yani internet ortamı kim nedir bilmeden yazıyoruz aslında
o yüzden foto koyunca insanın içi biraz daha rahat ediyo
avatarda ki benim canım eşimle beraber bi arkadaşın düğününde çekilmişti
kına boyadan daha güzel canım
annemde çoook önceden yapardı ama şimdi boyuyor
yani internet ortamı kim nedir bilmeden yazıyoruz aslında
o yüzden foto koyunca insanın içi biraz daha rahat ediyo
avatarda ki benim canım eşimle beraber bi arkadaşın düğününde çekilmişti
kına boyadan daha güzel canım
annemde çoook önceden yapardı ama şimdi boyuyor
katılıyorum cnm sana resim olmayıncaaa kimiside kendi resmini koymuyorr ama genede resim gerekli burda birbirimize güveniyoruz dertleşiyoruz yeri gelinceee.
değilmi guuuu
yoksa ben senin egzotik havanı nasıl keşfedicektim demi
sağlıklı bi vücut tipiymiş ama seninkisi
bende elmayım
bacaklarıma 40 beden pantolon girer ama üst kısım 42-44 oluyo
gerçi geçenlerde bi 40 beden pantolon aldım ama sanırım kalıbı genişti
ah kuşummm saol bebikimmm ne egzotik hatunmuşum eşimden duymadım bu iltifatlarııı çıtırımmmm
ne güzel canım ya benim üst 36-38 incecik bel var altı gör bnm değil sanki alt 40-42 çok kötü anlıcağın.bazen oturuyorum aynadan kendime bakıyorum üst güzel kalkıyorum alttan bi insan daha çıkıyor
valla,laf olsun diye söylemiyom ...belkide kızkardeşimin hatlarına çok benzediğin için yakın geldin bana bilmiyomki ...kardeşim senin esmerin ama teni süt beyazdır onun ...oyüzden bana yakın geliyor olabilirsin
niye üzülüyonkine...türk hatunların geneli senin benim gibi...bendede seda sayan totosu vardır ama kilo gidince güzel durmaya başladı guuuuukiloluyken tam bir felaketti dublex villa gibiydi arkam şimdi bodrum kata indik şekerim
kız allah seni akşam akşam güldürdün beni bnm triplex villa totoşum bodrum kata inceğim günü bekliyorum
ben öyleyimdir hep olmadık zamanda güldürürüm bide kocam gülse iyi olcakta...neyseeeee...açtırma kutuyu söyletme kutuyu,ben zayıfladıkça adamın suratı düşmeye başladı...öncedende bi zayıflasan eskisi gibi olsan ...da hiç zannetmem zayıflayasın bir senedir şişmansın verseydin verirdin hep ilacı bahane ediyorsun diyordu...şimdi ilaç bitti ben kilo vermeye başladım adam kıllaştı çözemedim ben anlayan gelsin beri:26::26:
amanııın kıskanmayamı başladı ne güzel bebnde koca yok ama bi erkek arkadaşım war düşman başına wermesin zayıfla diyor yanına gittiğimde onu ye bunu ye diyor hepte ağır şeyler yiyoruz yemezsem kızıyor sinrleniyor tabi bnde hiç hayır demiyorum diyete başladım dedim suratı düştü kime kendini beğendircen diyor şimdi de bi de 1 kilo verdim diyince hepten kıskançlık krizine girdi
erkek milleti nolucak...senin yanındayken seni desteklemez ama kaybediceğini anladığında ayağına kapanırlar ben ettim sen etme derler...ilk başlarda destek veriyorduda dediğin gibi kıskanmaya başladı heralde....çünkü dün saçımı kestirdim bide rengini değiştirdim eski pantollarıma girip kendime bakmaya başladım yaaaaa...bide gören herkes a derya nekadar zayıflamışsı saçlarında mükemmel olmuş 10 yaş gençleşmişsin dedikçe adam kudurdu...etrafta güzel hatun görünce hepsi göz ucuyla bakıyorlar ama eşleri güzelleşince şimdi ne gereği vardı diyip işin içinden çıkıyorlar
ya ben rapid den indirdim güvenli diye
sorun yok bende izledim az önce
sen nerden indirmiştin
kızlar nihayet gelebildim çok yoruldum yaaaaa akşam yemek yap mutfakta koştur spora geç derkene turşu oldum
menümü vereyim
uyanınca(06.45)
2 gün kurusu,1 bard. su
sabah(08.45)
küçük kase kırmızı meyveli k flakes
ara(10.15)
3 badem,1 kuru incir
öğle(12.15)
az kadın budu köfte(içinde 1 köfte 5 patates tane kızartma 1 kaşık pirinç pilavı vardı),1 kase cacık
ara(15.15)
3 badem
akşam(18.15)
1 kase salata 1 kase yoğurt
ara(21.15)
2 ceviz,5 tane kuru üzüm,3 altın çilek,yarım muz(küçük boyun yarısı),1 bergamutlu yeşil çay
gün boyu 2.5 lt. su ve bitki çayları devam
SPOR(18.20-20.45)
65 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk.kemer,10 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,40 ar tane sağ-sol yan bacak hareketi(yerde yan pozs.)100 tane plates çemberiyle iç bacak hareketi
nasıl haftaya hızlı başladım nedersiniz
c.tesi günüde benim öyleydi
geçmiş olsun canım
erkek milleti nolucak...senin yanındayken seni desteklemez ama kaybediceğini anladığında ayağına kapanırlar ben ettim sen etme derler...ilk başlarda destek veriyorduda dediğin gibi kıskanmaya başladı heralde....çünkü dün saçımı kestirdim bide rengini değiştirdim eski pantollarıma girip kendime bakmaya başladım yaaaaa...bide gören herkes a derya nekadar zayıflamışsı saçlarında mükemmel olmuş 10 yaş gençleşmişsin dedikçe adam kudurdu...etrafta güzel hatun görünce hepsi göz ucuyla bakıyorlar ama eşleri güzelleşince şimdi ne gereği vardı diyip işin içinden çıkıyorlar
günaydınn kızlarrr güzell güneşli güne merhabaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?