bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde
Derya bayıldım saçların acanım...
İnan o kadar hoş o kadar dadlu olmuşsun ki pacummm
bizde 8 kişi oynadık 2 takım süper eğlenceliydi
bizim takım yendi
bende çok yoruldum da misafir var şuan
ama erken yatarım yine de
aynen canım çok iyi geldi
iyi de yorulduk yattığım yeri anlamam bugün
bende valla bi yattığımı biliyom i kalktığımı
doğrusun valla nasıl bi şişlikse :26:şimdi bir bitki çayı daha içeyim yemek sonrası çayı var onu içeyim barim
iç canım sen
çıtırlarrrr yarın görüşürzzzz saatleriniziii ileri almayııı unutmayınnnnnnn
evet saat almayı unuttuğum için oğlan evde bugün...
servis kapıyı çalınca uyandım
vallahi beğendim kuşum tabiki güzel hatunsunnnn yüz hatların süperrr ama ben kadar güzel değilsin
hatun abak be...
yesinler seni kısss
beni görmedin dabi sen di mi?
kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuunasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş
ay hepimiz o mutluluğa erem emi
sen ne yaptın kızsınav nasıldı zor muydu,kolay mı?
selam kızlar gecenın bu saatinde annem ,ablam ve yeğenım oturup lak lak ediyoz izin isteyip ablamdan neti açtım.
ayy yorgunluktan ölüyom akşama kadar esniyom.uykusuzum günlerdir.ayakta zor duruyom.
siz napıyonuz yaaaaaaa.
kimse kalmamış bu saate.
hepinizi öpüyom kendımı unutturmayım dedim.
gözükmüyorsun...
kizlar bugunki menumu yazayim,
Sabah 1 bardak form cay,
1 saat yuruyus arti kosu 6.5 km,
10 dk eliptik bisiklet,
Kosudan sonra eliptik bisik.et cok zor geldi, aslinda once eliptik bisiklet yapiyordum daha kolay oluyordu,
Tum gun birsey yemedim,
Aksam bir kase yogurt corbasi,
Bir tane tavuk budu frinda pismis, bir kase salata,
Bir bardak form cay, 3 tane cikolatali biskuvi, yarim grapefruit, ve tum gun 3 litre su,
Bakalim bu hafta da boyle deniyecegim ne olacak cuma gunu.....
spor yapışın ahayranım kız...
Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta diliyorum. Dün dudağımda kocaman bi ruçuk cıktı felaket zonkluyor bırde hıc hos gözükmüyor kendıme bu kadar stres yaparsam boyle patlak verır ıste epeydır cıkmıyordu yaa off
ilaç var canım sürünce geçiyor...
off masaaaaajjgidemedim zatennn oğluşun keyfini yapcam diyeeee parklarda sahildeeee fing fingg gezdimmm hamam da masaj var yavrummmmmm hamam sefasına bayılırımmmm :92: :92: :92: :92:
kızlar bugün dışarı çıkarken en son geçen mayısta giydiğim pantolonumu bi deneyeyim dedim veeee mutlu son olduuuuuuunasıl mutlu oldum bilemezsiniz zaten tartıdada bugün mutlu oldum cumaya kadar bidaha tartılmıycam ve cuma günü sürpriz yapıcam vay be hakikaten azmin elinden bişey kaçmıyormuş
Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu bir hafta diliyorum. Dün dudağımda kocaman bi ruçuk cıktı felaket zonkluyor bırde hıc hos gözükmüyor kendıme bu kadar stres yaparsam boyle patlak verır ıste epeydır cıkmıyordu yaa off
Ay ne guzel Darisi basimiza. Ben dogum oncesi hicbir kiyafetime sigamiyorum ve agustosta calismaya baslayacagim. Evdeyken idare ediyodum ama o zaman ne yapacagim bakalim.
deryadan özendim kendi fotomu koydum
en gözell benemmmmm
ya hep bende diyorum cuma tartılcam diye ama yok anam olmuyor sabah kalkınca yüzümü bile yıkamadan kendimi baskülün üstünde buluyomm
bu kadar ayrı kalırsan özlersin tabee
seni unutmak ne mümkün be yaaa
dün boşuna dememişim karpuz yata yata böyür diyeeokadar uyursan döner tabi başınn
günaydın cnm geçmiş olsun annem margarin koyardı uçukların üstüne günde bikaç kez iyi geliyo derdi dene istersen ...
valla uyudum hala bile gozlerim kapaniyor cok calistiriyolar beni ama
kız sende pek dadluymuşsun pacum..
ahanda burayı gözeller bastı...
bende bi iresim goyam gari..
bugün saçlarımı kestirdim ve rengini bu şekil yaptım nasıl olmuşum kızlar 10 dk. önce çektim dumanı üstünde
Derya bayıldım saçların acanım...
İnan o kadar hoş o kadar dadlu olmuşsun ki pacummm
bende valla bi yattığımı biliyom i kalktığımı
iç canım sen
evet saat almayı unuttuğum için oğlan evde bugün...
servis kapıyı çalınca uyandım
hatun abak be...
yesinler seni kısss
beni görmedin dabi sen di mi?
ay hepimiz o mutluluğa erem emi
sen ne yaptın kız
gözükmüyorsun...
spor yapışın ahayranım kız...
cnm anlaşılan bu topik fıstıklarlaaa dolu senide görelimm cnmmmm
ayyy utandım
sende koy canım
valla ben merak ediyorum kimlerle yazışıyorum diye
en azından fotodan akılda bi sima oluşuyo
[/QUOTE]canım bılıyorum oncekı msjımda yazmıstım eczane vermedı emzırdıgım ıcın .maşallah gece kalkmadıgına gore senın bebıs uslu
deryadan özendim kendi fotomu koydum
hiçbiryere kaçamazsın cnm çok sıkı tutmuş partnerin senii
ay evet
eşim beni severken çok hırslanır bazen
içime sokasım geliyo diyo
o anlardan biri o da
senacım 3 gündür ağlıyorum dayanamıyorum heleki o çocukların birde can çekişmelerini anlatmışya......yok böyle bir acı ya.rabbim o ailelere bizim sabrımızıda versin.el kadar çocuğa nasıl tecavüz eder virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus.düşündükçe deliricem ya....o caniyi hemen değil böyle öyle bir dert versinki rabbim acıdan inleyip ölemesin.yok canım orqan mafyası falan deqil çocuklar şeker toplamak için kapısını çalmışlar onları içeri davet etmiş bnmde çocuklarım var demiş sonra büyük olan kızı bir odaya diqer iki kardeşi başka odaya alıp aqızlarını bantlamış ve büyük olan kıza (11) yaşında tecavüz edip öldürmüş diqer 2 kardeşide boqarak ve bıçaklayarak öldürmüş Allah gelsin o caninin hakkından şiddetle kınıyorum...
günaydın kızlar... hafta sonu eşimin köyünde olduğumuzdan hiç uğrayamadım.
anam bu leslie nasıl karıdır anlamadım. hafta sonu çok yedim yürüyüş de yapamadım diye koydum önüme laptopu hadi başladım leslie ile 2 mile. bi de 5 mili indirmiştim ama uzun diye 2yi yapayım dedim.. valla 25. dakikda pes ettim.son 7-8 dakikayı yapamadım. ama harika bişey şu an alt tarafım ölü gibi ama bence çok işe yarayacak.. bundan sonra her akşam yapcam.
kadın hiç durmadan konuşuyor amma da çene varmış. bi de ordakilerin giyimi ne komik ya
onun yaptığı bazı hareketleri de yapamıyorum ayrıca.. kafam hareketi algılayamıyor..
hem uykum var hemde canım çilek istiyorrr ikisi ne alakaysa
canım gel bak benim bahçedeki çilekler oldu 15 -20 gündür olanı yiyoruz.hemde organik.
Rabbim mutluluqunuzu daim etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?