canım grubun adını yazmadın? özele yazar mısın?
bi de lütfen umutsuzluğa kapılma arcakım....
yapacağız beraber hemde...
ben daha 68 lerdeyken eskiden ama.... bana vinç diyen yakınlarım vardı...
geçen aylarda beni gördüler...
güldüler hala aynı hala verememiş kilolarını dediler...
oysa ben 90 olmuştum onu göremediler ohhhhhhh
hedefim 62 idi son iki haftadır 57 yaptım...
inan hırslanayım diye...
olmadı 58 yapayım sende 63 yap o zaman
çıtır olcaz kız...
boşver herşeyi...
umutsuzluk yok..
en zor zamana girdik inan...
gerçek manada diyet yapanlar 3. haftada duraksarmış...
çok zor geçiyor bu hafta...
kaçamakta yaptım...
dün aslında elma yesem olacaktı... snickers dayanamıyorum ...
yedim....
olsun bu gün az yiyeceğim bol su ama süt lazım bebişlere...
hadi arcak....topla gel valizini .... diyete devammmmmmmmmm
ne demek canım benim zayıflamak isteyen her arkadaşımızın destekçisiyim.ay sorma vala suyu çok içiyorum damacana manyağı diyor annem artık lavaboyu bi tek ben işgal ediyorum
canım bu tür oynamalar çok sık olabilir bende yaşadım buna benzer şeyleri sadece 300 gram çok çıkmışsın su tutma olabilir vs o yüzden canını sıkma ve mümkünse haftada bir tartıl.. ben 20 marttan beri tartılmadım yarın tartı günüm korkuyorum :18::18::18:aynen Senacım Meltemcim doğru anlamış çizelgedeki hedefım deıl cok kolay ulasabılecegım bır hedeftı aslında ama ulasamadım ıste
Merhaba kızlar ben de zayıflamaya çalışan bir anneyim yaklaşık bir sene önce doğum yaptım hamileyken çok kilo almadım ama süt olsun olsun diye çok yiyince 10 kg aldım.. doğrusu almışım nasıl oldu anlamadım.. sizi kısa bir süredir takip ediyorum yorumlarınızı okuyup motive oluyorum.. yazın 86 kg ya çıkmıştım.. sonbaharda kilo vermişim nasıl oldu anlamadım ama 82 olmuşum.. 82 ile diyete başladım 15 ocakta ve şu an 29 mart ben 10 kg verdim.. acayip rahatladım şu an 72 kg civarıyım... Tartım tefal atlantis dijital hep yanlış tartıyor.. o yüzden şu an kesin bilmiyorum kilomu. resimdeki halim 86kg ve şu an halim yani 72 kg.. pantolonlarım bol geliyor, yenilerini almak için biraz daha kilo vermek istiyorum..
ne güzel yaa
ben hiç içmesem aklıma gelmez
zorlaya zorlaya anca 1-1.5 litre falan içebiliyorum
herkese selaaam..
benim kızlardan biri biraz mızmız bugünerde ateşi de var. ne hasta olduğunu anlayabildim ne diş çıkardığını. bugünde böyle devam ederse yarın doktora götüreceğim. u nedenle pek uğrayamadım buralara. umarım herkes iyidir. ben diete devam ediyorum ama bende gram oynamıyor. evet bende her gün trtılmıyacağım diyip tartılanlardanımöpüyorum hepiniziiii
kizlarr selamlar,
Ben bugun cok kotuyum, belime birsey oldu cok agrim var oturup kalkamiyorum, kipairdarken agridan agliyorum, sabah kaldigimda iyiydim,
1 dilim borek yedim,
1 bardak form cay ictim,
ev isi yapti alisverse gittim geldim, yemek yaptim, biber dolma ve yaprak sarma yaptim yere oturup isim bitice ayaga kalkamadim oturdugum yerden, cok kotuyum, malesef spor yapamadim, klavuzcum seni tebrik ediyorum, masallahin var, bu arada aksamda bir kase tavuk corbasi, bir tabakda dolma ve sarma, bir bardak form cay ve meyve salatasi, 3 lt su....
kızlar akşamları bazen çok acıkıyorum
bi de çay içerken yanında bişey yiyesim geliyo
çay yanına galeta ve peynir yesem akşam için geç mi olur
çayı 9 gibi içiyoruz 12 yi geçerek de yatıyoruz o zamana kdar etkisi geçer mi acep
Merhaba kızlar ben de zayıflamaya çalışan bir anneyim yaklaşık bir sene önce doğum yaptım hamileyken çok kilo almadım ama süt olsun olsun diye çok yiyince 10 kg aldım.. doğrusu almışım nasıl oldu anlamadım.. sizi kısa bir süredir takip ediyorum yorumlarınızı okuyup motive oluyorum.. yazın 86 kg ya çıkmıştım.. sonbaharda kilo vermişim nasıl oldu anlamadım ama 82 olmuşum.. 82 ile diyete başladım 15 ocakta ve şu an 29 mart ben 10 kg verdim.. acayip rahatladım şu an 72 kg civarıyım... Tartım tefal atlantis dijital hep yanlış tartıyor.. o yüzden şu an kesin bilmiyorum kilomu. resimdeki halim 86kg ve şu an halim yani 72 kg.. pantolonlarım bol geliyor, yenilerini almak için biraz daha kilo vermek istiyorum..
tebrik ederim süperr olmuşsunuz valla
canım bu tür oynamalar çok sık olabilir bende yaşadım buna benzer şeyleri sadece 300 gram çok çıkmışsın su tutma olabilir vs o yüzden canını sıkma ve mümkünse haftada bir tartıl.. ben 20 marttan beri tartılmadım yarın tartı günüm korkuyorum :18::18::18:
gitmek istemiyosan söyle canım açık açık
koca yaz tatilini orda geçirmeyelim falan desen
çayı 9 gibi içiyoruz 12 yi geçerek de yatıyoruz o zamana kdar etkisi geçer mi acep
günaydınn tünaydın kızlarrrr
tartıdaa süper bi rakam gördümmm hala uçuyorum inemedim yeryüzünee cumaya inşşş güzelllll olcakkkk
yanına sürahi şişe ne bulursan gördükçe iç bittikçe doldur arada kendini zorla içmek için böyle böyle alışırsın ayrıca 9 dan sonra bişe yememeni öneririm çünkü metabolizmamı akşam 9 da duruyor canım
bende Gözde....
olmuyor ne yapsam olmuyor...
dün çiko yedimmmmm
ah ah...
canımm arzuu kız sen 60 ları görmüşsünn yaa tebrik ederim bitanem oleey
senaaaaaaaa nagber bacüüüü
arzucuk hedefi olarak profilin altına hedefin 1 nisanda 68 yazmış 1 nisan cuma günü ulaşamicanı görmüş o yüzden sileyim demiştir. olsun canını sıkmasın sıkma canını kız arzu
günaydınn tünaydın kızlarrrr
tartıdaa süper bi rakam gördümmm hala uçuyorum inemedim yeryüzünee cumaya inşşş güzelllll olcakkkk
ya ben her zaman acıkmıyorum da
dün akşam pilav yedim biraz da tavuk
heralde karbonhidrat acıktırdı
ve canım tuzlu bişiler istedi bisküvi gibi bişiler
pilav yedim ondan diye düşündüm
meyve yedim arkasına da bi iki yudum ayran içip yattım
yarın inşallah sevindirir tartıda gördüğün rakam seni
bitane çakarsın diye kookuyomm o yüzden gelemiyorum deermişimkıss ne öyle casper gibi bir gürünüp gidiyonn
yuhhhhhhhhhhpilav tavuk meyve ayrann benide ye barii akşamı tek çeşit geçirmeye çalışın pilavı asla akşama bırakmayın mümkünse hiç yemeyin diyoruz dinleyen kimm pilav yemeseydin ACIKMAZDINNNN ayrıca meyveleri ve tatlıları yemekten 15 dakika önce yemeliyiz yoksa kilo yapar döferim bak bidaha böyle menü görmiyim
senacım akşam sen olaydın seni deyerdim valla
pilavı kaç zamandır akşamları yememiştim hep öğlen yiyordum
meyveyide yemekten 3 saat sonra falan yedim sanırım
pilavdan oldu hep bunlar
hain pilaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?