70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet süper hava yaa kahvaltımı yapıyorum bi yandan yazıyorum bi yandan giyiniyorum iş çıkışı gezmek istiyorum bakalım artıkkk

evet süper hava yaa kahvaltımı yapıyorum bi yandan yazıyorum bi yandan giyiniyorum iş çıkışı gezmek istiyorum bakalım artıkkk

hazirandan beri hergün tartılıyordum ilk defa bugün tartılmamayı başardımmm cuma süpriz olsun istiyorum bir zoru daha başardım heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kim tutar beni beeeeeee

canım sabah o börek olmamışş onun yerine bence kepek ekmegi bi kk peynir domates salatalık yada yeşillik olmalıydı.
ayrıca ben ne ara ögün gördüm ne de ögle yemegi. az ve sık beslenmelisin yoksa bu şekilde yag verdiğinden emin olamazsın :26::26:

ayyy benim eşimde sen böyle güzelsin diyip duruyo
sadece söylese neyse
akşam gelirken abur cubur alıp geliyodu önceden
geçenlerde dişlerimi gösterdim
artık benimle beraber diyette
dün leslie yi bile beraber yaptık

bende aslında sen gibi düşünmeden indirdim ama bi problem çıkmadı
dün pcde açtım izledim akşamda eşimle dvdden izleyerek yaptık bi sorun çıkmamıştı

hazirandan beri hergün tartılıyordum ilk defa bugün tartılmamayı başardımmm cuma süpriz olsun istiyorum bir zoru daha başardım heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy kim tutar beni beeeeeee

ya bende sabah tartıldım 700 gr almış görünüyorum çok sinirim bozuldu
neden öyle çıktım ki yaa
hiç abartılı bişey de yemedim oysa ki

Son düzenleme:
canım son 2-3 günlük menülerine ve içtiqin su oranına bakmamız lazım bu artışın nedenini bulmak için..

ohh ohh yandaannnn :124::124::124::124:

canım pazar günü düzensiz yedim bi tek
ara öğünleri ve akşam yemeğini es geçtim hep dışardaydım
onun dışında ne çok kaçırdım ne de geç saatte yedim
regl bitti onun şişliğimi kaldı ki acaba bilemedim ki

suyu az içtiysen vücut ödem yapmış olabilir bende cuma günü 67.8 olarak bilidrim yaptım cumartesi 69.6 yı gördüm ama çok yemiştim o hafta pazar günü 68.6yı gördüm bugünde tartılmadım bir günde alınan kilo kilo deqildir ödemdir 1-2 güne hepsi gider üzülme

ya kızlar sabah öğlen acıkmıyorum akşam olunca bana bişe oluyor gözümün önüne yemek şeridi geçmeye başlıyor su içip iç geçiriyorum

selam hanımlar bana 2. bi topik şart oldu
çift koldan gaza gelmem lazım 1.5 aydır çok iyi giden diyetim geçen hafta bozuldu 600grcık hopp geri aldım
şimdi çok dikkat etmem lazım beni gaza getirin yardım edin sizlerde lüffennn

ya kızlar sabah öğlen acıkmıyorum akşam olunca bana bişe oluyor gözümün önüne yemek şeridi geçmeye başlıyor su içip iç geçiriyorum

hayatım sabah ve öqlen öqünlerini tam olarak yapmazsan akşamı zor geçirirsin sabah çok iyi bir kahvaltı yapmalısın ara öqün ve öqlen yemeqini mutlaka yemelisin tekrar ara öqününü yapıp akşam yemeqinide düzenli bir şekilde yersen inan hiçbir sorun kalmaz akşam yemeqinden sonra 1-2 bardak bitki çayı içersen açlık duygusu ortadan kalkar son 500mq suyunu akşam içtiqin bitki çayından sonra iç faydasını göreceksin..

hoşgeldin cnm yaza bu kadar az bir zaman kalmışken tatil bu kadar yaklaşmışken hemde hedef kilona sayılı rakamlar kalmışken motivasyonunun çok yüksek olması lazım yazın bizi gören herkesin aqzı açık kalmalı hadi bakalım yaza napıyomuşuzzz fitttt giriyormuşuzzz hepimiz çıtır olucazzzzzz

Selam kızlar...
Nasılsınız?
Ben iyiyim sizleri soruyorum...
Dengeli beslenmeye devam ediyorum...
Özel bir bitki çayı hazırladım aktardan aldım bir yığın ot; kendim yapıyorum..
Etkisi olursa paylaşmayı düşünüyorum burda..

Ay hepimiz diyetisyen olduk kızlar

sabah maydonoz suyu içtim
10 gün boyunca içerim
o zaman gider heralde

tamam hayatım dikkat ederim sabah kahvaltımı güzel yaptım bgn.ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan belki o zor geldi biraz ara öğünlerimi atlıyorum arada bide o yüzden acıkıyor olabilirim aralara daha çok dikkat etcem.aman zaten azcık dişimi sıkıyım ne kaldı yaza

canım çok az da olsa yemeye zorla kendini
bi süre sonra metobolizma alıştığı için kendiliğinden acıkıyorsun zaten

canım çok az da olsa yemeye zorla kendini
bi süre sonra metobolizma alıştığı için kendiliğinden acıkıyorsun zaten

haklısın canım bugün zorladım kendimi erkenden kalktım kahvaltı yaptım ara öğün atlamıcam oyüzden acıkıyorum.bide bişe sorcam sabah kalkar kalkmaz su içemiyorum hemen kahvaltı yapıyorum suyu gün boyu çok fazla tüketiyorum aa sabah içemiyorum nedense midem bulanıyor aç karnına:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…