70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katılıyorum cnm sana resim olmayıncaaa kimiside kendi resmini koymuyorr ama genede resim gerekli burda birbirimize güveniyoruz dertleşiyoruz yeri gelinceee.

maşallah allah bozmasınbişey söyliyimde gül,avatarını bir filmin afişinden falan yükledin sandım sonra geçmişi okuyunca çakozladım canımçok yakışıyorsunuz allah ayırmasın
kınayı ben ortaokuldan beri sürekli yakıyordum ,şurda 1.5 senedir eşim istedi diye röfle yapmıştım ama kürkçü dükkanına geri döndüm,hem masrafsız hemide doğal saçı yıpratmıyor canım
boşver neyse çok konuştum yahu

katılıyorum cnm sana resim olmayıncaaa kimiside kendi resmini koymuyorr ama genede resim gerekli burda birbirimize güveniyoruz dertleşiyoruz yeri gelinceee.

değilmi guuuu
yoksa ben senin egzotik havanı nasıl keşfedicektim demi

sağlıklı bi vücut tipiymiş ama seninkisi
bende elmayım
bacaklarıma 40 beden pantolon girer ama üst kısım 42-44 oluyo
gerçi geçenlerde bi 40 beden pantolon aldım ama sanırım kalıbı genişti

ne güzel canım ya benim üst 36-38 incecik bel var altı gör bnm değil sanki alt 40-42 çok kötü anlıcağın.bazen oturuyorum aynadan kendime bakıyorum üst güzel kalkıyorum alttan bi insan daha çıkıyor

ah kuşummm saol bebikimmm ne egzotik hatunmuşum eşimden duymadım bu iltifatlarııı çıtırımmmm

valla,laf olsun diye söylemiyom ...belkide kızkardeşimin hatlarına çok benzediğin için yakın geldin bana bilmiyomki ...kardeşim senin esmerin ama teni süt beyazdır onun ...oyüzden bana yakın geliyor olabilirsin

niye üzülüyonkine...türk hatunların geneli senin benim gibi...bendede seda sayan totosu vardır ama kilo gidince güzel durmaya başladı guuuuukiloluyken tam bir felaketti dublex villa gibiydi arkamşimdi bodrum kata indik şekerim

valla,laf olsun diye söylemiyom ...belkide kızkardeşimin hatlarına çok benzediğin için yakın geldin bana bilmiyomki ...kardeşim senin esmerin ama teni süt beyazdır onun ...oyüzden bana yakın geliyor olabilirsin

saol cnm benimmm desene kardeşinde güzel yaniiiii körler sağırlar birbirini ağırlarr oldukkk kaçıyım ben artık cicişimmm

kız allah seni akşam akşam güldürdün beni bnm triplex villa totoşum bodrum kata inceğim günü bekliyorum

kız allah seni akşam akşam güldürdün beni bnm triplex villa totoşum bodrum kata inceğim günü bekliyorum

ben öyleyimdir hep olmadık zamanda güldürürüm bide kocam gülse iyi olcakta...neyseeeee...açtırma kutuyu söyletme kutuyu,ben zayıfladıkça adamın suratı düşmeye başladı...öncedende bi zayıflasan eskisi gibi olsan ...da hiç zannetmem zayıflayasın bir senedir şişmansın verseydin verirdin hep ilacı bahane ediyorsun diyordu...şimdi ilaç bitti ben kilo vermeye başladım adam kıllaştı çözemedim ben anlayan gelsin beri:26::26:

amanııın kıskanmayamı başladı ne güzel bebnde koca yok ama bi erkek arkadaşım war düşman başına wermesin zayıfla diyor yanına gittiğimde onu ye bunu ye diyor hepte ağır şeyler yiyoruz yemezsem kızıyor sinrleniyor tabi bnde hiç hayır demiyorumdiyete başladım dedim suratı düştü kime kendini beğendircen diyor şimdi de bi de 1 kilo verdim diyince hepten kıskançlık krizine girdi

erkek milleti nolucak...senin yanındayken seni desteklemez ama kaybediceğini anladığında ayağına kapanırlar ben ettim sen etme derler...ilk başlarda destek veriyorduda dediğin gibi kıskanmaya başladı heralde....çünkü dün saçımı kestirdim bide rengini değiştirdim eski pantollarıma girip kendime bakmaya başladım yaaaaa...bide gören herkes a derya nekadar zayıflamışsı saçlarında mükemmel olmuş 10 yaş gençleşmişsin dedikçe adam kudurdu...etrafta güzel hatun görünce hepsi göz ucuyla bakıyorlar ama eşleri güzelleşince şimdi ne gereği vardı diyip işin içinden çıkıyorlar

neyse sohbet güzel ama yarın mesai varherkese iyi geceler byyyyyyyyy

ay hepsi aynı güzel hatunlara bakarlar dediğin gibi sende kendine bakıp güzelleşince millette bakcak bnmkine diyip kuduruyolar.ben zaten sırf erkek arkadaşıma inatta zayıflıyorum saçlarımı boyattım bnde senin gibi şimdi de diyete başladım utanmasa evden çıkartmıcak.bi de yaz geliyor iyce zayıflarsam daha beter olucak ama olsun en azından elindekinin kıymetini bilsin etrafa bakcağına bana baksın.hırs yap canım taviz verme güzeliz daha da güzel olcaz

ya ben rapid den indirdim güvenli diye
sorun yok bende izledim az önce
sen nerden indirmiştin

valla google leslie 5 mile yazdim cikan sayfalara tikladim birinsinden indirmeye calistim aninda girdi virus ustelik virus koruma programim vardi, ekran dondu hic birsey yapamadim pc yi kapattim ve geri acilmadi, neler yaptiysamda ise yaramadi, o yuzden format atmak zorunda kaldim, sonrada tum gun dosyalri yukledim....

wawwwwww sporun harika, dedigim gibi masallahin var yaa, ne guzel tum gun yogunlugun ustune birde bu kadar spor harikasin...

kizlar yine ben saat farki oldugu icin en son ben yaziyorum ve yorumlarinizi ertesi gun okuyorum, neyse bugunku menumu ve yaptiklarimi yazayim,
Sabah, bir dilim borek,
1 bardak form cay,
62 dk yuruyus ve kosu 6.5km
22 dk eliptik bisiklet,
670 calori yaktim
Aksamda 1 kase yogurt corbasi,
Bir tavuk budu,
2 kasik patlican yemegi,
3 kasik yogurt,
1 bardak form cay,
Bir greyfut,
Gun boyu 3lt su,
Hemen hemen dunki menumle ayni, ama bugum tartida kipirdama olunca cok sevindim, insallah boyle devam eder, cumaya guzel haber veririm...

c.tesi günüde benim öyleydi
geçmiş olsun canım

teşekkürler canısı

Aynen canım yaa bnm eşimde ben 89-90 kiloyken hep bnmle kafa bulurdu asla zayıflıcama inanmazdı hoşşş bende inanmazdımm neyse velhasıl sonunda müthiş kilolar verdim dediqin gibi millet aa ne güzel olmuşsun vs. deyince bu sefer kıskanmaya başlayıp oda diyete girdi hemde 62kiloylaa geçen gün bi tanıdık eşimin yanında soruyor nasıl zayıfladın hasta falanmı oldun diye benden önce eşim atılıp ortaya evet rahatsız biraz dedi ve dükkandan hızla beni çıkardı
günaydınn kızlarrr güzell güneşli güne merhabaaaaaaa

günaydınn fıstıqımmm hava burdada çok güzel gel gezelim beraberrr :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…