70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım ıns.ulasırız hedeflerımıze hepimiz destegınız ıcın tskler:13:

kızlar akşamları bazen çok acıkıyorum
bi de çay içerken yanında bişey yiyesim geliyo
çay yanına galeta ve peynir yesem akşam için geç mi olur
çayı 9 gibi içiyoruz 12 yi geçerek de yatıyoruz o zamana kdar etkisi geçer mi acep

ne demek canım benim zayıflamak isteyen her arkadaşımızın destekçisiyim.ay sorma vala suyu çok içiyorum damacana manyağı diyor annem artık lavaboyu bi tek ben işgal ediyorum

ne güzel yaa
ben hiç içmesem aklıma gelmez
zorlaya zorlaya anca 1-1.5 litre falan içebiliyorum

aynen Senacım Meltemcim doğru anlamış çizelgedeki hedefım deıl cok kolay ulasabılecegım bır hedeftı aslında ama ulasamadım ıste
canım bu tür oynamalar çok sık olabilir bende yaşadım buna benzer şeyleri sadece 300 gram çok çıkmışsın su tutma olabilir vs o yüzden canını sıkma ve mümkünse haftada bir tartıl.. ben 20 marttan beri tartılmadım yarın tartı günüm korkuyorum :18::18::18:

valla helal olsun çok zayıflamışsın gerçekteniradenin devamını görürüz inş cnm

ne güzel yaa
ben hiç içmesem aklıma gelmez
zorlaya zorlaya anca 1-1.5 litre falan içebiliyorum

yanına sürahi şişe ne bulursan gördükçe iç bittikçe doldur arada kendini zorla içmek için böyle böyle alışırsın ayrıca 9 dan sonra bişe yememeni öneririm çünkü metabolizmamı akşam 9 da duruyor canım

geçmiş olsun cnm çocuklar böle işte inş önmeli bişeyi yokturr

ooyy cnm eline sağlıkk sarma sarınca benim belim fena oluyoooo ama tadınada doyulmuyor dimi

günaydınn tünaydın kızlarrrr

tartıdaa süper bi rakam gördümmm hala uçuyorum inemedim yeryüzünee cumaya inşşş güzelllll olcakkkk

ayy o çayın yanına ne yediysek geceleri onlardan geldi göbişimize kilolar ya

yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyebilirsin
yada biraz leblebi galete peynir akşam yaramaz canım

yarın inşallah sevindirir tartıda gördüğün rakam seni

gitmek istemiyosan söyle canım açık açık
koca yaz tatilini orda geçirmeyelim falan desen

10 gün gibi gibi....

bende Gözde....
olmuyor ne yapsam olmuyor...
dün çiko yedimmmmm
ah ah...

tartıdaa süper bi rakam gördümmm hala uçuyorum inemedim yeryüzünee cumaya inşşş güzelllll olcakkkk

hay maşallah
yalnız yeryüzüne dönmeyi unutma

iş yerinde sürekli masamda var canım bi şişe
ona baka baka anca o kadar içebiliyorum işte
akşamları da 1-2 bardak anca
akşamları zaten çok acıksamda direniyorum yememek için
en fazla meyve yiyorum ama dün akşam çok acıktım bi daha olursa diye sorayım dedim

bende Gözde....
olmuyor ne yapsam olmuyor...
dün çiko yedimmmmm
ah ah...

ya ben her zaman acıkmıyorum da
dün akşam pilav yedim biraz da tavuk
heralde karbonhidrat acıktırdı
ve canım tuzlu bişiler istedi bisküvi gibi bişiler
pilav yedim ondan diye düşündüm
meyve yedim arkasına da bi iki yudum ayran içip yattım

kıss ne öyle casper gibi bir gürünüp gidiyonn

sakın yemee hiçbişey yeme çokçok dayanamazsan 1-2 parça cevzi ye iştahını kapatır

seni hiç kıskanmıyomm bugün oqlumla mantı yemeqe gidicektim yemicem mantı falan yakalıcam senin kilonu kurtulamazsın benden kuzuuu

yuhhhhhhhhhh pilav tavuk meyve ayrann benide ye barii akşamı tek çeşit geçirmeye çalışın pilavı asla akşama bırakmayın mümkünse hiç yemeyin diyoruz dinleyen kimm pilav yemeseydin ACIKMAZDINNNN ayrıca meyveleri ve tatlıları yemekten 15 dakika önce yemeliyiz yoksa kilo yapar döferim bak bidaha böyle menü görmiyim

senacım akşam sen olaydın seni deyerdim valla
pilavı kaç zamandır akşamları yememiştim hep öğlen yiyordum
meyveyide yemekten 3 saat sonra falan yedim sanırım
pilavdan oldu hep bunlar
hain pilaf

bitane çakarsın diye kookuyomm o yüzden gelemiyorum deermişim sen bööle haşin sefiyon çünkümm
ama korkkmakta da haklıyım sanırım kızı dövmekten beter etmişsin kısss ama iyi oluyo aferimm vurduun yerde gül biter senin güselimmmm

senacım akşam sen olaydın seni deyerdim valla
pilavı kaç zamandır akşamları yememiştim hep öğlen yiyordum
meyveyide yemekten 3 saat sonra falan yedim sanırım
pilavdan oldu hep bunlar
hain pilaf

kıss akşam yiyince dahamı lezzetli oluyor pilavv öyle bi yazmışsınki çatladım gülmektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…