ne kadar korkarsan kork korkunun ölüme faydası yokturyazın kastamonuya gelince arayıp seni bulucamm
kız ben mayısta kastamonuda olcaammmmm sende gellll hemde düğüne gitcek karşılıklı göbecikler atarızzzz
cnm bi çataldan bişey olmaz bende akşam çikolata kaçamağı yaptımmmm :26: :26: :26: :26:
mini etek giycem diyommm zayıflama diyo eşim hiçbişeyime karışmaz ama mini eteğe uyuz oluyooo
ben tek başıma atarım göbecikleriiiii
biz yaz tatillerini köyde geçirsek olurdu ama kociş kastamonulu deel miyaleseffff
bi kaç gün annemleri görmeye giderim oda en fazla 3 gün olur
sende mi hemşosun gıyyyyyzzzzzzzzzzz
benimki de mini etek al diyo ama evde benim yanımda bide tatil yörelerinde giyebilirmişim
sayılırız çankırılıyım ben yeğenimi kastamonuya gelin verdikkkk
haklı cnm ttailde giy tabi evde ne istersen onu yapnormal günlük olmuyo mini etekkk
benimkide bu yaz anasının evine götürüyor bnei pufffdevam sempatik kızzzzz
ayşe bu mesajı beğendi
aç canım aç....
gözüm takıldı...
erkek olsam ne ederdim ben?
yerdim yerdim
benimde canım....
benimki tatil için yer bakıyor ama beni sankim anasının evine götürecek gibime geliyor ya hayırlısı...
canım benim kızda 8 aylık..
daha diş miş yok ortada...
yaza çıkacak sanki...
battım ben sıcaklarda ....
keşke bahar gelmeden çıkıverseydi..
hayırlısı yine de
umarım canım. diş olmasını ümid ediyorum. ay adı gibi pek nazlıdır teyzesi..geçmiş olsun cnm çocuklar böle işte inş önmeli bişeyi yokturr
ooyy cnm eline sağlıkk sarma sarınca benim belim fena oluyoooo ama tadınada doyulmuyor dimi
canım akşam acıkırsan özellikle yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öeririm hem iştah kapatır hem tatlı ihtiyacını yok ediyor hem tok tutuyor hemde metebolizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlıyor. amma hem yazmışım yaw:))iş yerinde sürekli masamda var canım bi şişe
ona baka baka anca o kadar içebiliyorum işte
akşamları da 1-2 bardak anca
akşamları zaten çok acıksamda direniyorum yememek için
en fazla meyve yiyorum ama dün akşam çok acıktım bi daha olursa diye sorayım dedim
düğün elbisem aldım miniiiii hemdeeeeeşm beğendi aldımmm
bu akşam acıkırsam öyle yapayım canımcanım akşam acıkırsan özellikle yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öeririm hem iştah kapatır hem tatlı ihtiyacını yok ediyor hem tok tutuyor hemde metebolizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlıyor. amma hem yazmışım yaw:))
benim de almam lazım yaza
kuzenimin düğünü var sinopta
orası da sıcak mı olur soğuk mu bilemiyorum
gerçi kapalı yerde düğün ama
sen nerden aldın bakıyııımm
güzelse bende alırım belkim
benimkide bu yaz anasının evine götürüyor bnei pufff(
canım benim kızlardan birnin 8 aylıkken 2 dişi vardı 12 aydan sonra 3 er 4 er çıkardı. diğerinin ise 4 dene ve şimdi 6 tane varanlayacağın bizimkiler biri duruyor diğeri atağa geçiyor.:)) seninkininde belki, hepsi bir gelecektir. inan ayrı ayrı çekmektense bir seferde çıkarsınlar daha ii oluyor..
umarım canım. diş olmasını ümid ediyorum. ay adı gibi pek nazlıdır teyzesi..
canım akşam acıkırsan özellikle yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öeririm hem iştah kapatır hem tatlı ihtiyacını yok ediyor hem tok tutuyor hemde metebolizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlıyor. amma hem yazmışım yaw:))
kizlar bende bugun tartildim gecen hafta tartilmistim en son anneme verdim tartiyi dedim sakla bulamayim bugun yine tartildim bir kilo gitmisstiiii coooook sevindim sizin tarti gunleri nezaman bende ogünu tartilim artik yaw
benimkide bu yaz anasının evine götürüyor bnei pufff(
canım benim kızlardan birnin 8 aylıkken 2 dişi vardı 12 aydan sonra 3 er 4 er çıkardı. diğerinin ise 4 dene ve şimdi 6 tane varanlayacağın bizimkiler biri duruyor diğeri atağa geçiyor.:)) seninkininde belki, hepsi bir gelecektir. inan ayrı ayrı çekmektense bir seferde çıkarsınlar daha ii oluyor..
umarım canım. diş olmasını ümid ediyorum. ay adı gibi pek nazlıdır teyzesi..
canım akşam acıkırsan özellikle yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öeririm hem iştah kapatır hem tatlı ihtiyacını yok ediyor hem tok tutuyor hemde metebolizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlıyor. amma hem yazmışım yaw:))
kizlar ben bide sicak su iciyorum yaglari yakiyomuss televizyondan duydum bence faydali denemek isterseniz
onu bende duydum yaa
ama kemik erimesi yapıyo dedi birileri
emin olamadım
geçen de doktorum programında bi yaşam koçu çıktı
o da soğuk su için dedi
hangsini yapacaksak
valla bilmiyorum ama ben sicak su iciyom ve fayda eddigini dusuyunuyom alti aydir yapiyom ve 12 kilo gitti yani biraz yavas veriyom ama bunada sukur
düğün elbisem aldım miniiiii hemdeeeeeşm beğendi aldımmm
biz yaz tatillerini köyde geçirsek olurdu ama kociş kastamonulu deel miyaleseffff
bi kaç gün annemleri görmeye giderim oda en fazla 3 gün olur
sende mi hemşosun gıyyyyyzzzzzzzzzzz
benimki de mini etek al diyo ama evde benim yanımda bide tatil yörelerinde giyebilirmişim
benim de almam lazım yaza
kuzenimin düğünü var sinopta
orası da sıcak mı olur soğuk mu bilemiyorum
gerçi kapalı yerde düğün ama
sen nerden aldın bakıyııımm
güzelse bende alırım belkim
bu akşam acıkırsam öyle yapayım canım
çubuk tarçınımda var
bi deneyeyim bakayım
işe yararsa eşime de içiririm :81:
kizlar bende bugun tartildim gecen hafta tartilmistim en son anneme verdim tartiyi dedim sakla bulamayim bugun yine tartildim bir kilo gitmisstiiii coooook sevindim sizin tarti gunleri nezaman bende ogünu tartilim artik yaw
kizlar ben bide sicak su iciyorum yaglari yakiyomuss televizyondan duydum bence faydali denemek isterseniz
canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor yeme sakın tam buqday tam yada çok tahıllı yada çavdar ekmeqi ye ben dönüşümlü kullanıyorum biri bittiqinde diqerini alıyorum çok keyifli oluyor tavsiye ederimEvet bide bu korkum varr..reglime 5 gün kaldıı ben yinede kepek ekmek yiyorum beyz ekmeği bırakalı çok oldu.akşamlarıda salata yemeğe çalışıyorumm....bebiş gelirse kiloları almaya mahkumum:))..
bakıyorumda koçişin bayaa genişş
tatilde yine iyi izin vermiş daa ne istiyon sokaktadamı giyicen kuuuuu
aaa ne bu yaaa herkes mini etek istiyorryokmu şüüüüle başı kapali hanım hanımcık bir hatunnn
kıss acıkmayı beklemeden iç nefis bir tadı var acıkmadan yersen vücut yakar acıkırsan vücut tedbir amaçlı depolamaya geçer acıkmadan yicez acıkmadan
2 gün daha bekleyemedinmi kıssss
bende tam tersini duydum cnm suyu soquk içersek vücut suyu belli bir sıcaklıqa getirip öyle harcarmış o sıcaklıqa getirmek içinde kalori yakarmış..
canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor yeme sakın tam buqday tam yada çok tahıllı yada çavdar ekmeqi ye ben dönüşümlü kullanıyorum biri bittiqinde diqerini alıyorum çok keyifli oluyor tavsiye ederim
benim kocişimm çok medeniidir ama tatilde filan giyenirim bikinimi filanda sorun deel ama sokakta giymem giyemem hiç tarzım da değil zaten gayet normal giyiniyorummmtatilde yine iyi izin vermiş daa ne istiyon sokaktadamı giyicen kuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?