70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çıtırlar menümm

sabah
3 kurabiyee :18:

ara
yok

öğlen
söğüş domates- salatalık
light beyaz peynir 1 kk
nane-dereotu-maydanoz

ara
1 dilim kek

akşam
ıspanak yemeği
light yoğurt

gece
kivi yerim

menüm çok dengesiz oldu mecburiyetten amaaaa

Son düzenleme:
slmm kıssslarr kısa bir aradan sonra geldim.hafta sonu çok rahatsızdım giremedim.şimdi çook şükür daha iyiyim.naılsınız bakalım.geçmişi şööle bi okudum.umutsuzvaka sınavın iyi geçmiş sevindim canım.inş kazanırsın.sudeeeemmmm kıss ablan annen gelmiş gözün aydın fıstıkk unutma bizi arada gel hemii.deryacıımm saçlar muhteşem yakıyyoooooo güzeellikkk.senacım bakıyorum iyileşmişiz de başlamışız diyete.dikkat et fıstık topla kendini biraz.
bu arada yeni gelenler hoşgelmişşş.
ayrıca kayserideki vahşi caniyi kınıyor ve Allah cezasını versin diyerek Rabbime havale ediyorum.

kızlarr bende geldim kara yağlardan kurtulmak için:))) bu arada pcoluyum..170 boyum 76.5 kiloyumm hedefim öncelikle 6 lı rakamları görmek ....

hoşgeldin cnmm

uyusa bak 3 kurabiyeyi gümletmiş yetmemiş bide kek yemişşş menü nasıl olurmuş gör aşadaa

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim t.e. tost
lipton form plus

ara
1 bardak süt

öqlen
1 porsiyon pırasa
kayısılı form

ara
1 portakal

akşam
ızgara balık
bol salata
doqadan form

2.5 litre su

seher nasılsın fıstıkk bittimi sınavlar azcık nefes alabildinmi hayatımm öslüyom kıs seniii

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm aramıza ah sorma o kara yağları çok vefalılar gitmiyolar bi türlü.başladınmı diyete spora

başladım cnmm ama bugün pek uyduğum söylenemez yürüyüş yapıyorum...ben sorunum su içememek(( bu arada beşibiyerde çayına başladım..ne kadar faydalı olur bilmiyorum..

seher nasılsın fıstıkk bittimi sınavlar azcık nefes alabildinmi hayatımm öslüyom kıs seniii

şükür bitti canım çocukların ahı çıktı hasta yattım hafta sonuzor soran sen misinnşimdi yazılıları giricam intenete bi de çalışma kağıdı hazırlıcam canım.sen nasılsın dadlum iyi oldunmuuu baktım diyete başlamış bizimkii
yeşim nerde yaaa haber aldın mı hiç???:26:

ben daha iyiyim cnm her geçen gün dahada iyi oluyorum yeşimden hiç haber yok benden korkusuna msn bile açamıyooo

ben daha iyiyim cnm her geçen gün dahada iyi oluyorum yeşimden hiç haber yok benden korkusuna msn bile açamıyooo

ya bu kız özellikle girmiyo bence sanki :26: özelden msj attım face de bırıne cvp yazmıs arkasına bende kk kacagı naber dıye yazdım tık yok bak yeşimmmm amacın merakta bırakmaksa cok meraklandık venüslü nolcek

canım uslu olur mu
gece hiç uyanmasa 4 kez uyanır...
benim uykum çok hafif zaten
ben acayım mı grup

aynen bende beceremedım[/QUOTE]
canım ben biryerde buldum indirmeden yapabiliyosun.diyet sayfam ordan bak.
ben bi yerden indiriyorum bakayım hasarsız çıkarsa linli buraya koyarım canım o zaman indirrisin
buraya koyamıyorsun
bir arkadaş özelden atmış o zamanda çıkmadı canım.

başladım cnmm ama bugün pek uyduğum söylenemez yürüyüş yapıyorum...ben sorunum su içememek(( bu arada beşibiyerde çayına başladım..ne kadar faydalı olur bilmiyorum..

cnm yanına sürahi şişe ne bulursan koy gördükçe hatırlayıp içersin sudan güzel içecekmi var kızyürüyüşü aksatma haftada en az 3 yada 4 kez yap cnmm

teşekkür ederim cnmm.bu arada en son dediğine kesinlikle katılıyorum allahlarından bulsunlar

cnm yanına sürahi şişe ne bulursan koy gördükçe hatırlayıp içersin sudan güzel içecekmi var kız yürüyüşü aksatma haftada en az 3 yada 4 kez yap cnmm
evt canım haklısın sağlık açısından da çok önemli gayret edicem bu konuda yürüyüşle aram çok iyi seviyorum takıyorum kullaklıklarımı yürüyorum ama yarından itibaren stada gidicem birde şu nivea dinamik sabahları indirdim ama açılmadı bi türlü artık kurtulmam lazım bu tombiklikten :)))

sorma canım ya kurtulsak şu illetten bibende seviyorum yürümeyi takıyorum kulaklıkları bnde hareketli müziklerle yürüyorum coşkulu bi şekilde kendimi artist gibi hissediyorum vala:82:

sorma canım ya kurtulsak şu illetten bibende seviyorum yürümeyi takıyorum kulaklıkları bnde hareketli müziklerle yürüyorum coşkulu bi şekilde kendimi artist gibi hissediyorum vala:82:
Ahh canım bide şu ekmek yemekten vazgeçebilsemm en güzel hobim:))) kepek ekmeği iyi oluyo ama istediğim kiloya ulaşınca bırakıyorum normalde ben hep 67-68 arasındaydım geçen yıl kpss hazırlığıyla birlikte kilo artışına geçtim sürekli soru çözerken abur cubur yemekten bu hale geldim aslında buda vermiş halim bir ara 81 i falan gördüm hemen yürüyüş bi ay dikkat ettim şimdi 76lara indim umarım eski kiloma inerimm...zayıf olmak çok süper ya ahhh ahhhhh:))):76:

kesinlikle çok güzel zayıf olmak canım ben 55 kiloyu gördüm bida da göremedimama hırs yaptım kendim için bunu başarcam yine aynı kiloya inicem hayırlısıyla inş darısı başımıza

kızlar nihayet gelebildim çok yoruldum yaaaaa akşam yemek yap mutfakta koştur spora geç derkene turşu oldum
menümü vereyim
uyanınca(06.45)
2 gün kurusu,1 bard. su
sabah(08.45)
küçük kase kırmızı meyveli k flakes
ara(10.15)
3 badem,1 kuru incir
öğle(12.15)
az kadın budu köfte(içinde 1 köfte 5 patates tane kızartma 1 kaşık pirinç pilavı vardı),1 kase cacık
ara(15.15)
3 badem
akşam(18.15)
1 kase salata 1 kase yoğurt
ara(21.15)
2 ceviz,5 tane kuru üzüm,3 altın çilek,yarım muz(küçük boyun yarısı),1 bergamutlu yeşil çay
gün boyu 2.5 lt. su ve bitki çayları devam
SPOR(18.20-20.45)
65 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk.kemer,10 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,40 ar tane sağ-sol yan bacak hareketi(yerde yan pozs.)100 tane plates çemberiyle iç bacak hareketi
nasıl haftaya hızlı başladım nedersiniz

Son düzenleme:

çıtırıma bakk maşallah hızına yetişilmiyor be yaaa

teşekkürler canımcım
kayseri meselesine gelince ...bence tek hücreye koymıyacaklardı koğuşa koyacaklardı ve gerisine karışmıycaklardı ama...insan hakları diyorlar ya...neyse çok kötü oluyorum 3 gündür hırsımdan çatladım kapatayım konuyusenin dediğin gibi allah bildiği gibi yapsın tüm sapıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…