70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ara öğünlerimi atlamıyorum ama genede iş cıkısı bır krız yasıyorum sankı onume ne verseler yıycem gıbı gelıyor basım dönüyo fılan glisemik endeksim düşüyo heralde kötü beslenmeye alısmaktan

çok önemli olduğunu sanmıyorum canım
gün içinde içiyorsan problem değil

ben de nedense acıkmıyorum hiç ya
pazar günü akşam yemeği yemedim mesela
en son 3 gibi yedim bişiler
gecenin bi körüne kadar acıkmadım ve yemedim de
o çok kötü bence

kislar gunaydin istanbulda oturanlar havalar nasil aksam istanbula gleiyorum ona gore bavul hazirliycam eve gidipp::98:

hb canım doğru söylüyosun az kaldı inş. hedefe ulaşıcam her gören şimdiden şaşırmaya başladıysa istediğim kiloma düşünce ne yapıcaklar bende merak ediyorum ama bu hafta kaynanam bende kaçamaklar olyo

bu sabah 1 dilim ıspanaklı börek şekersiz çay
arada 2 mısır patlağı ve yeşil çay içtim

heyhoootttttttttt işte budur çok güzel bir söz hepimiz diyetisyeniizzzzzzz doktorlara boşuna para saymayın biz beleş söylüyozzzz herşeyiii

sabah maydonoz suyu içtim
10 gün boyunca içerim
o zaman gider heralde

sadece onunla sınırlı kalma canım bitki çayı iç bolbol bak mesela from çaylarının hepsini al doqadan form kayısılı form lipton form plus bunlar çok lezzetli çaylar hem ödem söküyor hemde wc olayını çözüyor ben bu çayları içerken çikolata yiyormuş gibi keyif alıyorum her öqün başka birirni iç hade bakemm doqru marketee

sakınnnnn ekmeyi kesinlikle yemen gerekiyor içinde bize lazım olan çok faydalı mineraller ve vitaminler var özellikle tam buqday ekmeqi ve tam yada öok tahıllı ekmek tüket biri bitince diqwrini al dönüşümlü ye ben hep öyle yapıyorum kahvaltıda 2 dilim ekmeqin mutlaka olsun bak görücem menülerini yakın takibe alıcam 2 dilim ekmek kahvaltıda mutlaka görücem ona göree

kislar gunaydin istanbulda oturanlar havalar nasil aksam istanbula gleiyorum ona gore bavul hazirliycam eve gidipp::98:

kıss hava süper ama yanına hırka al akşam sabah serin oluyor baksana madem buraya geliyosun istanbulda olanlar buluşalım ne dersiniz zeytinburnunda olıvıum center var büyük bir alışveriş merkezi orada bişeyler yeriz gezeriz hem etrafında çok uygun kıyafet satan bi yer var ayakkabıcıda çok ucuz geçen yaz 3.5 a ayakkabı aldım tüm yaz giydim hadi bakalım toplanalım ner dersiniz

merhaba
77.2 kg olmuşum. en son 72 lerde falandım nasılda kolay alıyorum pat diye yaaa beni de alın aranıza bu sabah yürüyüşe çıktım sonra kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yedim ve şekerli çay içtim evet çünkü şekerden ve çaydan vazgeçemiyorum içmezsem başım ağrıyor. yeşil çay da aldım dün. bugun başlıycam içmeye inşallah birde elmalı zayıflama kürünü deniyorum. her türlü önerinize açığım arkadaşlar

hoşgeldin canım:80:

ben bugun sabah leslie ile 3 mil yaptim ondan sonra 20 dakika plates yaptim yarin tartilacam korkuyorummmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

kızlar ben face de bızım ıcın bır grup kurdum ordan daha seri yazışabiliriz hemde bırbırımızı daha yakından tanırız bızim 2010 mayıs anneleri olarak da grubumuz var cok güzel paylasımlar yapıyoruz.Katılmak isteyen varsa bana özelden face adresini gönderirse gruba alırım:13::13:

canim ben sana özel den gönderemedim yeterli mesaj sayim yokmus galiba benide alirmisin sayfana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…