavüz edip öldürmüş diqer 2 kardeşide boqarak ve bıçaklayarak öldürmüş Allah gelsin o caninin hakkından şiddetle kınıyorum...
ah yavrularım benim ya... şimdi onlar cennette inşallah bu da hem burda hem oteki dünyada hakettiğini bulsun.. gerçi bunu hapiste yaşatmazlar.. tecavüz hem de çocuğa.. ne kadar doğru bilmem ama tecavüzcüleri cezaevinde ya kendini as ya biz seni öldürelim diye baskı yaparlarmış.... allahım ailelerine sabır versin.. heleki bi evden iki tane...
Katılıyorum cnaım bende ızleyemıyorum haberlerı dedıgın gıbı asmaları lazım ama Türkiye'de hangı sucun cezası caydırıcı kı bu olsun apo bıle asılmadıktan sonra!!
hiç unutmam önceki senelerde af çıkmıştı çok kişiyi salıverdiler ama beni hayrete düşüren bişey olmuştu bırakılanların içinde tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklarda vardı sadece tecavüz eden ama öldürmeyenler aftan yararlanamadı illaaa öldürecen yani aftan yararlanmak içinnnn işte bizin yasalarımız bu kadarrrr....
kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuunasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?