70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar korkarsan kork korkunun ölüme faydası yoktur yazın kastamonuya gelince arayıp seni bulucamm

biz yaz tatillerini köyde geçirsek olurdu ama kociş kastamonulu deel miyaleseffff
bi kaç gün annemleri görmeye giderim oda en fazla 3 gün olur

kız ben mayısta kastamonuda olcaammmmm sende gellll hemde düğüne gitcek karşılıklı göbecikler atarızzzz

sende mi hemşosun gıyyyyyzzzzzzzzzzz

benimki de mini etek al diyo ama evde benim yanımda bide tatil yörelerinde giyebilirmişim

sayılırız çankırılıyım ben yeğenimi kastamonuya gelin verdikkkk

haklı cnm ttailde giy tabi evde ne istersen onu yap normal günlük olmuyo mini etekkk

Son düzenleme:
sayılırız çankırılıyım ben yeğenimi kastamonuya gelin verdikkkk

haklı cnm ttailde giy tabi evde ne istersen onu yap normal günlük olmuyo mini etekkk

çankırııı yakın yine de hemşo sayılırıkkk yok canım zaten mini filan hiç tarzım değildir. gerçi satış işindeyim mini giysem patronum memnun olurdu o kesin ama kusura bakmasın
eet kocişin evde bi mini fantazisi var taktı yani

benimkide bu yaz anasının evine götürüyor bnei pufff(

canım benim kızlardan birnin 8 aylıkken 2 dişi vardı 12 aydan sonra 3 er 4 er çıkardı. diğerinin ise 4 dene ve şimdi 6 tane var anlayacağın bizimkiler biri duruyor diğeri atağa geçiyor.:)) seninkininde belki, hepsi bir gelecektir. inan ayrı ayrı çekmektense bir seferde çıkarsınlar daha ii oluyor..

geçmiş olsun cnm çocuklar böle işte inş önmeli bişeyi yokturr

ooyy cnm eline sağlıkk sarma sarınca benim belim fena oluyoooo ama tadınada doyulmuyor dimi
umarım canım. diş olmasını ümid ediyorum. ay adı gibi pek nazlıdır teyzesi..

canım akşam acıkırsan özellikle yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öeririm hem iştah kapatır hem tatlı ihtiyacını yok ediyor hem tok tutuyor hemde metebolizmanın gece daha hızlı çalışmasını sağlıyor. amma hem yazmışım yaw:))

düğün elbisem aldım miniiiii hemdeeee eşm beğendi aldımmm

benim de almam lazım yaza
kuzenimin düğünü var sinopta
orası da sıcak mı olur soğuk mu bilemiyorum
gerçi kapalı yerde düğün ama
sen nerden aldın bakıyııımm
güzelse bende alırım belkim

bu akşam acıkırsam öyle yapayım canım
çubuk tarçınımda var
bi deneyeyim bakayım
işe yararsa eşime de içiririm :81:

kizlar bende bugun tartildim gecen hafta tartilmistim en son anneme verdim tartiyi dedim sakla bulamayim bugun yine tartildim bir kilo gitmisstiiii coooook sevindim sizin tarti gunleri nezaman bende ogünu tartilim artik yaw

adil ışık abiyelerine bak ben onun tarzını çok seviyorum hep ben ordan alırım abiye

ay yeri ben onun nazınııı çıtır kızzzzz

kizlar bende bugun tartildim gecen hafta tartilmistim en son anneme verdim tartiyi dedim sakla bulamayim bugun yine tartildim bir kilo gitmisstiiii coooook sevindim sizin tarti gunleri nezaman bende ogünu tartilim artik yaw

tebiklerrrrr cuma günü tartılıyoruz tatlımmmm

bende deneyecegim bu tarcinli sutu bende coook acikiyorum ama yemiyorum hemen bir bardak ilik su icip yatiyom ama kulaga hos geliyo valla

kizlar ben bide sicak su iciyorum yaglari yakiyomuss televizyondan duydum bence faydali denemek isterseniz

onu bende duydum yaa
ama kemik erimesi yapıyo dedi birileri
emin olamadım
geçen de doktorum programında bi yaşam koçu çıktı
o da soğuk su için dedi
hangsini yapacaksak

onu bende duydum yaa
ama kemik erimesi yapıyo dedi birileri
emin olamadım
geçen de doktorum programında bi yaşam koçu çıktı
o da soğuk su için dedi
hangsini yapacaksak

valla bilmiyorum ama ben sicak su iciyom ve fayda eddigini dusuyunuyom alti aydir yapiyom ve 12 kilo gitti yani biraz yavas veriyom ama bunada sukur

Evet bide bu korkum varr..reglime 5 gün kaldıı ben yinede kepek ekmek yiyorum beyz ekmeği bırakalı çok oldu.akşamlarıda salata yemeğe çalışıyorumm....bebiş gelirse kiloları almaya mahkumum:))..

valla bilmiyorum ama ben sicak su iciyom ve fayda eddigini dusuyunuyom alti aydir yapiyom ve 12 kilo gitti yani biraz yavas veriyom ama bunada sukur

faydasını gördüysen ne güzel canım
kilo da güzel vermişsin
yani uzun bi zaman tabi 6 ay ama en azından gidiyo kilolar

düğün elbisem aldım miniiiii hemdeeee eşm beğendi aldımmm

bakıyorumda koçişin bayaa genişş

tatilde yine iyi izin vermiş daa ne istiyon sokaktadamı giyicen kuuuuu

aaa ne bu yaaa herkes mini etek istiyorr yokmu şüüüüle başı kapali hanım hanımcık bir hatunnn

bu akşam acıkırsam öyle yapayım canım
çubuk tarçınımda var
bi deneyeyim bakayım
işe yararsa eşime de içiririm :81:

kıss acıkmayı beklemeden iç nefis bir tadı var acıkmadan yersen vücut yakar acıkırsan vücut tedbir amaçlı depolamaya geçer acıkmadan yicez acıkmadan

2 gün daha bekleyemedinmi kıssss

kizlar ben bide sicak su iciyorum yaglari yakiyomuss televizyondan duydum bence faydali denemek isterseniz

bende tam tersini duydum cnm suyu soquk içersek vücut suyu belli bir sıcaklıqa getirip öyle harcarmış o sıcaklıqa getirmek içinde kalori yakarmış..

Evet bide bu korkum varr..reglime 5 gün kaldıı ben yinede kepek ekmek yiyorum beyz ekmeği bırakalı çok oldu.akşamlarıda salata yemeğe çalışıyorumm....bebiş gelirse kiloları almaya mahkumum:))..
canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor yeme sakın tam buqday tam yada çok tahıllı yada çavdar ekmeqi ye ben dönüşümlü kullanıyorum biri bittiqinde diqerini alıyorum çok keyifli oluyor tavsiye ederim

senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 d.ekmekten tost
1 dilim peynir
1 ç.k. bal
1.ç.k. acılı ezme
form çay

ara
1 yeşil elma

öqlen
1 porsiyon nohut
kayısılı form

ara
yok

akşam
sade döner

ara
1 küçük salatalık
tarşın karanfil çayı

2.5 litre su..

evet medeni bi kocam var sokakta giymiyorumm düğünde giyiyorumm herkes gibi tatilde giyiyorumm kocası çok katı görünüpte dışarda kadına bakan erkeklerden değil çokk seviyorum kocacım seniii

tatilde yine iyi izin vermiş daa ne istiyon sokaktadamı giyicen kuuuuu
benim kocişimm çok medeniidir ama tatilde filan giyenirim bikinimi filanda sorun deel ama sokakta giymem giyemem hiç tarzım da değil zaten gayet normal giyiniyorummm

sosyal hizmetlerin mülakatı içinnn bölümler açıklanmış çocuk gelişimi daha açıklanmamış ya offff :26: :26: :26:biran önce belli olsa mülakata gircekmiyim girmeyecekmiyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…