70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle çok güzel zayıf olmak canım ben 55 kiloyu gördüm bida da göremedimama hırs yaptım kendim için bunu başarcam yine aynı kiloya inicem hayırlısıyla inş darısı başımıza
canım senin boyun kaç??? bende bi ara 64 lere kadar inmiştim çok süperdi ama nasıl geri aldım anlayamadım:)

çıtırıma bakk maşallah hızına yetişilmiyor be yaaa

napayım be tatlım ...geçen hafta sporu bayağı sermiştim şimdi dizginleri elime alayım tekrar dedim
senin menüde fena değil dengelemeye çalışmışsın..arada işte böyle oluyor ama önemli olan akşamı ona göre dengelemek ki sende onu yapmışsın hadi bakalım havalar ısınıyor kışlıklar bitiyor,kutu açılıcak hediyeler ortaya dökülücek dimi kuşum

bugün ki menümü yazayım bende

bol limonlu yeşil çay

kahvaltı
peynirli domatesli maydonozlu sadviç
açık şekersiz çay

ara
yok

öğlen
4 yk maarna
1 bardak ayran

arada
1 poça

akşam
1 kase çorba
hellimli salata
1 bardak ayran

az önce
yarım elma
yarım portakal yedim

kızlar reql olmuşum kanım çok aqrıyor duramıyorum gidip yatıyım herkese iyigeceler sabah herkesi 8de burda istiyemmm

170 de benim ki cnm 55 sana çok zayıf olmaz mı kaç beden giyyodun o kilodayken

36 beden giyiyodum canım her giydiğim oluyodu üst bedenim yok sadece bacaklarımdan basenlerimden kilo aldım pantalon etek giyinemiyorum oyüzden 55 e düşmem şart.çünkü alt bedenimin üst bedenime uyması gerekio yürürken sadece bacak ve basenlerim gözüküo şekilsiz gözüküyorum:84:

haklısın canım ben 64 kiloyken sporsuz düştüm bu kiloya 40-38 arası giyiyodum 55 kilo olsam herhalde sıfır beden olurum:)))

benimde öyleydi canım
hatta bi tane çok sevdiğim pantolonum var 38 beden onu giymek istiyorum ama şuan olmuyo

listeme leslie 1 mil yaptığımı yazmayı unutmuşum kızlar

kızlarr bende geldim kara yağlardan kurtulmak için:))) bu arada pcoluyum..170 boyum 76.5 kiloyumm hedefim öncelikle 6 lı rakamları görmek ....
hoşgeldin tatlım inş.hedefine sağlıklı ve kısa sürede ulaşırsın
amin canım cümlemizinkini

ayyy utandım
sende koy canım
valla ben merak ediyorum kimlerle yazışıyorum diye
en azından fotodan akılda bi sima oluşuyo
katılıyorum sana,enazından gözünde canlandırabiliyorsun kişiyi...daha güzel oluyor
valla avatar senin gerçek resmin heralde anladığım kadarıyla,öyleyse çok tatlısınızbende kısa saç seviyorum eşim ve büyük oğlum senin gibi uzun saç hastası ayrıca saçımdaki kına boya değil aşkitomcum...güzel dimi bende çok sevdim modeli çok rahat
Ay ne guzel Darisi basimiza. Ben dogum oncesi hicbir kiyafetime sigamiyorum ve agustosta calismaya baslayacagim. Evdeyken idare ediyodum ama o zaman ne yapacagim bakalim.

işe başlayınca daha düzenli ve disiplinli oluyorsun temponu oluşturursan hiç zorlanmazsın dahada kolay forma girersin meraklanma canım

benim de tam tersi kiloyu sırt ve karından alıyorum bacaklar ve kalçam üst bedenime göre zayıff elma tipliyimm yane:)))

yani internet ortamı kim nedir bilmeden yazıyoruz aslında
o yüzden foto koyunca insanın içi biraz daha rahat ediyo

avatarda ki benim canım eşimle beraber bi arkadaşın düğününde çekilmişti

kına boyadan daha güzel canım
annemde çoook önceden yapardı ama şimdi boyuyor

çıtırlar bu ara durgunummmm birazda yoğunum malum 23 nisan geliyo çocuklara provalar kıyafet hazırlamalar filannn

ben gidip yatam biraz oğluşa masal seansı yapıyım oda uyumadııı sabahhh zor kalkcakkkk

iyi gecelerrr bebiklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…