teşekkürler canısı
Aynen canım yaa bnm eşimde ben 89-90 kiloyken hep bnmle kafa bulurdu asla zayıflıcama inanmazdı hoşşş bende inanmazdımmneyse velhasıl sonunda müthiş kilolar verdim dediqin gibi milley aa ne güzel olmuşsun vs. deyince bu sefer kıskanmaya başlayıp oda diyete girdi hemde 62kiloylaa geçen gün bi tanıdık eşimin yanında soruyor nasıl zayıfladın hasta falanmı oldun diye benden önce eşim atılıp ortaya evet rahatsız biraz dedi ve dükkandan hızla beni çıkardı
günaydınn fıstıqımmm hava burdada çok güzel gel gezelim beraberrr :)))
evet süper hava yaa kahvaltımı yapıyorum bi yandan yazıyorum bi yandan giyiniyorum iş çıkışı gezmek istiyorum bakalım artıkkk
hazirandan beri hergün tartılıyordum ilk defa bugün tartılmamayı başardımmmcuma süpriz olsun istiyorum bir zoru daha başardım heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kim tutar beni beeeeeee
cumaya süprizzzzzzzzz varrrrrrrrrrrrrrrrr :92: :92: :92: :92: :92:
canım sabah o börek olmamışş onun yerine bence kepek ekmegi bi kk peynir domates salatalık yada yeşillik olmalıydı.kizlar yine ben saat farki oldugu icin en son ben yaziyorum ve yorumlarinizi ertesi gun okuyorum, neyse bugunku menumu ve yaptiklarimi yazayim,
Sabah, bir dilim borek,
1 bardak form cay,
62 dk yuruyus ve kosu 6.5km
22 dk eliptik bisiklet,
670 calori yaktim
Aksamda 1 kase yogurt corbasi,
Bir tavuk budu,
2 kasik patlican yemegi,
3 kasik yogurt,
1 bardak form cay,
Bir greyfut,
Gun boyu 3lt su,
Hemen hemen dunki menumle ayni, ama bugum tartida kipirdama olunca cok sevindim, insallah boyle devam eder, cumaya guzel haber veririm...
ben öyleyimdir hep olmadık zamanda güldürürüm bide kocam gülse iyi olcakta...neyseeeee...açtırma kutuyu söyletme kutuyu,ben zayıfladıkça adamın suratı düşmeye başladı...öncedende bi zayıflasan eskisi gibi olsan ...da hiç zannetmem zayıflayasın bir senedir şişmansın verseydin verirdin hep ilacı bahane ediyorsun diyordu...şimdi ilaç bitti ben kilo vermeye başladım adam kıllaştı çözemedim ben anlayan gelsin beri:26::26:
ayyy benim eşimde sen böyle güzelsin diyip duruyoamanııın kıskanmayamı başladı ne güzel bebnde koca yok ama bi erkek arkadaşım war düşman başına wermesin zayıfla diyor yanına gittiğimde onu ye bunu ye diyor hepte ağır şeyler yiyoruz yemezsem kızıyor sinrleniyor tabi bnde hiç hayır demiyorum diyete başladım dedim suratı düştü kime kendini beğendircen diyor şimdi de bi de 1 kilo verdim diyince hepten kıskançlık krizine girdi
bende aslında sen gibi düşünmeden indirdim ama bi problem çıkmadıvalla google leslie 5 mile yazdim cikan sayfalara tikladim birinsinden indirmeye calistim aninda girdi virus ustelik virus koruma programim vardi, ekran dondu hic birsey yapamadim pc yi kapattim ve geri acilmadi, neler yaptiysamda ise yaramadi, o yuzden format atmak zorunda kaldim, sonrada tum gun dosyalri yukledim....
hazirandan beri hergün tartılıyordum ilk defa bugün tartılmamayı başardımmmcuma süpriz olsun istiyorum bir zoru daha başardım heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kim tutar beni beeeeeee
günaydın canlarım ay hava çok güzel içim içime sığmıyor sabah sabah açtım müziği dans ediyorum annem bakıyor tuhaf tuhaf
ayyy benim eşimde sen böyle güzelsin diyip duruyo
sadece söylese neyse
akşam gelirken abur cubur alıp geliyodu önceden
geçenlerde dişlerimi gösterdim
artık benimle beraber diyette
dün leslie yi bile beraber yaptık
bende aslında sen gibi düşünmeden indirdim ama bi problem çıkmadı
dün pcde açtım izledim akşamda eşimle dvdden izleyerek yaptık bi sorun çıkmamıştı
[COLOR="darkred"[/COLOR]oysa ki[/QUOTE]
[COLOR="darkred"] canım son 2-3 günlük menülerine ve içtiqin su oranına bakmamız lazım bu artışın nedenini bulmak için..[/COLOR]
günaydın canlarım ay hava çok güzel içim içime sığmıyor sabah sabah açtım müziği dans ediyorum annem bakıyor tuhaf tuhaf
ohh ohh yandaannnn :124::124::124::124:
canım son 2-3 günlük menülerine ve içtiqin su oranına bakmamız lazım bu artışın nedenini bulmak için..
ohh ohh yandaannnn :124::124::124::124:
canım pazar günü düzensiz yedim bi tek
ara öğünleri ve akşam yemeğini es geçtim hep dışardaydım
onun dışında ne çok kaçırdım ne de geç saatte yedim
regl bitti onun şişliğimi kaldı ki acaba bilemedim ki
ya kızlar sabah öğlen acıkmıyorum akşam olunca bana bişe oluyor gözümün önüne yemek şeridi geçmeye başlıyor su içip iç geçiriyorum
selam hanımlar bana 2. bi topik şart oldu
çift koldan gaza gelmem lazım 1.5 aydır çok iyi giden diyetim geçen hafta bozuldu 600grcık hopp geri aldım
şimdi çok dikkat etmem lazım beni gaza getirin yardım edin sizlerde lüffennn
suyu az içtiysen vücut ödem yapmış olabilir bende cuma günü 67.8 olarak bilidrim yaptım cumartesi 69.6 yı gördüm ama çok yemiştim o hafta pazar günü 68.6yı gördüm bugünde tartılmadım bir günde alınan kilo kilo deqildir ödemdir 1-2 güne hepsi gider üzülme
hayatım sabah ve öqlen öqünlerini tam olarak yapmazsan akşamı zor geçirirsin sabah çok iyi bir kahvaltı yapmalısın ara öqün ve öqlen yemeqini mutlaka yemelisin tekrar ara öqününü yapıp akşam yemeqinide düzenli bir şekilde yersen inan hiçbir sorun kalmaz akşam yemeqinden sonra 1-2 bardak bitki çayı içersen açlık duygusu ortadan kalkar son 500mq suyunu akşam içtiqin bitki çayından sonra iç faydasını göreceksin..
ya kızlar sabah öğlen acıkmıyorum akşam olunca bana bişe oluyor gözümün önüne yemek şeridi geçmeye başlıyor su içip iç geçiriyorum
canım çok az da olsa yemeye zorla kendini
bi süre sonra metobolizma alıştığı için kendiliğinden acıkıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?