günaydın canlarım ay hava çok güzel içim içime sığmıyor sabah sabah açtım müziği dans ediyorum annem bakıyor tuhaf tuhaf
güneş ışığıı süper bir enerji veriyoranneninden tut kolundann oda dans etsinn
haklısın canım bugün zorladım kendimi erkenden kalktım kahvaltı yaptım ara öğün atlamıcam oyüzden acıkıyorum.bide bişe sorcam sabah kalkar kalkmaz su içemiyorum hemen kahvaltı yapıyorum suyu gün boyu çok fazla tüketiyorum aa sabah içemiyorum nedense midem bulanıyor aç karnına:44:
ben ara öğünlerimi atlamıyorum ama genede iş cıkısı bır krız yasıyorum sankı onume ne verseler yıycem gıbı gelıyor basım dönüyo fılan glisemik endeksim düşüyo heralde kötü beslenmeye alısmaktan
bana zırdeli kafayı yedi benim kız diyor
hava süper canımmmkislar gunaydin istanbulda oturanlar havalar nasil aksam istanbula gleiyorum ona gore bavul hazirliycam eve gidipp::98:
hoşgeldin cnmyaza bu kadar az bir zaman kalmışken tatil bu kadar yaklaşmışken hemde hedef kilona sayılı rakamlar kalmışken motivasyonunun çok yüksek olması lazım yazın bizi gören herkesin aqzı açık kalmalı hadi bakalım yaza napıyomuşuzzz fitttt giriyormuşuzzz hepimiz çıtır olucazzzzzz
Selam kızlar...
Nasılsınız?
Ben iyiyim sizleri soruyorum...
Dengeli beslenmeye devam ediyorum...
Özel bir bitki çayı hazırladım aktardan aldım bir yığın ot; kendim yapıyorum..
Etkisi olursa paylaşmayı düşünüyorum burda..
Ay hepimiz diyetisyen olduk kızlar
sabah maydonoz suyu içtim
10 gün boyunca içerim
o zaman gider heralde
tamam hayatım dikkat ederim sabah kahvaltımı güzel yaptım bgn.ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan belki o zor geldi biraz ara öğünlerimi atlıyorum arada bide o yüzden acıkıyor olabilirim aralara daha çok dikkat etcem.aman zaten azcık dişimi sıkıyım ne kaldı yaza
kislar gunaydin istanbulda oturanlar havalar nasil aksam istanbula gleiyorum ona gore bavul hazirliycam eve gidipp::98:
hpsi öle valla muzurlukk olunca anlam veremiyolarrrrr
aslında onlarında içinde varr tutuyolar kendileriniii
merhaba
77.2 kg olmuşum. en son 72 lerde falandım nasılda kolay alıyorum pat diye yaaabeni de alın aranıza bu sabah yürüyüşe çıktım sonra kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yedim ve şekerli çay içtim evet çünkü şekerden ve çaydan vazgeçemiyorum içmezsem başım ağrıyor. yeşil çay da aldım dün. bugun başlıycam içmeye inşallah birde elmalı zayıflama kürünü deniyorum. her türlü önerinize açığım arkadaşlar
ay sorma kız baktım yatakları toplarken totoşu kıvırtıyor napıyosun kız anne dedim yamyam benide kendine benzettin diyor
kızlar ben face de bızım ıcın bır grup kurdum ordan daha seri yazışabiliriz hemde bırbırımızı daha yakından tanırız bızim 2010 mayıs anneleri olarak da grubumuz var cok güzel paylasımlar yapıyoruz.Katılmak isteyen varsa bana özelden face adresini gönderirse gruba alırım:13::13:
bak tutamamış kendiniiiteyze takıl bize hayatını yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?