canım senin boyun kaç??? bende bi ara 64 lere kadar inmiştim çok süperdi ama nasıl geri aldım anlayamadım:)kesinlikle çok güzel zayıf olmak canım ben 55 kiloyu gördüm bida da göremedimama hırs yaptım kendim için bunu başarcam yine aynı kiloya inicem hayırlısıyla inş darısı başımıza
çıtırıma bakk maşallah hızına yetişilmiyor be yaaa
canım senin boyun kaç??? bende bi ara 64 lere kadar inmiştim çok süperdi ama nasıl geri aldım anlayamadım:)
1.72 canım senin?
benim boyumda 1.70
60 kilo ideal sanki
1.72 ye 55 az değilmi
170 de benim ki cnm 55 sana çok zayıf olmaz mı kaç beden giyyodun o kilodayken
kızlar reql olmuşum kanım çok aqrıyorduramıyorum gidip yatıyım herkese iyigeceler sabah herkesi 8de burda istiyemmm
haklısın canım ben 64 kiloyken sporsuz düştüm bu kiloya 40-38 arası giyiyodum 55 kilo olsam herhalde sıfır beden olurum:)))
benim boyumda 1.70
60 kilo ideal sanki
1.72 ye 55 az değilmi
bilmem canım bana göre az değil çok zayıf durmak hoşuma gidiyor
kendini iyi hissediyorsan sorun yok canım
ben üniversitedeyken 58 oldum sadece 55 de nasıl görünürüm bilemiyorum
hoşgeldin tatlımkızlarr bende geldim kara yağlardan kurtulmak için:))) bu arada pcoluyum..170 boyum 76.5 kiloyumm hedefim öncelikle 6 lı rakamları görmek ....
amin canım cümlemizinkini
katılıyorum sana,enazından gözünde canlandırabiliyorsun kişiyi...daha güzel oluyorayyy utandım
sende koy canım
valla ben merak ediyorum kimlerle yazışıyorum diye
en azından fotodan akılda bi sima oluşuyo
valla avatar senin gerçek resmin heralde anladığım kadarıyla,öyleyse çok tatlısınızderyacım saçın hakikaten çok güzel olmuş
ben kısa saçı sevmiyorum nedense
oğlan çocuğu gibi oluyo
sana küt çok yakışmış ve rengi de çok hoş
ben de anca herkesin saç rengine imreniyorum
daha hiç boyamadım cesaret edemiyorum
buraya yazdıydım bi geçenlerde boyatsam mı diye
ama hala cesaret edemedim
herkes saçının rengi çok güzel kendiliğinden gölgeli gibi diyo
kıyamıyorum oyüzden
Ay ne guzel Darisi basimiza. Ben dogum oncesi hicbir kiyafetime sigamiyorum ve agustosta calismaya baslayacagim. Evdeyken idare ediyodum ama o zaman ne yapacagim bakalim.
36 beden giyiyodum canım her giydiğim oluyodu üst bedenim yok sadece bacaklarımdan basenlerimden kilo aldım pantalon etek giyinemiyorum oyüzden 55 e düşmem şart.çünkü alt bedenimin üst bedenime uyması gerekio yürürken sadece bacak ve basenlerim gözüküo şekilsiz gözüküyorum:84:
benim de tam tersi kiloyu sırt ve karından alıyorum bacaklar ve kalçam üst bedenime göre zayıff elma tipliyimm yane:)))
katılıyorum sana,enazından gözünde canlandırabiliyorsun kişiyi...daha güzel oluyor
valla avatar senin gerçek resmin heralde anladığım kadarıyla,öyleyse çok tatlısınızbende kısa saç seviyorum eşim ve büyük oğlum senin gibi uzun saç hastası ayrıca saçımdaki kına boya değil aşkitomcum...güzel dimi bende çok sevdim modeli çok rahat
ben tam bi armutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?